|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części naszego wątku ?? | |||
| Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.16 |
|
0 | 0% |
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.16 - Rozpakowywanie trwa
|
|
11 | 17,46% |
| Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.16 |
|
2 | 3,17% |
| Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.16 |
|
2 | 3,17% |
| Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.16 |
|
1 | 1,59% |
| Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.16 |
|
5 | 7,94% |
| Część maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz.16 |
|
3 | 4,76% |
| Obniżone nasze brzuchy, bo już wychodzą z nich maluchy. Mamy V-VI 2013 cz.16 |
|
0 | 0% |
| Obniżają nam się brzuszki - chcą wychodzić z nich maluszki! MAJ-CZERWIEC 2013 cz.16 |
|
4 | 6,35% |
| Mamy już pierwsze maluszki, reszta nisko nosi brzuszki. Mamy V-VI 2013 cz.16 |
|
5 | 7,94% |
| Mamy pierwsze maluszki, reszta już rozchyla nóżki. Mamy V-VI 2013 cz.16 |
|
1 | 1,59% |
| Sexi orki maluchy witają, okładów z samca nie zaprzestają. Mamy V-VI 2013 cz.16 |
|
9 | 14,29% |
| Szamańśkie metody stosujemy, maluchy przywołać chcemy. Mamy V-VI 2013 cz.16 |
|
2 | 3,17% |
| Regularnie się myjemy, do porodów szykujemy. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.16 |
|
2 | 3,17% |
| Są już bliźniaczki i inne dzieciaczki, niecierpliwie czekamy na kolejne robaczki. |
|
10 | 15,87% |
| Są już bliźniaczki i inne dzieciaczki, właśnie rodzą się kolejne robaczki. V-VI 2013 |
|
6 | 9,52% |
| Głosujący: 63. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15
Witam sie z Wami w nowym watku
![]() swoja droga świetnie go nazwałyscie
|
|
|
|
#212 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15
Cytat:
dzielna kobita z Ciebie i powli pierw dojdz do siebie , my poczekamy Cytat:
![]() ooo nieladnie ...tak to nie mialam
|
|
#213 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V
Czy Wy przy wyborze imienia sugerowałyście się się opisami w necie? Znaczeniami?
Ja zaraz zasiadam na The voice of Poland - odciążyć mózg, ile można myśleć i myśleć... |
|
|
|
#214 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V
Cytat:
ale jak juz wybrałam to patrzyłam znaczenie i wychodzilo wojciech - wesoły wojownik wiec pasuje jak nic
|
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
no w końcu doczytałam że HAPPY urodziła!!!! wielkie gratulacje! Pierwsza dziewczynka
piszecie o grillu, buuuuuuu ja też chcę taką kiełbaskę pyszną ![]() jestem jestem ale dzięki za troskę ![]() Katate długo Cię przetrzymali, ale dobrze że już jesteś w domu |
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
długo masz taki twardy brzuch?
mi twardnieje, ale nie ciagle tylko z przerwami, ale w ciagu dnia zdarza sie bardzo czesto i czesto jest to prawa i srodkowa czesc brzucha, ale nie wiem czy to niepokojący objaw?? ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- absolutnie nie sugerowałam sie tymi opisami z internetu, imie to imie albo sie podoba albo nie |
|
|
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz ide sie odprezyc do wanny.. |
|
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
ja już zmykam
![]() jutro mnie pewnie nie będzie
|
|
|
|
#220 |
|
Wtajemniczenie
|
zaczęłam nadrabiać, ciekawe czy uda mi się dziś skończyć bo z przerwami
![]() Happy ogromne gratulacje ![]() Przeczytałam o tym że dziś było "O matko!" i rzuciłam tekst do męża że zapomniałam i muszę ustawić nagrywanie ... a mąż do mnie "a po co ci programy o ciąży?" zawiasa miałam, w sumie faktycznie btw wiecie że ja już nie pamiętam jak to jest jak Maleństwo kopie i nie pamiętam tych ruchów? a nawet trzy tyg nie minęły ............ a już za cholerę nie jestem w stanie zrozumieć jak on się tam w środku mieścił |
|
|
|
#221 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajny kiciorrro ![]() Cytat:
Leż i odpoczywaj... A jak znajdziesz chwilę, to wtedy nam wszystko opiszesz- nigdzie stąd nie idziemy i będziemy cierpliwie czekały na relację ![]() Justyna- mój Mąż też wie, że ma mi pomagać, ale żeby się o coś doprosić, to Naczynia zmyłam sama, bo był już pełen zlew, a wiem, że jakbym miała na Niego czekać, to pewnie jutro wieczorem by zmył- albo i nie... Kolację za to dostałam do łóżka i pojechał mi po moje spożywcze zachcianki
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
jutro rodzisz?
ok ![]() też bym chciała
|
|
|
|
#223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale Ty masz termin za tydzien, wiec moze to juz to?? |
|
|
|
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zuzie górą uwielbiam to imię od zawsze
|
|
|
|
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- podobno niezłe agentki z nich są ale mi sie podoba i ta piosenka "Zuzia lalka nie duza..." lalala |
|
|
|
|
#226 |
|
Raczkowanie
|
dzięki za info o termometrach. chyba kupię Microlife nc100
ja mam termin na 7 maja, myślałam że mała szybciej wyskoczy, ale narazie cisza. od 2 dni mała zrobiła się bardzo spokojna, tylko delikatnie się rozpycha. w poniedziałek mam wizytę więc moze dowiem sie czegoś wiecej ![]() ciężko mi za Wami nadążyć dlatego dopiero dzisiaj sie odezwałam. u mnie będzie dziewczynka
|
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
macie pozdrowionka od INNEJ, i gratulacje z okazji maluszków
postara sie wrocic na forum jak znajdzie troche czasu
|
|
|
|
#228 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla nas ważne jest brzmienie, dopasowanie do nazwiska, i ma się podobać ot co. Z nudów zrobiłam barszcz czerwony z uszkami, pojechałam na zakupy a teraz romansuje z łososiem norweskim wędzonym i zaraz zagryzę go żelkami.
|
|
|
#229 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no o to twardnienie brzucha Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#230 |
|
Raczkowanie
|
dużo chłopców w tym roku będzie,
jak leżalam na patologi sami chłopcy tylko u mnie dziewczynka ![]() jeśli chodzi o imiona wszystkie dziewczynki urodzone w zeszłym roku to Maje albo Leny |
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem ile w tym prawdy ale kiedys wyczytałam, że dzieciaczki płci męskiej maja wiecej "patologi" niż dziewuszki, dziewuszki są silniejsze - ale jak coś to prosze sie tym nie sugerowac bo nawet nie pamietam gdzie to wyczytałam
|
|
|
|
#232 | |||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. M
Kicha. Skurczy brak.
Jeeny. Ja już nie wiem czego chcę. Wszystko mnie boli więc mogłyby już wyjść. Ale lepiej jeszcze żeby do piątku poczekały... Cytat:
Ja do tej pory nie wiem co oznaczają moje. Może faktycznie sprawdze ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
Mam nadzieje że moja wątroba też szybko o nich zapomni ![]() Cytat:
![]() Ej. A propos wątroby. Dziś gadalismy zmężem o sylwestrze. Tak tak. O 31.12.2013. Że uplynniamy dziewczynki u dziadków i idziemy na 1 od ponad roku imprezę
|
|||
|
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzu
Cytat:
dwie dziewuszki??
|
|
|
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak offtopowo - zauważyliście, że Polsat wykupił chyba wszystkie bajki Disneya Co tydzień leci nowa....a ja tak jak nie mam zmienności nastrojów, tak przy bajkach to mi łezki ciekną. Dziś Dzwonnik z Notre Damme
07.07.2012 & Edytowane przez Magiusa Czas edycji: 2013-04-27 o 20:49 |
|
|
|
|
#235 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja ciśnienie mam ok Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja nie chcę tego zapominać
|
|||||||
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego
Si. Ala i Majka ;-)
|
|
|
|
#237 |
|
siedzę i myślę
|
Ja bym chyba oszalała od tego nadmiaru kolorów ... W tym miesiącu kupuję dla małego tylko leżaczek i staniki dla siebie.
|
#238 | |||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz
Czesc dziewczeta, wracamy z grilla
bylo super,ale mezu zmeczony wiec czas do domu ![]() Cytat:
swietna! Cytat:
Katate to rzeczywiscie dlugo Cie przetrzymali. Na szczescie juz do domu Cytat:
![]() Co do imion to dla mnie znaczenie imienia jest wazne i bede sie cieszyc jesli Sofia bedzie miala zamilowanie do filozofii Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15
To dobrze , ja niestety faszeruje sie max. Iloscia tabsow ale juz niedlugo
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#240 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() my mamy FP z misiami i jest pastelowa ale teraz jakbym miała wybierać wzięłabym jakąś bardziej żywą. chociaż w sumie za punkty payback była ![]() Cytat:
Cytat:
nagrałam obie ![]() poszłam do babci. wróciłam, mąż zasnął na kanapie. nie będę go budzić, zajmę się Młodym, ale mi smutno bo była obietnica że tą jedną noc w tygodniu będę mogła całą przespać od 21-22 do chociażby południa. ... strasznie mi brakuje snu a mąż jak wstaje w nocy to np. tak jak dziś do 5 rano a potem ja. a mi się tak marzyło pospać choć ten jeden raz do oporu .... ehhh... no ale też biedak niewyspany więc dam mu pospać ... Edytowane przez vil84 Czas edycji: 2013-04-27 o 21:41 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

dzielna kobita z Ciebie i powli pierw dojdz do siebie , my poczekamy
nie odpuszcza ani na chwilę 

Naczynia zmyłam sama, bo był już pełen zlew, a wiem, że jakbym miała na Niego czekać, to pewnie jutro wieczorem by zmył- albo i nie... Kolację za to dostałam do łóżka i pojechał mi po moje spożywcze zachcianki 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

07.07.2012
ja nie chcę tego zapominać