Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-26, 22:27   #3871
Kubek29
Zadomowienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII

A ja sie zmartwilam, bo robiłam dzisiaj badania, wszystko ok oprócz glukozy na czczo. Wyszło mi 101
Nie wiem, czy tym spritem nie narozrabialam, bo pilam jeszcze ok 24 jak mnie mulilo i spać nie mogłam.
W poniedziałek mam wizytę u gina. Pewnie zleci test obciążenia z 75 g glukozy.
Nie wiem jak dam radę to wykonac, pewnie nie dam. Dzisiaj przed glukoza na czczo oczywiście wymiotowalam... Nie widze tego.

I w ogóle troche wcześnie ma cukrzycę ciazowa...
Ale wcześniej napewno nie miałam, nieraz kontrolowalam cukier, przy okazji każdych badań, ktore robiłam w związku z # i przed ciaza tez cukier był ok.

Ech.

Kocurku, cudnie ze na USG ok!
To jak miód na serce, nie?

Edytowane przez Kubek29
Czas edycji: 2013-04-26 o 22:28
Kubek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 08:08   #3872
iza243
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII

Witam.BERBIE dużo zdrowia dla dziadla.EDYTTE przyjdą lepsze dniMAKSI super buty

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 08:20   #3873
agatkaa1
Zakorzenienie

Dzień dobry....

U mnie gdzieś słonko uciekło

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 08:21   #3874
pani22ka
Zakorzenienie

Maksi, ile masz par butów?! jak dużą masz garderobę ?
ładne butki - kobiece maksikolistycznie

Kocurku, za USG.

Berbie, dużo siły. a jak samopoczucie dziadka?

Eseska, boska odpowiedź: "Ładną"!:haha ha:

Perse, używałam tej pianki koloryzującej i Welli, i tej co Agatessa nabyła. i ta druga, według mnie lepsza. Lepiej kolor trzyma, lepszy połysk włosa, łatwiejsza w użyciu i ładniej pachnie także jak lubisz takie rozwiązania to polecam

Piękne mamy lato tej wiosny, no nie?!

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 08:32   #3875
edytte
Zadomowienie

GG do edytte

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Witam.BERBIE dużo zdrowia dla dziadla.EDYTTE przyjdą lepsze dniMAKSI super buty
I ja w to mocno wierzę. Już teraz widzę, że jest inaczej nie ma takiej jak na początku rozpaczy, jest żal, trochę płaczu, który jednak daje dziwny spokój. Może za wcześnie aby mówić o tym, że się pogodziłam z sytuacją, ale wiem, że mam dla kogo żyć. Mam pięknego zdrowego synka. Jeżeli Bóg da to może kiedyś doczekam się kolejnego.

Wierzę, że każdej z Was będzie dane doczekać tego upragnionego dziecka.
Iza243 Proszę spokojnie nie trzeba tak panikować, będzie dobrze, najważniejsze jest Twoje podejście, to co masz w głowie. Leżysz, odpoczywasz, dbasz o siebie i tak trzymaj

Tracimy coś by zrobić miejsce dla czegoś lepszego....
edytte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 08:33   #3876
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Dzień dobry....

U nas podobnie, ale w końcu kiedyś musi się zrobić ciepło Kiedy planujesz metamorfoze

Pani co tam u Michasia
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 08:39   #3877
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość

Pani co tam u Michasia
aktualnie walczy dzielnie z zaciężkimi powiekami
wczoraj byliśmy na prawie 6 godzinnym spacerze i cały przespał (z przerwą na karmienie). Bałam się co będzie w nocy, a tu piekności jedna pobudka o 4:20, o 7ej raczył wstać, ale teraz znów widzę, że pada śmieje się w tym półśnie cudnie staram się złapać ten uśmiech obiektywem ale mi oczywiście nie wychodzi...

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 08:47   #3878
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
Perse, używałam tej pianki koloryzującej i Welli, i tej co Agatessa nabyła. i ta druga, według mnie lepsza. Lepiej kolor trzyma, lepszy połysk włosa, łatwiejsza w użyciu i ładniej pachnie także jak lubisz takie rozwiązania to polecam

Piękne mamy lato tej wiosny, no nie?!
Ja używałam tej Welli, jak mi ta nieszczęsna fryzjerka skopała ombre, ale z kolei tej drugiej nie, więc nie mam porównania. A teraz chyba sobie kupię Casting na wiosnę, bo mam pojedyncze siwe włosy :/ Ciągle się bałam, jak go spłuczę (bo zawsze spłukuję farbę nad wanną, a teraz nie dam rady nad wanną wystać, brzuch by mnie przeciążył), ale chyba po prostu pod prysznic wejdę... Mam nadzieję, że nie będzie żadnych plam nigdzie :P

Super się macie, że wychodzicie na takie długie spacerki!
Właśnie to jest zaleta urodzenia dziecka wiosną, cała wiosna, całe lato i pół jesieni na dworze... Moja siostra też jest z marca i mama mi właśnie to już mówiła kiedyś.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 08:47   #3879
iza243
Zakorzenienie

U mnie też dziś słonka brak..

Stary 2013-04-27, 09:11   #3880
Hosenka*
Zakorzenienie

Zastanawiam się, jak to jest z tą cukrzyca ciążowa
No bo krzywą robi się jakos po 20 tygodniu, a potem już nie. Co jeśli cukrzyca przypałęta się później?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 09:25   #3881
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
U nas podobnie, ale w końcu kiedyś musi się zrobić ciepło Kiedy planujesz metamorfoze

Właśnie moja metamorfoza trwa....jestem mile zaskoczona....

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40515352]Ja używałam tej Welli, jak mi ta nieszczęsna fryzjerka skopała ombre, ale z kolei tej drugiej nie, więc nie mam porównania. A teraz chyba sobie kupię Casting na wiosnę, bo mam pojedyncze siwe włosy :/ Ciągle się bałam, jak go spłuczę (bo zawsze spłukuję farbę nad wanną, a teraz nie dam rady nad wanną wystać, brzuch by mnie przeciążył), ale chyba po prostu pod prysznic wejdę... Mam nadzieję, że nie będzie żadnych plam nigdzie :P

Super się macie, że wychodzicie na takie długie spacerki!
Właśnie to jest zaleta urodzenia dziecka wiosną, cała wiosna, całe lato i pół jesieni na dworze... Moja siostra też jest z marca i mama mi właśnie to już mówiła kiedyś.[/QUOTE]

Ta jest rewelacyjna! Polecam! Mam włosy za ramiona a piankę nakładam i nakładam i końca nie było widać normalnie!!

To ja pomyślę nad planem robienia bobasa na wiosnę hehehe tzn żeby urodził się wiosną... ale głupia jestem nie?? heh 2 ciąże w sumie zajęły mi 2 lata ...a ja se teraz tak planuje

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 09:34   #3882
BERBIE
Zakorzenienie

dzień dobry
Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
ładną do kościoła biała sukienką z biao-czarrną szachownica na przodzie a na potem stalowa marszczoną.
mam nadzieję, że się nam pokażesz
Cytat:
To ja pomyślę nad planem robienia bobasa na wiosnę hehehe tzn żeby urodził się wiosną... ale głupia jestem nie?? heh 2 ciąże w sumie zajęły mi 2 lata ...a ja se teraz tak planuje
u mnie tż ostatnio powiedział, że zaczniemy się starać ma jesień, żeby urodzić latem. wyśmiałam mu w twarz jego plany
Stary 2013-04-27, 10:14   #3883
measia
Wtajemniczenie

GG do measia Send a message via Skype™ to measia

Cytat:
Dzień dobry....

ja ci go nie zabralam, bo u mnie tez go nie ma
measia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 10:36   #3884
kooocur
Zakorzenienie

Pani i Torresku : cmok::c mok:

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 11:11   #3885
edytte
Zadomowienie

GG do edytte

Ja zabieram się za sprzątanie chcę doprowadzić dom do normalności. Jest mi lepiej, prawie nie boli nie mam tez dzisiaj plamienia ( mam nadzieję, że to już koniec). Dość mam chodzenia z podpaskami. U mnie świeci słoneczko i życzę go wszystkim na niebie i w sercu.

Stary 2013-04-27, 12:56   #3886
rena5
Zakorzenienie

witam sobotnie nadrobiłam, ale nie będę cytować. Dziś u nas też zimno i mokro :/ kupiłam wczoraj 30 bratków są śliczne i takie wiosenne wczoraj dostałam @ i strasznie dużo krwawię - chyba przez to, że aspirynę acard cały czas brałam...no i nie wiem jak to będzie z histeroskopią, bo @ dostałam 3 dni za wcześnie...

Mateuszek -> cuda się zdarzają
rena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 13:02   #3887
iza243
Zakorzenienie

Rena przykro mi że @ przyszła

Stary 2013-04-27, 13:31   #3888
edytte
Zadomowienie

GG do edytte

Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
witam sobotnie nadrobiłam, ale nie będę cytować. Dziś u nas też zimno i mokro :/ kupiłam wczoraj 30 bratków są śliczne i takie wiosenne wczoraj dostałam @ i strasznie dużo krwawię - chyba przez to, że aspirynę acard cały czas brałam...no i nie wiem jak to będzie z histeroskopią, bo @ dostałam 3 dni za wcześnie...
Kochana trzymaj się

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Wiem, że lepiej byłoby jakby nie przyszła. Nie jestem w stanie sobie wyobrazić przez co przechodzisz i wiele z was ile starań badań to kosztuje. Do tej pory wydawało mi się, że to mnie nie dotyczy, bo urodziłam jedno zdrowe. Może ta sytuacja jest dla mnie lekcją pokory. Chwilą na zastanowienie się nad wszystkim. Już teraz widzę zmianę, zmieniłam swoje myślenie, bardziej doceniam to co mam, cieszę się najdrobniejszą chwilą z dzieckiem, jestem bardziej cierpliwa, wyrozumiała, więcej z nim rozmawiam. Staram się zamienić ból, tęsknotę za tamtym dzieckiem na miłość do mojego synia. Dzięki niem mogę jakoś to przetrwać.

Edytowane przez edytte
Czas edycji: 2013-04-27 o 13:33
Stary 2013-04-27, 13:38   #3889
measia
Wtajemniczenie

GG do measia Send a message via Skype™ to measia

wlasnie wrocilam z długiego spaceru. zeszlam z drugiego pietra, wytaszczylam wozek ze schowaka, rozlozylam go, wyszlam z klatki, zrobilam dwa kroki i...... zaczelo padac wiec wtaszylam sie spowrotem ze wszystkim
measia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 13:46   #3890
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

hej u nas totalny brak czasu na cokolwiek. Jakub dalej nie śpi, płacze popołudniami, już było ciut lepiej, ale wczoraj znów to samo. do tego mamy katar i kisimy się w domu. mąż w pracy, mama na działce. ja od 3 tygodni wybieram się na zakupy bo kompletnie nie mam w czym chodzić, w nic się nie mieszczę, ale nikt nie chce zostać z Jakubem. mąż nie, bo się boi, bo potrafi go tylko nosić, butelką nie nakarmi w razie czego, pampersa nie zmieni, nie przebierze jak mu się uleje. mama nie, bo "z płaczkiem sama nie zostanie", a teraz jak ma trochę kataru to już w ogóle się boi z nim zostać. i kicha
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 14:35   #3891
Konto usunięte

Hej.

Byłam dzisiaj na cmentarzu. Spotkałam tam mamę dziewczynki z 38 tc... Znamy się trochę, ale tak mi było głupio przed nią z brzuszkiem, tym bardziej, że wiem, że oni się jeszcze nie zdecydowali (a małą stracili prawie rok przed nami)...

A TŻ mnie dzisiaj rozbawił. Pyta mnie, czy idziemy do jego kolegi oglądać film, możemy u niego spać. A ja się go pytam: i jak Ty to widzisz, wszyscy oglądają film, a ja idę mierzyć cukier do kibelka, wszyscy się kładą spać, a ja pożeram moją III kolację, wszyscy śpią, a ja siusiam na paski ketonowe, mierzę cukier na czczo i ciśnienie Sama się uśmiałam, jak to sobie wyobraziłam
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 14:49   #3892
201704210903
Konto usunięte

hejka! postanowiłam wrócić do normalności i się wzięłam za siebie.... od wczoraj ćwiczenia, od poniedziałku dieta, do tego fryzjer i zakupy
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 16:41   #3893
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
hejka! postanowiłam wrócić do normalności i się wzięłam za siebie.... od wczoraj ćwiczenia, od poniedziałku dieta, do tego fryzjer i zakupy
I o to chodzi tak trzymać

A ja wpadam tylko na chwilę pochwalić się, że właśnie zauważyłam moje pierwsze wschodzące rzodkiewki! 5 dni od siewu

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 17:55   #3894
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
są takie czółenka peep too. właśnie nie wiem gdzie jakie te wkładki dokupic czy pod piety czy pod palce czy za piętą?

ładną do kościoła biała sukienką z biao-czarrną szachownica na przodzie a na potem stalowa marszczoną.
esesko, wydaje mi się, że za piętą najlepiej będą trzymać, przynajmniej ja się tak ratuję zawsze. Ostatnio wklejałam też pod palce wkładki żelowe, ale miałam wrażenie, że pięta trochę mi jednak ucieka. Najlepiej wypróbować, jak Ci będzie najlepiej. A kupisz to w sklepie obuwniczym lub u szewca - ja dostaję takie rzeczy od kolegi-szewca

Cytat:
Dzień dobry....

posyłam Ci troszkę, bo u mnie od czasu do czasu przez chmury wygląda

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
aktualnie walczy dzielnie z zaciężkimi powiekami
wczoraj byliśmy na prawie 6 godzinnym spacerze i cały przespał (z przerwą na karmienie). Bałam się co będzie w nocy, a tu piekności jedna pobudka o 4:20, o 7ej raczył wstać, ale teraz znów widzę, że pada śmieje się w tym półśnie cudnie staram się złapać ten uśmiech obiektywem ale mi oczywiście nie wychodzi...
cudownie

Cytat:
Właśnie moja metamorfoza trwa....jestem mile zaskoczona....

Ta jest rewelacyjna! Polecam! Mam włosy za ramiona a piankę nakładam i nakładam i końca nie było widać normalnie!!
pokaż, agatko,chociaż same włoski ja też myślę co tu ze swoimi zrobić i koncepcji jakoś brak

Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
do mnie też niestety @ przyszła i to 2 dni za późno a zawsze jak w zegarku przychodzi. Wczoraj to już się tak nakręciłam, że to bobas, że rano ze strachu zwymiotowałam tym bardziej, że żadnej migreny (a zawsze przed @ mam), ból piersi jak w pierwszej ciąży, no i panika jak się patrzy a dziś rozczarowanie jak się patrzy

Cytat:
Napisane przez measia Pokaż wiadomość
wlasnie wrocilam z długiego spaceru. zeszlam z drugiego pietra, wytaszczylam wozek ze schowaka, rozlozylam go, wyszlam z klatki, zrobilam dwa kroki i...... zaczelo padac wiec wtaszylam sie spowrotem ze wszystkim

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
hej u nas totalny brak czasu na cokolwiek. Jakub dalej nie śpi, płacze popołudniami, już było ciut lepiej, ale wczoraj znów to samo. do tego mamy katar i kisimy się w domu. mąż w pracy, mama na działce. ja od 3 tygodni wybieram się na zakupy bo kompletnie nie mam w czym chodzić, w nic się nie mieszczę, ale nikt nie chce zostać z Jakubem. mąż nie, bo się boi, bo potrafi go tylko nosić, butelką nie nakarmi w razie czego, pampersa nie zmieni, nie przebierze jak mu się uleje. mama nie, bo "z płaczkiem sama nie zostanie", a teraz jak ma trochę kataru to już w ogóle się boi z nim zostać. i kicha
monika, ja bym Ci chętnie została - jeśli pod tym samym lasem mieszkamy, to nie ma sprawy

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40520337]Hej.

A TŻ mnie dzisiaj rozbawił. Pyta mnie, czy idziemy do jego kolegi oglądać film, możemy u niego spać. A ja się go pytam: i jak Ty to widzisz, wszyscy oglądają film, a ja idę mierzyć cukier do kibelka, wszyscy się kładą spać, a ja pożeram moją III kolację, wszyscy śpią, a ja siusiam na paski ketonowe, mierzę cukier na czczo i ciśnienie Sama się uśmiałam, jak to sobie wyobraziłam [/QUOTE]

uroki macierzyństwa

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
i tak trzymaj

Dziewczyny, a ja od rana jestem taka podekscytowana, że szok moja druga Siostra spodziewa się dzidzi - starali się 10 lat i w końcu stwierdzili, że już nie ma co, bo nic z tego nie będzie i dzisiaj się okazuje, że 2 kreseczki na teście są
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 18:14   #3895
iza243
Zakorzenienie

Wika przykro mi że @ przyszłaWielkie gratulacje dla siostry:bravo:Takie historie dają nadzieje

Stary 2013-04-27, 19:08   #3896
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
I o to chodzi tak trzymać

A ja wpadam tylko na chwilę pochwalić się, że właśnie zauważyłam moje pierwsze wschodzące rzodkiewki! 5 dni od siewu
moje też już wyszły

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Rena przykro mi że @ przyszła
nic się nie stało - choć czułam się dziwnie i myślałam, że może się udało, ale jednak to było zmęczenie, ale nic to będziemy pracować dalej a to przecież najprzyjemniejsza część tego wszystkiego nie łamię się

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
do mnie też niestety @ przyszła i to 2 dni za późno a zawsze jak w zegarku przychodzi. Wczoraj to już się tak nakręciłam, że to bobas, że rano ze strachu zwymiotowałam tym bardziej, że żadnej migreny (a zawsze przed @ mam), ból piersi jak w pierwszej ciąży, no i panika jak się patrzy a dziś rozczarowanie jak się patrzy
Dziewczyny, a ja od rana jestem taka podekscytowana, że szok moja druga Siostra spodziewa się dzidzi - starali się 10 lat i w końcu stwierdzili, że już nie ma co, bo nic z tego nie będzie i dzisiaj się okazuje, że 2 kreseczki na teście są
niestety znam to uczucie rozczarowania...ale takie historie dają nadzieję suuuuper gratulacje dla siostry - trzymam kciuki
a ja właśnie wstałam taka byłam zmęczona i zziębnięta, że padłam dosłownie. Byliśmy z mężem oglądać kolejne auto i dalej nie wybraliśmy nie możemy się zdecydować strasznie boję się tej histeroskopii nie wiem na co się nastawiać...ale nie wiem czy uda się umówić, bo dostałam @ 3 dni wcześniej i dziś się nie dodzwoniłam do szpitala a nie wiem też czy pracują w długi weekend...

Mateuszek -> cuda się zdarzają

Edytowane przez rena5
Czas edycji: 2013-04-27 o 19:10
rena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 19:10   #3897
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
super wieści
Stary 2013-04-27, 20:12   #3898
Konto usunięte

Uwielbiam takie niusy
Stary 2013-04-27, 20:53   #3899
edytte
Zadomowienie

GG do edytte

Wika28 Co za cudowne wiadomość. Podnosi bardzo na duchu.

Co za dzień u mnie była śliczna pogoda, teraz coś się zachmurzyło i chyba będzie padać. Ja wykorzystałam ładną pogodę i porobiłam trochę porządków w ogródku. Zazdroszczę tych rzodkiewek. Ja się trochę w tym roku opóźniam. Nie ma kto mi przekopać ogródka. Sama się jeszcze boję. Mąż mi obiecał w poniedziałek ale jakoś on się do tego nie pali. Ja chciałam trochę zacząć, pograbiłam, posprzątałam w ogrodzie... i mnie zalało. Dom i ogród to chyba za dużo na raz. A już tak dobrze było myślałam, że koniec

Stary 2013-04-27, 22:25   #3900
BERBIE
Zakorzenienie

Ja dzisiaj miałam intensywny dzień, wielkie sprzątanie na cmentarzach.

Perse ty niestety ostatnio stawiałaś pomniczek, więc może masz jakieś rady w tej sprawie? muszę postawić pomnij jednej babci i w końcu zrobić pomnik dla małych dzieci drugiej babci bo nie wiem czemu ciągle jest tylko kopiec (moja babcia straciła 2 dwójkę dzieci w czasie II wojny światowej, ale nie postawiła im pomnika i nigdy o nich nie mówiła )

Poza tym porządki na podwórku i w domu przygotowania do remontu. Chyba mam ostateczną koncepcję macie jakieś zdanie o wannach zabudowanych kafelkami i wannach z obudową?

edytte miałaś za intensywny dzień, za wczesnie na taki wysiłek. musisz się bardziej oszczędzać. wiem, że jak coś robisz to zajmujesz myśli, ale tak nie można. nie tylko Twoja psychika potrzebuje odpoczynku ale i ciało.

Edytowane przez BERBIE
Czas edycji: 2013-04-27 o 22:26
BERBIE jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości