|
|
#2671 | |
|
catch me if I fall.
|
Dot.: Miłośniczki Zary - cz. XXI
Cytat:
|
|
|
#2672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2673 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mam 164cm.Koniecznie muszę je obejrzeć w sklepie ![]() Cytat:
|
|
#2674 |
|
Zadomowienie
|
tak, siegaja u mnie sporo przed kostki a mam 160cm wzrostu. Jutro wstawie zdjęcie całości
|
#2675 |
|
Raczkowanie
|
Boże co za dzień, umówiłam się z bratem ze jak wróci przypilnuje dzieci a ja wyskoczę na miasto - cały dzień na to czekałam a on przyszedł stwierdził ze ma inne plany, wściekła zapakowałam dzieci do auta i myślę podjadę choć na chwile oddam jedne spodnie zamienię drugie - a tu korek bo wypadek i to taki ze droga była nie przejezdna przez 1,5 myślę pojadę pociągiem, dzieci będą miały radość bo uwielbiają pociągi - przyjeżdżamy mamy 3 min do odjazdu to moje dziecię wola "mama pipi" no ta zanim się wysikał pociąg na uciekł... przyszłam wściekła do domu bo miałam taka ochotę dziś gdzieś pojechać, dałam dzieci spać - okazało się ze mój brat już w domu to mógł dziećmi się zając o 19 wskoczyłam w auto - myślę na pewno już nie ma śladu po wypadku, przyjechałam, zaparkowałam i okazało się ze nie mogę zamknąć szyby... kurcze myślałam ze mnie coś trafi do torebki upakowałam wszystko co cenniejsze i myślę u nas nie kradną... pobiegłam do Z oddać spodnie - kolejka straszna a pani rozłożyła je w kroku i obwąchała... czułam się strasznie
Edytowane przez Ansday Czas edycji: 2013-04-27 o 20:26 |
|
|
|
#2676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te w kwiatki też oddałaś? |
|
|
|
|
#2677 | |
|
ex Moderator
|
Cytat:
A cóż to za pogańskie praktyki?Ciekawe, czy bluzki wąchają pod pachami... ![]() Fuuuj! Też bym była skrępowana.
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha no z tym obwąchiwaniem to jakaś dziwna praktyka, ja jak zwracałam buty to mi podeszwy oglądali chyba z 10min...
|
|
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
To ona powinna się wstydzić!!! Jakby mi taki numer ktoś odwinął, to sponiewierałabym bezlitośnie. Są granice dobrego wychowania i szacunku dla klienta. Nie darowałbym takiego traktowania.
|
|
|
|
#2680 | |
|
Konto usunięte
|
Niestety nie wybieram się
Coś potrzebujesz?---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2681 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;40525771]
Macałam tą kurtkę zamszową ale ten kolor mi nie przypadł do gustu - osobiście gdybym miała wybierać to wolałabym jednak beżową z licowj skóry Kochana a jak on na żywo wygląda? Taki bardziej oliwkowy niż beżowy? Kurcze zależy mi na czymś jasnym do sukienek na chłodniejsze dni/wieczory, ale o tej skórzanej dziewczyny pisały, że słaba jakość |
|
|
|
#2682 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oddawałam kiedyś sukienkę w Bershce i dziewczyna wąchała ![]() Tutaj też już ktoś pisał, chyba gabi?, że sprzedawczyni z Zary wąchała oddawaną rzecz. Takie mają podobno standardy
|
|
#2684 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do obwąchiwania już kiedyś Gabi o tym pisała wtedy byłam w szoku bo mi sie to nie zdarzyło dziś po raz pierwszy... z drugiej strony wiem od znajomej która pracowała w Zarze ze ludzie kupują nie raz ubrania na jedna imprezę i oddają odprasowane, nie raz odprane i udają ze nie wiedza o co chodzi a metki nietknięte na pierwszy rzut oka bo na drugi widać ze byly wyciagane lub odprute i doszyte, roznie ludzie mysla, ale kolezanka mowila ze tak jest z 70% rzeczy ze zwrotu i ona pracowała w Zarze tu w de- Edytowane przez Ansday Czas edycji: 2013-04-27 o 21:36 |
||||
|
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
ja sama mam koleżankę która sobie wybiera z zary ciuchy na jakieś ważniejsze jednorazowe wyjścia a w ciągu 30 dni oddaje jak gdyby nigdy nic i jeszcze ani razu nie miała problemu przy zwrocie, nawet jak miała bez metki, ja za to jak raz kupiłam kurtke bez metki i babeczka z zary nie zanaczyła mi tego na paragonie to miałam problem ze zwrotem, więc to chyba zależy od osoby...
|
|
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
Ansday, te kwiatowe spodnie, jaką mają talię? Mogłabyś podać jeszcze długość do kroku?
|
|
|
|
#2687 |
|
Rozeznanie
|
Hej,
Przymierzalam parę nowości, u mnie w Zarze ich nie ma, ale w Silesii chyba wszystko jest ![]() ![]() Bardzo spodobała mi się ta sukienka, choć dla mnie to bardziej tunika- bardzo krótka. Niestety nie kupiłam bo XS trochę za mała, a S nie było. Ale mam nadzieję, ze znajdę S ![]()
Edytowane przez Marti179 Czas edycji: 2013-04-27 o 21:49 |
|
|
|
#2688 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2689 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2690 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy orientujecie sie czy w silesi jest dzial "mum"?
|
|
|
|
#2691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2692 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, help!
Czy ktoś ma do sprzedania bluzkę z załącznika (malinowo- koralowo- czerwoną bądź biała tudzież ecru) w rozm S???? Jestem zdeterminowana, ale też wykończona poszukiwaniami :/ Na all ktoś sprzedaje malinową, ale już trochę "zużytą" ![]() Może ktoś coś wie, ktoś ma... |
|
|
|
#2693 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja ją kupiłam jakieś 2 tygodnie temu i wczoraj miała premiere Jest genialna!Dziewczynki , mam prośbę w miarę możliwości! ![]() Czy ktoraś z Was ma obok siebie i będzie w najbliższym czasie w Cubusie? U mnie go nie ma a chciałabym dwie bluzki : http://cubus.com/pl/Damska/Kolekcja/.../Topy/7136212/ http://cubus.com/pl/Damska/Kolekcja/...luzki/7130600/ Czy któraś będzie tak miła?
|
|
|
|
#2694 |
|
Wtajemniczenie
|
Ile czasu paczka online jest w sklepie ?
|
#2695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie,że udało Ci się ją dorwać. Nie przeraża Cię łączna waga ćwiekusa( wraz z zawartością - do tego łańcuchem)? Sama w sobie, jest piękna. Acz, nie miałam do czynienia z Zarowym zamszem. Myślę, dałam radę żyć bez 'Olivii" i "Marianny' tyle,że grzecznie odczekam już do %%. Brzdękacz pójdzie w ruch i jakoś będę działać. ![]() P.S. A jak się sprawuje Bowling? Bez zarzutu? Mi powiedziano,że paczkę należy odebrać do 30stu dni. Edytowane przez Phoebee Czas edycji: 2013-04-27 o 22:46 |
|
|
|
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
2 tygodnie o ile się nie mylę
Poszukaj na stronie w kategorii jak kupować.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak zwykle zresztą ![]() z tymi zdjęciami miałam podobnie, kiedyś poproszono mnie o możliwość zrobienia zdjęcia na jakąś stronę fashion - też czułam się dziwnie
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
w końcu odebrałam od krawcowej te spodnie i będę mogła już je nosić
zabieg był nieco trudny - wydłużono mi nogawkę maksymalnie, zszyto rozcięcia i lekko zwężono nogawkę, ale są teraz idealne
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;40525771]Niestety nie wybieram się
Coś potrzebujesz?---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Macałam tą kurtkę zamszową ale ten kolor mi nie przypadł do gustu - osobiście gdybym miała wybierać to wolałabym jednak beżową z licowj skóry Tak,ale jak nie jedziesz nie będę Cie gnębić
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

mam 164cm.
"
A cóż to za pogańskie praktyki?

jak tamte