|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Kasę tracimy, bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX
Cytat:
|
|
|
|
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3993 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() dzisiaj kupiłam kilka ciuszków, ale się suszą..... kupiłam mi.in bluzeczke mgiełke / z kołnierzykiem z "ekoskórki"/ - spódnica z koronką/ ma podszewkę/ z tyłu zamek, H&M ale po ubraniu na "gołe" ciało musze stwierdzić że za krótka na mnie.... - kupiłam juz jakiś czas temu, nie pamietam czy wstawiałam fotke... koralow0- czarna+zip. nie ubrałam jej ani raz>> więc pewnie pójdzie" w świat" Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2013-04-26 o 18:16 |
|
|
|
#3994 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3996 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3997 |
|
Rozeznanie
|
@wykrasana tez z lumpka
![]() Krakowianki ktore lumpeksy polecacie?
Edytowane przez Benera Czas edycji: 2013-04-26 o 19:32 |
|
|
|
#3998 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, super łupy
![]() ja dzisiaj wpadłam do Bigi, ale lichutko strasznie nie znalazłam nic! Jedna jedyna rzecz, którą kupiłam to mega lekka bluzeczka z Atmosphere za całe 1,20zł Tak sobie myślę, że chyba połączę ją ze zwykłą białą bluzką tak żeby ten "ażurek" był tyłem bluzki
|
|
|
|
#3999 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
super!Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
No to czas na moje jeny jestem doslownie tak podekscytowana jak dawno nie bylam! W koncu mam lupy za rozsadna cene i bardzo udane Wszystko bylo co widzialam w poniedzialek na dostawie jestem przeszczesliwa, ale tak sadzilam ze moga zostac, bo kto w mojej malej miescinie kupi takie rzeczy a dwa ze do tego lumpka wchodza raczej starsze babki.Za wszystko 21 zl ![]() + jeszcze kupilam ksiazke w jezyku angielskim Underworld, moze przeczytam ![]() 1. Moj opisywany plaszczyk/parka zwal jak zwal LULU & RED (?) dodaje fotki w roznym oswwietleniu, niestety aparat cos nie chcial wspolpracowac, na zywo jest cudowny! - 5zl 2. Sukienka Asos Black - 5zlNo i uwaga WOW znalazlam ta sukienke w necie 75funtow, przecena na 24 f ![]() W dwoch miejscach nie ma kilku tych oczek ale nic dalej nie idzie bo to aluminium jakies.. a sukienka ta ciezka jest bardzo Za 3 rzeczy nizej dalam 11zl (waga) 3. Tuba jeansowa ONLY, chyba nowa, metek co prawda nie ma ale metka wewnetrzna sztywna jak diabli no i sa te resztki a chyba uzytkowniczka z nimi nie chodzila ![]() Rozmiar M, moglaby byc deko mniejsza, ale w sumie moge zalozyc pasek a ten dol wyglada jak baskinka 4. Spodniczka nowa Miss Real, 22funty na metce. 5. Dla corki - sukienka Strawberry Faire KIDS
28.05 - dokument do odbioru Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2013-04-26 o 20:11 |
|||||||
|
|
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam stanika wiec dziwnie lezy
28.05 - dokument do odbioru Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2013-04-26 o 20:10 |
|
|
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4002 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Można wiedzieć w jakim mieście te SH? No i tak z ciekawości: jaki to rozmiar? No i jakbyś chciała się jej pozbyć to ja chętnie odkupię ![]() Mnie zawsze zastanawia kto oddaje takie prawie nieznoszone rzeczy do SH zagranicą? Może wiecie coś na ten temat, bo zawsze mnie to zastanawiało... Edytowane przez aguskowatosc Czas edycji: 2013-04-26 o 20:43 |
|
|
|
|
#4003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4004 |
|
Raczkowanie
|
kiedyś słyszałam, lecz nie wiem czy to prawda, że sklepy typu primark czasem godzą się na tańsze kupienie przez firmy dostarczające towar rzeczy za grosze..
nie wiem czy to są rzeczy z wyprzedaży czy co, i nie wiem czy to prawda no ale.. kto tam ich wie.. sama nie raz nową rzecz z metką znalazłam..A odbiegając od tematu.. w środę 1 maja pewnie towaru nie będzie nie ? Pytam bo do swojego ciuszka jeżdżę 30 km, bo ceny są tam niskie i ogólenie towar fajny. |
|
|
|
#4005 |
|
Zakorzenienie
|
O moja "stara" ulubiona lumpoholiczka
swietne rzeczy tyle cudow, nie wiem co mi sie najbardziej podoba pokazuj sie czesciej
|
#4006 |
|
Rozeznanie
|
A jak do nas ciuch ida z zachodu, to te z naszych tych kontenerow pck ida na wschod czy jak to jest?
|
|
|
|
#4007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też z SH Moja jest dość duża więc noszę ją jako oversize na białą bokserkę
|
|
|
#4008 | |||
|
Szara Eminencja
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() Dziękuję Dziekuję Cytat:
Ramoneska M narazie zostaje ze mną Cytat:
U Ciebie też tak ceny poszły w góre? Miałam w rekach ostatnio czarny krótki kombinezon z prześwitującymi wstawkami na talii i dekolcie, ale miał rozerwany zamek poprute nogawki cena 19 zł
|
|||
|
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
asiulka_22 pierwsza bluzka super
|
|
#4010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie za bardzo mam czas, prowadze firme, zlapalam jeszcze prace + 2 domy na glowie zamkneli mi wage chodze tylko na wyprzedaz 5 zl, czasem cos kupie w 1 dzien dostawy wszystko wydaje mi sie za drogie i wtedy nic nie biore chyba ze jest tu moze jakas wizazanka z Koszalina ktora moglaby polecic dobry lumpeks?
|
|
#4011 |
|
Zadomowienie
|
Moje ostatnie z kilku tygodni:
1. bluzka no name - 5 zł 2. bluzeczka Hollister - 5 zł 3. oversize Vero Moda (to jest rozmiar S wbrew pozorom ) - 4 zł4. czerwone conversy z metką - komis z nowymi i używanymi ciuchami, 50 zł (biłam się z myslami ale się skusiłam) 5. koszulka Mustang - 3,80 zł 6 i 7. H&M, z przodu serduszko, z tyłu napisy, fajna do szortów na lato - 4 zł 8. tunika TopShop, na zywo fajniejsza - 6 zł
Edytowane przez Millygirl Czas edycji: 2013-04-27 o 13:12 |
|
|
|
#4012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4013 |
|
Zadomowienie
|
hej powiedzcie co zostawić a co wyrzucic?wszystko z Sh
Kierowca od 25 listopada 2013 Edytowane przez martaN23 Czas edycji: 2013-04-27 o 14:24 |
|
|
|
#4014 |
|
Wtajemniczenie
|
na wczorajszych po 1zł kupiłam marynarkę Jane Norman taką jak ta:
zestaw-z-military-jacket-jane-norman.jpg1.jpg
|
#4015 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba kiedys specjalnie sie wybiore na dostawe , zeby tylko popatrzec. Takie badanie socjologiczne/psychologiczne ![]() Cytat:
do sklepow typu "Vintage"Z kontenerow to chyba powinny isc do opieki spolecznej itd. Dla potrzebujacych. W UK sa "mafie" wyciagajace z kontenerow, zeby wlasnie sprzedac. Raz bylo w wiadomosciach, jak gosc wlazl do kontenera i nie mogl wyjsc. Musieli go ratowac Ma zlodziej nauczke.Ciuchy w lumpeksach powinny pochodzic ze skupu, lub zbiorek wyraznie okreslajacych, ze ciuchy pojda na sprzedaz. Niektorzy niestety podszywaja sie pod zbiorki charytatywne, co jest nielegalne. Lub tak, jak wczesniej pisalam, okradaja kontenery. Cytat:
|
|
#4016 |
|
Rozeznanie
|
Matko kochana ale macie cudowne rzeczy Dziewczyny, aż brak mi słów!
Dawno już nic nie pisałam ale cały czas was podczytuję i muszę znowu zacząć częściej łazić do lumpów, czekam tylko na wypłatę. ;-) Ten szmateks na Marszałkowskiej to pod którym numerem się znajduje? Ostatnio byłam w tym żółto-niebieskim na Świętokrzyskiej na dostawie, ludzi było od groma ale szczerze mówiąc nic mi nie wpadło w oko (może też dlatego, że byłam po pracy czyli po 17). Strasznie wybredna się zrobiłam. Za to na Ogrodowej na 20zł/kg udało mi się znaleźć śliczną koszulę mgiełkę, bordową od River Island za jakieś 4zł. Leżała na ziemi pod wieszakami i pewnie dlatego się uchowała. ;-)
|
#4017 | |
|
strachajło
|
Cytat:
najpierw muszę mój aparat doprowadzić do ładu ale ten post sprawił, że muszę zacząć się udzielać |
|
|
|
|
#4018 |
|
Raczkowanie
|
To nie są kontenery PCK. Wcześniej właściciel tych kontenerów (i właściciel wielkiej hurtowni z ciuchami) podpisał umowę z PCK, że umieści w ich logo na tych kontenerach za niewielki procent przez ileś lat. Tylko umowa była tak skonstruowana, że on miał płacić ileś lat, a logo dożywotnio. Więc wrzucając ciuchy do tych kontenerów jeszcze raz je kiedyś przegrzebiemy - bo ciuchy idą w Polskę. Ogólnie to był jakiś czas temu duży reportaż a tym właśnie panu.
|
|
|
|
#4019 |
|
Zadomowienie
|
cd
|
#4020 |
|
Zadomowienie
|
cd
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.

nie znalazłam nic!
- 3zł.

chodze tylko na wyprzedaz 5 zl, czasem cos kupie 

15.04.2013