![]() |
#5101 |
Zaczytanie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - cz. XIII
To chyba pójdę kupić baletki w nast poniedziałek jak wrócę na uczelnię
![]() ![]() Szkoda 80zł dawać.. na przecenach są zawsze po 40.. ale te 60zł już przezyje ![]() Albo w sumie jutro po nie skocze jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5102 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5103 |
Rozeznanie
|
Tobie już się nie przyda ale może komuś innemu. Kiedyś tak oddawałam, dzień za późno i nie było możliwości zwrotu bo nie chciało im się to na kasie wbić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5104 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5105 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5106 |
Rozeznanie
|
pewnie sie pomylila i zapomnialam Ci dac.. Moze idz jeszcze raz i powiedz, ze chcesz porozmawiac z kieronikiem, moze to cos pomoze
#5107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Materiał bardzo fajny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5108 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale lepiej pięć na raz niż na raty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5109 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]()
#5110 |
Zakorzenienie
|
![]() niestety ale jakość w h&m jest bardzo przeciętna, jakieś 80% rzeczy, które mam z h&m nadaje się do reklamacji - straciły kolor/fason/zmechaciły się/porozciągały się itp., a u mnie w sklepie zawsze robią takie problemy przy reklamacji, że nie mam ochoty nawet tam iść i się wykłócać... Edytowane przez _czarny_kot Czas edycji: 2013-04-27 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#5111 | |
Zaczytanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żeby nawet marynarka za 199zł nie przetrwała prania ręcznego w płynie do delikatnych to już jest przesada ![]() ![]() czarne klapy zafarbowały białą marynarkę - porobiły się ciemne plamy, których niczym nie dało się odeprać ![]() Edytowane przez _czarny_kot Czas edycji: 2013-04-27 o 13:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#5114 |
Zakorzenienie
|
ponieważ w moim h&m zawsze robią ogromne problemy z reklamacją i nie chciałam się już z nimi użerać, mogę podać kilka przykładów:
- reklamuję czarne spodnie kupione 2 tygodnie temu, po 1 praniu z czarnych stały się szare (pranie w płynie do czarnego) - ekspedientka próbowała mi wmówić, że na metce była informacja, że spodnie będą puszczać kolor ( ![]() - reklamuję bluzkę, z której powychodziły jakieś białe nitki (?) po kilku tygodniach noszenia, również ogromne problemy z reklamacją - reklamacja spodni za 39.9 (te co pojawiaja się w h&m cyklicznie) - rozeszły się na szwie na tyłku ![]() - a teraz HIT! reklamowałam zwykły tshirt za 19.9 - po pierwszym praniu zrobiła się z niego szmata, po prostu szwy się poprzekręcały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i jeszcze kilka innych reklamacji.. oczywiście za każdym razem miałam paragon, a rzecz była reklamowana w niedługim czasie od zakupu (max.kilka miesięcy), zwrot zawsze był na kartę podarunkową (jeszcze trzeba by było się wykłócać o zwrot gotówki...) także teraz już odpuszczam, bo nie mam najmniejszej ochoty się z nimi użerać o jakiekolwiek pieniądze... kiedyś to był mój prawie ulubiony sklep, miałam większość garderoby z h&m - teraz staram się go omijać szerokim łukiem / ewentualnie kupuję na wyprzedażach lub jak coś mi się bardzo spodoba a żeby nie było, że tylko narzekam - mam jedną(!) rzecz z h&m, która przetrwała już ponad rok w stanie bardzo dobrym ![]() Edytowane przez _czarny_kot Czas edycji: 2013-04-27 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#5115 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie się to nie zdarzyło i kupione rzeczy w H&M trochę mi służą poza wyjątkiem leginsów, w których niechcący wyrwałam dziurę, a do tej pory reklamowałam sweterek, w którym po praniu zrobiła się dziurka na szwie i nie chciałam, żeby po kolejnych praniach robiły się kolejne dziurki. Reklamacja została uwzględniona i zauważyłam, że nowy sweterek ma mocniejsze szwy. Z tych spodni za 39,90 byłam bardzo zadowolona jak kupiłam rok temu 3 pary - na długość nawet ok, idealnie leżą, kolor się nie spierał (teraz czarne są już trochę sprane i rozciągnięte, no ale czego oczekiwać po roku baaardzo częstego użytkowania), a te nowe modele są jakieś fatalne. Zupełnie inna jakość co czuję nawet po dotyku - moje roczne spodnie są przyjemniejsze w dotyku i grubsze niż te, sprzedawane w sklepie. Żałuję, że się tak pogorszyły, bo muszę kupić nowe granatowe i czarne zwykłe spodnie, nie jeansy i nie bardzo mam gdzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5116 | |
catch me if I fall.
|
Cytat:
ja bym nie odpuscila reklamacji tej marynarki, jednak 200 zl piechota nie chodzi ![]() może następnym razem spróbuj w innym sklepie?
![]() ![]() |
![]() |
#5117 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
Słodycze i niezdrowe jedzenie ![]() Waga w dół ! ![]() ... ![]() Edytowane przez Nunum Czas edycji: 2013-04-27 o 16:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5118 |
Zakorzenienie
|
jest juz kolejna czesc watku? ten przekroczyl 5tys. postow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5119 | |
Zaczytanie
|
Cytat:
Kupiłam 3 rzeczy i skorzystałam z jednej z kart, które były dostępne w Glamour (-20zł).. Dziwnym trafem po 1 oddano mi tylko część pieniędzy, skoro taki kupon i -20zł było doliczone do innej rzeczy (kurtki, ja oddawałam bluzke) to od bluzki odjeto mi te 20zł! No dobra, na poczatku bylo zamieszanie, ze ja nie moge tak oddac, ze musza wszystkie rzeczy miec itd..Przyniosłam wszystkie 3 rzeczy z paragonu (!) kasjerka dalej nie wiedziala jak ma mi te pieniadze zwrocic.. W koncu zawolala kierownika.. Kierownik nawet na mnie nie spojrzal, zadnego dzien dobry ani nic ![]() Od tamtego momentu stosuję 2 złote zasady: 1) Każdą rzecz w miarę możliwości chcę na osobnym paragonie 2) Nie kupuję w HMie poza wyprzdażami.. wyjątek to jedna para spodni od pól roku (!) Nie wspominając, ze wczesniej nie uznano mi 2 kart (ponoc sie nie laczyly, co bylo bzdura i potem juz dobrze kasowali).. Poza tymi przygodami kupilam z 2 razy koszulki.. chyba za 49,9 co wyciagnelam po 1 praniu pozostawie sobie.. Dla mnie ten sklep jest przegrany i jedyne co mnie kusi to duze znizki i myslenie, ze kupuje DOSLOWNIE jednorazowke |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5120 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a co do pójścia do innego sklepu - to u mnie są tylko 2 hmy i niestety te przeboje dotyczą obydwu... Cytat:
![]() u mnie 2 sklepy są oddalone od siebie o 1km i bardzo często obowiązują w nich inne zasady, np. - była akcja -40zł na jeansy - w jednym h&m promocja obowiązywała na jegginsy za 79,9, z kolei w drugim nie chcieli mi sprzedać jegginsów ze zniżką ![]() ![]() - promocja 25% z mydziewczyny (chyba tak nazywała się ta strona) - w jednym h&m ta promocja łączyła się z przecenionymi rzeczami, a w drugim nie ![]() nie wspominając już o tym, że często przecenione ubrania mają różne ceny w obydwu sklepach... np. kupiłam koronkowe spódniczki z conscious (załącznik) po 20zł, a 15 min później byłam w drugim h&m i były po 40zł ![]() i przy każdej z wyżej wymienionych sytuacji każdy sklep zapierał się, że ma rację ![]() a co do obsługi - jak już wyżej wspomniałyście - kompetentnością, ani uprzejmością nie grzeszą Edytowane przez _czarny_kot Czas edycji: 2013-04-27 o 16:32 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#5121 |
Zakorzenienie
|
widzialyscie u siebie ten kostium
![]() Edytowane przez wspaniala Czas edycji: 2014-02-12 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#5122 |
Raczkowanie
|
dziewczyny widziałyście na żywo te koszule? jak z ich jakością i jak prezentuje się ten materiał? chodzi mi głównie o czarną
http://www.hm.com/pl/product/11546?a...rticle=11546-A |
![]() ![]() |
![]() |
#5123 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny doradźcie czy kupić czy nie. Chodzę koło tej marynarki już od tygodnia. Raz mi się podoba, a raz mi coś w niej nie pasuje. Czy nie jest za długa?
|
![]() ![]() |
![]() |
#5124 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5125 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
Ja jeszcze nigdy nic nie reklamowałam... Mam 3 pary jeansów ale tylko jedne mi wyblakły i się trochę rozciągnęły ale po około 2 latach (i kosztowały 30zł ![]() ![]() Wiadomo coś o sukienkach za 40zł? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5126 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy któraś z was kupiła może w tym sezonie h&mowe tenisówki za 39 zł? Zastanawia mnie czy nie obcierają, bo jak włożyłam w sklepie rękę do buta to szycie pod dziurkami od sznurówek było jakieś okrutnie drapiące
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5127 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam swój jeden ulubiony H&M i tam obsługa jest super. Niestety w dużej mierze jakość obsługi zależy od zgrania zespołu i motywacji do pracy. Jak ktoś pracuje tylko dla kasy i męczy się w pracy to czasem może to odbyć się kosztem klienta. Ale takie nagminne zachowanie obsługi jest co najmniej dziwne i szkoda, że nawet kierownik nie reaguje na nieżyczliwość personelu... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5128 |
Żona Gargamel
|
Dziewczyny, założyłam nowy wątek:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=690142 |
![]() ![]() |
![]() |
#5129 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#5130 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.