|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosny wyczekujemy, na spacery z mężami chodzić chcemy. Żonki 2012 cz.IV
Żeby tradycji stało się zadość, postaram się kilka fotek ślubnych na pocztę wrzucić, żebyście wiedziały, co się działo
|
|
|
|
#4652 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4653 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;40552519]chyba kilkadziesiąt bo kilkoma fotkami nie wkupisz się w nasze łaski
|
|
|
|
#4654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4655 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja też będzie Laura. Właśnie jestem na etapie ostatnich zakupów wyprawowych takich jak butelki itd Cytat:
|
|
#4656 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Witam się po weselichu. Fajnie było, zespół fajnie grał i strasznie szybko wymiękliśmy z mężem. Stwierdziliśmy że chyba się starzejemy Bark mnie boli od obkręcania i męża też. Trochę mało miejsca na sali tanecznej było i nieraz nadziałam się na kogoś ale ogólnie było fajnie. Wczoraj jeszcze poprawiny i też padliśmy dość szybko bo o 22. A w tą sobotę mamy kolejne wesele. Nie wiem czy dojdę do końca tygodnia po tym a tu już kolejne ![]() Cytat:
Pisz co tam u Ciebie. Nawet nie pamiętam czy pisałaś nam relację ze ślubu bo chyba zniknęłaś przed i ślad po Tobie zaginął.
|
|
|
#4657 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4658 | |
|
Zadomowienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;40552519]chyba kilkadziesiąt bo kilkoma fotkami nie wkupisz się w nasze łaski
Zdjęcia na poczcie, enjoy! ![]() Zdjecia Wam podrzuciłam, teraz mogę relacje zacząć pisać, ale już prawie rok minął (10 miesięcy i 6 dni właściwie) więc zobaczymy jak dokłądnie wszystko pamiętam! ![]() Jestem Dzięki za zagonienie mnie do odezwania się! ![]() Cytat:
łatwiej mnie skojarzyć
|
|
|
|
|
#4659 | |||
|
Zakorzenienie
|
a ja się byczę na urlopie Cytat:
Cytat:
ale mała jest fajna i ma chyba Twój uśmiech Cytat:
lecem na pocztę |
|||
|
|
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
hej lasencje.
Nie ma to jak być podrywaną przez gimnazjalistów (jestem na praktyce w zerówce , ale widuje się z tym dojrzalszymi bojami ) ![]() może to dlatego że zapomniałam obrączki
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2013-04-29 o 17:39 |
|
|
|
#4661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawca szkody i tak chciał przez ubezpieczyciela wszystko załatwić. Będziemy się starać też o auto zastępcze na czas naprawy. Jako że mój Tż prowadzi działalność gospodarczą to powinien łatwo dostać.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4662 |
|
Zadomowienie
|
Relacja ze ślubu Dotki i TZcika
[23/06/2012 - takiego opóźnienia, chyba jeszcze nikt nie miał ]Może zacznę od tego, że dla większośc naszych gości impreza zaczęła się już dzień wcześniej (22/06), bo wszyscy goście ze strony TZ podrózowali od samego rana z Lublina w góry, czyli do mniejsca ślubu Gdy dotarli na miejsce, wszyscy już byli w wyśmienitym humorze i nie mogli doczekać się następnego dnia ;D Jako że fryzjera miałam umówionego na 8 rano, a wcześniej musiałam wziąć prysznic i ogólnie się ogarnąć to położyłam się spać dość wcześnie, bo o 22. Pamiętam to dokładnie, bo już zasypiając zdałam sobie sprawę, że z TZ tego dnia nawet raz nie zatańczyliśmy naszego układu przygotowanego na pierwszy taniec! Więc wyskoczyłam z łóżka w panice i dzwonię do TZ, że ma natychmiast przyjechać, bo musimy zatańczyć Do tej pory się z tego śmiejemy. Domyślam się, że moi sąsiedzi też, bo widziałam ich zaciekawiony wzrok gdy na dzień prze ślubem, zaraz przed północą tańczyliśmy na tarasie, ale bez podkładu ... No nic ![]() Samą noc przed Naszym Dniem przespałam bez problemów, aż sama się sobie dziwiłam O 8 byłam już u fryzjera. Zeszło mi tam chyba ze 3 godziny, tak mi tak wszystko podkręcał itp. Ale było warto, bo fryzura wytrzymała fantastycznie. Jeszcze następnego dnia wieczorem wyglądała jakbym przed chwilą wyszła z salonu Jako że u fryzjera zeszło mi dłużej niż sądziłam, byłam już spóźniona do makijazystki. Mama do mnei wydzwaniała z pytaniem, gdzie ja jestem, bo kobieta ma dziś pełno klientek do ślubów i olaboga, co to będzie Na szczęście pomalowała i mnie Za pierwszym podejściem makijarz wyszedł troszkę za mocny, ale zaraz go trochę złagodziła i byłam gotowa duuuuuuż przed czasem W domu jeszcze coś się pokręciłam i już przyjechał fotograf i kamerzysta, więc zaczęło się mnie ubieranie Mama i świadkowa dały radę. Pościskały mnie, tak jak trzeba było i jedyne co zostało, to czekanie na TZta ![]() W pewnym momencie fotograf podbiegł do okna i zaczął robić zdjęcia, a po chwili wybiegł na dół. Myślałam, że TZ przyjechał, ale okazało się, ze owszem, przejechał mój przyszły wtedy mąż, ale razem z nim wszyscy jego goście, więc jakoś 50 osób Były klaksony, klaskanie, przyśpiewki itp. No w ogóle się nie spodziewałam, strasznie fajne to było. Przyszedł TZcik. Było błogosławieństwo rodziców, prezenty już wtedy im daliśmy no i wyruszyliśmy w drogę do kościoła. Samochód był nielada atrakcją. Pani kierowca później nam smsa napisała, że w drodze powrotnej, gdy już z nami, ze tak powiem skończyła :P ludzie ją zatrzymywali i prośili o fotki, więc to mówi samo za siebie ŚLUB: No i właśnie przy wejściu do kościoła zaczęły się moje nerwy, których wcześniej w ogóle nie miałam! Nogi mi się trzęsły, gdy szliśmy z TZcikiem do ołtarza, a on tak jeszcze strasznie wooooooolno szedł, bo mu kamerzysta powiedział, żebyśmy wolno szli, bo to lepiej będzie wyglądać. No tak prawie sie czołgał, myślałam, ze się rozmyśli i ucieknie hahah :P Sama msza bardzo mi się podobała Była wesoła, było pare żartów Przy składaniu przysięgi TZ był bardzo poważny, ja uśmiech miałam na całą buzię WESELE: Po ślubie, już jako mąż i żona przyjelismy zyczenia od gosci, a pozniej pojechalismy do hotelu, gdzie odbyło się wesele. Powitali nas chlebem i solą rodzice. Kieliszki się potłukły, a gdy wchodzilismy do środka, nad hotelem przeleciały dwa bociany, co nie umknęło uwadze gości i fotografa ![]() Pierwszego posiłku praktycznie w ogóle nie tknęłam, tak się denerwowałam pierwszym tańcem. Mówiłam nawet TZowi, że chce to mieć już z głowy, bo w ogóle nie umiem się cieszyć tym dniem Na szczęście taniec wypadł świetnie Choć gdy tańczyliśmy TZ nagle sie mnie zapytał : co teraz? na co ja powiedziałam : nie wiem! ale jakoś mielismy to tak wyuczone, ze sie udało ![]() JEDZENIE: było pyszne. Duuuużo tego było, goście niesamowicie chwalili. Mówili, że bardzo duży wybór, świetna jakość. Jak się okazało było paru wegetarian i obsługa nie miała problemów, żeby dania mięsnego zrobić rybę. No po prostu bajka. ZESPÓŁ: niech za najlepsza rekomendację robi fakt, że goście bawili się NON STOP. Do ostatniej piosenki (5:00) na parkiecie było jeszcze ze 30 osób. Goście byli pod wielkim wrażeniem zespołu. Bawili się wszyscy. Młodzi i starsi. Mój chrzestny, bo naszym weselu, wziął do nich namiary i pod koniec roku grają u mojego kuzyna na weselu (drugi koniec Polski). Do dziś, kto wspomina nasze wesele, mówi, ze zespół był najlepszy przy jakimś się bawili i że samo wesele nie miało sobie równych ![]() Nic tylko się cieszyć! ))))W lutym polecieliśmy w podróż poślubną i od tego czasu skończyło się nasze nowożeństwo, a zaczęło się życie! Ale nie narzekamy. Jesteśmy szczęśliwi, wciąż zakochani ![]() Ufffff... mam nadzieję, że ktoś dobrnął do końca! |
|
|
|
#4663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Cytat:
![]() tak dawno nie czytałam relacji ślubnej, łezka w oku się zakręciła kiciu proszę dodaj relację
|
||
|
|
|
#4664 | |
|
Zakorzenienie
|
kurcze z ta obrączka jest tak ze mi spada...
i nie lubię jej nosić przez to ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
super że wszystko się udało i goście chwalili co do 1 tańca- też miałam ścisk w żołądku przez niego.. do tego stopnia, że błagałam TŻ abyśmy nie tańczyli układu
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2013-04-29 o 18:17 |
|
|
|
|
#4665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak jest gorąco, to obrączka tylko wtedy mi nie lata mąż do pracy nie może chodzić w obrączce, w domu też w niej nie chodzi, w sumie tylko jak gdzieś idzie/idziemy |
|
|
|
|
#4666 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadrobiłam Was, ale nie mam weny na odpisywanie. Dotk4 fajna relacja ![]() Wszystkim wczorajszym pierwszorocznocowym żonkom i ich Mężom życzę wszystkiego najlepszego ![]() Wczoraj jeździliśmy z siostrą Tż z tymi zaproszeniami na komunię. Jak wyjechaliśmy przed 14 to wróciliśmy po 20. Dziś miałam kiepski dzień w pracy. Ogólnie jest nerwowa atmosfera bo jutro 30 i koniec zeznać. Do szefowej lepiej nie podchodzić. Ale jeszcze tylko jutro. W środę jedziemy do siostry Tż do Warszawy i posiedzimy do piątku. Mam nadzieję, że trochę odpocznę.
|
#4667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój TŻ również do pracy nie nosi
|
|
#4668 |
|
Zakorzenienie
|
my w sobote byliśmy na roztoczu pojechaliśmy na szumy o tako posiedzieć ale bardzo szybko przemieściliśmy się do Zamościa... pierwszy raz na oczy widziałam węża tzn dokładnie 3 zaskrońce makabra... nie lubie węży brrr. Wczoraj cały dzień u nas padało zimno że nie wiem a dziś miałam myć okna oczywiście nie umyłam bo do 12 było zimno. A potem byłam z siostrzeńcem na spacerze i tak dzień zleciał. Doko witaj piękna relacja dodam do zestawienia ale w nowym wątku bo ten już się kończyklauduska żeby udało się zmienić rodzaj stanowiska i żebyś dostała pracęco do up to w ogóle tam jest masakra wszędzie. moja siostra przez 5 lat bez przerwy pracowała w orange na słuchawce bywało różnie 8 h czasem mniej więcej w święta itp ale w umowie miała 3/4 etatu i się up na nią wypięło w kontekście zasiłku bo jej nie przysługuje mnie za jakiś czas czeka szukanie normalnej pracy aż mnie ciarki przechodzą 1 czerwca mieliśmy mieć wesele u naszego świadka ale na razie zaproszenia brak itp nie wiem czy w końcu jesteśmy proszeni czy nie
|
#4669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za relację. Fajnie się czyta po takiej przerwie
|
|
#4670 |
|
Konto usunięte
|
hej ja nadrobię poźniej bo obecnie mam mało czasu jak większośc z was na cokolwiek.
bylismy w realu na dużych zakupach i 5 stów pękło ... Ponadto kupiliśmy mega grilla z praktikera i w maju ma debiut ![]() Hej Micia !Sliczna dzidzia
|
|
|
|
#4671 |
|
Zakorzenienie
|
Powoli kończymy wątek, a propozycji tytułu brak...
Rzucę pierwsza propozycją ![]() W maju jak w gaju, żonki w raju. Żonki 2012 cz.V |
|
|
|
#4672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4673 |
|
Zakorzenienie
|
kindzia, widzę Cię
|
|
|
|
#4674 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do pierwszego tańca, to też byłam bliska błagać TZ, zebyśmy po prostu przytulańca zatańczyli, ale w sumie dobrze się stało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Po ślubie już rok, a my wciąż mamy słowotok. Żonki 2012 cz V Moja pierwsza propozycja ever
|
|||
|
|
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
patrzcie ją (kindzię) zwiała ...
|
|
|
|
#4676 |
|
Zakorzenienie
|
jestem jestem
ledwo trafiam w klawiaturę laptopa i zrzędę mam nad głową
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
A ja swoją obrączkę już powiększałam
![]() Myślałam, że w tym roku znowu nigdzie nie pojedziemy ale być może uda nam się pojechać do wujka do Niemiec na tydzień
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam tak z zaręczynowym że mam go na palcu 24/7 ... Cytat:
co to za zrzęda?
|
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka witaj ponownie ![]() Micia, sliczną masz córeczkę Co do obrączki to ja raz zapomniałam swojej jak jechałam na zjazd do Krakowa, czyli na cały weekend. Awantura była wtedy straszna . Teraz noszę ją cały czas, nawet dziwnie czuję się bez. Jedynie przy sprzątaniu czasem ściągam. Zastanawiam się czy jej nie zmniejszyć do od ślubu trochę za luźna się zrobiła.
|
|
|
|
#4680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

; to tak w wielkim skrócie bo sama nie wiem co napisać. Myślałam co tam u was. Co chciałam wejść to rezygnowalam bo komp dalejj ma matrycę zepsuta i sie nie da :/ to kupiłam sobie galaxy s3 i mam prawie jak kompa
Ślub 27. X. 2012
łatwiej mnie skojarzyć
Pojechaliśmy samochodem do pracy i jakiś koleś na parkingu przerysował i wgniótł nam przód
i nie lubię jej nosić przez to
żeby udało się zmienić rodzaj stanowiska i żebyś dostała pracę
za relację. Fajnie się czyta po takiej przerwie