Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19. - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-29, 11:21   #1441
Malensstfo
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19.

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
No wiesz Malenstfo, wydaje mi się, że mimo wszystko, mało kto marzy o bliźniakach
No coś ty?
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 11:23   #1442
aaby
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19.

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Masz coś do bliźniaków??
Ależ absolutnie! Nic a nic!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 11:23   #1443
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
[FONT="Arial Narrow"]

No widzisz, tylko że ja Twojej ankiety nie wyśmiałam, a raczej tak w ramach ciekawostki uwagę zwróciłam. A Ty wyśmiałaś.
Ale git, przynajmniej poprawiłam Ci humor
Ej hola, hola
Ja nie wyśmiewam Ciebie, tylko śmieję się z tego, jak się czaiłam, na Twój błąd!
Więc chill!

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 11:26   #1444
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Ej hola, hola
Ja nie wyśmiewam Ciebie, tylko śmieję się z tego, jak się czaiłam, na Twój błąd!
Więc chill!
Toć jest pełny chill

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-04-29, 11:32   #1445
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Możesz zrobić razem i wtedy pokazać np. procentowo, ile w badanej grupie było dziewczynek, a ilu chłopców Zawsze jeden wykres więcej
Co do skrutów: a w pracy zamieszczasz tabele, czy tylko wykresy, które zrobisz na ich podstawie? Bo jeśli tabele, to do tabeli raczej legendy nie robisz, ale jeśli wykres, to tak
Nie wiem czy zrozumiale napisałam, bo chyba nie o to mi chodzi

Chodzi mi o kolumnę "razem" - suma tych samych odpowiedzi dziewczynek i chłopców... i dlatego wychodzi mi 7 kolumn i nie mieszczą się całe nazwy dziewczynki, chłopcy... ;/

Kolumny mam takie:
Pytanie (i tu wstawione pytanie z ankiety), Dziewczynki, %, Chłopcy, %, Razem, %

A wiersze to odpowiedzi z ankiety (wstawione pod pytaniem), np. bardzo dużo, dużo, mało, razem (ile dziewczynek i chłopców wzięło udział w badaniu... )

I pytanie dotyczy tego razem na czerwono :P czy ta ma być czy nie... bo wcześniej miałam tylko to ale promotor powiedziała bym to jednak rozdzieliła na płeć i liczę jeszcze raz

Nie wiem czy zrozumiale wytłumaczyłam

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
Haaaaa!!! Czekałam na tę okazję od kiedy wyśmiałaś moje wypełnienie ankiety!!
o co chodzi
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 11:33   #1446
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
No wiesz Malenstfo, wydaje mi się, że mimo wszystko, mało kto marzy o bliźniakach
my chcieliśmy bliźniaki

ja też się doliczyć nie mogę ile Mikuś ma bo przez te cykle, a że mąż po długiej nieobecności był na 10 dni w domu to jakoś tak codziennie i nie wiem kiedy się udało ale chyba jakoś 22-24 grudnia

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 11:33   #1447
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Nie wiem czy zrozumiale napisałam, bo chyba nie o to mi chodzi

Chodzi mi o kolumnę "razem" - suma tych samych odpowiedzi dziewczynek i chłopców... i dlatego wychodzi mi 7 kolumn i nie mieszczą się całe nazwy dziewczynki, chłopcy... ;/

Kolumny mam takie:
Pytanie (i tu wstawione pytanie z ankiety), Dziewczynki, %, Chłopcy, %, Razem, %

A wiersze to odpowiedzi z ankiety (wstawione pod pytaniem), np. bardzo dużo, dużo, mało, razem (ile dziewczynek i chłopców wzięło udział w badaniu... )

I pytanie dotyczy tego razem na czerwono :P czy ta ma być czy nie... bo wcześniej miałam tylko to ale promotor powiedziała bym to jednak rozdzieliła na płeć i liczę jeszcze raz

Nie wiem czy zrozumiale wytłumaczyłam
Ale czy wtedy to "Razem" nie będzie zawsze 100%? ;>

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-04-29, 11:35   #1448
stokrotka24
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
hej
spałam dzisiaj u siebie w domu- mąż pojechał na szkolenie na 2 dni wczoraj o 20:00, ale jutro ok 18:00 będzie znowu i to na 5 dni
a spałam u siebie w domu bo jest u nas siostra męża i się nie bałam
to już krok na przód

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
czujmę się głupia nie wiem co to są te fazy lutealne, nie wiem kiedy mam owu i te inne wstyd
ciesz się, ze nie wiesz, jeszcze po porodzie zdążysz poobserwować swój cykl

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Kochane mam pytanie co do tego wyżej, tzn do tych moich badaniach do pracy mgr

pytanie... czy któraś się orientuję, jeżeli rozdzielę wyniki na płeć: nazwy kolumn: "dziewczynki" i "chłopcy" to mam również zawrzeć w pracy w tabeli trzecią kolumnę "razem" (dziewczynki + chłopcy)?

iii drugie pytanie czy mogę w nazwać kolumnę "dz" oraz "ch" i gdzieś zawrzeć legendę? np. na początku działu? lub każdej tabeli...?
ja robiłam też razem taką kolumnę, legenda była chyba przy każdym wykresie

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość

No też o tym czytałam. Dobrze zrobiłaś, że wzięłaś od razu no spę, mi lekarz zalecił no-spę + magnez + leżenie. I to już teraz muszę brać no-spe i mg codziennie 3 tabletki. Chociaż u mnie dalej brzuszek twardnieje Własciwie od wczoraj jest poprawa i się wszystko trochę uspokoiło. Oby tak zostało. A Ty jak się czujesz? Brzuszek dalej twardnieje?
Wizytę mam 6 maja i zobaczymy co mi lekarz powie.

I jak się czujesz Kochana? Zdrówka Ci życzę
Brzuszek dalej twardnieje?
dzisiaj źle sie czuję, przeziębienie rozszalało się na maxa, a przuszek mi nie twardnieje, wczoraj trochę po bokach twardniał ale środek był mi ekki więc chyba dobrze. A u Ciebie doczytałam, że od wczoraj poprawa oby tak było cały czas
Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Stokrotko- zastanawiam się tylko czy ten delikatny prążek na meblach nie będzie się kłócił z podłogą? Ale są piękne!
wydaje mi się, że nie bo w takim kolorze też jest prążek na podłodze, zobaczymy czy je zamówiły bo tz jakoś nie do końca przekonany jest do tych mebli
Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość

aaaaaaa no i dzisiaj o 15 tej proszę o kciuki, przychodzi potencjalna kandydatka na opiekunkę Isi, zostałam z ręką w nocniku, na gwałt ktoś potrzebny, bo tż urlop będzie miała na maj - ale na papierze przynajmniej pierwszą część maja także od przyszłego poniedziałku opiekunka musi być, jezuuuu oby tej spasowało to siostra tej babki co mieszka naprzeciwko teściów, co miała sie izą zajmować, ale jej córka urodziłą i musi bawić wnuczkę.
trzymam kciuki oby się udało opiekunkę załatwić
Cytat:

Bry!
Wiem, że co tydzień mówię to samo, ale... czemu te weekendy tak szybko mijają?

Miałam tyyyle planów, mieszkanie miałam w końcu po remoncie ogarnąć... I co? I Jak w sobotę mąż mi przywlókł rano kartony z piwnicy, tak skończyłam układać w szafkach późnym wieczorem. Nie, nie miałam nie wiadomo jakiej ilości rzeczy. Po prostu prócz upchnięcia tego, co miałam w starych meblach, musiałam przenieść rzeczy z kilku półek w sypialni, które docelowo mają być dla Jr, i totalnie nie mogłam się w tych nowych meblach zorganizować. Wciąż mi tak coś nie pasuje, także pewnie będę jeszcze przestawiać i przekładać milion razy Ale miejsca dla Jr już jest sporo (choć zanim Jr pojawi się na świecie, to pewnie zdążę tam coś poupychać ).
Wczoraj umyłam kieliszki i klosze, powkładałam wszystko, mąż zmontował żyrandol... I tyle - reszta mieszkanie nietknięta
Chciałabym do środy się uporać, co by w weekend majowy naprawdę odpoczywać, a nie ganiać ze szmatą

Wczoraj na obiad zrobiłam pesto z suszonymi pomidorami. I tak jak w trakcie jedzenia było przepyszne, tak krótko po zjedzeniu zrobiło mi się lekko niedobrze, i potem już mnie mdliło na samo wejście do kuchni - zapach cebuli, czosnku i pomidorów unosił się do samego wieczora... Bleee...
W dodatku wieczorem brzuch mi wzdęło (stwardniał?), także przeleżałam wieczór przez tv. Dziś wstałam niewyspana

Właśnie, dziewczyny, piszecie o twardnieniu brzuszka... Jak to wygląda? Jak to jest uczucie? Czy to możliwe, że np. odczuwam coś takiego mimo, że brzuszka jeszcze prawie nie ma?

raczej nie twardniał ci brzuszek, poczuła byś to spokojnie to pewnie tylko niestrawność, ja też nie toleruję za bardzo czosnku w ciąży. Oby udało się wam uporać ze wszystkim przed majówkami
Cytat:
A nie mam humoru, już od kilku dni mam jakiegoś doła. Takiego ogólnego...
przytulam kochana

wstałam rano i postanowiłam iść do lekarz bo całkowicie mnie rozłożyło. Chciałam się zarejestrować i babka do mnie na czwartek bo takie kolejki są na szczęście jak powiedziałam, że w ciąży jestem to kazała przyjść. W poczekalni ful ludzi oczywiście, dopiero jakaś młoda dziewczyna mnie wpuściła do kolejki. Dostałam antybiotyk bo zapalenie gardła mam z ropą, tylko na kaszel mi nic nie dał, ale może antybiotyk pomoże, katar mi się leje z nosa. A tyle planów miałam przed majówką, goście do teściów przyjeżdżają, częściowo bedą u nas spać a ja nawet nie mam siły posprzątać.

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 11:36   #1449
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ale czy wtedy to "Razem" nie będzie zawsze 100%? ;>
Mogę Cię prosić na pw? wyślę Ci tabelkę
Stary 2013-04-29, 11:42   #1450
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Oo..no właśnie miałam Cię pytać, będziesz rodzić w tym szpitalu? Do jakiego lekarza chodzisz?

Koleżanka tam rodziła, była zadowolona
Tak, tam chcę rodzić. Chodzę do prof. Sodowskiego.

No ogólnie ten szpital jest bardzo chwalony. Tylko słyszałam, że pielęgniarki na noworodkach są maxymalnie wredne i nieprzyjemne

Cytat:
Eee, w 6-tym m-cu to wcześnie? To ja już w 5-tym planowałam
No niektórzy to dopiero w 9 m-cu kupują
Ostatnio jak byłam w sklepie dziecięcym to zauważyłam, że jest dużo par, które dopiero 8-9 m-cu ciąży rozglądają się za wózkiem.

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
wstałam rano i postanowiłam iść do lekarz bo całkowicie mnie rozłożyło. Chciałam się zarejestrować i babka do mnie na czwartek bo takie kolejki są na szczęście jak powiedziałam, że w ciąży jestem to kazała przyjść. W poczekalni ful ludzi oczywiście, dopiero jakaś młoda dziewczyna mnie wpuściła do kolejki. Dostałam antybiotyk bo zapalenie gardła mam z ropą, tylko na kaszel mi nic nie dał, ale może antybiotyk pomoże, katar mi się leje z nosa. A tyle planów miałam przed majówką, goście do teściów przyjeżdżają, częściowo bedą u nas spać a ja nawet nie mam siły posprzątać.
Oj Bidulka To kuruj się Kochana, co szybko wyzdrowiejesz.
Olej sprzątanie i odpoczywaj
Stary 2013-04-29, 11:45   #1451
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, tam chcę rodzić. Chodzę do prof. Sodowskiego.

No ogólnie ten szpital jest bardzo chwalony. Tylko słyszałam, że pielęgniarki na noworodkach są maxymalnie wredne i nieprzyjemne
No właśnie jak napisałaś, że Twój szpital, to od razu pomyślałam, że chodzisz do Sodowskiego. Możesz napisać jak go oceniasz? Co o nim myślisz?

Nie wiem, jak pielęgniarki na noworodkach, ale wiem, że ten oddział noworodkowy to jeden z lepszych w Polsce. A taką pielęgniarę to zawsze można ustawić

Hania

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2013-04-29 o 11:46
Stary 2013-04-29, 11:49   #1452
malamaluczka87
Zadomowienie

Kurczę, Ana- nie pamiętam - musiałabym swoją pracę poprzeglądać i poznać specyfikę twojej. Ja pisałam w jednej kolumnie np. łącznie tyle, z czego dziewczynek tyle, a chłopców tyle. I w tedy oszczędzasz miejsce z kolumnami, a jest czytelnie. Ale nie wiem jak to u ciebie wygląda

Aaby- Znaczy się, ja wiem, ze czosnek jest bardzo zdrowy i jest naturalnym antybiotykiem, ale ja np wiele lat leczyłam się u gastrologa i mam też w domu osobę z chorą wątrobą - oboje czosnek średnio trawimy. Więc w ciąży wyoróbuj sobie tolerancję na niego. Wiadomo - szczypta nie zaszkodzi. Moją mamę wręcz czosnek uczulił, jak za dużo jadła. Zwykłe zaparcie to jedno, ale w ciaży też obciążone trawienie jest inaczej odczuwane. Mnie np boli właśnie tak po bokach brzucha - jakby mały mi tam jelita zepchał hehehe. I brzuszek jest wzdęty - ale jest to co innego niż twardnienie o którym pisałaś. Musisz teraz bardzo uważać. Warzywa też lubią rozepchać.

Tomalinko- ;-**** uważaj na siebie kochana cały czas! Jak dla mnie to 10km spaceru to też trochę dużo. Lepiej częściej, a krótsze. I zauważyłam, że jak już chwyci to to tak nie schodzi po chwili i na stałe. Mnie męczyło dwa dni - pt i sb łącznie z nocą. Też zażyłam magnes do tego po twoich postach;-) Trzeba swoje odleżeć i popuszcza, ale jestem już dużo ostrożniejsza. Też się czuję jak ociężała emerytka. I mam wrażenie, że na dniach przytyłam w nogach!

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Stokrotko- współczuję;-(

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 11:51   #1453
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:

Oj Bidulka To kuruj się Kochana, co szybko wyzdrowiejesz.
Olej sprzątanie i odpoczywaj
olewam sprzątanie bo nie mam siły, może jutro tz będzie miał wolne to coś porobi, a wy sobie odpoczywajcie, dobrze wam, miłego zwiedzania i nie przemęczaj się

Łukaszek
Stary 2013-04-29, 11:53   #1454
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

ja robiłam też razem taką kolumnę, legenda była chyba przy każdym wykresie
ale ja mam tabele a nie wykresy ;P

Cytat:
Kurczę, Ana- nie pamiętam - musiałabym swoją pracę poprzeglądać i poznać specyfikę twojej. Ja pisałam w jednej kolumnie np. łącznie tyle, z czego dziewczynek tyle, a chłopców tyle. I w tedy oszczędzasz miejsce z kolumnami, a jest czytelnie. Ale nie wiem jak to u ciebie wygląda
chyba Wam wstawię zdjęcie w k. tej tabelki

Zapraszam do k.

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2013-04-29 o 12:00
Stary 2013-04-29, 11:57   #1455
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
raczej nie twardniał ci brzuszek, poczuła byś to spokojnie to pewnie tylko niestrawność, ja też nie toleruję za bardzo czosnku w ciąży. Oby udało się wam uporać ze wszystkim przed majówkami

To o czosnku w życiu bym nie pomyślała
No też bym chciała się ze wszystkim uporać

O kurcze, ale Cię rozłożyło Kuruj się Kochana!

Cytat:
No niektórzy to dopiero w 9 m-cu kupują
Ostatnio jak byłam w sklepie dziecięcym to zauważyłam, że jest dużo par, które dopiero 8-9 m-cu ciąży rozglądają się za wózkiem.
Po historii mojej kumpeli, która na wózek czekała ponad 2 m-ce, to na pewno nie będę czekać do 8 czy 9 m-ca

Cytat:
Aaby- Znaczy się, ja wiem, ze czosnek jest bardzo zdrowy i jest naturalnym antybiotykiem, ale ja np wiele lat leczyłam się u gastrologa i mam też w domu osobę z chorą wątrobą - oboje czosnek średnio trawimy. Więc w ciąży wyoróbuj sobie tolerancję na niego. Wiadomo - szczypta nie zaszkodzi. Moją mamę wręcz czosnek uczulił, jak za dużo jadła. Zwykłe zaparcie to jedno, ale w ciaży też obciążone trawienie jest inaczej odczuwane. Mnie np boli właśnie tak po bokach brzucha - jakby mały mi tam jelita zepchał hehehe. I brzuszek jest wzdęty - ale jest to co innego niż twardnienie o którym pisałaś. Musisz teraz bardzo uważać. Warzywa też lubią rozepchać.

Też zażyłam magnes do tego po twoich postach;-)
O kurcze, nie wiedziałam To może rzeczywiście ten paskud czosnek był winowajcą
Dopiero zdaję sobie sprawę, jak mało o żywieniu w ciąży wiem

Uważaj! Butter czyha

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-04-29, 12:02   #1456
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

Uważaj! Butter czyha
Już nie czyham. Czyhałam na Ciebie tylko w ramach odwetu

Ale Aaby, serio, jestem w szoku, bo ja jestem skrzywiona na tym punkcie...ale Ty nie popełniasz błędów

Hania

Czas edycji: 2013-04-29 o 12:05
Stary 2013-04-29, 12:06   #1457
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Już nie czyham. Czyhałam na Ciebie tylko w ramach odwetu

Ale Aaby, serio, jestem w szoku, bo ja jestem skrzywiona na tym punkcie...ale Ty nie popełniasz błędów
W sensie jesteś w szoku, że nie popełniam?

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-04-29, 12:09   #1458
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
W sensie jesteś w szoku, że nie popełniam?
W sensie "jestem w szoku, że napisałaś skrót przez 'u', bo normalnie nie popełniasz błędów"

Hania

Czas edycji: 2013-04-29 o 12:10
Stary 2013-04-29, 12:13   #1459
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
To o czosnku w życiu bym nie pomyślała
No też bym chciała się ze wszystkim uporać

O kurcze, ale Cię rozłożyło Kuruj się Kochana!

każdy organizm inaczej reaguje na różne produkty w ciąży, ja przed ciążą mogłam kilka razy w tygodniu jeść szpinak z czosnkiem, a w ciąży na początku na samą myśl mnie mdliło a co dopiero jak czułam zapach czosnku. Teraz jest już trochę lepiej ale szpinaku jeszcze nie tknęłam a wczoraj piłam mleko z czosnkiem i oczywiście na końcu ledwo utrzymałam wszystko w żołądku

ja z góry przepraszam za błędy a wiem, że robię ich sporo, wybaczcie

Łukaszek
Stary 2013-04-29, 12:17   #1460
malamaluczka87
Zadomowienie

A ja jestem dyslektykiem, więc rozumiem, że będę miała jakieś fory?

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 12:24   #1461
stokrotka24
Zakorzenienie

a gdzie podziewa się Nikita? dawno jej nie było u nas

Łukaszek
Stary 2013-04-29, 12:39   #1462
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
a gdzie podziewa się Nikita? dawno jej nie było u nas
Dzisiaj dokładnie o tym samym pomyślałam i miałam Was pytać
Stary 2013-04-29, 12:49   #1463
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
W sensie "jestem w szoku, że napisałaś skrót przez 'u', bo normalnie nie popełniasz błędów"
Tak mi się jakoś machnęło

Cytat:
każdy organizm inaczej reaguje na różne produkty w ciąży, ja przed ciążą mogłam kilka razy w tygodniu jeść szpinak z czosnkiem, a w ciąży na początku na samą myśl mnie mdliło a co dopiero jak czułam zapach czosnku. Teraz jest już trochę lepiej ale szpinaku jeszcze nie tknęłam a wczoraj piłam mleko z czosnkiem i oczywiście na końcu ledwo utrzymałam wszystko w żołądku
Bezsensu, jakby chociaż kwestia jedzenia nie mogła pozostać bez zmian

Tak w ogóle wczoraj miałam straszny kryzys, co mocno odbiło się na mężu, bo przecież skoro ja mam doła, to gryzę wszystko i wszystkich wokół - czemu oni mają mieć lepiej. Kłótnia od rana, ja z tygodniami paszteta. Nie lubię!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-04-29, 13:04   #1464
Malensstfo
Zakorzenienie

Dziewczyny mi usnęły..mogę coś zjeść

I wychodzi słoneczko i robi się ciepło!
Stary 2013-04-29, 13:05   #1465
metkaa
Zakorzenienie

czesc

normalnie w szoku jestem ze musze tyle nadrabiac

Baobabek zdrowka dla Kuby,

Mala za zakupy,

stokrotko bardzo ładne meble,

agnusek udanego wypoczynku,

blonde super, ze wszystko ok

zaaaabcia fajna kuchnia

Baobabek trzymam kciuki za nianię,

aaby za porządki,

Butter

asiuk to czekamy na info

Cytat:
ja tez marzyłam o blizniakach

stokrotko wspolczuje choroby, zdrowiej,

jak to milo nie musiec isc do pracy,
moje oko juz ok, robilam oklady, przemylam kroplami i dzis jest super
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 13:09   #1466
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Dziewczyny mi usnęły..mogę coś zjeść
Ha! czyli tu jest Twoja recepta! Ty nie jesz

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
moje oko juz ok, robilam oklady, przemylam kroplami i dzis jest super
No to git!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-04-29, 13:49   #1467
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Ha! czyli tu jest Twoja recepta! Ty nie jesz
No przecież pisałam!
Stary 2013-04-29, 14:06   #1468
metkaa
Zakorzenienie

ide obiadek podszykowac a jak mlody wstanie to spadamy do figloraju
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 15:22   #1469
Ana***
Zakorzenienie

Ale pustki...
Stary 2013-04-29, 18:26   #1470
tomalinka
Wtajemniczenie

Butter jestem bardzo zadowolona z lekarza - w końcu dzięki niemu udało nam się zajść w ciążę Jak dla mnie bardzo dobry gin z dużą wiedzą - chodzą do niego dziewczyny z problemami związane z niepłodnością albo przy problemach w ciąży. Z tego co wiem to przyjeżdżają do niego pacjentki z całego śląska. Natomiast jeśli chodzi o takie normalne prowadzenie ciąży 'modelowej' to wiesz on nie jest typem lekarza, który Ci poświęci niesamowicie dużo czasu. Nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi. Nie robi nawet badań prenatalnych tylko od razu kieruje do innego lekarza z jego kliniki, a do niego przychodzi się na konsultacje wyników. Mi to nie przeszkadza, bo wiem, że jak coś będzie nie tak to mi pomoże.

Cytat:
Tak w ogóle wczoraj miałam straszny kryzys, co mocno odbiło się na mężu, bo przecież skoro ja mam doła, to gryzę wszystko i wszystkich wokół - czemu oni mają mieć lepiej. Kłótnia od rana, ja z tygodniami paszteta. Nie lubię!
Mogę Cię pocieszyć, że też miałam tygodnie paszteta. Nie przejmuj się tym - uwierz mi wkrótce będziesz się lepiej czuła i zaakceptujesz wszystkie zmiany jakich teraz doznajesz

Chyba Agnusek też to może potwierdzić

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości