Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.11 - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-29, 09:27   #4951
idzia111
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
Dzieki. Ciekawa jestem jaki teraz wynik bedzue .
a byłas na diecie w poprzedniej ciazy?
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 09:31   #4952
Anulka_p
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Nic mi się nie chce Muszę się poza tym psychicznie przygotować na rozmowę z mężem. Wczoraj się pożarliśmy i nie doszliśmy do niczego. Mąż ostatecznie stwierdził, że nie chce rozmawiać...A ja nie lubię tak zostawiać ważnych spraw. Sprawa naprawdę z tych ważnych dlatego tym bardziej dziwi mnie, że mąż tak do tego podszedł. Nie chce się kłócić z ciężarną- to ja rozumiem, ale pewnie sprawę załatwi tak, że zrobi po swojemu nie zwracając uwagi na to co wczoraj powiedziałam. Postawi mnie przed faktem dokonanym i później będzie chciał załagodzić. Znam tego mojego chłopa ponad 10 lat, wiem że takie rozwiązanie chodzi mu po głowie i nie chcę tak sprawy załatwiać
A sprawa delikatna i ważna, bo związana z teściami, jego rodzicami...
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 09:31   #4953
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
a byłas na diecie w poprzedniej ciazy?
No wlasnie nie . Poprzednia pani doktor mi nic nie mowila.

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 09:32   #4954
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krysiaa2608 Pokaż wiadomość

Witam się i ja! Gratulacje tygodni i innych, trzymam za wizytujące dziś - w tym za siebie Mam wizytę na 13, także po południu lub wieczorkiem dam znać co tam u nas!
Miłego dnia!

i za resztę wizytujących

oj ja nie przywitałam się

Dzień dobry z pracy

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 09:33   #4955
enlevee
Zakorzenienie

hej dziewczynki!

Zaraz będę nadrabiać dzisiejszy i wczorajszy dzien, chciałam sie przywitać i dać Wam wszystkim caluski No !

No i za tygodnie i za wizyty!!
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 09:36   #4956
magdalennne
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Już myślałam, że założyłyście nowy wątek, ale na szczęście grzecznie poczekałyście na mnie

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
moja koleżanka 7 dni temu miała planowaną cc i dziś jej mąż napisał mojemu smsa: " mamy już za sobą drugą noc z małą. jak widzę jakiś samochód stojący na ulicy mam ochotę się włamać i zdrzemnąć chociaż na 5 minut. już wiem kto śpi na ławkach w parkach- młodzi tatusiowie"
Padłam

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
podchodze wczoraj ze szwagierka do KFC i mowie do Pana ze chcialabym b-smarta z tym mieskiem z koscia,tym ostrym on mowi ze nie ma no to ja mowie ze chce
2 z mini twisterem
1 ze stripsami
wsumie to jeszcze jeden z 1 mini twisterem ..
zaplacilam on coś tam dodał pod nosem a ja tak patrze i mysle i mowie ze jeszcze 1 ze stripsami a on do mnie
(miło nie ze jakos chamsko tylko poprostu mily i usmiechniety )
-trzeba bylo mowic odrazu..
a ja mowie do niego odruchowo .. "Jestem w ciazy ,przez to mam pol mozgu i jeszcze blond wlosy " hhahahahaha a on patrzy i mowi " no tak ta ciaza wiele tlumaczy" hahhaahahahahha domowilam zaplacilam i mowie do Szwagierki " to ile wkoncu ja tego zamowilam i co? " hahahha ( mialo byc dla mnie,tz,szwagierki i tesciowej,nie ze ja sama tyle zjem) hahahha
(oczywiscie nie pytajcie sie mnie czemu mu tak powiedzialam bo sama nie wiem hahhahahahah
Ja się wczoraj dorwałam do internetowej gry mojego TŻ i zaraz na początku poinformowałam współgraczy, że jestem w ciąży i mają do mnie nie strzelać

Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik Pokaż wiadomość
Dziś mam taki zamulony dzień przez tą pogodę,że najchętniej bym tylko spała. Piłam 2 kawy i nic nie pomaga. Ostatnio wpadłam w doła,bo ciągle rozmyślam jaką będę matką i wychodzi na to że chyba kiepską. Boję się jak dam radę z opieką nad noworodkiem, z tym że nie będę miała wogóle czasu dla siebie, na swoje zainteresowania, ani nawet na to żeby się porządnie wyspać..wiem,to takie egoistyczne,no ale wiem też że będę tego potrzebować. I co jeśli będzie mnie frustrować brak tego i będziemy się z tż ciągle żreć? Macierzyństwo to duże poświęcenie siebie, na początku też rezygnacja z dotychczasowego życia. Mam takie chwile,gdy jestem przeszczęśliwa i pełna nadziei, że wszystko będzie pięknie, tryskam miłością do świata i cieszę się że zostanę matką, ale mam też takie zawiechy jak dziś, gdy jestem pełna obaw i boje się że mnie to przerośnie. Przepraszam za wyżalanie się,ale muszę się komuś zwierzyć, tak jest choć trochę łatwiej
Wszystko minie jak zobaczysz maleństwo Tak myślę przynajmniej A skoro odpowiedzialnie podchodzisz do tego, to znaczy, że będziesz wspaniałą matką. Gorzej by było jakbyś myślała, że nic się nie zmieni i ciągle będziesz mogła np. imprezować do rana

Cytat:
Kobitki kochane znalazlam ostatnio badania z poprzedniej ciazy i zobaczylam ze glukoze na czczo mialam 75 po godzinie 147 a po dwoch 136. Zastanawiam sie czy to sa dobre wyniki .
Teraz test glukozy bede robila 02.05 zobaczymy jak wyjdzie
Chyba za wysokie jednak troszkę...

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40541118]Dobry wieczór dziewczynki

bardzo dziękuje wszystkim za słowa otuchy i wsparcie !!!

ciężko mi jest i nie mogę przestać o tym myśleć, ale będzie co ma być, nic na to póki co nie poradzimy, więc wspieram Leośka jak mogę narazie przez brzuszek i nie mogę się doczekac kiedy go już zobaczę
jak się diagnoza potwierdzi to ruszymy w machiną kontaktów, wizyt, konsultacji a'propos wady, porodu, leczenia... itp. na szczęście mamy trochę znajomości wśród kardiochirurgów dziecięcych na Kamieńskiego i jak trzeba będzie to góry przeniosę, a będzie dobrze !!!

mieliśmy jak zwykle pracowity weekend, w sobotę zarżnęłam się na ogródku koszeniem trawy i wertykulacją, ale dokonałam cudu i trawa wygląda wspaniale!!! ... wieczorem był panieński mojej siostry więc posiedziałam z dziewczynami do 23 i zmyłam się resztkami sił do domu
a dzisiaj gokarty, ikea, potem znów ogródek, małe przemeblowanie w domku, porządki w szufladach u synka i tak zastał nas wieczór...
[/QUOTE]

Następna z ADHD
Bardzo dojrzale do tego podeszłaś. Zazdroszczę tej siły

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość

Ale ale! Widzę, że się źle przywitałam
Witam się w 29 tygodniu i w 7dmią miesięcznicę ślubu ( i w 7dmym miesiącu ciąży)

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
To ja się witam w rozpoczynającym się 28tc czyli co.. jeszcze nie mogę liczyć 7 miesiąca? wolałabym liczyć..dumna jak paw bym chodziła
Ja bym powiedziała, że zaczynasz 7... Ale pewności nie mam
tak czy inaczej

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Dzien dobry w poniedzialek i poprosze o kciuki i wirtualne wsparcie - wizyta u prokto dzis o 10.10

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
My juz u siebie w domku
Mimo ze mam cały tydzień wolny to będzie mnie mało na wizazu, bo mamy dużo planów na ten tydzień, moja mama jest u nas TZ skręca komody i robimy porządki i miejsce dla naszej "Kalinki"- dzisiaj mi sie śniło ze urodziłam córeczkę o takim imieniu. Policjant mnie zawiózł na porodowke za 40 zl a tam sie skapnelam ze nie kupiłam sobie koszuli, kapci, szlafroka itp. Także na dniach chyba zakupie bom sie zestresowala
Zdecydowanie musisz się wziąć za pakowanie torby

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
o w mordę kogucika... powinnam napisać:

Witam się w 30 tyg.....
do końca 77 dni, 11 tyg. znaczy do terminu
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 09:46   #4957
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Jejku jak widze jak tamta ginekolog olewala mnie to mi cos sie robi.

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2013-04-29, 09:49   #4958
dzoan
Zakorzenienie

skylie- za usg.. mała modeleczka rośnie jak piszesz, że w lecącym 30tc 1400g, to już wiem jakiego ciężarka się spodziewać na mojej wizycie za tydzień

Adriana- gratuluję 30 tc
enlevee- dla Ciebie gratki za 29 tc
krysiaa- brawa za studnióweczkę
elaine- za 31 tc

madi- przykro mi z powodu śmierci babci Tżta

sammi- witaj z powrotem oby już teraz wszystko ok było!

Oliath- trzymam mocno za wizytę i żeby tylko lekarz przepisał coś, co rzeczywiście przyniesie Ci ulgę jak Ciebie ten mały gówniak tak zdołował, to naprawdę musi być straszny

czerwony_baloniku- nie wiedziałam, że chodzenie w płaskich butach może tka łydką szkodzić..ale to co Twój lekarz powiedział brzmi logicznie..a ja większość butów płaskich mam..ale co jak ja na obcasie nogi sobie wykręcam

magdalennne- mój też do gotowania się nie garnie.. jedyne co to karpatkę robi.. bo mu wychodzi i lubi..zrobił nawet na wczorajszą imprezę i pyszna wyszła

stokrotka- u mnie czarny stolec na początku tylko był.. chyba przez pierwsze 2 dni (czyli 2 tabletki)..a później już nie..ale tak jak dziewczyny piszą- to normalne

Margosia- bez takich żartów o rozstaniu proszę za łatwo wszystko łykam i mnie to zestresowało

Edytowane przez dzoan
Czas edycji: 2013-04-29 o 09:57
dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 09:49   #4959
enlevee
Zakorzenienie

A więc tak trochę nadrabiając:

Oliath- mam nadzieję, że proktolog wypędzi tego śmiecia i będziesz mieć spokój, a nie ból i nerwy :kciuki

Perse- za dopplera !

Dotka- całe kfc myślałam, że wykupisz jak to czytałam

Madi- bardzo mi przykro z powodu Babci Męża.. trzymajcie się!!

Skylie- gdzie foto Małej? obiecałaś

Neni- ale Ty już jesteś w 7 msc od dobrego tygodnia no ale gratulacje wszystkich okazji dzisiaj!

Anulka- Trzymam kciuki za rozmowę z Mężem! Obyście doszli do kompromisu

Dzoan- jesteś już oficjalnie w 7 mym miesiącu, gratki

Kolejny wątek wykańczacie już widzę sama końcówka

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-04-29, 09:50   #4960
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
hej dziewczynki!

Zaraz będę nadrabiać dzisiejszy i wczorajszy dzien, chciałam sie przywitać i dać Wam wszystkim caluski No !

No i za tygodnie i za wizyty!!
Ennn możemy liczyć na nowy wątek z Twojej strony?
PS. i przeklej te wszystkie info z poprzedniego wątku bo tu wszystkiego nie ma na 1 stronie...

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 09:50   #4961
Anulka_p
Zakorzenienie

O, teraz spojrzałam ile już postów w wątku mamy. Chyba czeka nas dziś nowe otwarcie
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 09:53   #4962
madi82
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczyny za wszystkie słowa otuchy, to bardzo miłe z Waszej strony!

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 09:55   #4963
fiazo
Zakorzenienie

o i ja dopiero zobaczyłam że kończymy wątek

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 09:56   #4964
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

*Madi*- przykro mi z powodu babci Tz

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2013-04-29, 09:56   #4965
dzoan
Zakorzenienie

a więc zaczynamy z Lolem 7 miesiąc

czarownica - i Tobie gratki za 30echę

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Hey dzoan czy to ostatnie Twoje 2 dni pracowe?
Dzisiaj, jutro i ewentualnie czwartek i good bye roboto!

Trzymam za dzisiejsze wizyty!!

Stary 2013-04-29, 09:57   #4966
Neni1984
Zakorzenienie

Byłam jeszcze pospać
Cytat:
Witam się i ja

Neni jestem w szoku, że Cię tu widzę o tak wcześniej porze

To ja się witam w rozpoczynającym się 28tc czyli co.. jeszcze nie mogę liczyć 7 miesiąca? wolałabym liczyć..dumna jak paw bym chodziła
Neni gratuluję 'pewnego' 7 miecha
Możesz możesz
Chciałam tylko podkreślić, że jestem tyle w ciąży ile po ślubie
Ponoć u męża na wiosce liczyli sąsiedzi ostatnio ile od ślubu minęło
Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Hej,

Dzien dobry w poniedzialek i [B]poprosze o kciuki i wirtualne wsparcie - wizyta u prokto dzis o 10.10
Trzymam kciuki
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40543097]
Ja się zabieram za mieszkanko i potem przygotowuję się do wizyty (doppler), ale dopiero na 17.30 ją mam.[/QUOTE]
Też kciuki
Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Nic mi się nie chce Muszę się poza tym psychicznie przygotować na rozmowę z mężem. Wczoraj się pożarliśmy i nie doszliśmy do niczego. Mąż ostatecznie stwierdził, że nie chce rozmawiać...A ja nie lubię tak zostawiać ważnych spraw. Sprawa naprawdę z tych ważnych dlatego tym bardziej dziwi mnie, że mąż tak do tego podszedł. Nie chce się kłócić z ciężarną- to ja rozumiem, ale pewnie sprawę załatwi tak, że zrobi po swojemu nie zwracając uwagi na to co wczoraj powiedziałam. Postawi mnie przed faktem dokonanym i później będzie chciał załagodzić. Znam tego mojego chłopa ponad 10 lat, wiem że takie rozwiązanie chodzi mu po głowie i nie chcę tak sprawy załatwiać
A sprawa delikatna i ważna, bo związana z teściami, jego rodzicami...
Ehh no to niefajnie. Trzymam żebyście chociaż Wy doszli do porozumienia

Muszę jechać do skarbówki złożyć PIT a tak mi się nie chce
Mogłabym się przez neta rozliczyć ale nigdy tego nie robiłam
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 09:59   #4967
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Ennn możemy liczyć na nowy wątek z Twojej strony?
PS. i przeklej te wszystkie info z poprzedniego wątku bo tu wszystkiego nie ma na 1 stronie...
Możecie, pewnie
Dzisiaj nigdzie się nie wybieram- dzień sprzątania

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-04-29, 10:01   #4968
Charlize89
Rozeznanie

Witam się i ja, Wczoraj tylko chwilę zajrzałam wieczorem ale nie miałam sił odpisywać. Z resztą wkurzona byłam i zła jak osa.

Kolejna niedziela z teściową dała mi sie we znaki. Jak za tydzień znowu przyjedzie z wizytą to mnie szlag na miejscu trafi. Akurat mieliśmy wychodzić z TŻ na spacer i podjeżdża jej samochód. Ja pierdziele. I siedziała całe popołudnie aż do wieczora. Nie byłam nawet przygotowana na jej wizytę, w lodówce tyle (aby starczyło do wtorku) o ile a kobiecina domaga się wykwintnej kolacji.

Musiałam trochę ponarzekać z rana, nawet nie mam się komu wyżalić.
15.06.2012 Straciliśmy Naszego Aniołka (14tc)
30.07.2013 Narodziny Anulki
Charlize89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 10:02   #4969
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Możesz możesz
Własnie kurcze..chciałam jeszcze pogratulować 7-miesięcznicy!
u Was '7' to nadzwyczaj szczęśliwa cyfra

Stary 2013-04-29, 10:04   #4970
Guuusiaa
Zadomowienie

Witam się

I stawiam soczki bo mamy dziś z Marcelkiem małe święto
Obchodzimy dziś 100dniówkę

Dodatkowo jeszcze równe 100 cm w pasie

A i wizytę dzisiejszą mamy przełożoną na jutro

08.08.2013 r. Nasze Życie Nabrało Sensu Synuś

Rośnij kruszynko rośnij

Guuusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 10:05   #4971
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Charlize89 Pokaż wiadomość
Witam się i ja, Wczoraj tylko chwilę zajrzałam wieczorem ale nie miałam sił odpisywać. Z resztą wkurzona byłam i zła jak osa.

Kolejna niedziela z teściową dała mi sie we znaki. Jak za tydzień znowu przyjedzie z wizytą to mnie szlag na miejscu trafi. Akurat mieliśmy wychodzić z TŻ na spacer i podjeżdża jej samochód. Ja pierdziele. I siedziała całe popołudnie aż do wieczora. Nie byłam nawet przygotowana na jej wizytę, w lodówce tyle (aby starczyło do wtorku) o ile a kobiecina domaga się wykwintnej kolacji.

Musiałam trochę ponarzekać z rana, nawet nie mam się komu wyżalić.
Oj współczuję
Nie lubię niezapowiedzianych wizyt i to zwłaszcza od osób przy których na taką wizytę muszę się psychicznie przygotować.
ALe już pojechała to najważniejsze !

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Guuusiaa Pokaż wiadomość
Witam się

Gratulacje ! Za 100 dni i 100 cm

W ogóle to ja wczoraj stwierdziłam, że przykro mi, że nie jestem narzeczoną mojego Tżta.. i trochę mi się nawet przykro zrobiło mimo, że zawsze twierdziłam, że przyjdzie na to czas. Nie chodzi o sam slub, ale o zaręczyny. Chciałabym już tak oficjalnie się poczuć.

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-04-29, 10:06   #4972
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Własnie kurcze..chciałam jeszcze pogratulować 7-miesięcznicy!
u Was '7' to nadzwyczaj szczęśliwa cyfra
Taak?
Co do cyfr to wymyśliłam sobie w weekend, że chciałabym urodzić 29 czerwca Ładna data i do tego sobota
Mam 29 lat, jestem w 29 tc i mieszkam pod nr 29
Stary 2013-04-29, 10:07   #4973
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Taak?
Co do cyfr to wymyśliłam sobie w weekend, że chciałabym urodzić 29 czerwca Ładna data i do tego sobota
Teraz jesteś w 29 tc, ale jak będziesz rodzić to już się Wam ta liczba nie zepnie w tym przypadku

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-04-29, 10:08   #4974
surka
Zakorzenienie

Cytat:
a więc zaczynamy z Lolem 7 miesiąc

Cytat:
Faktycznie, czy sąsiedzi liczą tak jak chcą wyliczyć

Trzymam za wszystkie wizytujące
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 10:10   #4975
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się

Ale się ładnie złożyło z tymi 100wkami
Cytat:

W ogóle to ja wczoraj stwierdziłam, że przykro mi, że nie jestem narzeczoną mojego Tżta.. i trochę mi się nawet przykro zrobiło mimo, że zawsze twierdziłam, że przyjdzie na to czas. Nie chodzi o sam slub, ale o zaręczyny. Chciałabym już tak oficjalnie się poczuć.
My mieliśmy już dawno datę ślubu ustaloną, przygotowania były w toku, a ten mi z pierścionkiem wyskoczył
Jeśli nasi są zaginionymi braćmi to szykuj się na taką kolej rzeczy

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:
Teraz jesteś w 29 tc, ale jak będziesz rodzić to już się Wam ta liczba nie zepnie w tym przypadku
Wiem, że jest tu pewna nieścisłość, ale kto zabroni kobiecie w ciąży sobie tak wymyślić sprytnie wszystko
Stary 2013-04-29, 10:10   #4976
Adriana07
Rozeznanie

GG do Adriana07

Dzień dobry babeczki

Mały mi szaleje od rana
Chociaż wczoraj dał mi trochę w kość bo pchał jakąś część ciała w lewą pachwinę i co jakiś czas podskakiwałam jak oparzona

Tak w ogóle to cyce zaczynają mi przeciekać
Wczoraj wieczorem leżałam na boku i chyba jakoś źle nacisnęłam lewą pierś. Patrzę a tu taka mokra plama na prześcieradle i mówię do Tż że chyba uślinił on na mnie takie oczy i patrzy na moją piżamę a tu też takie mokre normalnie w szoku byłam.
A Tż tekst na podsumowanie sytuacji bezcenny. No to już po ptokach młody mi Twoje cyce zabrał na dobre

Gratki nowych tygodni i kciuki za wizyty.
Oliath powodzenia u prokto. Oby coś pomógł

Uśmiech dziecka jest pierwszym owocem sensu ludzkiego istnienia.
Adriana07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 10:11   #4977
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie nie . Poprzednia pani doktor mi nic nie mowila.

a to było w tej ciąży 8 lat temu? I jak mała, wszystko ok. ? Powiedz obecnemu ginowi o poprzednich wynikach, czasami raz ujawniona cukrzyca powtarza sie w kolejnych ciazach.

Edytowane przez idzia111
Czas edycji: 2013-04-29 o 10:12
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 10:12   #4978
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się

Cytat:
Wiem o czym mówisz, ja po 7 latach dostałam pierścionek zaręczynowy, a 4 miesiące później byłam po ślbie, więc okres narzeczeństwa dosyć krótki, a chciałam się dłużej cieszyć tym stanem

Cytat:
Taak?
Ja kiedyś miałam 22 lata i mieszkalam pod 22, jak wiek szedł w górę to i tak mówiłam z przyzwyczajenia, że mam 22 lata
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 10:13   #4979
Charlize89
Rozeznanie

Cytat:
Witam się

Gratulacje 100 dniówki.
15.06.2012 Straciliśmy Naszego Aniołka (14tc)
30.07.2013 Narodziny Anulki
Charlize89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 10:14   #4980
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Oj współczuję
Nie lubię niezapowiedzianych wizyt i to zwłaszcza od osób przy których na taką wizytę muszę się psychicznie przygotować.
ALe już pojechała to najważniejsze !

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Gratulacje ! Za 100 dni i 100 cm

moze jakos delikatnie mu podpowiedz . Bo chlopy sa raczej nie domyslne. Ja delikatnie dalam Tz do zeozumienia ze czekam na pierscionek zareczynowy 3 lata po slubie bo sam sie nie domyslil. (a czekalam na srebny pierscionek ).
Musialam zdiac obraczke bo niedlugo bym jej nie zdiela.

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości