|
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
ja nie byłam zadowolona - wyszedł mi matowy brudny shary - ale nie pamiętam nr - któryś z blondów farbowałam dawno temu jak weszły jako nowość no i porzuciłam je na zawsze - może błąd? jestem ciekawa baahrdzo odcienia i efektu
|
|
|
|
#2763 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
|
|
#2764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale popiel wychodzi jak walniesz se na to tonerem - ale minusy są dwa: -matowi - schodzi po 3 tygodniach |
|
|
|
|
#2765 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a probowąłas popielate blondy artego? no albo ten z koncówką .21 czy ja to tm było-opalizujący bont z fioletem, ale to tylko alfapart ma, ale to ma byc niby do rozjaśnien bez rudosci
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-04-28 o 23:39 |
|
|
|
|
#2766 | |
|
|
Cytat:
Chyba się skuszę... Rossmanowy L'Oreal mi najmniej zażółca 10.1 chyba -ale tez po kilku razach, za mocno rozjaśnia...Rejcz -ja zawsze po 3 tygodniach robię się biała prawie Dlatego to bezamoniakowepodobnocudo mnie zainteresowało... No nic, zobaczymy rano.Tymczasem dobranoc Paniom
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle to mi się odkurzacz w piątek popsuł
i teraz tak:1.Na razie nie wiemy gdzie mamy gwarancję, jakimś dziwnym trafem są gwarancje od innych sprzętów, a od odkurzacza oczywiście Polly skubnęła ![]() 2. Jeśli gwarancja jest ważna 2 lata to kończy się pod koniec maja. 3. Na stronie widzę, że na ten odkurzacz jest gwarancja 4 lata, ale jak kupowaliśmy mogło być 2 lata. 4. Nie ma u mnie serwisu Zelmera. 5. Odkurzacz był kupowany przez net i wcale tego nie żałuję ![]() ![]() 6. Ogólnie to już widzę się jak jadę (prawdopodobnie) pod koniec czerwca do Krk z tym odkurzaczem 7. A teraz najgorsze z najgorszych - nie umiem żyć bez odkurzacza ![]() A i na stronie Zelmera piszą, że dają zastępczy na czas naprawy, ciekawe czy nie kuamią Chyba, że stwierdzą, że tak go popsuliśmy, że sami niech se go naprawiamy Ale rano w piątek działał, a po południu już nie I w sobotę też nie kciał zadziałać, cham jeden ![]() ![]() Ma ktoś na zbyciu jakiś jeden odkurzacz, żeby wypożyczyć?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2768 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pono bezamoniakowe to nei cudo bo zawiera jakieś solo pono amonowe czymkolwiek one są - nie czynią cudów, też niektóre włosy reagują źle na takie farby - pisze pono bo powielam jedynie fragmentaryczną wiedzę zaczerpniętą z blogów farbianych---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Cytat:
też nie umiem żyć bez odkurzacza - tylko nim sprzątam a fogle fogle to mój chuop kupił SOBIE mop ten okrągły wirujący w Telezakupy Mango - tzn kupił w necie gdzieś zbieram szczenę od wczoraj ale on go kocha i na inny nie zamieni - także małżyk poleca, bo ktoś kiedyś pytał, chyba Ty Spo? ja tam nie widzę szału w tym żadnego - moja Mam ma |
||
|
|
|
#2769 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I Mama też. Może i Ty się przekonasz?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2770 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, spać nie mogę, kopię w sieci
no i się dokopałam
|
#2771 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
nawet mam myśl czy by się nie wybrać do sąsiadów z parteru i ugadać czy bym nie mogła użytkować kawałka.... ale pewnie w tym roku się nie zbiorę.... a tak fogle to chyba nie wiem jak pachnie maciejka Cytat:
uwielbiam trzmiele Cytat:
co do wypożyczenia odkurzacza to ja mam jeden, mało używany
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#2772 |
|
|
Witam po całej nocy w majakach, że przy skórze jestem ryża, a siwa na końcach :-D Jest w miarę ok, tzn. na sucho nie jestem ruda, ale i popielata nie. Za to nie mam odrostow, więc dramatu nie ma...
Nie ma też autobusu, a zimno. Mimo wszystko życzę dobrego dnia
|
#2773 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
prawie wszystkie kręconowłose Cytat:
nie nam się niestety na gwarancjach itp ale za szybko powrót odkurzacza Cytat:
Znad kawy dziś jeszcze planuję pracować, ale jutro już oby nie
|
|||
|
|
|
#2774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj facet wpadł na pomysł, że pouczy mnie na basówce grać ![]() Z moim antytalenciem do grania mamy wspólną zabawę na kilka tygodni, zanim coś zatrybię ![]() Choć wczoraj parę czystych dźwięków udało mi się zagrać, i jeszcze ustawił mi takie fajne ciężkie metalowe brzmienie ![]() I niech się zrobi znów ciepło
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-04-29 o 10:23 |
|
|
|
|
#2775 | ||||||
|
Panaroja
|
snad zimna
![]() 1. ![]() 2.prawie trafiłaś - kupiłam dwa zielone - mniej i bardziej zgniło trupi , ale na razie mam na sobie też trupi tylko taki siny taki fioletowobeżowawy Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a koth nie dokona przedwczesnych wykopków kiedyś mieszkałam na parterze i zasiawszy maciejkę szalenie się złościłam że nie wschodzi - a to podwórzowe kothy mi ją wygniotły , błogo układając się w skrzynkach ze świeżo posianą Cytat:
Cytat:
?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#2776 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
2.niektórzy twierdzą , że podobnie do Słonia ![]() 3.ja też
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kosmetycznych, niby poczebnych no ale jednak ![]() maciejka faktycznie coś w ten deseń |
|
|
|
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#2780 |
|
Panaroja
|
A fogle to zanabyłam nowe cienie
otake http://www.essence.eu/pl/produkty/oc...powiek-3d.html nr 04 i 09 , jeszcze bym chciała 07 i 08 , ale nie było .
|
|
|
#2781 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ci też Cytat:
![]() Dobry
|||
|
|
|
#2782 |
|
Nindżopesz
|
Super
|
|
|
|
#2783 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dokladnie! wypollizowali terminy zwiedzania na dlugi week
|
|
|
#2784 |
|
Wtajemniczenie
|
Redziku, jesteś piękną kobietą! Teść miał rację z tą księżniczką ![]() Kameno za balkonik!Pachnącego dnia wszystkim!
|
|
#2785 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
dziękuję!
--- czy mi się wydaje czy rzeczywiście jest różnica w tempie barowym pamiętam, że wątek gonił wariacko a teraz jakoś się uspokoiło...--- w ogóle to zapodam Wam przepis na beztłuszczowe i bezjajeczne ciasto, zmodyfikowany z tego przepisu Wymieszać suche składniki:
Polecam
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2786 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello
Zachciało mi się czerwonych włosów
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro o zakupach mowa, to ja też się podzielę nowiną - mam błyszczyk. Kupiłam go po tym, jak wydałam wszystkie, które miałam, a następnie doszłam do wniosku, że szminki mnie postarzają. Rzecz ma się tak, że kiedy wychodzę z domu, to zjadam go w kilka minut, bo włosy odrosły już na tyle, że dosięgają ust. Przynajmniej co zjem to moje. |
|
|
|
|
#2788 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Są tu ekspertki włosowe?
Czy taka czerwień wyjdzie na farbowanych włosach? Czy raczej marne szanse bez dekoloryzacji?Fiolet też jest fajny
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2789 | |||
|
Zakorzenienie
|
fajnie
![]() Cytat:
Cytat:
herbata mnie fascynuje ![]() ![]() też to czasami mam, ale sobie przypominam o odrostach i mi się odechciewa ![]() Cytat:
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2013-04-29 o 19:06 |
|||
|
|
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba jedynie na jasnych albo bardzo jasnych włosach...ale śliczna jest tak czy inaczej. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:22.

Dlatego to bezamoniakowepodobnocudo mnie zainteresowało... No nic, zobaczymy rano.

I w sobotę też nie kciał zadziałać, cham jeden 

zbieram szczenę od wczoraj ale on go kocha i na inny nie zamieni - także małżyk poleca, bo ktoś kiedyś pytał, chyba Ty Spo? 
bo lubię
leżę - słodki opis - już widzę Twoją smutną minkę jak trzmiel olewa Twój Alcatraz 

ale
za szybko powrót odkurzacza
i zazdroszczę 
kosmetycznych, niby poczebnych no ale jednak