Scent Bar XLIX - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-27, 13:57   #2671
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XLIX

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
1. kumpel lata co rok na 2-3 tyg w wakacje
przeliczył, że licencja pilota, razem z przelotami i hotelami jego i żony, wypożyczeniem samochodu, życiem, wychodzi go taniej tam niż w Polsce czy Rosji
fajnie właśnie to powiązać z jakimś kursem czy pracą
ja nienawidzę latać, więc na taką długą podróż to bym się musiała wybrać raz a porządnie, czyli na 3 tyg minimum, więc moim zdaniem i kasy na to trzeba sporo no i urlopu, co przy moim obecnym trybie pracy jest niemożliwe
Cytat:
2. nie przesadzam
najgorsze jest to, że to drugie zdjęcie jakie mi zrobił przez rok i wszystkim je pokazuje

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Rodzina
ano
moja jest w większości udana, no ale zawsze się ktoś trafi
Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość

A w ogóle, to mi przykro i czuję się skrzywdzona Sprzedałam kilka flaszek na Allegro i znów ktoś mi pojechał po ocenie za zbyt wysokie koszta przesyłki Tymczasem ustawiłam na 7 zł zwyklak i na 8 polecony, a w rzeczywistości płaciłam za same znaczki najtaniej 5,30 aż do 12 zł, kopert i folii bąbelkowej też nikt mi za darmo nie dał, więc jeszcze dokładałam do tego, a tu taka podłość ludzka O...

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 14:00   #2672
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
no to już nie nasza wina
idę szukać dalej

Cytat:
a ja szukam taniej elektronicznej wagi - Mam na dzień matki sobie zażyczyła - ale prącie borze drogiej - no i jak znaleźć tanią wagę łazienkową? zwłaszcza, że jest to przedmiot, z którym ostatnią styczność miałąm w dzieciństwie

dla mnie to najgorzej wydane pieniądze ever

no ale chce to szukam
rossmann?

Cytat:
A w ogóle, to mi przykro i czuję się skrzywdzona Sprzedałam kilka flaszek na Allegro i znów ktoś mi pojechał po ocenie za zbyt wysokie koszta przesyłki Tymczasem ustawiłam na 7 zł zwyklak i na 8 polecony, a w rzeczywistości płaciłam za same znaczki najtaniej 5,30 aż do 12 zł, kopert i folii bąbelkowej też nikt mi za darmo nie dał, więc jeszcze dokładałam do tego, a tu taka podłość ludzka O...
nie przejmuj się, nawet jak ustawisz stały koszt 10zł, to będzie ok
takie rzeczy się sprawdza przed zakupem

u mnie nawet miniaturki poleconym prio kasują 7.30, bo owinięte bąblami za grube wychodzą
koperty na szczęście kiedyś w hurtowni nabyłam, bo na poczcie najtańsze nie są, bąble z odzysku
Stary 2013-04-27, 14:02   #2673
Murszafka
To ja :)

Cytat:
kurde powiedz mi jak to się robi? bez specjalnego sprzętu? jakie środki? bo mam czerwony i nie mogę go zepsuć, kiedyś chciałam vanishem po bożemu beżowy wyprać - zrobiłam według instrukcji na opak vanisha - ręcznie - i do wyrzucenia dywanik był - dobrze że mały i go nie lubiłam, ale no serio sflaczał, sfilcował sie - bleehhhh zepsułam dywan - i wiem, że ryzyko jest ogromne w związku z czerwonym - fachowca strach zatrudniać bo to jak z fryzjerem
jak prac? jak żyć?
Zaszaleliśmy i kupiliśmy rodzinnie odkurzacz piorący Karchera. Nie taki profesjonalny, tylko taki, który i na sucho, i na mokro odkurza. I do tego też karcherowy płyn i proszek do prania... Idealnie nie jest, bo dywan już zmerchany, ale może, jak za miesiąc się upierze znowu, jakoś dojdzie do ładu... Mam żółto-pomarańczowy, każda plamka widoczna...

Cytat:
os zkurde, współczuję Ci - masz jakeigoś pecha czy coś? do ludzi w sensie że trafiasz na patafianów - mnie sie to nigdy nie zdarzyło a miewam wyższe ceny przesyłu - no ale to od wagi zależy, niemniej nawet jak dodałam koszt kopert itp nikt się nie rzucał

ludzie są beznadziejni
Nie wiem, sami prawie "nowi" kupowali, może jeszcze nie do końca do nich dociera, że koszt wysyłki, to nie tylko znaczek... I to jeszcze komentarz wpisany, że brawo, super, a tu pach -punkty na minusie Ludzie to wilcy...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 14:04   #2674
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Nielegalni lepsi... Ale i tak czekam na Nieśmiertelnych bardzo, bardzo... I na ekranizację Nielegalnych, ciekawe, co to będzie... Już scenariusz częściowo jest...
Nielegalni też mi się podobali A nie wiedziałam nawet, że film będzie, fajno

Cytat:
przecież teraz koszt pocztowy jeszcze wyższy jest, ludzie to chamskie są Ja zawsze piszę w aukcji ile wynosi koszt pocztowy i w przybliżeniu ile koperta kosztuje, jakby ktoś nie wiedział Może też tak spróbuj

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Pomalowałam paznokcie na zielono, trochę zielony ten zielony ale co tam, wiosna jest

Zbieram się, miłego dnia, wieczoru i nocy
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 14:11   #2675
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
rossmann?
nom, ale nie sądzę by tam był wybór - na allegru jest spory - ale zanim kupię w necie to muszę właśnie obmacać kilka na zywo, moze w jakimś marketonie - bo jednak głównie są szklane, a Mam będzie trzymać to w szafie, wyjmować i i chowac - bo nie ma miejsca w łazience, no i nie chcę by było ciężkie czy cuś nieporęczne

bambusowa jest drogawa już, ok 50 zł

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Cytat:
Zaszaleliśmy i kupiliśmy rodzinnie odkurzacz piorący Karchera. Nie taki profesjonalny, tylko taki, który i na sucho, i na mokro odkurza. I do tego też karcherowy płyn i proszek do prania... Idealnie nie jest, bo dywan już zmerchany, ale może, jak za miesiąc się upierze znowu, jakoś dojdzie do ładu... Mam żółto-pomarańczowy, każda plamka widoczna...

Nie wiem, sami prawie "nowi" kupowali, może jeszcze nie do końca do nich dociera, że koszt wysyłki, to nie tylko znaczek... I to jeszcze komentarz wpisany, że brawo, super, a tu pach -punkty na minusie Ludzie to wilcy...
1. uuuuu no to wszystko wyjaśnia - to chyba jeszcze kolejny roczek wyczyma musi

2. nom i to gópie wilcy - bo jak Spo pisze koszt wysyłki to nei tylko koszt znaczka - to oczywista oczywistość

Cytat:
Pomalowałam paznokcie na zielono, trochę zielony ten zielony ale co tam, wiosna jest

Zbieram się, miłego dnia, wieczoru i nocy
no to nawzajemnie miłego

a dzie to się wybierasz tak an zielono odpicowana ? party tajm?
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 14:22   #2676
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ja nienawidzę latać, więc na taką długą podróż to bym się musiała wybrać raz a porządnie, czyli na 3 tyg minimum, więc moim zdaniem i kasy na to trzeba sporo no i urlopu, co przy moim obecnym trybie pracy jest niemożliwe
ja wręcz przeciwnie - uwielbiam
przy wznoszeniu nabieram mocy a później się maksymalnie odprężam

tutaj jeszcze dochodzi konkretny jet lag, zwłaszcza po powrocie
chuop 2 dni później zaspał na 15 do pracy
pierwszego dnia wszystko ok, ale to działa z opóźnieniem

podobno sposobem na to jest nie jeść w czasie lotu, ale to prawie 10 h

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:
a to czerwony miał wyjść?

Cytat:
nom, ale nie sądzę by tam był wybór - na allegru jest spory - ale zanim kupię w necie to muszę właśnie obmacać kilka na zywo, moze w jakimś marketonie - bo jednak głównie są szklane, a Mam będzie trzymać to w szafie, wyjmować i i chowac - bo nie ma miejsca w łazience, no i nie chcę by było ciężkie czy cuś nieporęczne

bambusowa jest drogawa już, ok 50 zł [COLOR="Silver"]

przecież chyba jedną kupujesz

ja wsuwam pod łóżko
a jak mam fazę na ważenie, to stoi w przejściu i 10 razy na dobę na niej staję

jakie mam beznadziejne włosy ostatnio

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2013-04-27 o 14:23
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 14:40   #2677
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
a ja szukam taniej elektronicznej wagi - Mam na dzień matki sobie zażyczyła - ale prącie borze drogiej - no i jak znaleźć tanią wagę łazienkową? zwłaszcza, że jest to przedmiot, z którym ostatnią styczność miałąm w dzieciństwie

dla mnie to najgorzej wydane pieniądze ever

no ale chce to szukam

tanią i ładną elektroniczną wage łazienkową znajdziesz no p w realu, pewnie w kazdym markecie są.
ja kupiłam tanią, śliczną -po prostu tafla czarnego szkła, ale były tez inne.

tyle ze po niecałym roku sie zepsuła...wiec nie wiem czy tania waga to taki fajny pomysł...ale wybór jest duzy i wszedzie. w realcu wagi są tam gdzie zarówki i to taki dział do którego ciazko trafic
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 14:41   #2678
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
przecież chyba jedną kupujesz

ja wsuwam pod łóżko
a jak mam fazę na ważenie, to stoi w przejściu i 10 razy na dobę na niej staję
nom ale muszę mieć w czym wybierać - Mam lubi rzeczy łądne - pod łóżkiem zbiera się kurz, Pani perfekcjonistka nie zaśnie z tą świadomością że osadzi sie on na jej pięknej wadze
Stary 2013-04-27, 14:44   #2679
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
nom ale muszę mieć w czym wybierać - Mam lubi rzeczy łądne - pod łóżkiem zbiera się kurz, Pani perfekcjonistka nie zaśnie z tą świadomością że osadzi sie on na jej pięknej wadze
waga jest ładna kiedy wyświetla pożądaną ilość kg
Stary 2013-04-27, 14:50   #2680
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

przecież teraz koszt pocztowy jeszcze wyższy jest, ludzie to chamskie są Ja zawsze piszę w aukcji ile wynosi koszt pocztowy i w przybliżeniu ile koperta kosztuje, jakby ktoś nie wiedział Może też tak spróbuj
też bym tak zrobiła
Cytat:
ja wręcz przeciwnie - uwielbiam
przy wznoszeniu nabieram mocy a później się maksymalnie odprężam
zazdroszczę
ja się boję i nie lubię i zawsze marzę żeby jak najszybciej czas zleciał
a najbardziej się boję wstawać z miejsca podczas lotu więc nigdy nie chodzę do toalety w trakcie najdłużej leciałam ponad 5 godzin i nie poszłam ani razu no ale przy 10 godzinach już bym nie wytrzymała, nie ma szans

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2013-04-27, 15:31   #2681
Parabelka
Panaroja

Cytat:
ale ja nie twierdzę, że on mi wrzoda zrobił - piszę, że albo żołąd zachorzał od antybiotyku, został podrażniony, efekt: nadmiar kwasów, na samym antybiotyku pisało ze takie może mieć uboczne działanie, to moje podejrzenia, które potwierdzili

albo ( to już ich teoria alternatywna) była wrzodowa choroba sama z sie i przy takowej antybiory mogą podrażnić, rozgniewać abo rozjątrzyć wrzodową tkankę czy jakoś tak to ujął lekarz, ale nie sądzę by tak było, gdyż wrzodowej samoistnej nie posiadałam raczej na pewno, albowiem nie tak dawno miałam gastro i nie wykazało

pożar w brzuchu to tak jakby nadmiar kwasu chyba? - stąd Controlac i Famogast
no nadkwasota Ci wyskoczyła - to leki i dietka , dobrze że nie wrzód

Cytat:
Mam to samo... I nie mogę się ogarnąć z niczym, miotam się po chacie bez sensu... Byłam dziś na spotkaniu z byłymi oficerami wywiadu WSI -Severskim i Makowskim -tymi piszącymi powieści szpiegowskie i nawet nie miałam siły im pytań zadawać...
Za to wykończyłam torcik z baraniną
baranina

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
TORCIK!!!! Jesteś prawdziwą ARTYSTKA!
To może wernisaż - Torty do Perfum? Połączony z ucztą?

Nowe zdjęcia na blogu - od Mon Credo
Muszę siebie pokazać - fotograf był przy tym szaleńczo przystojnym brunetem o niebieskich oczach

Załącznik 5225175
zdjęcie przepiękne
Torty do Perfum ? lecę !...

Cytat:

Cytat:
waga jest ładna kiedy wyświetla pożądaną ilość kg

ideu kompinować coś do żarcia na obiat

i schudłam 2 cm w obwodzie
ale waga ta sama - widać białeczko działa i przerabia się tószcz na mięsko

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 17:46   #2682
Maja102
Zakorzenienie

bry

usłyszałam dziś z rana komplement od pani sprzedającej jabłka: "A czym pani myje te piękne włosy? Może mi pani zapisać nazwę? Bo ja mam takie słabe, a u pani piękne i nawet się nie przetłuszczają!"
A ja akurat włosy nie myte od poniedziałku (katar) i tłuste tak, że w warkocz zaplotłam, żeby to zamaskować, więc chyba zadziałało
Od razu humor lepszy
Stary 2013-04-27, 18:46   #2683
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Mozecie puścić kciuki, nigdzie nie jade.......

Dlaczego jak jest fajnie i dobrze to musi sie wszystko koncertowo s☠☠☠☠☠☠☠ić...cał ranek dziś przepłakałam i pół nocy, i chyba zaraz zowu sobie popłacze.,...... tzrymajcie kciuki,żeby wszystko sie poukladalo, jak sie nie poukłada to chyba rozwale sobie ten moj głupi łeb....
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 18:54   #2684
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

Dlaczego jak jest fajnie i dobrze to musi sie wszystko koncertowo s☠☠☠☠☠☠☠ić...cał ranek dziś przepłakałam i pół nocy, i chyba zaraz zowu sobie popłacze.,...... tzrymajcie kciuki,żeby wszystko sie poukladalo, jak sie nie poukłada to chyba rozwale sobie ten moj głupi łeb....
Stazja ale co się stanęło ?

nie no oczywiście że trzymamy, zwłaszcza, że jeszcze ma szanse się wszystko wyprostować

ale doskonale rozumiem jak nam coś podcina skrzydła i rzuca kłody i bezsił dopada
Stary 2013-04-27, 18:57   #2685
Pin up girl
Zakorzenienie

Stazja
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 19:10   #2686
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Stazja ale co się stanęło ?

nie no oczywiście że trzymamy, zwłaszcza, że jeszcze ma szanse się wszystko wyprostować

ale doskonale rozumiem jak nam coś podcina skrzydła i rzuca kłody i bezsił dopada
Tak sie wczoraj pokłociliśmy z moim Wojtkiem,że cos strasznego....rozstaliśmy sie na imprezie i on wściekly pojechał do domu osobno, a ja osobno...nawet nie chcial ze mną rozmawiać....dopiero w nocy udalo mi sie z nim chwile pogadać ...no i dziś ozmawialiśmy dwa razy przez telefon i tyle...Jutro wyjerzdza na tydzień i tak będe ten tydzień zastanawiać sie co bedzie jak wróci....i czy wogółe będzie...On wie ,że ja nie chcem żebyśmy sie rozstali, on podobno też nie,ale nie wiem czy to nie bylo tylko takie gadanie zeby mnie troche uspokoić..a wsztstko przez moją zazdrość glupią....
Strasznie szybko przeszliśmy od kocham cie do nienawidze cie ...
Nie wyobrażam sobie,że miałby to być koniec...

To sie wyżaliłam....
Stary 2013-04-27, 19:19   #2687
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
i to jest właśnie to o czym pisałam w komentarzu - nic nie przesadziłam

cudnie patrzeć na szczęśliwą kobietę

jeśli chodzi o torty do perfum - popieram koncepcję - myślę że Mursz dałaby niezły popis

tymczasem lece na bloga - odświeżam stronę cały dzień

Cytat:

super fotki mega żałuję że nie widziałam tego na żywo no i tyle znajomych osób na zdjęciach
Cytat:
coraz mocniej mnie skręca, że nie wykrzesałam sił aby dotrzeć
ale wtedy musielibyście wymazywać zombie
Zombie na zdjęciach nie widać
Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
Sabb w szpilach??!!!
A nogi ma

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
zdjęcie przepiękne
Torty do Perfum ? lecę !...
Jak połączenie sztuk, to połączenie!

Cytat:

Żeby się poukładało

właśnie sprzedałam kolejny obraz

Czyli 3 sprzedane, 2 zarezerwowane i 1 na aukcję
I 3 nowe zamówienia!
ale zaczynam od Skarbiątka

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 19:34   #2688
rachell111
Zakorzenienie

Stazja no zdarzają się takie mocne akcje - ale powiem Ci że jak chuopu emocje opadną to potem jest szansa że użyje rozsądku i się będzie dało komunikować - najważniejsze to się właśnie porozumieć - wyjaśnić - no nie wnikam juz w szczegóły, będzie dobrze

ja już wysiadałam z auta na swiatłach, trzaskałam drzwiami tryliony razy, krzyczałam słowa których krzyczeć nie chciałam - a żyć bez siebie nie potrafimy i teraz już nie ma takich akcji - widać to było taki swoisty etap docierania u nas

wszystko się ułoży, jestem przekonana
Stary 2013-04-27, 19:42   #2689
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Żeby się poukładało

I 3 nowe zamówienia!

Gratuluję

Cytat:
Stazja no zdarzają się takie mocne akcje - ale powiem Ci że jak chuopu emocje opadną to potem jest szansa że użyje rozsądku i się będzie dało komunikować - najważniejsze to się właśnie porozumieć - wyjaśnić - no nie wnikam juz w szczegóły, będzie dobrze

ja już wysiadałam z auta na swiatłach, trzaskałam drzwiami tryliony razy, krzyczałam słowa których krzyczeć nie chciałam - a żyć bez siebie nie potrafimy i teraz już nie ma takich akcji - widać to było taki swoisty etap docierania u nas

wszystko się ułoży, jestem przekonana

no włąśnie tak liczę po cichu,że te wczorajsze jazdy to emocje plus alkohol....no i na spokojnie już, wszystko sie poukłada...narazie dam mu spokój, moze za kilka dni sie odezwe , albo jak już wróci....Przeprosilam, powiedzialam że nie chcem żeby to sie tak skończyło bo za bardzo mi zależy ( prawie 10 lat cholera) i tyle...więcej już chyba nie mogę zrobić tylko pakac nad wlasna glupotą.....
On powiedzial.ze też nie chce, że mu zależy...ma sie odezwać za kilka dni....
☠☠☠☠a mać, nie pamiętam kiedy było mi tak żle....i czy wogóle bylo...

Edytowane przez anastazjaaa2
Czas edycji: 2013-04-27 o 19:45
Stary 2013-04-27, 19:53   #2690
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

i schudłam 2 cm w obwodzie
ale waga ta sama - widać białeczko działa i przerabia się tószcz na mięsko
kusicie tym białkiem
aż chyba też zamówię zwłaszcza ze TŻ się też napalił
oczywiście w cuda nie wierzę, ale spróbować warto może
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
bry

usłyszałam dziś z rana komplement od pani sprzedającej jabłka: "A czym pani myje te piękne włosy? Może mi pani zapisać nazwę? Bo ja mam takie słabe, a u pani piękne i nawet się nie przetłuszczają!"
A ja akurat włosy nie myte od poniedziałku (katar) i tłuste tak, że w warkocz zaplotłam, żeby to zamaskować, więc chyba zadziałało
Od razu humor lepszy

Cytat:

To sie wyżaliłam....

na pewno się dogadacie
ja też jestem choleryczką i nie raz mówiłam coś czego w sekundę później żałowałam, ale najważniejsze pogadać, wyjaśnić i będzie dobrze
Cytat:

I 3 nowe zamówienia!

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2013-04-27, 19:57   #2691
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:

I 3 nowe zamówienia!

Cytat:
Tak sie wczoraj pokłociliśmy z moim Wojtkiem,że cos strasznego....rozstaliśmy sie na imprezie i on wściekly pojechał do domu osobno, a ja osobno...nawet nie chcial ze mną rozmawiać....dopiero w nocy udalo mi sie z nim chwile pogadać ...no i dziś ozmawialiśmy dwa razy przez telefon i tyle...Jutro wyjerzdza na tydzień i tak będe ten tydzień zastanawiać sie co bedzie jak wróci....i czy wogółe będzie...On wie ,że ja nie chcem żebyśmy sie rozstali, on podobno też nie,ale nie wiem czy to nie bylo tylko takie gadanie zeby mnie troche uspokoić..a wsztstko przez moją zazdrość glupią....
Strasznie szybko przeszliśmy od kocham cie do nienawidze cie ...
Nie wyobrażam sobie,że miałby to być koniec...

To sie wyżaliłam....

mi się ta książka bardzo pomogła zdystansować i oderwać od myślenia, że świat się kończy
do tego stopnia, że jak w trakcie czytania chuop się odezwał i przepraszał, to mu wysłałam i kazałam odezwać jak przeczyta
odezwał się po 2 dniach (czytał w pracy na telefonie): skończyłem
na co ja: ale ja jeszcze nie
on: to poczekam aż skończysz

moim zdaniem poprawia relacje, nie tylko te toksyczne
Stary 2013-04-27, 20:05   #2692
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

I 3 nowe zamówienia!
niezła passa - gratuluję
Stary 2013-04-27, 20:57   #2693
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
na pewno się dogadacie
ja też jestem choleryczką i nie raz mówiłam coś czego w sekundę później żałowałam, ale najważniejsze pogadać, wyjaśnić i będzie dobrze

Dogadywać to nawet nie ma chyba co...ja już powiedzialam dziś najważniejsze chyba, teraz tylko zostalo mi czekać jak będzie...no W. wie czego chcem, teraz tylko co on z tym zrobi....albo mu przejdzie naprawde i da nam szanse albo będzie koniec....mam nadzieję,że jedna paskudna awantura nie zniszczy wszystkiego tymbardziej,że ostatnio, jeszcze dzień wcześniej, ba, nawet kilka minut wcześniej było tak wspaniale jak dawno nie...
Tylko kurde...on jest strasznie uparty, jak coś postanowi sobie raz to nie ma szans na zmiane....no i sie boje ze postanowi jednak...

Przepraszam,ze Was tak zanudzam, ale ciut mi lepiej wtedy..no bo w sumie to nawet nie mam z kim o tym pogadać za bardzo....

Betty
Jak juz troche sie uspokoje, to zerknę...narazie nie bardzo mi to idzie..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-27, 21:33   #2694
Parabelka
Panaroja

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
bry

Od razu humor lepszy

Cytat:

I 3 nowe zamówienia!

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 23:29   #2695
Katty_p13
Piers do przodu

Justynko kochana, ja to wiedziałam ale cieszę się Twoim szczęściem, wiesz

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Zabiłam wewątek??

Stary 2013-04-27, 23:39   #2696
Redhaired Witch
Nindżopesz

Ju, gratuluję i strasznie się cieszę!

Stazja, trzymam kciuki, ogólnie byłby palantem gdyby porzucił takie pieknowłose, pięknocere i ogólnie piękne dziefczę o jakże sympatycznym charakterze, toż to skarb

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 00:00   #2697
Florens
Zakorzenienie

Stazja będzie dobrze takie kłótnie "kochanków" czasem się zdarzają

muszę kupić namiot śpiwory i inne takie

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-28, 00:02   #2698
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
muszę kupić namiot śpiwory i inne takie
Stary 2013-04-28, 00:04   #2699
Katty_p13
Piers do przodu

Flo jakby co to służę pomocą, bo jestem w tym całkiem doświadczona
Stary 2013-04-28, 00:15   #2700
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
planujemy Rumunię tym razem ze znajomymi

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Flo jakby co to służę pomocą, bo jestem w tym całkiem doświadczona
się przyda pomoc, bo ja zielona w kwestiach namiotowych (z 12 lat nie byłam, a i wtedy na weekend na półwysep tylko)

dużo karmy dla psów będę musiała zabrać

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości