|
|
#2671 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
![]() Cytat:
ano ![]() moja jest w większości udana, no ale zawsze się ktoś trafi ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2672 | ||
|
Zakorzenienie
|
idę szukać dalej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
takie rzeczy się sprawdza przed zakupem u mnie nawet miniaturki poleconym prio kasują 7.30, bo owinięte bąblami za grube wychodzą koperty na szczęście kiedyś w hurtowni nabyłam, bo na poczcie najtańsze nie są, bąble z odzysku
|
|
#2673 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
Cytat:
Ludzie to wilcy...
|
|
#2674 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
przecież teraz koszt pocztowy jeszcze wyższy jest, ludzie to chamskie są Ja zawsze piszę w aukcji ile wynosi koszt pocztowy i w przybliżeniu ile koperta kosztuje, jakby ktoś nie wiedział ![]() Może też tak spróbuj ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Pomalowałam paznokcie na zielono, trochę zielony ten zielony ![]() Zbieram się, miłego dnia, wieczoru i nocy ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2675 | ||
|
Zakorzenienie
|
nom, ale nie sądzę by tam był wybór - na allegru jest spory - ale zanim kupię w necie to muszę właśnie obmacać kilka na zywo, moze w jakimś marketonie - bo jednak głównie są szklane, a Mam będzie trzymać to w szafie, wyjmować i i chowac - bo nie ma miejsca w łazience, no i nie chcę by było ciężkie czy cuś nieporęczne
bambusowa jest drogawa już, ok 50 zł ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
musi 2. nom i to gópie wilcy - bo jak Spo pisze koszt wysyłki to nei tylko koszt znaczka - to oczywista oczywistość Cytat:
![]() a dzie to się wybierasz tak an zielono odpicowana ? party tajm?
|
||
|
|
|
#2676 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy wznoszeniu nabieram mocy a później się maksymalnie odprężam tutaj jeszcze dochodzi konkretny jet lag, zwłaszcza po powrocie chuop 2 dni później zaspał na 15 do pracy ![]() pierwszego dnia wszystko ok, ale to działa z opóźnieniem podobno sposobem na to jest nie jeść w czasie lotu, ale to prawie 10 h ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja wsuwam pod łóżko a jak mam fazę na ważenie, to stoi w przejściu i 10 razy na dobę na niej staję ![]() jakie mam beznadziejne włosy ostatnio
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2013-04-27 o 14:23 |
|||
|
|
|
#2677 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tanią i ładną elektroniczną wage łazienkową znajdziesz no p w realu, pewnie w kazdym markecie są. ja kupiłam tanią, śliczną -po prostu tafla czarnego szkła, ale były tez inne. tyle ze po niecałym roku sie zepsuła...wiec nie wiem czy tania waga to taki fajny pomysł...ale wybór jest duzy i wszedzie. w realcu wagi są tam gdzie zarówki i to taki dział do którego ciazko trafic
|
|
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja się boję i nie lubię i zawsze marzę żeby jak najszybciej czas zleciał a najbardziej się boję wstawać z miejsca podczas lotu więc nigdy nie chodzę do toalety w trakcie najdłużej leciałam ponad 5 godzin i nie poszłam ani razu no ale przy 10 godzinach już bym nie wytrzymała, nie ma szans
|
||
|
|
|
#2681 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Torty do Perfum ? lecę !...Cytat:
ideu kompinować coś do żarcia na obiat ![]() i schudłam 2 cm w obwodzie ale waga ta sama - widać białeczko działa i przerabia się tószcz na mięsko
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
bry
usłyszałam dziś z rana komplement od pani sprzedającej jabłka: "A czym pani myje te piękne włosy? Może mi pani zapisać nazwę? Bo ja mam takie słabe, a u pani piękne i nawet się nie przetłuszczają!" A ja akurat włosy nie myte od poniedziałku (katar ) i tłuste tak, że w warkocz zaplotłam, żeby to zamaskować, więc chyba zadziałało ![]() Od razu humor lepszy
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
Mozecie puścić kciuki, nigdzie nie jade....... Dlaczego jak jest fajnie i dobrze to musi sie wszystko koncertowo s☠☠☠☠☠☠☠ić...cał ranek dziś przepłakałam i pół nocy, i chyba zaraz zowu sobie popłacze.,...... tzrymajcie kciuki,żeby wszystko sie poukladalo, jak sie nie poukłada to chyba rozwale sobie ten moj głupi łeb.... |
|
|
|
#2684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no oczywiście że trzymamy, zwłaszcza, że jeszcze ma szanse się wszystko wyprostować ale doskonale rozumiem jak nam coś podcina skrzydła i rzuca kłody i bezsił dopada
|
|
|
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
Stazja
|
|
|
|
#2686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strasznie szybko przeszliśmy od kocham cie do nienawidze cie ... Nie wyobrażam sobie,że miałby to być koniec... To sie wyżaliłam.... |
|
|
|
|
#2687 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Jak połączenie sztuk, to połączenie! właśnie sprzedałam kolejny obraz Czyli 3 sprzedane, 2 zarezerwowane i 1 na aukcję I 3 nowe zamówienia! ale zaczynam od Skarbiątka
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
Stazja no zdarzają się takie mocne akcje - ale powiem Ci że jak chuopu emocje opadną to potem jest szansa że użyje rozsądku i się będzie dało komunikować - najważniejsze to się właśnie porozumieć - wyjaśnić - no nie wnikam juz w szczegóły, będzie dobrze
ja już wysiadałam z auta na swiatłach, trzaskałam drzwiami tryliony razy, krzyczałam słowa których krzyczeć nie chciałam - a żyć bez siebie nie potrafimy i teraz już nie ma takich akcji - widać to było taki swoisty etap docierania u nas wszystko się ułoży, jestem przekonana |
|
|
|
#2689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję ![]() Cytat:
no włąśnie tak liczę po cichu,że te wczorajsze jazdy to emocje plus alkohol....no i na spokojnie już, wszystko sie poukłada...narazie dam mu spokój, moze za kilka dni sie odezwe , albo jak już wróci....Przeprosilam, powiedzialam że nie chcem żeby to sie tak skończyło bo za bardzo mi zależy ( prawie 10 lat cholera) i tyle...więcej już chyba nie mogę zrobić tylko pakac nad wlasna glupotą..... On powiedzial.ze też nie chce, że mu zależy...ma sie odezwać za kilka dni.... ☠☠☠☠a mać, nie pamiętam kiedy było mi tak żle....i czy wogóle bylo... Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-04-27 o 19:45 |
||
|
|
|
#2690 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aż chyba też zamówię zwłaszcza ze TŻ się też napalił oczywiście w cuda nie wierzę, ale spróbować warto może Cytat:
![]() ![]() na pewno się dogadacie ja też jestem choleryczką i nie raz mówiłam coś czego w sekundę później żałowałam, ale najważniejsze pogadać, wyjaśnić i będzie dobrze Cytat:
|
|||
|
|
|
#2691 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mi się ta książka bardzo pomogła zdystansować i oderwać od myślenia, że świat się kończy do tego stopnia, że jak w trakcie czytania chuop się odezwał i przepraszał, to mu wysłałam i kazałam odezwać jak przeczyta odezwał się po 2 dniach (czytał w pracy na telefonie): skończyłem na co ja: ale ja jeszcze nie on: to poczekam aż skończysz ![]() moim zdaniem poprawia relacje, nie tylko te toksyczne
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dogadywać to nawet nie ma chyba co...ja już powiedzialam dziś najważniejsze chyba, teraz tylko zostalo mi czekać jak będzie...no W. wie czego chcem, teraz tylko co on z tym zrobi....albo mu przejdzie naprawde i da nam szanse albo będzie koniec....mam nadzieję,że jedna paskudna awantura nie zniszczy wszystkiego tymbardziej,że ostatnio, jeszcze dzień wcześniej, ba, nawet kilka minut wcześniej było tak wspaniale jak dawno nie... Tylko kurde...on jest strasznie uparty, jak coś postanowi sobie raz to nie ma szans na zmiane....no i sie boje ze postanowi jednak... Przepraszam,ze Was tak zanudzam, ale ciut mi lepiej wtedy..no bo w sumie to nawet nie mam z kim o tym pogadać za bardzo.... Betty Jak juz troche sie uspokoje, to zerknę...narazie nie bardzo mi to idzie.. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2694 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#2695 |
|
Piers do przodu
|
Justynko kochana, ja to wiedziałam
ale cieszę się Twoim szczęściem, wiesz ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Zabiłam wewątek?? ![]()
|
#2696 |
|
Nindżopesz
|
Ju, gratuluję i strasznie się cieszę!
Stazja, trzymam kciuki, ogólnie byłby palantem gdyby porzucił takie pieknowłose, pięknocere i ogólnie piękne dziefczę o jakże sympatycznym charakterze, toż to skarb |
|
|
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
Stazja będzie dobrze takie kłótnie "kochanków" czasem się zdarzają muszę kupić namiot śpiwory i inne takie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2699 |
|
Piers do przodu
|
Flo jakby co to służę pomocą, bo jestem w tym całkiem doświadczona
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
planujemy Rumunię
tym razem ze znajomymidużo karmy dla psów będę musiała zabrać
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.

Sprzedałam kilka flaszek na Allegro i znów ktoś mi pojechał po ocenie za zbyt wysokie koszta przesyłki

przecież teraz koszt pocztowy jeszcze wyższy jest, ludzie to chamskie są 

abo rozjątrzyć
Jesteś prawdziwą ARTYSTKA!
!...
ale cieszę się Twoim szczęściem, wiesz