|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4891 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40539020]Poradźcie mi!!! Porada modowa ![]() Idę jutro na tego dopplera nóżek. I mam do wyboru całe 2 stroje: spódnica lub przykrótkie legginsy. Z przyczyn oczywistych wybrałabym spódnicę, ale musiałabym przy lekarzu ściągać ratjki. Jak myślicie, będzie to wielki obciach? Mam takie kryjące rajstopy. Przy ginie to mi jest jedno, ściągam co mam na tyłku, ale to nowy lekarz, nie wiem, co robić... Druga opcja to legginsy, które musiałabym pewnie tylko podciągnąć, bo mi się zeszmaciły w praniu i są za krótkie i za szerokie :P [/QUOTE] ubież się jak ci wygodniej, ja bym się nie przejmowała tym, ze musisz rajstopy rozbierać, pewnie co badanie ktoś się przed nim rozbiera wiec luz Cytat:
![]() ![]() wysokie strasznie, ja bym się nie odważyła w ciąży w takich chodzić
![]() |
#4892 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Surka,no widac je hahaha ale nie az tak jak na zdjeciu
![]() wrocilam haaa tylko na tel bo tz przejol lapka:-P |
![]() ![]() |
![]() |
#4893 |
Zakorzenienie
|
dobrej nocki Mela
![]() ja oddaję kompa mężowi.. idę czytać dalej..
#4894 |
Zadomowienie
|
Dziś mam taki zamulony dzień przez tą pogodę,że najchętniej bym tylko spała. Piłam 2 kawy i nic nie pomaga. Ostatnio wpadłam w doła,bo ciągle rozmyślam jaką będę matką i wychodzi na to że chyba kiepską. Boję się jak dam radę z opieką nad noworodkiem, z tym że nie będę miała wogóle czasu dla siebie, na swoje zainteresowania, ani nawet na to żeby się porządnie wyspać..wiem,to takie egoistyczne,no ale wiem też że będę tego potrzebować. I co jeśli będzie mnie frustrować brak tego i będziemy się z tż ciągle żreć? Macierzyństwo to duże poświęcenie siebie, na początku też rezygnacja z dotychczasowego życia. Mam takie chwile,gdy jestem przeszczęśliwa i pełna nadziei, że wszystko będzie pięknie, tryskam miłością do świata i cieszę się że zostanę matką, ale mam też takie zawiechy jak dziś, gdy jestem pełna obaw i boje się że mnie to przerośnie. Przepraszam za wyżalanie się,ale muszę się komuś zwierzyć, tak jest choć trochę łatwiej
![]()
#4895 |
Zakorzenienie
|
No oczywiscie jak je ubiore to tak jak mowilam tylko bede w nich siedziec ew do ubikacji..(no kosciol itp)ale to bed:e trzymac mocno tz
![]() ![]() perse idz jak Ci wygodnie nie przejmuj sie lekarzem ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Czerwony baloniku mysle ze jak coraz blizej rozwiazania to kazda ma takie obawy i mysli..ja tez takie ostatnio mam i mysle sobie takie glupoty nieraz a pozniej jak pomysle ze bede miala taka istotke przy sobie to wszystko odchodzi i ze wszystkim dam rade ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4896 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie to dziecko jest tak upragnione, że póki co mam różowe okulary na oczach i nie widzę niewyspania , wiem co mnie czeka, ale jestem tego świadomo i jakoś w poketny sposób cieszy mnie perspektywa osranej dupki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4897 |
Zakorzenienie
|
sammi24 super że już w domu
Oliath trzymaj się kochana i powodzenia jutro na wizycie ![]() od jutra zaczyna się u mnie malowanie, mogłabym dużo pisać co się wydarzyło u mnie, ale muszę przygotować pokój na odsuwanie mebli, także dużo z wami nie posiedzę |
![]() ![]() |
![]() |
#4898 | |
Konto usunięte
|
Dzięki za odpowiedzi! Jeszcze zobaczę, jaka będzie pogodai zadecyduję ostatecznie
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4899 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40539020]Poradźcie mi!!! Porada modowa ![]() Idę jutro na tego dopplera nóżek. I mam do wyboru całe 2 stroje: spódnica lub przykrótkie legginsy. Z przyczyn oczywistych wybrałabym spódnicę, ale musiałabym przy lekarzu ściągać ratjki. Jak myślicie, będzie to wielki obciach? Mam takie kryjące rajstopy. Przy ginie to mi jest jedno, ściągam co mam na tyłku, ale to nowy lekarz, nie wiem, co robić... Druga opcja to legginsy, które musiałabym pewnie tylko podciągnąć, bo mi się zeszmaciły w praniu i są za krótkie i za szerokie :P [/QUOTE] Ja bym założyła rajtki ![]() Yyyyy...miska lodów z polewą czekoladowych ????? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeśli będzieszz mało chodzić to zakładaj na komunię - sexi mama, a co ![]() Lachryma - boski tekst tego kolegi tżta ![]() A jeszcze apropos luteiny - ja mam 2x dziennie teraz, i raz pod język rano - mnie to ona nawet smakuje, a na noc tę samą doustną, ale dopochwowo ![]() ![]() Dziewczyny zmykam, miałam jak na siebie dzień pełen wrażeń, najeździłam się autem od rodziców do teściów i z powrotem jako pasażer, wszędzie objadałam i teraz ziewam jak smok (smoczyca). Dobrej nocy i do jutra ![]() Edit: Perse, Surka - mam dokładnie te same odczucia ![]() Fiazo ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/atdcwn15l9xp4yuo.png http://dzidziusiowo.pl/zabki/img5-11...ale_Jakuba.jpg Edytowane przez sammi24 Czas edycji: 2013-04-28 o 20:27 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o te lody, to ja dzisiaj już zjadłam tyle niezdrowych rzeczy to sobie odmówię, zwłaszcza, że ich nie posiadam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4901 | ||
Zadomowienie
|
U nas to zanim kupiliśmy, zrobiliśmy przemeblowanie,łóżko poszło w zupełnie inne miejsce niż było, pozbyliśmy się starego stołu i sofy, zamiast tego będzie ława przy łóżku i po takim kombinowaniu miejsca się sporo zrobiło.
Właśnie mi też,ale ta pierwsza za to ma lepsze wymiary-bardziej pasujące no i tańsza jest. I dlatego dylemat. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
![]() |
#4902 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A co do drugiej kwestii - jak ja sobie o tym pomyślę, że wszystko, co powiem Małemu on jakoś zakoduje i to ja mu stworzę jakiś początkowy system wartości i w ogóle postrzegania świata - PRZERAŻA MNIE TO! Ja sama przecież tak mało wiem, na tyle tematów nie mam zdania... Moi rodzice byli chyba mądrzejsi niż ja jestem teraz :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4903 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4904 |
Zakorzenienie
|
Sorki za lakoniczna wypowiedz, ale Marysia marudzila, poszlam ja uspic - czyt. polozyc ja z piciem i obok niej sie polozylam, ze usnelam razem z nia. I takim sposobem ja wstalam o 17 a moje dziecko o 18.30, wiec moze kolo polnocy pojdzie spac
![]() Wlasnie przenieslismy do Marysi pokoju biurko i jej komode i na dokladke lozeczko ![]() ![]() Ogolem doszlam do wniosku ze w tej ciazy czuje sie o niebo lepiej ![]() ![]() Zapomnialam sie pochwalic ze ostatnio wylicytowalam mlodemu 3 kocyki za 35 zl z przesylka, juz mi przyszly i sa boskie. ![]() Oliath fajny sprzet sobie zakupilas - ja nawet nie wiedzialabym jak z niego korzystac ![]()
#4905 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40540018]A mój TŻ ma irytujący zwyczaj odstawiania wszelkich pustych butelek, puszek na blacie kuchennym. I drę się na niego za każdym razem, że ja tak samo jak on wyrzucam to potem do kosza na śmieci, one nie znikają w magiczny sposób :/ Tego jeszcze nie udało mi się opanować. Ale jak widzi już mój wzrok na swoich skarpetkach rzuconych na krzesło, a nie do kosza na pranie, to wie, o co chodzi i grzecznie odnosi. [/QUOTE] Mój to jak wraca bardzo zmęczony po męskim spotkaniu to skarpety i majtki rzuca pod łóżko i pada do niego jak bela ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4906 |
Zadomowienie
|
Weź Ty normalnie nie strzelaj takimi tekstami bo o mało z łóżka nie spadłam
![]() ![]() A ja też się pochwalę zakupami butowymi kupiłam trampko podobne buciorki do kostki takie trochę rebel za całe 14.99 zł ![]() ![]() Poza tym nakupiliśmy mnóstwo owoców i objadłam się jak bąk ![]() Jutro rano badania żebym tylko nie zapomniała rano nasikać do pojemniczka bo niestety mi się już to zdarzało ![]() Poza tym jakiś kiepski ten dzień dziś ![]() Oliath jak się czujesz?? Pewnie nawet nie masz ochoty na wizaż wchodzić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Raczkowanie
|
lecę - dobrej nocy!
![]()
#4908 |
Zakorzenienie
|
Zaraz muszę się ruszyć bo tż wraca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4909 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Byliśmy w świecie dziecka i zdecydowaliśmy się na Navington Cadet. Oglądaliśmy jeszcze Jedo Fyn i Espiro Evo i facet w sklepie powiedział, że Cadet będzie dla nas najlepszy i najwygodniejszy. Zrobił prezentację, to faktycznie po złożeniu maleństwo ![]() ![]() W castoramie niestety te płytki okazały się na sztuki, więc znaleźliśmy inne i teraz myślimy jak to dobrze zaprojektować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4910 |
Konto usunięte
|
Siedzę na drewnianym krześle (przy stoliku, bo mi się tablet ładuje, a ja chcę jeszcze trochę posiedzieć) i Mały mi tak szaleje, że mi cały tyłek łazi na tym krześle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4911 |
Zakorzenienie
|
Dobra dziewczyny uciekam, do jutra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4912 |
Zakorzenienie
|
Też mykam... Dobrej
![]()
#4913 |
Zakorzenienie
|
jak to przeczytałam, to myslalam ze urodze
![]() łobuz jestes ![]() ![]() stokrotka z tym żelazem to norma zdrówka dziewczynki, DOBRANOC ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4914 |
Zakorzenienie
|
Kobitki kochane znalazlam ostatnio badania z poprzedniej ciazy i zobaczylam ze glukoze na czczo mialam 75 po godzinie 147 a po dwoch 136. Zastanawiam sie czy to sa dobre wyniki .
Teraz test glukozy bede robila 02.05 zobaczymy jak wyjdzie ![]()
#4915 | |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40540018]A mój TŻ ma irytujący zwyczaj odstawiania wszelkich pustych butelek, puszek na blacie kuchennym. I drę się na niego za każdym razem, że ja tak samo jak on wyrzucam to potem do kosza na śmieci, one nie znikają w magiczny sposób :/ Tego jeszcze nie udało mi się opanować. Ale jak widzi już mój wzrok na swoich skarpetkach rzuconych na krzesło, a nie do kosza na pranie, to wie, o co chodzi i grzecznie odnosi.[/QUOTE]
mój stawia puszki od piwa i butelki na zmywarce, cały czas mu tłumaczę, że tego się nie myje, jak do tej pory to walka z wiatrakami ![]() Cytat:
![]() ![]() zestresował mnie tym mocno, a do tego wyłączył mi kompa i musiałam uruchamiać ponownie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4916 |
Konto usunięte
|
Dobry wieczór dziewczynki
bardzo dziękuje wszystkim za słowa otuchy i wsparcie !!! ![]() ![]() ![]() ciężko mi jest i nie mogę przestać o tym myśleć, ale będzie co ma być, nic na to póki co nie poradzimy, więc wspieram Leośka jak mogę narazie przez brzuszek i nie mogę się doczekac kiedy go już zobaczę ![]() jak się diagnoza potwierdzi to ruszymy w machiną kontaktów, wizyt, konsultacji a'propos wady, porodu, leczenia... itp. na szczęście mamy trochę znajomości wśród kardiochirurgów dziecięcych na Kamieńskiego i jak trzeba będzie to góry przeniosę, a będzie dobrze !!! mieliśmy jak zwykle pracowity weekend, w sobotę zarżnęłam się na ogródku koszeniem trawy i wertykulacją, ale dokonałam cudu i trawa wygląda wspaniale!!! ![]() ![]() a dzisiaj gokarty, ikea, potem znów ogródek, małe przemeblowanie w domku, porządki w szufladach u synka i tak zastał nas wieczór... padam z nóg więc dobranoc pchły na noc ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4918 |
Zakorzenienie
|
Perse załóż lepiej spódnicę, bo legginsy każe Ci zdjąć, dopplera będziesz miała pewnie do pachwin.
Zbieram się powoli. Dobranoc! ![]() I proszę o kciuki, bo jutro powtórka z glukozy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
TZ usypia Marysie ![]() teso trzymam kciuki aby bylo wszystko OK. Widze ze i tak jestes silna kobietka ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.