Dyskusje luźne i bardziej spięte ;) o ćwiczeniach i diecie :D - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-26, 15:51   #3361
wykrasana
Szara Eminencja

Dot.: Dyskusje luźne i bardziej spięte ;) o ćwiczeniach i diecie :D

Cytat:
Napisane przez hevanka Pokaż wiadomość
kilkanaście dni mnie nie było i ciężko będzie nadrobić zaległości.
miałam koszmarne dwa tygodnie. zwolnili mnie z pracy, a na drugi dzień zmarła bliska mi osoba. jeden wielki koszmar.
trening odeszły na bok, nie mam kopa. nawet na spacer nie potrafię wyjść. jestem w głębokiej czarnej dupie.
wszystko się posypało.

przepraszam, że się tak tu żale, ale mówiąc szczerze nie mam gdzie.
mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze.

widzę, że Pakernia działa pełną parą. zaraz spróbuję poczytać co tam się dzieje.

dobrego dnia dziewczyny
Trzymaj się

Cytat:
Napisane przez kapka Pokaż wiadomość
Dzięki Xzora pokombinuje wieczorem, teraz muszę wykorzystać że młody śpi i uciekam lepić pierogi.
Z czym robisz pierogi ?

Ja rybę tylko solę, pieprze i obkładam cytrynką, a i czasami rzucę natkę pietruszki jak jest na stanie Kiedyś posypałam jakąś gotową przyprawą do ryb i to było okropne

Macie jakiś pomysł na cieciorkę?
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 15:55   #3362
hevanka
Raczkowanie

dzięki dziewczyny za ciepłe słowa jakoś się w końcu poskładam, ale na razie jest po prostu smutno.

mam do Was pytanie. mój brat jeździ na motocrossie. od kiedy założył swoją firmę trochę zaniechał dbanie o aktywność fizyczną i na ostatnich zawodach mimo, że poszło mu bardzo dobrze to przyznał, że kondycyjnie z nim kiepsko. biega od kilku miesięcy, ale tak się zastanawiam- może zaproponować mu Zuzkę? coś co bardziej da mu w kość. choć z drugiej strony może taka Zuzka to dla niego pikuś. w końcu to, że mówi, że kondycyjnie z nim kiepsko nie znaczy to samo co u przeciętnego faceta. w końcu żeby utrzymać się w trakcie biegu kierownicy wymaga nie lada siły. zgłupiałam już.
hevanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 16:07   #3363
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez teczowa dlolinka 21 Pokaż wiadomość
Więc próbuje opisać jeszcze raz, według mojego atlasu
(...)
więc ja bym prosiła o pomoc w ułożeniu jakiegoś planu, a w sumie dwóch jednego na siłowni z tym sprzętem a jednego w domu z tymi hantlami
czy kolejność ma duże znaczenie czy ja sobię mogę ćwiczyć na tym co akurat jest wolne, zwykle zaczynam od dużych mięśni czyli przysiady i mc a potem bawię się małymi mięśniami

czytając te ćwiczenia i widząc jaki mam sprzęt na tej siłce można robić więcej innych ćwiczeń, ale chyba nie ograniam jak sie za to zabrać
To co wypisałaś to generalnie namieszane i nawet jeżeli wykonujesz to w innej kolejności, to tak na pierwszy rzut oka tak trochę chyba bez pomysłu wybrane te ćwiczenia, sporo na ręce, nieco chyba barki, jedno na plecy, klatki nie widzę.

Kolejność ma znaczenie, zaczyna się od ćwiczeń angażujących, jak najwięcej partii mięśniowych (np. przysiad, mc), przechodząc stopniowo do tych koncentrujących się na konkretnej partii (np. triceps, biceps).

Wskazówki co do układania Rzabba podawała tutaj:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1093
Masz tam odpowiednią kolejność ćwiczeń i link do atlasu, z którego możesz skorzystać. Zgodnie z tym możesz ułożyć sobie swój trening tak, żeby pasował do tego sprzętu co masz na siłowni, i wersję do tego co masz w domu. Potem możesz wrzucić tutaj do sprawdzenia i ewentualnych modyfikacji

"Because what doesn't kill you makes you a fighter"
Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
tygryskowym_okiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 16:08   #3364
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fatass Pokaż wiadomość
Wybacz że Cię podręczę jeszcze trochę. Jaką soczewice najlepiej kupić? Co po ugotowaniu? Ona dalej ma swój kształt czy z zmienia się w pulpę jakąś? Co z tym robić prócz tego że jeść?
ja tylko zielonej soczewicy próbowałam. Na początku kombinowałam z plackami, ale szkoda czasu na takie zabawy. Wystarczy ją ugotować z solą, dodać oleju kokosowego i zajadać. Dzisiaj np. dodałam 3 łyżki do swojej sałatki do pracy (ryba, kasza, oliwa, ogórek kiszony, sok z cytryny, sól, pieprz i soczewica).

Ja mąkę gryczaną i ryżową kupiłam w Tesco.

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Robię też omlety biszkoptowe.
To jest dla mnie hicior.
potwierdzam, pychota
zazwyczaj jem same na sucho, a raz zrobiłam z bitą śmietaną ( śmietana kremówka + odżywka białkowa) i jagodami. Zrobiłam dwie cienkie warstwy biszkoptów, przełożyłam masą i wyszło coś a la tort

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
Kiedyś posypałam jakąś gotową przyprawą do ryb i to było okropne
co do przypraw to trzeba czytać etykiety - niektóre składają się tylko z mieszanki różnych ziół (i takie kupuję), a niektóre mają jakieś glutaminiany itp
cieciorkę jadłam na sucho (znaczy z solą i olejem kokosowym)

Cytat:
ale tak się zastanawiam- może zaproponować mu Zuzkę?
ja myślę, że Zuzka się bratu spodoba nawet przy super kondycji zestawy spokojnie można wykorzystać, tylko po prostu brat będzie wyprzedał zuzkę i robił więcej obwodów niż ona
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 16:21   #3365
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

humus

Kocham wielbię i polecam każdemu.

Choć to fakt że trzeba lubić sezam.

Robi sie tak:
3 łyżki sezamu rumienisz lekko na patelni (uważać bo jak sie za bardzo zrumieni jest gorzki), miksujesz (blenderem lub w moździerzu) z 3 łyżkami wody i łyżką oliwy. Wychodzi pasta sezamowa- którą dodajesz do zmiksowanej cieciorki. Dodajesz parę kropel oleju sezamowego ( ja lubię dużo - tak łyżeczka mi wychodzi) i ząbek czosnku. Rewela jako dip do warzyw.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 16:26   #3366
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Pasztet, muffinki pasztetowe, placuszki, kanapki, do zup się nadaje.

Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
Stary 2013-04-26, 16:29   #3367
Ismenkusia
Zakorzenienie

GG do Ismenkusia

że Wam się chce tak gotować
Stary 2013-04-26, 16:33   #3368
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ismenkusia Pokaż wiadomość
że Wam się chce tak gotować
cóż zrobić - taka pasja
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 16:36   #3369
xzora
Zakorzenienie

ja nie cierpię gotować, chyba sobie allevo kupię
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 17:10   #3370
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
dzięki dziewczyny za ciepłe słowa jakoś się w końcu poskładam, ale na razie jest po prostu smutno.

mam do Was pytanie. mój brat jeździ na motocrossie. od kiedy założył swoją firmę trochę zaniechał dbanie o aktywność fizyczną i na ostatnich zawodach mimo, że poszło mu bardzo dobrze to przyznał, że kondycyjnie z nim kiepsko. biega od kilku miesięcy, ale tak się zastanawiam- może zaproponować mu Zuzkę? coś co bardziej da mu w kość. choć z drugiej strony może taka Zuzka to dla niego pikuś. w końcu to, że mówi, że kondycyjnie z nim kiepsko nie znaczy to samo co u przeciętnego faceta. w końcu żeby utrzymać się w trakcie biegu kierownicy wymaga nie lada siły. zgłupiałam już.
Abstrahując. Uwielbiam motocrossowców Jak kiedyś będę bogata (i silna) to sobie taki motór sprawie. Szczególnie jarał mnie freestyle, ale to stare dzieje (jeszcze pastrana jeździł ).
Myślę, że może spróbować zuzke, w końcu ona też nicy mocna, a zieje przy ćwiczeniach

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 18:15   #3371
hevanka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Abstrahując. Uwielbiam motocrossowców Jak kiedyś będę bogata (i silna) to sobie taki motór sprawie. Szczególnie jarał mnie freestyle, ale to stare dzieje (jeszcze pastrana jeździł ).
Myślę, że może spróbować zuzke, w końcu ona też nicy mocna, a zieje przy ćwiczeniach
ja też mam słabość do motocrossowców jestem dumna z tego, że mam takiego brata tym bardziej, że jest w tym na prawdę dobry
choć nie raz był już mocno poturbowany, nie raz połamany to mimo wszystko żyć bez tego sportu nie może. gorzej z naszą mamą! przy każdych zawodach przechodzi lekki zawał serca
Stary 2013-04-26, 18:46   #3372
konspiracja
Zakorzenienie

Cytat:

Kochać , kochać.

Gryczaną w Piotrze i Pawle albo w sklepie ze zdrową żywnością.

Ja ryżową używam jak coś trzeba lekko zagęścić- utwardzić. NP do kotletów mielonych zamiast bułki tartej. Robię też omlety biszkoptowe.
To jest dla mnie hicior.
3 jaja- białka ubijasz, żółtka rozbijasz z dodatkiem łyżki mleka i łyżki mąki ryżowej. Łączysz ta masę z białkami. Smażysz na patelni. Ja wylewam masę - najpierw na dużym ogniu, potem zmniejszam ogień i przykrywam. Jak się zetnie przekładam na druga stronę. Wychodzi jak prawdziwy biszkopt...wysoki i puszysty. Z owocami, jogurtem- pyszny deser- lub opcja na słodkie śniadanie.
A wczoraj bylam w PiEtrze i Pawle
Dzięki, przepis wklejony do kajetu.

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 20:36   #3373
nolose
Rozeznanie

xzora , tygryskowym_okiem : Dziękuję za odpowiedzi Kurczę, szkoda, że ta ostatnia aukcja kończy się 8 maja, bo wtedy przydałoby się, żebym już je miała. Pewnie kupię któreś z tych bitumicznych.
Jeszcze powtórzę dwa pytania, które zadałam wcześniej:
"II Czym mogę zastąpić unoszenie nóg w leżeniu na ławce skośnej (nie mam ławki) albo nożyce? Wstyd przyznać, ale zupełnie nie daję rady tego zrobić. Jest coś na te mięśnie, ale dla słabszych czy po prostu zaczynać od tych minimalnych ilości powtórzeń (to byłoby chyba z 5 )?
III To tak na wyrost: "
Tydzień 1-2: 2 obwody x 15 powt.; 3-4: 3x15" - jeśli ćwiczę 2, a nie 3 razy w tygodniu, to zmieniać po dwóch tygodniach czy w tym przypadku dłużej?"
nolose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 22:35   #3374
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Jak dobrze, że ten tydzień się skończył. Jestem wykończona. Spać

Cytat:
Napisane przez nolose Pokaż wiadomość
Jeszcze powtórzę dwa pytania, które zadałam wcześniej:
"II Czym mogę zastąpić unoszenie nóg w leżeniu na ławce skośnej nie mam ławki) albo nożyce? Wstyd przyznać, ale zupełnie nie daję rady tego zrobić. Jest coś na te mięśnie, ale dla słabszych czy po prostu zaczynać od tych minimalnych ilości powtórzeń (to byłoby chyba z 5 )?
III To tak na wyrost: "Tydzień 1-2: 2 obwody x 15 powt.; 3-4: 3x15" - jeśli ćwiczę 2, a nie 3 razy w tygodniu, to zmieniać po dwóch tygodniach czy w tym przypadku dłużej?"
Ad. II. poszukaj sobie ćwiczeń na dolną część brzucha i wybierz to co jesteś w stanie wykonywać
Ad. III. możesz zmienić po dwóch tygodniach

Stary 2013-04-26, 23:39   #3375
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Dziewczyny czy któraś jest dobra z fizyki i jest w stanie policzyć ile energii (w dżulach) zużywa średnia osoba (powiedzmy 168 cm i 65 kg wagi) robiąc A6W?

http://pl.wikipedia.org/wiki/D%C5%BCul

Jest fajna stronka przeliczająca ćwiczenia na pracę ale takich śmiesznych ćwiczeń tam nie ma http://www.catalystathletics.com/res...owerOutput.php

Zalóżmy, że głowa z szyją to jakieś 5kg, noga 12 kg, głowę podnosi się na 10 cm, noga to połowa długości ciała, policzmy wysokość podniesienia nogi w punkcie gdzie znajduje się kolano nogi uniesionej pod kątem 45st

można przeliczyć dżule na kilokalorie kaloria (cal), 1 J = 0,238846 cal,
Peliczaple stały smutcholijne
I zbłąkinie rykoświstąkały.
10 PŻ
Rzabba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 00:21   #3376
sarayy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nolose Pokaż wiadomość
A wiesz, że "Kapusta, brukselka, kalafior, kalarepa to źródła wit. C i E, sodu, potasu, siarki. Warzyw tych jednak nie należy łączyć z rybami morskimi i owocami morza, które są bogatym źródłem jodu. Pochodne kapusty i ona sama zawierają substancje wiążące jod, co uniemożliwia jego wchłanianie."? "Kapusta, orzeszki ziemne, kapusta włoska, brukselka, kalafior i brokuły dostarczają sporo goitrogenów, czyli substancji, które utrudniają przyswajanie jodu z posiłków."
nie wiedziałam ale w sumie to na białku mi zależało, nie na jodzie

Cytat:
Ja może dziwna jestem ale mięsa i ryb niczym nie przyprawiam
ja jak wrzucam mięso czy rybę na wrzątek to też nie tak mi najlepiej smakuje. Tylko jak smażę/duszę mięso to sypnę zioła i pieprzu (dzisiaj ryba z warzywami bez niczego...kapusta kiszona dodała smaczku

Cytat:
Napisane przez mara30 Pokaż wiadomość
mleczko kokosowe lepiej dodaj na końcu, bo jak się je gotuje, to traci aromat
OK! jutro robię kurczaka w kokosie z ryżem na 2-3 dni

...w czym mielisz kasze? takie suche ziarna???

Cytat:
spróbuj czerwoną soczewicę- jest łagodna w smaku, szybko się gotuje (10 min jest rozpaćkana). Moje dziecko je od 6 miesiąca życia- i nic jej nie jest więc raczej jest delikatna

Zainwestuj w mąkę gryczaną i ryżową. Z gryczanej możesz smażyć naleśniki- pokrojone nadają sie do zup, do farszu warzywnego.
Dobrze mieć w lodówce z 10 sztuk.
ja właśnie zaczynam oswajanie strączków od czerwonej soczewicy (ZJD mnie zniechęcił bardzo do strączków

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
Gdzie kupujecie mąkę gryczaną?

A z ryżowej co robicie?
gryczana i ryżowa w Tesco

Cytat:
mam do Was pytanie...
daj mu Zuzkę ucieszy się a tak poważniej- kondycję to tu trzeba mieć, to inny wysiłek niż przy (wielu)godzinnym sporcie..

Cytat:
humus

hania- ale strzelasz pomyslami!!! jak juz jutro będę stać przy garach to zrobię z 10 sztuk nalesników gryczanych do lodówki ...a hummus uwielbiam-dawno też nie jadłam..
Cytat:
Napisane przez Rzabba Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy któraś jest dobra z fizyki i jest w stanie policzyć ile energii (w dżulach) zużywa średnia osoba (powiedzmy 168 cm i 65 kg wagi) robiąc A6W?

http://pl.wikipedia.org/wiki/D%C5%BCul

Jest fajna stronka przeliczająca ćwiczenia na pracę ale takich śmiesznych ćwiczeń tam nie ma http://www.catalystathletics.com/res...owerOutput.php

Zalóżmy, że głowa z szyją to jakieś 5kg, noga 12 kg, głowę podnosi się na 10 cm, noga to połowa długości ciała, policzmy wysokość podniesienia nogi w punkcie gdzie znajduje się kolano nogi uniesionej pod kątem 45st

można przeliczyć dżule na kilokalorie kaloria (cal), 1 J = 0,238846 cal,
..tak własnie oto Rzabba odpoczywa umysłowo na dwóch etatach, z treningami i przy dzieciach..na wyspie jest
sarayy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 08:37   #3377
hevanka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sarayy Pokaż wiadomość
daj mu Zuzkę ucieszy się a tak poważniej- kondycję to tu trzeba mieć, to inny wysiłek niż przy (wielu)godzinnym sporcie..
już został poinformowany
jutro ma zawody i mimo, że kondycyjnie Zuzka mu już nie pomoże to chyba go trochę hmmm, wzmocni

Edytowane przez hevanka
Czas edycji: 2013-04-27 o 08:38
Stary 2013-04-27, 08:47   #3378
mara30
Zadomowienie

Cytat:

...w czym mielisz kasze? takie suche ziarna???
w młynku do kawy kupiłam parę lat temu w Rossmanie za jakieś 30zł i świetnie się sprawdza, mielę w nim wszystko co się da

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

myślę nad jakąś jajeczno-kokosową masą do naleśników macie jakieś pomysły?
mara30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 09:10   #3379
kapka
Zadomowienie

Wykrasana- pierogi robiłam najzwyklejsze ruskie, a ostatnio wypróbowałam ze szpinakiem i białym serem i tez były pycha

Mayeczka- musi być smaczne z curry i mleczkiem kokosowymmogłabys opisać dokładniej jak to się robi??

Xzora- ja też nie przepadam za gotowaniem, jeszcze jak lodówka świeci pustką ..i brakuje apetytu i pomysłu na obiad

Dzięki za przepisy muszę kiedyś na spokojnie spisać i wypróbować u siebie w kuchni.
Wczoraj wieczorem miałam robić rybę, wróciłam późno z działki, położyłam dzieciarnie spać ..i sama usnęłamtak ze rybę przygotuje dzisiaj.

LIVE,LOVE,LIFT.

:5
kapka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 09:19   #3380
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
co do przypraw to trzeba czytać etykiety - niektóre składają się tylko z mieszanki różnych ziół (i takie kupuję), a niektóre mają jakieś glutaminiany itp
cieciorkę jadłam na sucho (znaczy z solą i olejem kokosowym)
Wiem, wiem ale wtedy skończył mi się pieprz i myślałam, że może to zastąpi ale niee więcej tego błędu nie zrobię

Cytat:
humus

Choć to fakt że trzeba lubić sezam.

Robi sie tak:
3 łyżki sezamu rumienisz lekko na patelni (uważać bo jak sie za bardzo zrumieni jest gorzki), miksujesz (blenderem lub w moździerzu) z 3 łyżkami wody i łyżką oliwy. Wychodzi pasta sezamowa- którą dodajesz do zmiksowanej cieciorki. Dodajesz parę kropel oleju sezamowego ( ja lubię dużo - tak łyżeczka mi wychodzi) i ząbek czosnku. Rewela jako dip do warzyw.

Lubię sezam każda sałatkę posypuje Dziekuje za przepis, zapisałam sobie na pulpicie

Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem Pokaż wiadomość
Pasztet, muffinki pasztetowe, placuszki, kanapki, do zup się nadaje.
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
ja nie cierpię gotować, chyba sobie allevo kupię

A na obiad zupę romana i szybko z patelni lubelli, a na noc jakieś tabletki chyba cichopkowa reklamuje będa w sam raz

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Cytat:
Napisane przez kapka Pokaż wiadomość
Wykrasana- pierogi robiłam najzwyklejsze ruskie, a ostatnio wypróbowałam ze szpinakiem i białym serem i tez były pycha
Szpinakowe Kiedy będzie sezon na szpinak i szparagi?
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 10:04   #3381
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Cytat:
..tak własnie oto Rzabba odpoczywa umysłowo na dwóch etatach, z treningami i przy dzieciach..na wyspie jest
Tropiki w końcu bo palmy rosną na holidayu jestem

Zuzka poprawi kondycję a przede wszystkim poprawi coś co sie zwie w lengłidżu agility http://en.wikipedia.org/wiki/Agility
Faceci lubią Zuzkę

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

A w ogóle to nie słodzić mi tutaj bo mi węgle proste nie służą
Prawda jest taka, że nie ogarniam zwłaszcza forum, PW i @, mam spore zaległości
10 PŻ
Stary 2013-04-27, 10:20   #3382
Trixxi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rzabba Pokaż wiadomość
Tropiki w końcu bo palmy rosną na holidayu jestem

Zuzka poprawi kondycję a przede wszystkim poprawi coś co sie zwie w lengłidżu agility http://en.wikipedia.org/wiki/Agility
Faceci lubią Zuzkę

Zuzkę lubią czy raczej to co jej tak pokaźnie skacze kiedy ćwiczy

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

''brzydkie nogi ci się zrobią jak tak będziesz ćwiczyć''

...znawca się qwa znalazł
Trixxi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 11:14   #3383
Ismenkusia
Zakorzenienie

GG do Ismenkusia

Cytat:
Napisane przez Trixxi Pokaż wiadomość
Zuzkę lubią czy raczej to co jej tak pokaźnie skacze kiedy ćwiczy

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

''brzydkie nogi ci się zrobią jak tak będziesz ćwiczyć''

...znawca się qwa znalazł:crazy
:
Stary 2013-04-27, 11:21   #3384
Trixxi
Zadomowienie

''...już się zaczynają robić takie umięśnione''

czy wszyscy faceci uważają że kobieta ćwicząc siłowo za chwile będzie wyglądać jak Schwarczenegger
Stary 2013-04-27, 11:29   #3385
Ismenkusia
Zakorzenienie

GG do Ismenkusia

Cytat:
''...już się zaczynają robić takie umięśnione''

czy wszyscy faceci uważają że kobieta ćwicząc siłowo za chwile będzie wyglądać jak Schwarczenegger
ja bym odpowiedziała gÓ.NO ci do tego
Stary 2013-04-27, 11:38   #3386
Trixxi
Zadomowienie

Cytat:
ja bym odpowiedziała gÓ.NO ci do tego
tylko do dziadka trochę nie wypada tak powiedzieć...

ale poza tym ostatnio często od facetów którzy są bardzo obeznani w temacie bo sami pakują na siłowni słyszę rady typu: ''rób dużo powtórzeń i na małych ciężarach bo to jest na rzeźbę a duże są na mase i będziesz źle wyglądać'', ''mięśnie ci za bardzo urosną od takich ćwiczeń'', ''kobiecie to nie pasuje''
Stary 2013-04-27, 11:43   #3387
Ismenkusia
Zakorzenienie

GG do Ismenkusia

Cytat:
tylko do dziadka trochę nie wypada tak powiedzieć...

ale poza tym ostatnio często od facetów którzy są bardzo obeznani w temacie bo sami pakują na siłowni słyszę rady typu: ''rób dużo powtórzeń i na małych ciężarach bo to jest na rzeźbę a duże są na mase i będziesz źle wyglądać'', ''mięśnie ci za bardzo urosną od takich ćwiczeń'', ''kobiecie to nie pasuje''
jasne zazdroszczą
Stary 2013-04-27, 12:08   #3388
Trixxi
Zadomowienie

tez tak myślę, boją się że niedługo będę brać na klatę więcej niż oni

a Twój jak się zapatruje na metamorfozę w babochłopa?
Stary 2013-04-27, 12:15   #3389
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Jasne, budujemy mięśnie szybciej niż faceci, nawet pomimo tego, że mamy 80x mniej testosteronu
10 PŻ
Stary 2013-04-27, 12:25   #3390
Ismenkusia
Zakorzenienie

GG do Ismenkusia

Śmieje się ze mnie

Trix rób swoje i nie obnoś się z tym

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości