Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.11 - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-28, 20:26   #4861
d0tkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

podchodze wczoraj ze szwagierka do KFC i mowie do Pana ze chcialabym b-smarta z tym mieskiem z koscia,tym ostrym on mowi ze nie ma no to ja mowie ze chce
2 z mini twisterem
1 ze stripsami
wsumie to jeszcze jeden z 1 mini twisterem ..
zaplacilam on coś tam dodał pod nosem a ja tak patrze i mysle i mowie ze jeszcze 1 ze stripsami a on do mnie
(miło nie ze jakos chamsko tylko poprostu mily i usmiechniety )
-trzeba bylo mowic odrazu..
a ja mowie do niego odruchowo .. "Jestem w ciazy ,przez to mam pol mozgu i jeszcze blond wlosy " hhahahahaha a on patrzy i mowi " no tak ta ciaza wiele tlumaczy" hahhaahahahahha domowilam zaplacilam i mowie do Szwagierki " to ile wkoncu ja tego zamowilam i co? " hahahha ( mialo byc dla mnie,tz,szwagierki i tesciowej,nie ze ja sama tyle zjem) hahahha
(oczywiscie nie pytajcie sie mnie czemu mu tak powiedzialam bo sama nie wiem hahhahahahah

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 20:27   #4862
lachryma
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Musiałam to Tż wysłać....
Aż strach się bać
no, zapowiada się ciekawie
Stary 2013-04-28, 20:27   #4863
Neni1984
Zakorzenienie

Spadaaam
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 20:28   #4864
lachryma
Zakorzenienie

też mykam, mąż czeka
Stary 2013-04-28, 20:30   #4865
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Dotka a u mnie nic ciekawego Byliśmy z TŻ wczoraj i dziś u moich rodziców, najedliśmy się jak bąki, dostaliśmy w ramach wyprawki 4 słoiki litrowe zupy ogórkowej, 4 słoiki zupy pomidorowej i 10 kotletów mielonych

Młody popisywał się w towarzystwie i kopał wczoraj caluteńki dzień, obkopał wszystkich chętnych, w tym moją 94 letnią babcię - ależ była radocha
A w temacie mojej babci-znów ściemniały jej włosy-ja nie ogarniam

No i pewnie znów mam kilogram do przodu po tym weekdendzie Od jutra dieta
towarzyski bardzo ten Twój synek i super zapasy jedzeniowe dostaliście, przynajmniej nie trzeba będzie gotować przez kilka dni

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 20:31   #4866
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
moja koleżanka 7 dni temu miała planowaną cc i dziś jej mąż napisał mojemu smsa: " mamy już za sobą drugą noc z małą. jak widzę jakiś samochód stojący na ulicy mam ochotę się włamać i zdrzemnąć chociaż na 5 minut. już wiem kto śpi na ławkach w parkach- młodzi tatusiowie"
hahahah dobre,tez to przeczytam TZ jak przyjdzie... moj mowi ze ja bede do malej wstawac a ja mowie ze przeciez w nocy dziecko glodne to ryk ze pol bloku obudzi a on ze nie bo on po pracy zmeczony itp ze nie ma sily zeby coś go obudzilo
pomyslalam sobie "nawet niewiesz jak Bardzo sie mylisz" hahahah

Neni to dobrze ze weekend udany i macie wyprawke )

Zuza

Razem
Stary 2013-04-28, 20:31   #4867
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
moja koleżanka 7 dni temu miała planowaną cc i dziś jej mąż napisał mojemu smsa: " mamy już za sobą drugą noc z małą. jak widzę jakiś samochód stojący na ulicy mam ochotę się włamać i zdrzemnąć chociaż na 5 minut. już wiem kto śpi na ławkach w parkach- młodzi tatusiowie"
hahahah

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
p "Jestem w ciazy ,przez to mam pol mozgu i jeszcze blond wlosy " hhahahahaha a on patrzy i mowi " no tak ta ciaza wiele tlumaczy" hahhaahahahahha
dobre)) hahahhah

Neni:
Ta Twoja babcia to fenomen

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 20:33   #4868
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Młody popisywał się w towarzystwie i kopał wczoraj caluteńki dzień, obkopał wszystkich chętnych, w tym moją 94 letnią babcię - ależ była radocha
A w temacie mojej babci-znów ściemniały jej włosy-ja nie ogarniam

No i pewnie znów mam kilogram do przodu po tym weekdendzie Od jutra dieta
Babcia młodnieje z wiekiem zamiast dojrzewać, jak wino

Moja to wogóle nie jest towarzyszka, jak tylko wystawię brzuch to cisza, chowa się tak, że wydaje mi sie że w brzuchu mam tylko wodę

Cytat:
podchodze wczoraj ze szwagierka do KFC i mowie do Pana ze chcialabym b-smarta z tym mieskiem z koscia,tym ostrym on mowi ze nie ma no to ja mowie ze chce
2 z mini twisterem
1 ze stripsami
wsumie to jeszcze jeden z 1 mini twisterem ..
zaplacilam on coś tam dodał pod nosem a ja tak patrze i mysle i mowie ze jeszcze 1 ze stripsami a on do mnie
(miło nie ze jakos chamsko tylko poprostu mily i usmiechniety )
-trzeba bylo mowic odrazu..
a ja mowie do niego odruchowo .. "Jestem w ciazy ,przez to mam pol mozgu i jeszcze blond wlosy " hhahahahaha a on patrzy i mowi " no tak ta ciaza wiele tlumaczy" hahhaahahahahha domowilam zaplacilam i mowie do Szwagierki " to ile wkoncu ja tego zamowilam i co? " hahahha ( mialo byc dla mnie,tz,szwagierki i tesciowej,nie ze ja sama tyle zjem) hahahha
(oczywiscie nie pytajcie sie mnie czemu mu tak powiedzialam bo sama nie wiem hahhahahahah
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 20:33   #4869
d0tkaaa
Zakorzenienie

Wytlumaczy mi ktoś

DLACZEGO W MUST BY THE MUSIC JEST ZESPOL W KTORYM JEST KARPIEL-BULECKI? czy jak mu tam? przeciez on juz jest " celebryta" i wogole wiecie spiewa itp..?

Zuza

Razem
Stary 2013-04-28, 20:35   #4870
sammi24
Zadomowienie

Dziękuję Wam za miłe słowa

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Dobrze, że już jesteście w domu i wszystko jest ok
Czyli trafiłaś tam ze stawiającą się macicą, rozmiękczoną szyjką i bólami w pochwie? W sumie dobrze, że cię przyjęli, przynajmniej byłaś pod kontrolą i wiesz, że z dzieckiem wszystko dobrze. Oby więcej nie było takiej konieczności.
No dokładnie z takimi dolegliwościami mnie przyjęli, plus w rozpoznaniu nadciśnienie, którego nie było i nie ma

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40532640]Hej! Pisząc dziś o Fenoterolu myślałam o Tobie - dobrze, że go nie dostałaś, im później zaczynać go brać, tym lepiej.
Bardzo się cieszę, że już jesteś w domu i sytuacja opanowana!![/QUOTE]

W szpitalu rozmawiałam z dziewczyną, która w 24 tc trafiła ze skurczami porodowymi, założyli jej szew i dali Fenoterol i Isoptin do domu, przy czym nie powiedzieli, że bierze się je jednocześnie, ze względu na to co Perse pisałaś - i tak po 2 tyg znowu trafiła do szpitala, bo nie wyrabiała fizycznie i psychicznie..

Cytat:
Napisane przez krysiaa2608 Pokaż wiadomość
KUPIŁAM BUTY! I to dwie pary nawet - najpierw w pepco ostatnie szare tenisówki, akurat w moim rozmiarze, a później jak z TŻ zobaczyliśmy mega kolejkę w Deichmanie to stwierdziłam, że wejdę. Wybrane buty za 50% ceny - ILE PRZEPIĘKNYCH SZPILEK!!! No ale wolę nie ryzykować z damulką w brzuchu, więc musiałam je odstawić na półkę... Baleriny przecenione na 29 zł - proste, w jednym kolorze, nie gumowe - to wzięłam, a co! Stwierdziłam, że nawet jak mi się te buty do końca lata zeszmacą to żal nie będzie za takie ceny

AHA! I w drodze powrotnej na osłodę wleciały jeszcze mcflurry z chałwą i polewą truskawkową! )))) Żyć, nie umierać! :P
Czyli wszystko to co kochają kobiety: zakupy i pyszności
Matko, a ja kupiłam we wrześniu zeszłego roku takie piękne beżowo-brązowe, skórzane szpilki 8 cm z niewielką platformą i muszą czekać na mnie przynajmniej do wczesnej jesieni

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Sammi: jak dobrze ze juz wrocilas do domku! Teraz dużo odpoczywać i obserwowac btzucholek. Maleństwo juz ładnie wazy

Byłam u chrześniaka, spal cały czas dopiero na koniec się obudził. Oczywiście było milo i fajnie

Zazdroszczę chrześniaka, ja jeszcze nie mam, znajomi, rodzeństwo i kuzynostwo za bardzo mi się nie płodzi więc nie ma nawet możliwości
Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Ja właśni oglądaqm klapki do szpitala, take plasik. Ale e które mi się poobają kosztują poad 100 a\ kapci za 100 to szkda mi kupć
ILE??? strasznie drogie, podrzuć linka z tymi cudami
To mnie TŻ pakował i wyposażał do szpitala teraz bo ja prosto z wizyty u gin na izbę poszłam, bałam się strasznie jak on to zrobi, ale byłam przedumna kupił mi ładne, skórzane, kremowe klapeczki do latania i neonowe chodaczki z gumoplastiku (?) pod prysznic, jakieś za 20 zł i koszulkę do spodni piżamowych - wybrał taką, którą ja bym sama sobie z pewnością wybrała przyjechał z walizką na kółkach i toną jedzenia
Także klapki do szpitala mogę z listy skreślić

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Dzień dobry. Jestem dziś zupełnie bez humoru. Nie dość, że pogoda nie nastraja to jeszcze pokłóciłam się z mężem. A raczej on się obraził, mimo że to ja powinnam...

Cytat:
Ten chomik jest bezbłędny
chyba go wydrukuje i w kuchni powieszę

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40537292]Ale ja też TŻa musiałam wszystkiego uczyć od zera. On też wyszedł z opiekuńczych skrzydeł i nic nie umiał. Nauczył się robić praktycznie wszystko, jak ja byłam w pierwszej ciąży.
Ja mojego syna na pewno będę uczyć podstawowych obowiązków. Będzie mi pomagał w domu, ale i przy gotowaniu, zawsze marzyłam o gotowaniu z dziećmi i mam nadzieję, że to się spełni.. Choć troszeczkę...
Bardzo potępiam takie wychowywanie osoby, która ma dwie lewe ręce :/[/QUOTE]

Przybijam piątkę - mój TŻ też był wychuchany przez mamę i babcię, jedzonko pod nosek, wszystko wyprane, wyprasowane i tak aż do ślubu, miał wtedy 25 lat. Babcia to mu nawet chusteczki do nosa wkładała do kieszeni od kurtki, żeby miał jak katarek go złapie Ale ja go nauczyłam wszystkiego powoli zresztą ma naprawdę fajny charakter, jak zwrócę mu uwagę to się nie naburmusza tylko analizuje i na drugi raz robi tak, żeby było dobrze. A teraz jak ja jestem uziemiona i muszę leżeć robi już wszystko za mnie, aż mi go szkoda a najlepsze jest to, że odkąd zmywa tylko on, stwierdził, że nienawidzi, jak w kuchni rano przed pracą stoją brudne naczynia i nawet jak mu mówię wieczorem, żeby zostawił, to ja rano powolutku posprzątam, to nie słucha tylko szoruje
I syna też wychowam na ludzi, poświęcę się choćby dla tej przyszłej synowej
Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość

cieszę się, ze jesteś już w domu i obyło się bez tabletek, poobserwowali Cię i masz pewność że jest dobrze super, że towarzystwo dopisało]

dziewczyny które łykają żelazo mam takie głupie pytanie: czy wasz stolec też jest czarny? bo ja od kilku dni tak mam i zastanawiam się czy to normalne

Biorę żelazo i potwierdzam - po żelazie "wylotki" czarne jak węgiel

Oliath - trzymaj się, oby ulga przyszła jak najprędzej, a lekarz szybko coś zaradził

Madi - bardzo Wam współczuje
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 20:37   #4871
Margosia__
Zakorzenienie

http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,...-to,85130.html te co chciały o ubieraniu Dzidziusia )

Dotkaaa Ty to w ogóle jesteś udana

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 20:41   #4872
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Wytlumaczy mi ktoś

DLACZEGO W MUST BY THE MUSIC JEST ZESPOL W KTORYM JEST KARPIEL-BULECKI? czy jak mu tam? przeciez on juz jest " celebryta" i wogole wiecie spiewa itp..?
Szczeże mówiąc mam to włączone, ale nie oglądam tylko słucham, ale jezęli był w tym zespole to trochę bez sensu, myślałam, że to jest dla osób, które chcę dopiero zaistnieć

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
ILE??? strasznie drogie, podrzuć linka z tymi cudami
To mnie TŻ pakował i wyposażał do szpitala teraz bo ja prosto z wizyty u gin na izbę poszłam, bałam się strasznie jak on to zrobi, ale byłam przedumna kupił mi ładne, skórzane, kremowe klapeczki do latania i neonowe chodaczki z gumoplastiku (?) pod prysznic, jakieś za 20 zł i koszulkę do spodni piżamowych - wybrał taką, którą ja bym sama sobie z pewnością wybrała przyjechał z walizką na kółkach i toną jedzenia
Także klapki do szpitala mogę z listy skreślić
Nie podam i nie dlatego, że nie chcę żebyś parodowała w takich samych na porodówce, ale poprostu ich nie zapisałam, staram się usunąć je z pamięci
Stary 2013-04-28, 20:42   #4873
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Przybijam piątkę - mój TŻ też był wychuchany przez mamę i babcię, jedzonko pod nosek, wszystko wyprane, wyprasowane i tak aż do ślubu, miał wtedy 25 lat. Babcia to mu nawet chusteczki do nosa wkładała do kieszeni od kurtki, żeby miał jak katarek go złapie Ale ja go nauczyłam wszystkiego powoli zresztą ma naprawdę fajny charakter, jak zwrócę mu uwagę to się nie naburmusza tylko analizuje i na drugi raz robi tak, żeby było dobrze. A teraz jak ja jestem uziemiona i muszę leżeć robi już wszystko za mnie, aż mi go szkoda a najlepsze jest to, że odkąd zmywa tylko on, stwierdził, że nienawidzi, jak w kuchni rano przed pracą stoją brudne naczynia i nawet jak mu mówię wieczorem, żeby zostawił, to ja rano powolutku posprzątam, to nie słucha tylko szoruje

Dalas mi nadziejem,tym co napisalas teraz wierze ze nie wszystko stracone i ze naucze mojego TZ niektorych rzeczy jeszcze hehehhe :brzyda l:

A co do szpilek to ja kupilam piekne szpilki kolor ostry rozowo-pomaranczowe na platformie i szpilce,mega wygodne ( przynajmniej po domu bo nie mialam okazji ich ubrac jeszcze :P) i tak mysle czy by ich na komunie nie ubrac ( do czarnej sukienki:P) tyle ze babcia jak by mnie zobaczyla w 34 tyg ciazy w malej czarnej i takich butach to chyba by ... niewiem.. :P padla hahhhaahha

Zuza

Razem
Stary 2013-04-28, 20:43   #4874
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

dziewczyny krysiaa2608 wysłała mi wiaodmosc, że chciałaby do klubu dołączyć.
że prośbę już wysłała.

kto podejmuje decyzje o przystąpieniu do klubu?
jest tu ktoś taki?

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 20:44   #4875
d0tkaaa
Zakorzenienie

Surka no ja tez wlasnie myslalam ze to dla ludzi ktorzy chca zainstniec a nie sa znani ani nic. eh

margos no co ty hahah

Zuza

Razem
Stary 2013-04-28, 20:45   #4876
surka
Zakorzenienie

Cytat:
A co do szpilek to ja kupilam piekne szpilki kolor ostry rozowo-pomaranczowe na platformie i szpilce,mega wygodne ( przynajmniej po domu bo nie mialam okazji ich ubrac jeszcze :P) i tak mysle czy by ich na komunie nie ubrac ( do czarnej sukienki:P) tyle ze babcia jak by mnie zobaczyla w 34 tyg ciazy w malej czarnej i takich butach to chyba by ... niewiem.. :P padla hahhhaahha
Pochwal się Jeśli byłabym w stanie w takich butach paradować to pewnie włożyłabym je na nogi

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
dziewczyny krysiaa2608 wysłała mi wiaodmosc, że chciałaby do klubu dołączyć.
że prośbę już wysłała.

kto podejmuje decyzje o przystąpieniu do klubu?
jest tu ktoś taki?
Szefową klubu jest chyba EN
Stary 2013-04-28, 20:47   #4877
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Pochwal się Jeśli byłabym w stanie w takich butach paradować to pewnie włożyłabym je na nogi

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Szefową klubu jest chyba EN
Szefową jest Enlevee.. musi poczekac az En przyjdzie bo niewiadomo gdzie sie szlaja ))

No wlasnie mysle ze je zaloze i tak bede tylko siedziec i jesc hahahhahahaha jak znajde zdjecie to wkleje..

Zuza

Razem
Stary 2013-04-28, 20:47   #4878
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
od dzisiaj przerzucam się na ciepłe lody
Mąż będzie szczęśliwy

Cytat:
Sorry

Idę do wyrka. Szybki prysznic jest, Małgosia w swoim łóżku bajek słucha i recytuje. Nie wiem kiedy zaśnie. A dziś "Przyjaciółki"?
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 20:48   #4879
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Poradźcie mi!!! Porada modowa
Idę jutro na tego dopplera nóżek. I mam do wyboru całe 2 stroje: spódnica lub przykrótkie legginsy. Z przyczyn oczywistych wybrałabym spódnicę, ale musiałabym przy lekarzu ściągać ratjki. Jak myślicie, będzie to wielki obciach? Mam takie kryjące rajstopy. Przy ginie to mi jest jedno, ściągam co mam na tyłku, ale to nowy lekarz, nie wiem, co robić...
Druga opcja to legginsy, które musiałabym pewnie tylko podciągnąć, bo mi się zeszmaciły w praniu i są za krótkie i za szerokie :P

Cytat:
W szpitalu rozmawiałam z dziewczyną, która w 24 tc trafiła ze skurczami porodowymi, założyli jej szew i dali Fenoterol i Isoptin do domu, przy czym nie powiedzieli, że bierze się je jednocześnie, ze względu na to co Perse pisałaś - i tak po 2 tyg znowu trafiła do szpitala, bo nie wyrabiała fizycznie i psychicznie..

Współczuję tej dziewczynie... Fajni lekarze :/ Isoptin trzeba brać min. 15 min przed Fenoterolem, żeby zaczął działać.. Jak ja dostałam pierwszy raz Fenoterol w kroplówce, to myślałam, że zeświruję.

A co do TŻa - mój nie, mój się oburza święcie, ale kolejny raz robi już jak trzeba Tylko to taki dumny typ :P Ale mieliśmy wiele przepraw takich, m.in. dlaczego kibelka nie wystarczy umyć samą wodą :P
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 20:49   #4880
Margosia__
Zakorzenienie

Dotkaaa... ja bym poszła normalnie w tych szpilach )

Mały
Stary 2013-04-28, 20:49   #4881
czerwony_balonik
Zadomowienie

Cytat:
szukam jakiś mebli do pokoju, któraś z Was ma firmy Forte? dobre jakościową są? Polecacie jakieś firmy meblowe? Bodzio na pewno odpada
Ja ostatnio kupiłam taką szafę z półkami na ubranka dla Gabrysi: http://allegro.pl/show_item.php?item=3177326197 i mogę z czystym sumieniem polecić, tż sprawnie i bezproblemowo ją złożył nie korzystając nawet z instrukcji. Jest bardzo pojemna, ładna i sprzedający szybciutko ją wysłał- dotarła do mnie 2 dni po zamówieniu Obecnie zastanawiam się nad zakupem komody pod tv i mam dylemat czy wziąć taką: http://allegro.pl/komoda-g7-wyprzeda...202693078.html czy może taką: http://allegro.pl/komoda-olcha-szafk...177588285.html Planuję jeszcze zakup szafki nocnej obok łóżka i szafki do łązienki wiszącej,ale jeszcze nie szukałam. Ceny na allegro nie są takie wysokie, a żeby się pomieścić jak mała przyjdzie na świat nowe meble u nas są konieczne. Ciesze się że tż daje mi wolną rękę w wybieraniu, jak go poproszę o zdanie,zawsze powie co myśli,ale i tak wybieram ja, a tak właśnie lubię,bo jestem wybredna i muszę zawsze przemyśleć wiele aspektów zanim coś kupię do mieszaknia
Stary 2013-04-28, 20:50   #4882
surka
Zakorzenienie

Zastanawiam co zasrewować sobie na kolację A zaraz przepis na życie
Stary 2013-04-28, 20:50   #4883
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

sammi: czyli wychowywanie masz już przećwiczone... dobrze że Twój mąż się nie złości jak mu zwracasz uwagę... mój niestety strasznie bierze do siebie zawsze...

domciątko: Envl jest szefową jeśli się nie mylę, w decyzja zwykle jest wspólna

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-04-28, 20:50   #4884
d0tkaaa
Zakorzenienie

znalazlam zdjecie tu nie wygladaja na takie wysokie,ale sa wysokie ale moze wygodne.

Lece paaaa!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0653.jpg (90,4 KB, 28 załadowań)

Zuza

Razem
Stary 2013-04-28, 20:51   #4885
Margosia__
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40539020]Poradźcie mi!!! Porada modowa
Idę jutro na tego dopplera nóżek. I mam do wyboru całe 2 stroje: spódnica lub przykrótkie legginsy. Z przyczyn oczywistych wybrałabym spódnicę, ale musiałabym przy lekarzu ściągać ratjki. Jak myślicie, będzie to wielki obciach? Mam takie kryjące rajstopy. Przy ginie to mi jest jedno, ściągam co mam na tyłku, ale to nowy lekarz, nie wiem, co robić...
Druga opcja to legginsy, które musiałabym pewnie tylko podciągnąć, bo mi się zeszmaciły w praniu i są za krótkie i za szerokie :P
[/QUOTE]
Idź w spódnicy ))

Mały
Stary 2013-04-28, 20:53   #4886
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

dotka: hahha jesteś bezbłędna...

balonik: fajna na szafa,my to wstawić nie będziemy mieli gdzie(

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-04-28, 20:53   #4887
surka
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40539020]Poradźcie mi!!! Porada modowa

[/QUOTE]
Jestem leniwa, więc założyłabym getry, żeby je tylko podciągnąć, ale też nie wiem w jakim dokładnie one są stanie

Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik Pokaż wiadomość
Ja ostatnio kupiłam taką szafę z półkami na ubranka dla Gabrysi: http://allegro.pl/show_item.php?item=3177326197 i mogę z czystym sumieniem polecić, tż sprawnie i bezproblemowo ją złożył nie korzystając nawet z instrukcji. Jest bardzo pojemna, ładna i sprzedający szybciutko ją wysłał- dotarła do mnie 2 dni po zamówieniu Obecnie zastanawiam się nad zakupem komody pod tv i mam dylemat czy wziąć taką: http://allegro.pl/komoda-g7-wyprzeda...202693078.html czy może taką: http://allegro.pl/komoda-olcha-szafk...177588285.html Planuję jeszcze zakup szafki nocnej obok łóżka i szafki do łązienki wiszącej,ale jeszcze nie szukałam. Ceny na allegro nie są takie wysokie, a żeby się pomieścić jak mała przyjdzie na świat nowe meble u nas są konieczne. Ciesze się że tż daje mi wolną rękę w wybieraniu, jak go poproszę o zdanie,zawsze powie co myśli,ale i tak wybieram ja, a tak właśnie lubię,bo jestem wybredna i muszę zawsze przemyśleć wiele aspektów zanim coś kupię do mieszaknia
Ta druga bardziej mi się podoba wizualnie
Stary 2013-04-28, 20:54   #4888
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Perse: w leginsach

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-04-28, 20:54   #4889
mela1234
Zakorzenienie

Pomyliło mi się, dziś Przepis na życie a nie Przyjaciółki!
Dobrej nocy
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 20:54   #4890
surka
Zakorzenienie

Cytat:
znalazlam zdjecie tu nie wygladaja na takie wysokie,ale sa wysokie ale moze wygodne.

Lece paaaa!!!
Ale żarówy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości