|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maj już kwietniowi po piętach depcze, a grono Żonek jest coraz większe! PM2013
Cytat:
wow, ale super wieczór, a raczej pół doby ![]() musiałaś być mega zaskoczona nowymi zadaniami i spotkaniami
|
|
|
#4202 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maj już kwietniowi po piętach depcze, a grono Żonek jest coraz większe! PM2013
Witam
perfuzja- super relacja , dziewczyny się nieźle nagłówkowały, a z Twojego wieczoru panieńskiego można by film przygodowy nakręcić Aż zaczęłam żałować, że nie będę mieć wieczoru ![]() Przeżyłam dziś pierwszą spowiedź przedślubną, nie było aż tak źle.
|
|
#4203 |
|
Zadomowienie
|
perfuzja super wieczór panieński
napracowała się świadkowa!! Ja chyba nie mogę liczyć na taką zabawę
|
|
|
|
#4204 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz poczytam o panieńskim perfuzji, ale mój był też prześwietny!!
Mój panieński ![]() Przyjaciółka przyjechała po mnie, dała mi różową szarfę i diademik z welonem - obciachowe ale ładnie mi było zawiązała mi oczy, wpakowała do auta i pojechałyśmy... okazało się, że czekały na mnie moje laski w klubie, z muffinami w które były wbite te race jak do tortów, i z wódką i sokiem gadałyśmy, zadawały mi pytania "na zgodność", na które wcześniej odpowiadał potajemnie TŻ Wystąpiłyśmy wszystkie razem w karaoke, uśmialyśmy się że hej Dostałam czadowe prezenty - m.in. "Niezbędnik pani domu" - typu saszetka płynu do prania, szmatka, zupka chińska Amore Pomidore z przyklejoną do pudełka świeczką i pudełkiem zapałek "Na romantyczną kolację", oraz jaśminowe kadzidełka - "Zestaw do kadzenia mężowi" :-D Osobno dostałam też morelowo-migdalowy olejek do masażu i morelowe świeczuszki z mini świecznikami ), a dogadałyśmy się wszystkie razem jak stara dobra paczka! ![]() Edit: cz.2, czyli o czym zapomniałam ![]() Dostałam jeszcze zadanie "pisarskie" - kilka pytań odnośnie naszej przyszłości małżeńskiej, na które odpowiedziałam na karteczkach. Moja świadkowa te karteczki zwinęła w rulonik i włożyła do butelki (takiej jak z apteki na leki recepturowe, taka duża ciemna ) z etykietą "Pół litra z pożycia małżeńskiego Enn i TŻ" (tzn. nasze imiona ), zamknęła to szczelnie i wskazanie jest takie, że za 5 lat robimy z tymi samymi dziewczynami imprezę. Mam to wtedy otworzyć i zobaczyć co przyniosło te 5 lat życia w małżeństwie ![]() Aha, a do domu wróciłam o 4 rano W klubach ludzie mnie zaczepiali, gratulowali, pytali kiedy ślub... a tylu facetów to jeszcze nigdy ze mną nie chciało tańczyć Ale i wyglądałam seksownie, bo miałam czerwoną sukienkę, czarne szpilki, pięknie pokręcone włosy i w ogóle wow
"Could you see, I could break? Did you notice all my mistakes? There were times I could feel you read my mind" Ślub Edytowane przez ennostiel Czas edycji: 2013-04-28 o 12:24 |
|
|
|
#4205 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#4206 |
|
Wtajemniczenie
|
Perfuzja czadowy panienski
als sie usmialam. Super kolezanki to przygotowaly. Napisz potem jak wrazenia Tz po jego wieczorze. ![]() Ennostiel tez swietna impreza i pomyslowe prezenty Widac, ze jednak warto miec panienski
|
|
|
|
#4207 |
|
Raczkowanie
|
perfuzja, ennostiel naprawdę świetne wieczory panieńskie miałyście, ciekawe co u mnie świadkowa wymyśli
.
|
|
|
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
Perfuzjo - dziewczyny się spisały na medal!!
Ennostiel - impreza życia chyba
|
|
|
|
#4209 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bombowe imprezy zazdroszczę, że macie już teraz tak blisko do ślubów...
|
||
|
|
|
#4210 |
|
Zakorzenienie
|
perfuzja, ennostiel super, że jesteście zadowolone.. Dziewczyny spisały się na medal..
|
#4211 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4212 |
|
Zakorzenienie
|
Pomysł z paintballem.. bardzo mi się podoba.. Ja generalnie jestem pierwsza do takich atrakcji jak bungee (skakaliśmy z TŻtem z najwyższego w Polsce
), tryrolki, wahadła, quady... Uwielbiamy takie klimaty.. i ja bardzo bym się cieszyła z takich atrakcji... ale zdaję sobie sprawę, że większość lasek nie byłaby zbyt szczęśliwa gdyby musiały skakać z wysokości 33 pięter
... jestem, bo jesteś ... Edytowane przez Olgietka Czas edycji: 2013-04-28 o 13:06 |
|
|
|
#4213 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny, zdecydowanie warto mieć panieński
Najpierw w Szafie na karaoke i piciu potem Aula 313, a na koniec Patio
|
|
|
|
#4215 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Ja ogólnie bym chciała spróbować, ale już jak podchodzę do jakiś barierek na balkonach to mi miękną nogi a co dopiero tam . Mam mocne postanowienie, żeby zamknąć dzisiaj listę gości oraz osób, które chcemy zawiadomić . Jutro, albo najpóźniej we wtorek, chciałabym zamówić zaproszenia .
|
|
|
|
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem też ciekawa jak nasze PMki wczorajsze! Czy też mają kaca jak ja po panieńskim....
|
|
|
|
#4218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja mam mocne postanowienie, że zrobię dziś brakujące zaproszenie, księgę gości i numery na stoły a także monogramy na rożki... Tak sobie obiecuję od jakiś trzech weekendów.. Nooo!! Ja też nie mogę się doczekać relacji!!
|
|
#4219 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny super relacje z panieńskich!
Ja nie chce panieńskiego, w sumie ostatnio mam dość tego wszystkiego co mam do ogarnięcia, bo tż jak to facet - jak powiem to cos zrobi/załatwi albo i nie ... wiec wszystko na mojej głowie i naprawdę mam dość!!! W sumie nie mamy świadkowej jeszcze, bo kuzynka tż odmówiła, kolejna jeszcze nie wie, że jest brana pod uwagę, ale tak czy owak nie znam ich (widziałam ew. raz w życiu) a świadek mój ma problemy ze zdrowiem i mieszka w Niemczech. Jest moja przyjaciółka ale nie lubi chodzić po pubach i mówiła mi czy coś robie bo może by wpadła z filmem, wino, plotki, ale jakoś mam dość wszystkiego co wiąże sie z tematem "ślub". Edytowane przez pechowiec_ona87 Czas edycji: 2013-04-28 o 13:24 |
|
|
|
#4220 |
|
Zakorzenienie
|
Rety, w końcu na targowisku udało mi się dostać gaz
Będzie pracowite popołudnie. Muszę zrobić listę rzeczy, które wpakuję Tżowi do walizki. Bo znając życie jak sama będę się pakować za 2-3 miesiące to będę wybierać między płaszczykiem wiosennym a kurtką wiosenną, które szpilki, torebki. Więc teraz muszę zdecydować i część już mu dać, bo szkoda zostawić tutaj
|
|
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Perfuzjo, Ennostiel, ale super panieńskie! Aż żałuję, że ja nie będę miała takiego fajnego panieńskiego... Moja przyjaciółka raczej tego nie ogarnie, bo na sierpień ma termin porodu, a na siostrę TŻ raczej w tym względzie nie liczę... (bardzo ją lubię, ale nie posądzam jej o umiejętność zorganizowania panieńskiej imprezy z atrakcjami ).
|
|
|
|
#4222 |
|
Zadomowienie
|
Ennostiel gratuluję udanego wieczoru, świetny pomysł z butelką i karteczkami
|
|
#4223 |
|
Zadomowienie
|
wow! super relacje
![]() Perfuzja - genialne masz dziewczyny swoje ![]() Ja Wam powiem, że u mnie to chyba jakieś zgrzyty nastąpiły.Ostatnio zapytałam świadkową czy termin już ustalony, bo mi potrzebna ta informacja i się dowiedziałam, że reszta dziewczyn trochę nie współpracuje... Świadkową jest moja bliska przyjaciółka ze Wrocławia i przyjaciółka z Lublina jest o nią trochę zazdrosna. Więc aż się boję co tam się dzieje. Świadkowa powiedziała, że nic mi nie powie, że one to ogarną a ja będe miała boski panieński ale się zastanawiam co tam się wyrabia... |
|
|
|
#4224 | |
|
Zakorzenienie
|
Ekstra! Musiała być niezła impreza
Cytat:
Więc chyba jednak polecam laserowy A bungee - nigdy w życiu! Ze spadochronem - ok, ale bungee nigdy! Ten moment, kiedy lina podrywa do góry musi być okropny...
|
|
#4225 |
|
Zadomowienie
|
perfuzja & ennostiel gratuluję pomysłowych dziewczyn!
![]() sama się nie mogę swojej imprezy doczekać.
|
|
#4226 |
|
Zakorzenienie
|
Perfuzja i Ennostiel super wieczory
ja raczej takiego wieczoru nie będę miała, bo mam za mało koleżanek pewnie po prostu umówię się z przyjaciółką na wódkę ![]() a na bungee bym w życiu nie skoczyła
|
#4227 |
|
Zakorzenienie
|
Wkoncu w czwartek zostały mi wysłane probki zaproszeń
pewnie jutro je otrzymamperfuzja super wieczor ![]()
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co - tak sobie myślę,że cieszę się iż mój ślub będzie taki malutki, skromniutki z obiadem w domu
|
|
|
|
#4229 |
|
Zadomowienie
|
o 17 przyjeżdża moja krawcowa z moją suknią i sukienkami druhen.
od rana wiję się po domu i płaczę, co będzie jak mi się nie spodoba?
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.

Zadanie zostało zaliczone, dostałam kopertę z rebusem, ktorego rozwiązaniem była nazwa ulicy, przy której mieszka moja mama i przy której się wychowałam. Poszłyśmy więc do tramwaju, a tam zaczął się ciąg...
Za każdym razem kiedy jechałyśmy tramwajem czy autobusem dostawałam kopertę z zadaniami do wylosowania. Wszystkie były typu "Mądry polak po szkodzie - zapytaj zamężnych pasażerów jak być dobrą żoną" albo "Jeszcze nic straconego - zapytaj kawalerów jak wyobrażają sobie dobrą żonę". To było naprawdę słabe, bo ludzie w ogóle nie łapali zabawy i zazwyczaj mowili, że nie mają drobnych
Dostalam bicz z gałązki i udaławałam, że zmuszam go do polecenia. Potem dziewczyny powiedziały mi, że nie sądziły, że tam wejdę 

Ale i wyglądałam seksownie, bo miałam czerwoną sukienkę, czarne szpilki, pięknie pokręcone włosy i w ogóle wow 

klik!