Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-29, 11:11   #601
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Tżta rodzice wyjechali do Włoch więc my pilnujemy domu Cały weekend grillowaliśmy ze znajomi i już mamy zaproszonych gości na cały majowy weekend więc mam nadzieję, że pogoda dopisze
Dziś jest u nas okropnie :| Pada i wieje
Grill obowiązkowy punkt programu

Również liczę na ładną pogodę. Dzisiejsza pogoda nie rozpieszcza zdecydowanie. Mango śpi i tylko zmienia boki, a mi pozostaje kawa na ratunek
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 13:00   #602
pati_pz
Zadomowienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
Grill obowiązkowy punkt programu

Również liczę na ładną pogodę. Dzisiejsza pogoda nie rozpieszcza zdecydowanie. Mango śpi i tylko zmienia boki, a mi pozostaje kawa na ratunek
My sezon grillowy zaczynamy od jutra moją imprezką urodzinową. Tzn. urodziny mam dziś, ale bardziej pasuje nam grilla zrobić jutro i też liczę na lepszą pogodę niż dziś. Dzisiejszy dzień jakiś skopany jest, a za pół godz jeszcze jadę do pracy, wieczorem będę marynować mięcho na jutro i robić sernik...

Cytat:
O rany! Jak fajnie, że napisałaś! Nie miałam pojęcia, że sa w PL i to jeszcze w tak popularnym Rossmannie
Pewnie zakupię jakaś bo już dawno chciałam wypróbować

też czasami lubię oglądnąc 2 broke girls
Też mnie ucieszyła ta wiadomość

Aha, dziewczyny o cerze normalnej i suchej - przypomniało mi się dziś, że ja przecież znam super krem o lekkiej konsystencji i dobrze nawilżający Ahava seria Time to hydrate. Kremy niestety są drogie, natomiast teraz w Super-Pharm są zestawy kosmetyczek z miniaturkami tych kosmetyków w baaaardzo okazyjnej cenie. Dziś wzięłam sobie kosmetyczkę z kremem do twarzy, maseczką, kremem do rąk i balsamem do ciała za 29,99zł (pojemności od 15ml w kremie do bodajże 50 w balsamie), ale chyba podjadę jeszcze po kosmetyczkę z kosmetykami do ciała - tu już wyższa cena, ok. 60-70zł, ale i tak niska w porównaniu ze standardowymi cenami i akurat w tej droższej dwa kosmetyki chyba są pełnowymiarowe.
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 13:35   #603
lleenka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Dzięki Jestem śmiertelnie obrażona, bo w rozmiarze 36 wyglądałam jak kot w butach, a mniejszych nie mieli Może niedługo będę w większym mieście, to mi się uda. Chcę kupić długie granatowe albo z brązowej skóry
Muszę kupić stacjonarnie, mam małą stopę i przymiarka jest konieczna.

Seriale i filmy oglądam na kinomaniak.tv lub ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠. Ostatnio wciągnął mnie "The suits"

Za mną pracowity weekend, idę w kimono
Też zamierzam kupić stacjonarnie, bo jeszcze nie miałam przyjemności ich mierzyć i nie wiem, jak wypada rozmiarówka. Dodatkowo mój kolega ostatnio wyznał, że Conversy są wg niego najbardziej niewygodnymi butami na świecie, więc wolę osobiście to sprawdzić Mimo jego słów- i tak je kupię

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
i ja polecam ! Co prawda dopiero obejrzałam pierwszy sezon - chcę przeczytać tom drugi zanim zabiorę się za drugi sezon

Muszę się Wam pochwalić - spełniło się moje marzenie i kupiłam dziś bilet na Heineken Open'er Festival na Kings of Leon !
Zazdroszczę!!!! Uwielbiam ich
Może też się skuszę, ale z kim?
Mam rozumieć, że przez cały 06.07 jest tylko ich koncert? Nie orientuję się za bardzo jeszcze...

Mnie koleżanka namawia na Ursynalia, bo o zbliżających się Juwenaliach nie muszę wspominać Czekam z niecierpliwością! Myslovitz, Coma

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Tak, rozmiarówka standardowa
jeszcze ich nie nosiłam, po domu wydają się ok, ale mnie w zasadzie każde buty obcierają, uwierają, a od szpilek bolą mnie poduszki stóp
jutro będę miała chwilę więc postaram się pokazać jakieś fotki
Dziękuję za odpowiedź
Też mnie każde nowe albo nie noszone długo buty obcierają, a na poduszki polecam specjalne wkładki Czekam na fotki

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
Ja ogladam:
* Arrow
*Hannibal
*Revenge

a oglądam filmy on line na cinemaxx.ru jest to portal rosyjskosjezycnzy wiec seriale sa z dubingiem angielskim i rosyjskim
Super, że napisałaś o tym portalu Wczoraj namiętnie szukałam intensywnego wakacyjnego kursu języka rosyjskiego i wpadłam na pomysł wyjazdu do Rosji z RONIKiem w Państwowym Instytucie Języka Rosyjskiego im. Aleksandra Puszkina. Ktoś może korzystał lub słyszał?

Cytat:
Witam wszystkich po weekendzie, który tradycyjnie już był zdecydowanie za krótki

U mnie dzisiaj pogoda paskudna, wieje wiatr, od rana słońca brak i zanosi się na deszcz. Mam nadzieję, że na Majówkę aura się zmieni

Dokąd wyruszacie na Majówkę ? Jakie macie plany ?

My jedziemy na Mazury. Już się doczekać nie mogę kiedy się spakujemy do auta i w drogę. Liczę, że pogoda dopisze, a Klusek dzielnie zniesie pierwszą długą podróż.
Ja wracam do domu Moi rodzice będą świętować 25-tą rocznicę ślubu, a młodsze rodzeństwo obiecało zabrać mnie na dyskotekę

Pogoda paskudna, ale widzę, że się przejaśnia

Zmykam na uczelnię i życzę miłego dnia

pati_pz Sto lat!

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy

https://www.instagram.com/lena.m.lena/

Edytowane przez lleenka
Czas edycji: 2013-04-29 o 13:38
lleenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 13:37   #604
Fionaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pati_pz Pokaż wiadomość
My sezon grillowy zaczynamy od jutra moją imprezką urodzinową. Tzn. urodziny mam dziś, ale bardziej pasuje nam grilla zrobić jutro i też liczę na lepszą pogodę niż dziś. Dzisiejszy dzień jakiś skopany jest, a za pół godz jeszcze jadę do pracy, wieczorem będę marynować mięcho na jutro i robić sernik...

Też mnie ucieszyła ta wiadomość

Aha, dziewczyny o cerze normalnej i suchej - przypomniało mi się dziś, że ja przecież znam super krem o lekkiej konsystencji i dobrze nawilżający Ahava seria Time to hydrate. Kremy niestety są drogie, natomiast teraz w Super-Pharm są zestawy kosmetyczek z miniaturkami tych kosmetyków w baaaardzo okazyjnej cenie. Dziś wzięłam sobie kosmetyczkę z kremem do twarzy, maseczką, kremem do rąk i balsamem do ciała za 29,99zł (pojemności od 15ml w kremie do bodajże 50 w balsamie), ale chyba podjadę jeszcze po kosmetyczkę z kosmetykami do ciała - tu już wyższa cena, ok. 60-70zł, ale i tak niska w porównaniu ze standardowymi cenami i akurat w tej droższej dwa kosmetyki chyba są pełnowymiarowe.
W takim razie wszystkiego najlepszego!
Fionaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 14:18   #605
LadyI
Zakorzenienie

No i nie kupiłam sukienki Mierzyłam tylko jedną w Mango, ale jakoś mnie nie zachwyciła.. ( Pokazuję zdjęcie, bo może mnie namówicie, przepraszam za syf w przymierzalni ).

Poza tym kupiłam podkład. Panie w drogerii bardzo go zachwalały, ma beztłuszczową formułę, nie zapycha i jest lepszy od EL Double Wear. Okaże się. Nie ma opiniii na KWC.. http://www.lumene.com/products/makeu...ay-matt-makeup
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20130429_130602.jpg (80,3 KB, 396 załadowań)

Edytowane przez LadyI
Czas edycji: 2013-04-29 o 14:20
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 14:26   #606
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
No i nie kupiłam sukienki Mierzyłam tylko jedną w Mango, ale jakoś mnie nie zachwyciła.. ( Pokazuję zdjęcie, bo może mnie namówicie, przepraszam za syf w przymierzalni ).

Poza tym kupiłam podkład. Panie w drogerii bardzo go zachwalały, ma beztłuszczową formułę, nie zapycha i jest lepszy od EL Double Wear. Okaże się. Nie ma opiniii na KWC.. http://www.lumene.com/products/makeu...ay-matt-makeup
Gdzie konkretnie? Super Pharm? Natura? Rossman?

W sukience ładnie Ci
OnaZakupoholik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 14:31   #607
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymajcie kciuki, bo planuję zakupić jakąś sukienkę
udanych zakupów, a później koniecznie się pochwal

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-29, 14:32   #608
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Gdzie konkretnie? Super Pharm? Natura? Rossman?

W sukience ładnie Ci
Dziękuję ;*

Nie to taka lokalna drogeria, mała sieciówka. Cera dziewczyn wyglądała bardzo ładnie, znały właściwości kosmetyków i powiedziały, że od kiedy się pojawił nie stosują nic innego.. Kupowałam na szybko, bo zaparkowałam na zakazie hahaha Chyba z ciekawości zmyję makijaż i wypróbuję
Stary 2013-04-29, 14:33   #609
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:

ładnie wyglądasz w tej sukience moją uwagę bardziej przyciągają buty, są piękne
Stary 2013-04-29, 14:44   #610
caarolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
ależ Ci zazdroszczę! (ja namawiam kolegę z pracy żebyśmy razem pojechali ale coś jest nieugięty )

Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę!

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
super!
zaczynam odliczać już dni wstyd się przyznać, ale to będzie pierwszy koncert na jakim będę

Cytat:
Zazdroszczę!!!!!
do dziś sobie nie daruję że nie pojechałam wzeszłym roku na coke jak grali the killers
Może uda mi się wyrwać na kingsów w tym roku?
ja ubolewam nad tym, że dwa lata temu nie mogłam jechać na Coldplay

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość

Zazdroszczę!!!! Uwielbiam ich
Może też się skuszę, ale z kim?
Mam rozumieć, że przez cały 06.07 jest tylko ich koncert? Nie orientuję się za bardzo jeszcze...

Mnie koleżanka namawia na Ursynalia, bo o zbliżających się Juwenaliach nie muszę wspominać Czekam z niecierpliwością! Myslovitz, Coma
na szczęście mój TŻ tez jest fanem KoL więc jedziemy razem z tego, co wyczytałam to 6.07 ma grać jeszcze Animal Collective, Devendra Banhart i Crystal Fighters. Rok temu na Juwenaliach w Poznaniu była Coma i oczywiście nie mogłam pójść

pati_pz - wszystkiego najlepszego !

Przymierzam się do kupna woskowanych czarnych spodni. Widziałyście gdzieś jakieś fajne, w przystępnej cenie ? Mijałam dziś dziewczynę, która miała woski, nie zapytałam skąd, ale na tylnej kieszonce były dwie małe literki srebrne - ZW. Myślicie, ze to Zara Women ?

Migotko
- mierzyłam dzisiaj spódniczkę z Reserved, którą ostatnio kupiłaś. Była bardzo wygnieciona i niefajnie się przez to ułożyła. Coś czuję, że i tak jutro po nią pojadę

Edytowane przez caarolaaa
Czas edycji: 2013-04-29 o 14:47
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 14:49   #611
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Przymierzam się do kupna woskowanych czarnych spodni. Widziałyście gdzieś jakieś fajne, w przystępnej cenie ? Mijałam dziś dziewczynę, która miała woski, nie zapytałam skąd, ale na tylnej kieszonce były dwie małe literki srebrne - ZW. Myślicie, ze to Zara Women ?
tak, to woski z Zary, http://www.zara.com/webapp/wcs/store...IE%20WOSKOWANE
Stary 2013-04-29, 14:50   #612
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję ;*

Nie to taka lokalna drogeria, mała sieciówka. Cera dziewczyn wyglądała bardzo ładnie, znały właściwości kosmetyków i powiedziały, że od kiedy się pojawił nie stosują nic innego.. Kupowałam na szybko, bo zaparkowałam na zakazie hahaha Chyba z ciekawości zmyję makijaż i wypróbuję
Czekam na relacje
OnaZakupoholik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 14:53   #613
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
ładnie wyglądasz w tej sukience moją uwagę bardziej przyciągają buty, są piękne
I cena zachęcająca przeceniona ze 169 na 99.
Hahaha dziękuję, miałam wrażenie, że wszyscy się gapią na te buty hahaha
Stary 2013-04-29, 15:00   #614
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:

Świetnie wyglądasz I te buty!

Z seriali polecam jeszcze "The Following" z Kevinem Baconem, wciągnął mnie
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 15:11   #615
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pati_pz Pokaż wiadomość
W takim razie udanej imprezy i wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin

Cytat:
Też zamierzam kupić stacjonarnie, bo jeszcze nie miałam przyjemności ich mierzyć i nie wiem, jak wypada rozmiarówka. Dodatkowo mój kolega ostatnio wyznał, że Conversy są wg niego najbardziej niewygodnymi butami na świecie, więc wolę osobiście to sprawdzić Mimo jego słów- i tak je kupię

Ja wracam do domu Moi rodzice będą świętować 25-tą rocznicę ślubu, a młodsze rodzeństwo obiecało zabrać mnie na dyskotekę

Pogoda paskudna, ale widzę, że się przejaśnia

Zmykam na uczelnię i życzę miłego dnia

pati_pz Sto lat!
Słuchajcie warto "tyle" płacić za Conversy ?

Zdania zapewne będą podzielone, ale chciałabym poznać Wasze opinie. Sama nie posiadam słynnych trampek, a myślę nad zakupem. I zastanawiam się czy warto

To super okazja Wam się szykuje. No proszę jak młodsze rodzeństwo wyciąga na disco to grzechem byłoby odmówić. Zgodnie z dewizją "but, pazur, ogarnięcie i na miacho" życzę udanej imprezy !
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 15:19   #616
caarolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuje za pomoc
a czy któraś z Was je ma ? warto kupić ?

Cytat:
Słuchajcie warto "tyle" płacić za Conversy ?

Zdania zapewne będą podzielone, ale chciałabym poznać Wasze opinie. Sama nie posiadam słynnych trampek, a myślę nad zakupem. I zastanawiam się czy warto
ja swoje kupiłam jak były sporo przecenione, teraz chcę kupić kolejna parę i chyba nawet nie będę czekała na jakieś promocje. Według mnie są porządne i warto je kupić bo mogą posłużyć na lata (o ile się je szanuje)
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 15:48   #617
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za odpowiedź
Też mnie każde nowe albo nie noszone długo buty obcierają, a na poduszki polecam specjalne wkładki Czekam na fotki
Mam wkładki żelowe, to prawda - zmniejszają problem, ale po iluś godzinach już nic nie dają...
Wklejam zdjęcia butów (plus asymetryczne) i w jednym zestawie do którego je przymierzałam. Jak będę miała lepsze zdjęcia to pokażę

Cytat:

Jednak serca zostały z Tobą Ładnie Ci w sukience

Ja dziś w mango sprawiłam sobie takie buty... W sumie są podobne do tych, które kupiłam w mangooutlet więc teraz ochłonęłam i się zastanawiam

pati sto lat i wymarzonej szafy!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 83622025_ND_D1.jpg (32,0 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00542[1].jpg (109,3 KB, 158 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 111.jpg (47,6 KB, 246 załadowań)
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 16:02   #618
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Świetnie wyglądasz I te buty!

Z seriali polecam jeszcze "The Following" z Kevinem Baconem, wciągnął mnie
Cytat:
Mam wkładki żelowe, to prawda - zmniejszają problem, ale po iluś godzinach już nic nie dają...
Wklejam zdjęcia butów (plus asymetryczne) i w jednym zestawie do którego je przymierzałam. Jak będę miała lepsze zdjęcia to pokażę

Ja dziś w mango sprawiłam sobie takie buty... W sumie są podobne do tych, które kupiłam w mangooutlet więc teraz ochłonęłam i się zastanawiam

Dziękuję Chyba jednak poczekam aż wrócę z Pragi, może tam mi coś w oko wpadnie.

Z sercami nie miałam sumienia się rozstać

Idę się powoli szykować, bo wieczorem idę na grilla, a w nocy wyjeżdżam . Jeszcze tylko paznokcie pomaluję i biorę się za ogarnianie

Pati - 100 lat
Stary 2013-04-29, 16:53   #619
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Chyba jednak poczekam aż wrócę z Pragi, może tam mi coś w oko wpadnie.

Z sercami nie miałam sumienia się rozstać

Idę się powoli szykować, bo wieczorem idę na grilla, a w nocy wyjeżdżam . Jeszcze tylko paznokcie pomaluję i biorę się za ogarnianie

Pati - 100 lat
Praga, ale cudownie udanej podroży !
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-29, 17:41   #620
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Praga, ale cudownie udanej podroży !
Dziękuję Kochana
Stary 2013-04-29, 17:52   #621
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:

Te czerwone kupiłaś czy koturny? Czerwone ładne, koturny nie w moim stylu
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 18:00   #622
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
Te czerwone kupiłaś czy koturny? Czerwone ładne, koturny nie w moim stylu
Dzisiaj te koturny dzięki za wypowiedź.
Czerwone kupiłam w mangooutlet i Ileenka prosiła o zdjęcia
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 18:39   #623
mamaNiu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
Ta , na którą ja polowałam jest teraz na wyprzedażach (przynajmniej była ostatnio, nie wiem jak z rozmiarami teraz)
http://mohito.pl/pl/dynamic/product/462/%23462 ona jest taka bardziej neonowa niż na zdjęciu (nie wiem jaki to wg Ciebie cytrynowy) najlepiej sama sprawdź, bo nazewnictwo kolorów możemy odmienne
Świetna jest, takiej właśnie prostej szukam! Wątpię, żeby się uchowała i czekała na mnie do soboty...

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
No i nie kupiłam sukienki Mierzyłam tylko jedną w Mango, ale jakoś mnie nie zachwyciła.. ( Pokazuję zdjęcie, bo może mnie namówicie, przepraszam za syf w przymierzalni
Nie lubię czerwonego koloru, ale Ty wg mnie ładnie w nim wyglądasz, ale melisski cudowne!!!
mamaNiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 18:52   #624
Forget_me
Zakorzenienie

Hejka
Ależ ten weekend szybko zleciał!!! Troszkę żałuję, że w czwartek nie mam wolnego, bo mogłabym naprawdę odpocząć. No, ale co zrobić, trzeba będzie walczyć dalej
W sobotę byłam na zakupach i troszkę zaszalałam Teraz odwyk do końca miesiąca A chciałam jeszcze melisski kupić Moje wydatki niedługo zaczną przewyższać moją pensję
Wczoraj zaliczyliśmy obiad Strasznie fajna sprawa z tym Poznaniem za pół ceny Za dwudaniowy obiad z deserkiem i kawą zapłaciliśmy 103 zł więc jak za darmo Pogoda niestety spacerom nie sprzyjała. Mam nadzieję, że w ten długi weekend będzie cieplej, bo chciałabym do zoo 1-go pojechać

Cytat:
Wiesz, ja w dodatku wzięłam specjalnie dwie pary, żeby przesyłka była gratis... jeszcze w smsach pytałam chłopaka - wziąć czy nie wziąć, a potem sama sobie odpowiedziałam, że odpuszczam... po godzinie kliknęłam
Nie kupiłam meliss ale wciąż mi się marzą
Zrobiłam dokładnie to samo Tylko, że ja mamie kuferek kliknęłam Ucieszyła się

Ja bym chciała w tym miesiącu zamówić, ale sama już nie wiem, jakie chcę Zbyt wiele par mi się podoba

Cytat:
Jakie wprowadzanie kogoś w kompleksy, sama mam ich mnóstwo...
I serca i kulki są piękne
Żartujesz chyba Przecież Ty tak cudownie wyglądasz

Właśnie, melissy są tak piękne, że sama już nie wiem, na które się zdecydować

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Ja też się z tym spotykam coraz częściej. Koszula, którą mierzyłam była ubrudzona przy guzikach, więc nie wiem jak ktoś ją zakładał.
Wystarczyło odpiąć guziki i włożyć głowę bez stykania z materiałem. Dobrze, że jest sklep online. Wklejam co kliknęłam. Wspomniana koszula, szalik i jeansy (nie ma ich u mnie, muszę kupować online, jesli nie będą dobre oddam)
Fajne zakupy
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 18:53   #625
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę się Wam pochwalić - spełniło się moje marzenie i kupiłam dziś bilet na Heineken Open'er Festival na Kings of Leon !
Zazdroszczę

Cytat:
Witam wszystkich po weekendzie, który tradycyjnie już był zdecydowanie za krótki

U mnie dzisiaj pogoda paskudna, wieje wiatr, od rana słońca brak i zanosi się na deszcz. Mam nadzieję, że na Majówkę aura się zmieni

My jedziemy na Mazury. Już się doczekać nie mogę kiedy się spakujemy do auta i w drogę. Liczę, że pogoda dopisze, a Klusek dzielnie zniesie pierwszą długą podróż.
Hej Kochana
Mam podobne odczucia co do weekendu Dla mnie jest on zawsze za krótki
My jedziemy pod Łódź na zlot samochodowy Wolałabym nad morze, ale małżonowi zależało, więc cóż zrobić, uległam Na szczęście jadą z nami nasi przyjaciele więc będzie co robić Najbardziej się cieszę na grilla

Cytat:
Podobasz mi się w tej sukience

Cytat:
Fajne butki

Pati
, stu latek i wypchanego portfela, cobyś zawsze miała na zakupy
Stary 2013-04-29, 19:20   #626
Forget_me
Zakorzenienie

Dobra, a tu moje zakupy

1) H&M- różowe spodnie (tu foto z jakiejś starej kolekcji, ale krój jest identyczny Nie mogłam się doszukać tych, które teraz były dostępne na wyprzedażach )

2) Parfois- granatowe, lakierowane baletki I zegarek (to prezent od mamusi Zdjęcie zapożyczyłam z jakiegoś bloga)

3) Zara- żółte spodnie I koszula (ja mam inny kolor Niestety tej mojej nie mogłam się doszukać, więc wrzucam foto tej. Moja jest w kratkę i ma łatki na rękawach )

4) Mohito- spodnie (moje są czarne, wreszcie znalazłam idealne czarne spodnie ), białe krótkie spodenki i słynna bluzka w grochy

5) Bershka- cudowna, fuksjowa marynarka

Ostatnio fuksja to mój jeden z ulubieńszych kolorów
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 23620.jpg (15,2 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 422227_10151114982625470_1680007359_n.jpg (34,9 KB, 88 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20121212_135440.jpg (22,1 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6861045300_6_1_2.jpg (29,1 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2034212400_1_1_2.jpg (54,8 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SetWidth700-X4729-08X.jpg (27,4 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SetWidth700-W2695-00X.jpg (28,9 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 644759_534882933216508_1750228850_n.jpg (46,6 KB, 136 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1440073630_1_1_3.jpg (21,0 KB, 54 załadowań)
Stary 2013-04-29, 19:37   #627
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamaNiu Pokaż wiadomość

Nie lubię czerwonego koloru, ale Ty wg mnie ładnie w nim wyglądasz, ale melisski cudowne!!!
Dziękuję, chyba wrócę po tę sukienkę. Hamuje mnie tylko to, że jakieś 400 metrów od hotelu w Pradze mam Zarę

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Wczoraj zaliczyliśmy obiad Strasznie fajna sprawa z tym Poznaniem za pół ceny Za dwudaniowy obiad z deserkiem i kawą zapłaciliśmy 103 zł więc jak za darmo Pogoda niestety spacerom nie sprzyjała. Mam nadzieję, że w ten długi weekend będzie cieplej, bo chciałabym do zoo 1-go pojechać

Żartujesz chyba Przecież Ty tak cudownie wyglądasz

Właśnie, melissy są tak piękne, że sama już nie wiem, na które się zdecydować
Ty to umiesz człowieka pozytywnie nastawić . Kochana powiem Ci, że nie prowadziłam auta w melissach, więc leżały obok - zapach na cały samochód, lepsza inwestycja niż odświeżacz.

Pogońcie mnie, bo w życiu nie zdążę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-29, 19:38   #628
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:

U mnie na południu pogoda super - zrobiło się ponownie ciepło (po wietrznej i zimnej niedzieli) i tak ma być...cieplutko na południu raczej. Jeśli wyruszasz na Mazury to raczej takiej pogody na majówkę nie zapowiadali raczej chłodniej ma być.
A co do Mango/Kluska..w tym wieku pieski chorobę lokomocyną miewają - dobrze zaopatrzyć się w większą ilość torebek....
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 19:54   #629
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra, a tu moje zakupy

1) H&M- różowe spodnie (tu foto z jakiejś starej kolekcji, ale krój jest identyczny Nie mogłam się doszukać tych, które teraz były dostępne na wyprzedażach )

2) Parfois- granatowe, lakierowane baletki I zegarek (to prezent od mamusi Zdjęcie zapożyczyłam z jakiegoś bloga)

3) Zara- żółte spodnie I koszula (ja mam inny kolor Niestety tej mojej nie mogłam się doszukać, więc wrzucam foto tej. Moja jest w kratkę i ma łatki na rękawach )

4) Mohito- spodnie (moje są czarne, wreszcie znalazłam idealne czarne spodnie ), białe krótkie spodenki i słynna bluzka w grochy

Przepiękne zakupy Bluzka w grochy fenomenalna, poluję na nią
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 19:55   #630
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Dobra, a tu moje zakupy

Super zakupy - najbardziej podobają mi się żółte zarowe spodnie (chyba można do nich dobrać żakiet ) oraz koszula w kropy - mam podobną z Zary
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości