Dot.: Miłośniczki Zary - cz. XXI - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-27, 19:20   #2671
starlit
catch me if I fall.

Dot.: Miłośniczki Zary - cz. XXI

Cytat:
Napisane przez nombre Pokaż wiadomość
Dla mnie nowa kolekcja idealnie wpasowuje sie w moj styl. Zwykle koszulki zestawione z ultrakobiecymi spódnicami a na góre skórzana marynarka z Massimo i jestem ubrana. Moim numerem jeden sa jednak białe spodnie (foto). W tygodniu odwiedziłam Poznańska Zare i poproszono mnie o możliwośc zrobienia zdjęcia. Czerwona jak burak ze wstydu stałam przed witryna sklepową
slicznie wyglądasz a masz może jakies zdjecie, gdzie widać je w calosci?
Stary 2013-04-27, 19:31   #2672
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie nowa kolekcja idealnie wpasowuje sie w moj styl. Zwykle koszulki zestawione z ultrakobiecymi spódnicami a na góre skórzana marynarka z Massimo i jestem ubrana. Moim numerem jeden sa jednak białe spodnie (foto). W tygodniu odwiedziłam Poznańska Zare i poproszono mnie o możliwośc zrobienia zdjęcia. Czerwona jak burak ze wstydu stałam przed witryna sklepową
pięknie wyglądasz
Stary 2013-04-27, 19:41   #2673
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Myślę, że te ma nombre na sobie.

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...%84CEJ+TKANINY
Dziękuję!

Cytat:
Dokładnie tak Na modelce wyglądaja bardziej jak spódnica. Ja je zwęziam w pasie bo opadały mi mocno na biodra a tego nie lubie. Niestety minus nich jest taki, że wymagaja codziennego prania.
A czy one są rzeczywiście takie przed kostkę? Lubię jak mi spodnie zakrywają kostki mam 164cm.
Koniecznie muszę je obejrzeć w sklepie

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
slicznie wyglądasz a masz może jakies zdjecie, gdzie widać je w calosci?
Podpinam się

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 19:54   #2674
nombre
Zadomowienie

tak, siegaja u mnie sporo przed kostki a mam 160cm wzrostu. Jutro wstawie zdjęcie całości

zewnetrznie: biokap, kozieradka, seboradin men, olej łopianowy
nombre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 20:22   #2675
Ansday
Raczkowanie

Boże co za dzień, umówiłam się z bratem ze jak wróci przypilnuje dzieci a ja wyskoczę na miasto - cały dzień na to czekałam a on przyszedł stwierdził ze ma inne plany, wściekła zapakowałam dzieci do auta i myślę podjadę choć na chwile oddam jedne spodnie zamienię drugie - a tu korek bo wypadek i to taki ze droga była nie przejezdna przez 1,5 myślę pojadę pociągiem, dzieci będą miały radość bo uwielbiają pociągi - przyjeżdżamy mamy 3 min do odjazdu to moje dziecię wola "mama pipi" no ta zanim się wysikał pociąg na uciekł... przyszłam wściekła do domu bo miałam taka ochotę dziś gdzieś pojechać, dałam dzieci spać - okazało się ze mój brat już w domu to mógł dziećmi się zając o 19 wskoczyłam w auto - myślę na pewno już nie ma śladu po wypadku, przyjechałam, zaparkowałam i okazało się ze nie mogę zamknąć szyby... kurcze myślałam ze mnie coś trafi do torebki upakowałam wszystko co cenniejsze i myślę u nas nie kradną... pobiegłam do Z oddać spodnie - kolejka straszna a pani rozłożyła je w kroku i obwąchała... czułam się strasznie pobiegłam do auta i do domu, myślę będę musiała jechać w deszczu z otwarta szyba - zimno, mokro buuu a tu szyba jakby nigdy nic sama się zamknęła Co za dzień...

Edytowane przez Ansday
Czas edycji: 2013-04-27 o 20:26
Ansday jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 20:37   #2676
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ansday Pokaż wiadomość
Boże co za dzień, umówiłam się z bratem ze jak wróci przypilnuje dzieci a ja wyskoczę na miasto - cały dzień na to czekałam a on przyszedł stwierdził ze ma inne plany, wściekła zapakowałam dzieci do auta i myślę podjadę choć na chwile oddam jedne spodnie zamienię drugie - a tu korek bo wypadek i to taki ze droga była nie przejezdna przez 1,5 myślę pojadę pociągiem, dzieci będą miały radość bo uwielbiają pociągi - przyjeżdżamy mamy 3 min do odjazdu to moje dziecię wola "mama pipi" no ta zanim się wysikał pociąg na uciekł... przyszłam wściekła do domu bo miałam taka ochotę dziś gdzieś pojechać, dałam dzieci spać - okazało się ze mój brat już w domu to mógł dziećmi się zając o 19 wskoczyłam w auto - myślę na pewno już nie ma śladu po wypadku, przyjechałam, zaparkowałam i okazało się ze nie mogę zamknąć szyby... kurcze myślałam ze mnie coś trafi do torebki upakowałam wszystko co cenniejsze i myślę u nas nie kradną... pobiegłam do Z oddać spodnie - kolejka straszna a pani rozłożyła je w kroku i obwąchała... czułam się strasznie pobiegłam do auta i do domu, myślę będę musiała jechać w deszczu z otwarta szyba - zimno, mokro buuu a tu szyba jakby nigdy nic sama się zamknęła Co za dzień...
Super materiał na film! Ale najlepsze to było to obwąchiwanie spodni

Te w kwiatki też oddałaś?
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 20:38   #2677
magda20003
ex Moderator

Cytat:
Napisane przez Ansday Pokaż wiadomość
pobiegłam do Z oddać spodnie - kolejka straszna a pani rozłożyła je w kroku i obwąchała... czułam się strasznie
A cóż to za pogańskie praktyki?

Ciekawe, czy bluzki wąchają pod pachami...

Fuuuj! Też bym była skrępowana.

magda20003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 20:43   #2678
myszola21
Zakorzenienie

hahaha no z tym obwąchiwaniem to jakaś dziwna praktyka, ja jak zwracałam buty to mi podeszwy oglądali chyba z 10min...
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 21:04   #2679
damon
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda20003 Pokaż wiadomość

To ona powinna się wstydzić!!! Jakby mi taki numer ktoś odwinął, to sponiewierałabym bezlitośnie. Są granice dobrego wychowania i szacunku dla klienta. Nie darowałbym takiego traktowania.

insta

It's gonna be a good day
damon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 21:11   #2680
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Kasiula, czy będziesz w najbliższym czasie w Silesi?
Niestety nie wybieram się czasowo nie dam rady Coś potrzebujesz?

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
Napisane przez saandy Pokaż wiadomość
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...KA+Z+FALBANAMI

dziewczyny macała któraś tą kurteczkę ? chciałam kliknąć ta jasną skórzaną, ale piszecie, że nie warto, może zamszowa jest lepszej jakości?
Macałam tą kurtkę zamszową ale ten kolor mi nie przypadł do gustu - osobiście gdybym miała wybierać to wolałabym jednak beżową z licowj skóry
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 21:15   #2681
saandy
Wtajemniczenie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;40525771]
Macałam tą kurtkę zamszową ale ten kolor mi nie przypadł do gustu - osobiście gdybym miała wybierać to wolałabym jednak beżową z licowj skóry [/QUOTE]
Kochana a jak on na żywo wygląda? Taki bardziej oliwkowy niż beżowy? Kurcze zależy mi na czymś jasnym do sukienek na chłodniejsze dni/wieczory, ale o tej skórzanej dziewczyny pisały, że słaba jakość
saandy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 21:21   #2682
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Nowe spodnie w kwiaty http://www.zara.com/webapp/wcs/store...ODNIE+W+KWIATY

Szkoda,ze nie takie ładne jak tamte
Kolejna potrzeba mi sie zrodziła...http://www.zara.com/webapp/wcs/store...INY+ŻAKARDOWEJ
Piękna ta marynarka, spodnie też fajne - ciekawe jak na żywo wyglądają

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
Piękny zestaw
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 21:30   #2683
Irja
Zakorzenienie

Cytat:

Niestety wąchają i to u nas w PL
Oddawałam kiedyś sukienkę w Bershce i dziewczyna wąchała
Tutaj też już ktoś pisał, chyba gabi?, że sprzedawczyni z Zary wąchała oddawaną rzecz.
Takie mają podobno standardy
Stary 2013-04-27, 21:34   #2684
Ansday
Raczkowanie

Cytat:
Super materiał na film! Ale najlepsze to było to obwąchiwanie spodni

Te w kwiatki też oddałaś?
nie kwiatowe zamienić chciałam na xs ale ani jednej nie było wiec zostawię te s i mam nadzieje ze się bardziej nie rozejdą

Cytat:

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
hahaha no z tym obwąchiwaniem to jakaś dziwna praktyka, ja jak zwracałam buty to mi podeszwy oglądali chyba z 10min...
Cytat:
Napisane przez damon Pokaż wiadomość
To ona powinna się wstydzić!!! Jakby mi taki numer ktoś odwinął, to sponiewierałabym bezlitośnie. Są granice dobrego wychowania i szacunku dla klienta. Nie darowałbym takiego traktowania.
dzień był straszny już miałam takie myśli ze wszystko się sprzeciwia żebym nie oddala tych czarnych spódnico spodenek - ale zdecydowałam ze ich nie chce, może na wyprzedaży kupie 30e nie jest ogromna suma ale jest taka zasada ze jak nie jestem przekonana to oddaje, często tak robię i to działa bo zazwyczaj jak oddam to zapominam o sprawie a nie żałuję wiec to chyba dobra decyzja...
Co do obwąchiwania już kiedyś Gabi o tym pisała wtedy byłam w szoku bo mi sie to nie zdarzyło dziś po raz pierwszy... z drugiej strony wiem od znajomej która pracowała w Zarze ze ludzie kupują nie raz ubrania na jedna imprezę i oddają odprasowane, nie raz odprane i udają ze nie wiedza o co chodzi a metki nietknięte na pierwszy rzut oka bo na drugi widać ze byly wyciagane lub odprute i doszyte, roznie ludzie mysla, ale kolezanka mowila ze tak jest z 70% rzeczy ze zwrotu i ona pracowała w Zarze tu w de- wiem tez ze musza pozniej za to odpowiadac ze taka rzecz przyjely

Edytowane przez Ansday
Czas edycji: 2013-04-27 o 21:36
Stary 2013-04-27, 21:39   #2685
myszola21
Zakorzenienie

ja sama mam koleżankę która sobie wybiera z zary ciuchy na jakieś ważniejsze jednorazowe wyjścia a w ciągu 30 dni oddaje jak gdyby nigdy nic i jeszcze ani razu nie miała problemu przy zwrocie, nawet jak miała bez metki, ja za to jak raz kupiłam kurtke bez metki i babeczka z zary nie zanaczyła mi tego na paragonie to miałam problem ze zwrotem, więc to chyba zależy od osoby...
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 21:43   #2686
bbbeee
Zakorzenienie

Ansday, te kwiatowe spodnie, jaką mają talię? Mogłabyś podać jeszcze długość do kroku?
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 21:47   #2687
Marti179
Rozeznanie

Hej,
Przymierzalam parę nowości, u mnie w Zarze ich nie ma, ale w Silesii chyba wszystko jest
Bardzo spodobała mi się ta sukienka, choć dla mnie to bardziej tunika- bardzo krótka. Niestety nie kupiłam bo XS trochę za mała, a S nie było. Ale mam nadzieję, ze znajdę S
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (110,1 KB, 321 załadowań)

Edytowane przez Marti179
Czas edycji: 2013-04-27 o 21:49
Marti179 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 21:52   #2688
Ansday
Raczkowanie

Cytat:
Ansday, te kwiatowe spodnie, jaką mają talię? Mogłabyś podać jeszcze długość do kroku?
podam jutro bo moje blizniaki spia i nie chce im tam chodzic
Stary 2013-04-27, 21:52   #2689
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez saandy Pokaż wiadomość
Kochana a jak on na żywo wygląda? Taki bardziej oliwkowy niż beżowy? Kurcze zależy mi na czymś jasnym do sukienek na chłodniejsze dni/wieczory, ale o tej skórzanej dziewczyny pisały, że słaba jakość
Przy tej licowej beżowej (cieplejszy odcień) ta zamszowa kurtka wygląda jak oliwkowa. Niestety jestem tego samego zdania co dziewczyny jeśli chodzi o odszycie i jakośc skóry - nie warta tej ceny
Stary 2013-04-27, 21:53   #2690
coca-coliczka
Raczkowanie

Dziewczyny czy orientujecie sie czy w silesi jest dzial "mum"?
coca-coliczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 21:56   #2691
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marti179 Pokaż wiadomość
Hej,
Przymierzalam parę nowości, u mnie w Zarze ich nie ma, ale w Silesii chyba wszystko jest
Bardzo spodobała mi się ta sukienka, choć dla mnie to bardziej tunika- bardzo krótka. Niestety nie kupiłam bo XS trochę za mała, a S nie było. Ale mam nadzieję, ze znajdę S
fajna
Stary 2013-04-27, 21:59   #2692
JewkaT
Raczkowanie

Dziewczyny, help!
Czy ktoś ma do sprzedania bluzkę z załącznika (malinowo- koralowo- czerwoną bądź biała tudzież ecru) w rozm S????
Jestem zdeterminowana, ale też wykończona poszukiwaniami :/

Na all ktoś sprzedaje malinową, ale już trochę "zużytą"

Może ktoś coś wie, ktoś ma...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3204120854_1.jpg (21,3 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3204120854.jpg (35,3 KB, 33 załadowań)
JewkaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 22:00   #2693
aroniasty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
fajna

Ja ją kupiłam jakieś 2 tygodnie temu i wczoraj miała premiere Jest genialna!

Dziewczynki , mam prośbę w miarę możliwości!
Czy ktoraś z Was ma obok siebie i będzie w najbliższym czasie w Cubusie? U mnie go nie ma a chciałabym dwie bluzki :
http://cubus.com/pl/Damska/Kolekcja/.../Topy/7136212/
http://cubus.com/pl/Damska/Kolekcja/...luzki/7130600/

Czy któraś będzie tak miła?
aroniasty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 22:11   #2694
agatkaao0
Wtajemniczenie

Ile czasu paczka online jest w sklepie ?

— Czesław Miłosz
agatkaao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 22:19   #2695
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Glupi fart, ze w ogole sprawdzilam cene Online tutaj te torby sa niedostepne juz od stycznia, ale mnie tknelo po wizazowej wiesci o obnizce i ta-dah! Ostatnia sztuka (w przyjaznej cenie) jest moja Czerwone mialam dwie. Upolowana za 85zl zostawilam, a kupiona w 1szej wyprzedazowej cenie sprzedalam

Z Bowlingiem nie wiem, co bym zrobila na Twoim miejscu. Czerwcowe % tuz, tuz - a nuz ja przecenia? A jezeli znowu zniknie ze strony? Chyba bym ja kliknela dla bezpieczenstwa pod koniec maja i ewentualnie oddala zaraz po rozpoczeciu wyprzedazy (ale to juz moje pokretne kombinacje ).
Czarne interesy. Fajnie,że udało Ci się ją dorwać. Nie przeraża Cię łączna waga ćwiekusa( wraz z zawartością - do tego łańcuchem)? Sama w sobie, jest piękna. Acz, nie miałam do czynienia z Zarowym zamszem. Myślę, dałam radę żyć bez 'Olivii" i "Marianny' tyle,że grzecznie odczekam już do %%. Brzdękacz pójdzie w ruch i jakoś będę działać.
P.S. A jak się sprawuje Bowling? Bez zarzutu?

Cytat:
Napisane przez agatkaao0 Pokaż wiadomość
Mi powiedziano,że paczkę należy odebrać do 30stu dni.

Edytowane przez Phoebee
Czas edycji: 2013-04-27 o 22:46
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 22:37   #2696
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatkaao0 Pokaż wiadomość
2 tygodnie o ile się nie mylę Poszukaj na stronie w kategorii jak kupować.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 01:20   #2697
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
tak, siegaja u mnie sporo przed kostki a mam 160cm wzrostu. Jutro wstawie zdjęcie całości
Dziękuję, no szkoda, ale czekam na zdjęcia i w sklepie koniecznie muszę je zobaczyć!

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 02:08   #2698
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:
Świetnie wyglądasz jak zwykle zresztą
z tymi zdjęciami miałam podobnie, kiedyś poproszono mnie o możliwość zrobienia zdjęcia na jakąś stronę fashion - też czułam się dziwnie

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 02:14   #2699
fantastic
Zakorzenienie

w końcu odebrałam od krawcowej te spodnie i będę mogła już je nosić zabieg był nieco trudny - wydłużono mi nogawkę maksymalnie, zszyto rozcięcia i lekko zwężono nogawkę, ale są teraz idealne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2029640064_1_1_2.jpg (44,3 KB, 59 załadowań)

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 08:53   #2700
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;40525771]Niestety nie wybieram się czasowo nie dam rady Coś potrzebujesz?

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Macałam tą kurtkę zamszową ale ten kolor mi nie przypadł do gustu - osobiście gdybym miała wybierać to wolałabym jednak beżową z licowj skóry [/QUOTE]

Tak,ale jak nie jedziesz nie będę Cie gnębić
OnaZakupoholik jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości