Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.11 - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-28, 19:57   #4891
stokrotka24
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Mąż będzie szczęśliwy

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40539020]Poradźcie mi!!! Porada modowa
Idę jutro na tego dopplera nóżek. I mam do wyboru całe 2 stroje: spódnica lub przykrótkie legginsy. Z przyczyn oczywistych wybrałabym spódnicę, ale musiałabym przy lekarzu ściągać ratjki. Jak myślicie, będzie to wielki obciach? Mam takie kryjące rajstopy. Przy ginie to mi jest jedno, ściągam co mam na tyłku, ale to nowy lekarz, nie wiem, co robić...
Druga opcja to legginsy, które musiałabym pewnie tylko podciągnąć, bo mi się zeszmaciły w praniu i są za krótkie i za szerokie :P
[/QUOTE]
ubież się jak ci wygodniej, ja bym się nie przejmowała tym, ze musisz rajstopy rozbierać, pewnie co badanie ktoś się przed nim rozbiera wiec luz
Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik Pokaż wiadomość
Ja ostatnio kupiłam taką szafę z półkami na ubranka dla Gabrysi: http://allegro.pl/show_item.php?item=3177326197 i mogę z czystym sumieniem polecić, tż sprawnie i bezproblemowo ją złożył nie korzystając nawet z instrukcji. Jest bardzo pojemna, ładna i sprzedający szybciutko ją wysłał- dotarła do mnie 2 dni po zamówieniu Obecnie zastanawiam się nad zakupem komody pod tv i mam dylemat czy wziąć taką: http://allegro.pl/komoda-g7-wyprzeda...202693078.html czy może taką: http://allegro.pl/komoda-olcha-szafk...177588285.html Planuję jeszcze zakup szafki nocnej obok łóżka i szafki do łązienki wiszącej,ale jeszcze nie szukałam. Ceny na allegro nie są takie wysokie, a żeby się pomieścić jak mała przyjdzie na świat nowe meble u nas są konieczne. Ciesze się że tż daje mi wolną rękę w wybieraniu, jak go poproszę o zdanie,zawsze powie co myśli,ale i tak wybieram ja, a tak właśnie lubię,bo jestem wybredna i muszę zawsze przemyśleć wiele aspektów zanim coś kupię do mieszaknia
fajna ta szafa dla Gabrysi komoda bardziej ta druga mi się podoba. ja szukam innych mebli- do pokoju dużego, czyli jakiejś witryny, szafki pod tv i komody w sumie też, ale dzięki
Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
znalazlam zdjecie tu nie wygladaja na takie wysokie,ale sa wysokie ale moze wygodne.

Lece paaaa!!!
wysokie strasznie, ja bym się nie odważyła w ciąży w takich chodzić

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 19:58   #4892
d0tkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Surka,no widac je hahaha ale nie az tak jak na zdjeciu

wrocilam haaa tylko na tel bo tz przejol lapka:-P

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 19:58   #4893
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

dobrej nocki Mela

ja oddaję kompa mężowi.. idę czytać dalej..

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 20:01   #4894
czerwony_balonik
Zadomowienie

Dziś mam taki zamulony dzień przez tą pogodę,że najchętniej bym tylko spała. Piłam 2 kawy i nic nie pomaga. Ostatnio wpadłam w doła,bo ciągle rozmyślam jaką będę matką i wychodzi na to że chyba kiepską. Boję się jak dam radę z opieką nad noworodkiem, z tym że nie będę miała wogóle czasu dla siebie, na swoje zainteresowania, ani nawet na to żeby się porządnie wyspać..wiem,to takie egoistyczne,no ale wiem też że będę tego potrzebować. I co jeśli będzie mnie frustrować brak tego i będziemy się z tż ciągle żreć? Macierzyństwo to duże poświęcenie siebie, na początku też rezygnacja z dotychczasowego życia. Mam takie chwile,gdy jestem przeszczęśliwa i pełna nadziei, że wszystko będzie pięknie, tryskam miłością do świata i cieszę się że zostanę matką, ale mam też takie zawiechy jak dziś, gdy jestem pełna obaw i boje się że mnie to przerośnie. Przepraszam za wyżalanie się,ale muszę się komuś zwierzyć, tak jest choć trochę łatwiej
Stary 2013-04-28, 20:05   #4895
d0tkaaa
Zakorzenienie

No oczywiscie jak je ubiore to tak jak mowilam tylko bede w nich siedziec ew do ubikacji..(no kosciol itp)ale to bed:e trzymac mocno tzzobaczymy (no i napewno wezme baleriny na przebranie)

perse idz jak Ci wygodnie nie przejmuj sie lekarzem

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Czerwony baloniku mysle ze jak coraz blizej rozwiazania to kazda ma takie obawy i mysli..ja tez takie ostatnio mam i mysle sobie takie glupoty nieraz a pozniej jak pomysle ze bede miala taka istotke przy sobie to wszystko odchodzi i ze wszystkim dam radea mysli tez mam takie czy dam rade..ze to moze za wczas..ze sie nie wyspie czy cos w tym stylu..mysle ze to przez to ze jestesmy coraz blizej i poprostu sie boimy napewno poczatek nie bedzie latwy.

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 20:10   #4896
surka
Zakorzenienie

Dla mnie to dziecko jest tak upragnione, że póki co mam różowe okulary na oczach i nie widzę niewyspania , wiem co mnie czeka, ale jestem tego świadomo i jakoś w poketny sposób cieszy mnie perspektywa osranej dupki itp. i nawet moje wielorybie ciało nie przysłania mi ogólnego zadowolenia
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 20:17   #4897
fiazo
Zakorzenienie

sammi24 super że już w domu

Oliath trzymaj się kochana i powodzenia jutro na wizycie

od jutra zaczyna się u mnie malowanie, mogłabym dużo pisać co się wydarzyło u mnie, ale muszę przygotować pokój na odsuwanie mebli, także dużo z wami nie posiedzę

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-28, 20:17   #4898
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Dzięki za odpowiedzi! Jeszcze zobaczę, jaka będzie pogodai zadecyduję ostatecznie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Dla mnie to dziecko jest tak upragnione, że póki co mam różowe okulary na oczach i nie widzę niewyspania , wiem co mnie czeka, ale jestem tego świadomo i jakoś w poketny sposób cieszy mnie perspektywa osranej dupki itp. i nawet moje wielorybie ciało nie przysłania mi ogólnego zadowolenia
Mam to samo. Marzę już o tych kupkach i nieprzespanych nocach... A o wadze to wcale nie myślę, a jak już to tylko w kwestii zdrowia dziecka.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 20:20   #4899
sammi24
Zadomowienie

Cytat:
Nie podam i nie dlatego, że nie chcę żebyś parodowała w takich samych na porodówce, ale poprostu ich nie zapisałam, staram się usunąć je z pamięci
A właśnie, taka dygresja - połowa przyszłych mam na oddziale chodziła w koszulach z allegro z tymi odpinanymi guziczkami na każdą pierś z allegro ja planuje też takie dwie zamówić, będzie prawie jak uniformy w szkole

Cytat:
Dalas mi nadziejem,tym co napisalas teraz wierze ze nie wszystko stracone i ze naucze mojego TZ niektorych rzeczy jeszcze hehehhe :brzyda l:

A co do szpilek to ja kupilam piekne szpilki kolor ostry rozowo-pomaranczowe na platformie i szpilce,mega wygodne ( przynajmniej po domu bo nie mialam okazji ich ubrac jeszcze :P) i tak mysle czy by ich na komunie nie ubrac ( do czarnej sukienki:P) tyle ze babcia jak by mnie zobaczyla w 34 tyg ciazy w malej czarnej i takich butach to chyba by ... niewiem.. :P padla hahhhaahha
Przepraszam za wprowadzenie w błąd - na początku się trochę stawiał. Ale ja go brałam wtedy po chamsku, psychologicznie, więc się nie dziwię np. jak tylko razem zamieszkaliśmy strasznie mnie drażniło, że jak wchodzi do mieszkania to kurtki nie wiesza na wieszaku tylko na oparciu najbliższego krzesła to ja wtedy do niego z taką nutką tajemnicy "chodź, coś Ci pokażę". To taki zaciekawiony szedł za mną, a ja mu palcem pokazałam i mówiłam "zobacz, wieszak" 2 razy przeżył, potem się wściekał jak tylko zaczynam to "chodź, coś Ci pokażę" ale w nerwach odwieszał kurcinkę, aż w końcu weszło mu w krew i problem zniknął. A teraz to już mówię wprost co i jak, nie ma problemu

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
dziewczyny krysiaa2608 wysłała mi wiaodmosc, że chciałaby do klubu dołączyć.
że prośbę już wysłała.

kto podejmuje decyzje o przystąpieniu do klubu?jest tu ktoś taki?
O właśnie, też muszę wysłać zapytanie, bo chyba zostałam oddelegowana z klubu po mojej nieobecności

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40539020]Poradźcie mi!!! Porada modowa
Idę jutro na tego dopplera nóżek. I mam do wyboru całe 2 stroje: spódnica lub przykrótkie legginsy. Z przyczyn oczywistych wybrałabym spódnicę, ale musiałabym przy lekarzu ściągać ratjki. Jak myślicie, będzie to wielki obciach? Mam takie kryjące rajstopy. Przy ginie to mi jest jedno, ściągam co mam na tyłku, ale to nowy lekarz, nie wiem, co robić...
Druga opcja to legginsy, które musiałabym pewnie tylko podciągnąć, bo mi się zeszmaciły w praniu i są za krótkie i za szerokie :P
[/QUOTE]

Ja bym założyła rajtki

Cytat:
Zastanawiam co zasrewować sobie na kolację A zaraz przepis na życie
Yyyyy...miska lodów z polewą czekoladowych ?????

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
sammi: czyli wychowywanie masz już przećwiczone... dobrze że Twój mąż się nie złości jak mu zwracasz uwagę... mój niestety strasznie bierze do siebie zawsze...
Także myślę, że skoro ujarzmiłam dojrzałego faceta, to z takim maciupeńkim tabulą rasą pójdzie gładko

Cytat:
znalazlam zdjecie tu nie wygladaja na takie wysokie,ale sa wysokie ale moze wygodne.

Lece paaaa!!!
Fajne, mnie się podobają ale pewnie nie miałabym odwagi sama sobie takich kupić
Jeśli będzieszz mało chodzić to zakładaj na komunię - sexi mama, a co

Lachryma - boski tekst tego kolegi tżta

A jeszcze apropos luteiny - ja mam 2x dziennie teraz, i raz pod język rano - mnie to ona nawet smakuje, a na noc tę samą doustną, ale dopochwowo ginka mi tak zaleciła

Dziewczyny zmykam, miałam jak na siebie dzień pełen wrażeń, najeździłam się autem od rodziców do teściów i z powrotem jako pasażer, wszędzie objadałam i teraz ziewam jak smok (smoczyca).
Dobrej nocy i do jutra

Edit: Perse, Surka - mam dokładnie te same odczucia
Fiazo

Edytowane przez sammi24
Czas edycji: 2013-04-28 o 20:27
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 20:25   #4900
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
A
A jeszcze apropos luteiny - ja mam 2x dziennie teraz, i raz pod język rano - mnie to ona nawet smakuje, a na noc tę samą doustną, ale dopochwowo ginka mi tak zaleciła
Ewidentnie jesteś w ciąży i masz spaczone kubki smakowe

A jeśli chodzi o te lody, to ja dzisiaj już zjadłam tyle niezdrowych rzeczy to sobie odmówię, zwłaszcza, że ich nie posiadam
Stary 2013-04-28, 20:31   #4901
czerwony_balonik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
balonik: fajna na szafa,my to wstawić nie będziemy mieli gdzie(
U nas to zanim kupiliśmy, zrobiliśmy przemeblowanie,łóżko poszło w zupełnie inne miejsce niż było, pozbyliśmy się starego stołu i sofy, zamiast tego będzie ława przy łóżku i po takim kombinowaniu miejsca się sporo zrobiło.

Cytat:
Ta druga bardziej mi się podoba wizualnie
Właśnie mi też,ale ta pierwsza za to ma lepsze wymiary-bardziej pasujące no i tańsza jest. I dlatego dylemat.

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
fajna ta szafa dla Gabrysi komoda bardziej ta druga mi się podoba. ja szukam innych mebli- do pokoju dużego, czyli jakiejś witryny, szafki pod tv i komody w sumie też, ale dzięki
Poszukaj na allegro, naprawdę jest duży wybór i nowych i używanych

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
Czerwony baloniku mysle ze jak coraz blizej rozwiazania to kazda ma takie obawy i mysli..ja tez takie ostatnio mam i mysle sobie takie glupoty nieraz a pozniej jak pomysle ze bede miala taka istotke przy sobie to wszystko odchodzi i ze wszystkim dam radea mysli tez mam takie czy dam rade..ze to moze za wczas..ze sie nie wyspie czy cos w tym stylu..mysle ze to przez to ze jestesmy coraz blizej i poprostu sie boimy napewno poczatek nie bedzie latwy.
Pewnie tak, do mnie jeszcze do końca nie dociera że za mniej więcej 9 tygodni urodzę. I dużo bardziej przeraża mnie ta rzeczywistosć po porodzie niż sam poród, boję się że nie dam rady.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-28, 20:33   #4902
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Przepraszam za wprowadzenie w błąd - na początku się trochę stawiał. Ale ja go brałam wtedy po chamsku, psychologicznie, więc się nie dziwię np. jak tylko razem zamieszkaliśmy strasznie mnie drażniło, że jak wchodzi do mieszkania to kurtki nie wiesza na wieszaku tylko na oparciu najbliższego krzesła to ja wtedy do niego z taką nutką tajemnicy "chodź, coś Ci pokażę". To taki zaciekawiony szedł za mną, a ja mu palcem pokazałam i mówiłam "zobacz, wieszak" 2 razy przeżył, potem się wściekał jak tylko zaczynam to "chodź, coś Ci pokażę" ale w nerwach odwieszał kurcinkę, aż w końcu weszło mu w krew i problem zniknął. A teraz to już mówię wprost co i jak, nie ma problemu

Także myślę, że skoro ujarzmiłam dojrzałego faceta, to z takim maciupeńkim tabulą rasą pójdzie gładko
A mój TŻ ma irytujący zwyczaj odstawiania wszelkich pustych butelek, puszek na blacie kuchennym. I drę się na niego za każdym razem, że ja tak samo jak on wyrzucam to potem do kosza na śmieci, one nie znikają w magiczny sposób :/ Tego jeszcze nie udało mi się opanować. Ale jak widzi już mój wzrok na swoich skarpetkach rzuconych na krzesło, a nie do kosza na pranie, to wie, o co chodzi i grzecznie odnosi.

A co do drugiej kwestii - jak ja sobie o tym pomyślę, że wszystko, co powiem Małemu on jakoś zakoduje i to ja mu stworzę jakiś początkowy system wartości i w ogóle postrzegania świata - PRZERAŻA MNIE TO! Ja sama przecież tak mało wiem, na tyle tematów nie mam zdania... Moi rodzice byli chyba mądrzejsi niż ja jestem teraz :P
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 20:35   #4903
czerwony_balonik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
sammi24od jutra zaczyna się u mnie malowanie, mogłabym dużo pisać co się wydarzyło u mnie, ale muszę przygotować pokój na odsuwanie mebli, także dużo z wami nie posiedzę
Jak znajdziesz chwilę czasu i energię po remoncie, wpadnij i napisz co u ciebie
Stary 2013-04-28, 20:37   #4904
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Sorki za lakoniczna wypowiedz, ale Marysia marudzila, poszlam ja uspic - czyt. polozyc ja z piciem i obok niej sie polozylam, ze usnelam razem z nia. I takim sposobem ja wstalam o 17 a moje dziecko o 18.30, wiec moze kolo polnocy pojdzie spac

Wlasnie przenieslismy do Marysi pokoju biurko i jej komode i na dokladke lozeczko szafe wczoraj TZ z jej chrzestnym przenieslijutro jade do mieszkania po ojcu i zabiore kanape dla malej, TZ ja wypierze i jak wyschnie wstawimy i wtedy wrzuce fotki.

Ogolem doszlam do wniosku ze w tej ciazy czuje sie o niebo lepiej ciekawe jak to jest stara d... juz ze mnie a tryskam energia. Pewni kolo 9 miesiaca juz opadne z sil.

Zapomnialam sie pochwalic ze ostatnio wylicytowalam mlodemu 3 kocyki za 35 zl z przesylka, juz mi przyszly i sa boskie. tez w wolnej chwili foty.

Oliath
fajny sprzet sobie zakupilas - ja nawet nie wiedzialabym jak z niego korzystaca co do przypadlosci - znam bol, na szczescie w tej ciazy mniej mi dokucza.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 20:42   #4905
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie mi też,ale ta pierwsza za to ma lepsze wymiary-bardziej pasujące no i tańsza jest. I dlatego dylemat.
I chyba sama odpowiedziałaś sobie n to pytanie Pierwsza ma dla ciebie więcje plusów, a druga tylko wyglą

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40540018]A mój TŻ ma irytujący zwyczaj odstawiania wszelkich pustych butelek, puszek na blacie kuchennym. I drę się na niego za każdym razem, że ja tak samo jak on wyrzucam to potem do kosza na śmieci, one nie znikają w magiczny sposób :/ Tego jeszcze nie udało mi się opanować. Ale jak widzi już mój wzrok na swoich skarpetkach rzuconych na krzesło, a nie do kosza na pranie, to wie, o co chodzi i grzecznie odnosi.
[/QUOTE]

Mój to jak wraca bardzo zmęczony po męskim spotkaniu to skarpety i majtki rzuca pod łóżko i pada do niego jak bela

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
Zapomnialam sie pochwalic ze ostatnio wylicytowalam mlodemu 3 kocyki za 35 zl z przesylka, juz mi przyszly i sa
Stary 2013-04-28, 20:42   #4906
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Nie chce mi się Was nadrabiać sorki

Rozstałam się z Tż
Weź Ty normalnie nie strzelaj takimi tekstami bo o mało z łóżka nie spadłam

A ja też się pochwalę zakupami butowymi kupiłam trampko podobne buciorki do kostki takie trochę rebel za całe 14.99 zł właściwie TŻ mnie namówił, fajne są bo to nie szmaciaki tylko z takiego skóropodobnego tworzywa fajne i wygodne i do wszystkie się nadadzą bo biało czarne
Poza tym nakupiliśmy mnóstwo owoców i objadłam się jak bąk
Jutro rano badania żebym tylko nie zapomniała rano nasikać do pojemniczka bo niestety mi się już to zdarzało
Poza tym jakiś kiepski ten dzień dziś

Oliath jak się czujesz?? Pewnie nawet nie masz ochoty na wizaż wchodzić mam nadzieję, że troszkę przechodzi
Stary 2013-04-28, 20:44   #4907
krysiaa2608
Raczkowanie

lecę - dobrej nocy!

31.07.2013 Basia!

krysiaa2608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 20:44   #4908
surka
Zakorzenienie

Zaraz muszę się ruszyć bo tż wraca
Stary 2013-04-28, 20:55   #4909
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Hej zaraz Was nadrobię. Dziś cały dzień po sklepach
Byliśmy w świecie dziecka i zdecydowaliśmy się na Navington Cadet. Oglądaliśmy jeszcze Jedo Fyn i Espiro Evo i facet w sklepie powiedział, że Cadet będzie dla nas najlepszy i najwygodniejszy. Zrobił prezentację, to faktycznie po złożeniu maleństwo No i lekki

W castoramie niestety te płytki okazały się na sztuki, więc znaleźliśmy inne i teraz myślimy jak to dobrze zaprojektować

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-28, 20:56   #4910
Konto usunięte

Siedzę na drewnianym krześle (przy stoliku, bo mi się tablet ładuje, a ja chcę jeszcze trochę posiedzieć) i Mały mi tak szaleje, że mi cały tyłek łazi na tym krześle
Stary 2013-04-28, 20:58   #4911
surka
Zakorzenienie

Dobra dziewczyny uciekam, do jutra
Stary 2013-04-28, 21:01   #4912
Margosia__
Zakorzenienie

Też mykam... Dobrej )

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 21:02   #4913
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Nie chce mi się Was nadrabiać sorki

Rozstałam się z Tż
jak to przeczytałam, to myslalam ze urodze

łobuz jestes

stokrotka z tym żelazem to norma

zdrówka dziewczynki, DOBRANOC
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 21:22   #4914
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Kobitki kochane znalazlam ostatnio badania z poprzedniej ciazy i zobaczylam ze glukoze na czczo mialam 75 po godzinie 147 a po dwoch 136. Zastanawiam sie czy to sa dobre wyniki .
Teraz test glukozy bede robila 02.05 zobaczymy jak wyjdzie

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 21:24   #4915
fiazo
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40540018]A mój TŻ ma irytujący zwyczaj odstawiania wszelkich pustych butelek, puszek na blacie kuchennym. I drę się na niego za każdym razem, że ja tak samo jak on wyrzucam to potem do kosza na śmieci, one nie znikają w magiczny sposób :/ Tego jeszcze nie udało mi się opanować. Ale jak widzi już mój wzrok na swoich skarpetkach rzuconych na krzesło, a nie do kosza na pranie, to wie, o co chodzi i grzecznie odnosi.[/QUOTE]
mój stawia puszki od piwa i butelki na zmywarce, cały czas mu tłumaczę, że tego się nie myje, jak do tej pory to walka z wiatrakami

Cytat:
Jak znajdziesz chwilę czasu i energię po remoncie, wpadnij i napisz co u ciebie
zaczęłam przekładać, a mój tż co zrobił ... poprzesuwał segmenty z zawartością (m.in. szkło) coś mu tam spadło, ale nie chciał się przyznać co ja akurat jadłam w kuchni
zestresował mnie tym mocno, a do tego wyłączył mi kompa i musiałam uruchamiać ponownie

Synek
Stary 2013-04-28, 21:28   #4916
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Dobry wieczór dziewczynki

bardzo dziękuje wszystkim za słowa otuchy i wsparcie !!!

ciężko mi jest i nie mogę przestać o tym myśleć, ale będzie co ma być, nic na to póki co nie poradzimy, więc wspieram Leośka jak mogę narazie przez brzuszek i nie mogę się doczekac kiedy go już zobaczę
jak się diagnoza potwierdzi to ruszymy w machiną kontaktów, wizyt, konsultacji a'propos wady, porodu, leczenia... itp. na szczęście mamy trochę znajomości wśród kardiochirurgów dziecięcych na Kamieńskiego i jak trzeba będzie to góry przeniosę, a będzie dobrze !!!

mieliśmy jak zwykle pracowity weekend, w sobotę zarżnęłam się na ogródku koszeniem trawy i wertykulacją, ale dokonałam cudu i trawa wygląda wspaniale!!! ... wieczorem był panieński mojej siostry więc posiedziałam z dziewczynami do 23 i zmyłam się resztkami sił do domu
a dzisiaj gokarty, ikea, potem znów ogródek, małe przemeblowanie w domku, porządki w szufladach u synka i tak zastał nas wieczór...

padam z nóg więc dobranoc pchły na noc
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 21:29   #4917
fiazo
Zakorzenienie

idę spać, jutro do pracy , dobranoc

Synek

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-28, 21:33   #4918
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Perse załóż lepiej spódnicę, bo legginsy każe Ci zdjąć, dopplera będziesz miała pewnie do pachwin.

Zbieram się powoli. Dobranoc!
I proszę o kciuki, bo jutro powtórka z glukozy...

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 21:37   #4919
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Hej zaraz Was nadrobię. Dziś cały dzień po sklepach
Byliśmy w świecie dziecka i zdecydowaliśmy się na Navington Cadet. Oglądaliśmy jeszcze Jedo Fyn i Espiro Evo i facet w sklepie powiedział, że Cadet będzie dla nas najlepszy i najwygodniejszy. Zrobił prezentację, to faktycznie po złożeniu maleństwo No i lekki

W castoramie niestety te płytki okazały się na sztuki, więc znaleźliśmy inne i teraz myślimy jak to dobrze zaprojektować
jaki kolor? bierzecie spiworek, torbe i ten dodatkowy palak/poleczke, gdzie dziecko moze postawic sobie picie?

TZ usypia Marysie

teso trzymam kciuki aby bylo wszystko OK. Widze ze i tak jestes silna kobietka

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 21:40   #4920
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Teso za postawę tak trzymaj

Ja tez mykam spać papatki i do jutra

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości