![]() |
#4681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
O właśnie! Zapomniałam! Daria WRESZCIE zaczęła podnosić główkę jak leży na brzuszku. Kamień z serca.....Wiem że bardzo późno ale lepiej późno niż wcale,prawda??
![]() ![]()
#4682 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Bokeh, jaką sytuacje?? Opiszesz w k.??
![]() |
#4684 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4685 |
Wtajemniczenie
|
Mam pytanie do mam dzieci ząbkujących. Jakie są dziąsła zanim wyjdzie ząbek? U Igusia zauważyłam że są obrzmiałe i takie bardzo jasne prawie białe) dziąsełka no ale tak bardziej po bokach gdzie powinny być trójki/czwórki a przecież dolne jedynki pierwsze idą
![]()
#4686 |
Zadomowienie
|
Nadrobilam gaduly
![]() ![]() Co do karmienia cyckiem to ja tez 2 x juz w parku karmilam, ale mam fajna bluzke taka na kole jakby ze brzuch maskuje i ludzie sie nawet nie kapowali, ze ja karmie ... mysleli chyba ze mala poprostu spi ![]() Bylam z mala na malych zakupach, bo mi sie chemia i zele do kapania skonczyly ... niestety po 3 min w rosmanie mloda jak zaczela sie drzec, normalnie az mi glupio bylo, sina sie zrobila ![]() ![]() Dziewczyny czy wy tez macie maie na punkcie sprzatania ... Ja nie wiem co mi odwalilo, ja burdelaz zawsze, nie dbajacy o porzadek, odwalilo mi ... pewnie nie pamietacie, ale mam w domu od pol roku 2 owczarki niemieckie i juz mnie ☠☠☠☠ica strzela ... codziennie odkurzam, myje podlogi, a rano jak wstaje z lozka to czuje pelno piachu i siersci ...Latam ze szmata ciagle, TZ mojego gonie, bo fleja z niego straszna ... wiecie ze ja nie widxzialam wczesniej tego, jak bardzo onj brudzi ![]() ![]() Moja mloda o 16 padla na spacerze i nadal spi w 2 pokoju w wozku ![]() ![]() NIe wiem czy wybudzac czy nie ... Aha i tu foty z publicznego karmienia, jak robilam zeby sprawdzic czy cos widac :P Zrzuce z telefonu i dam jakies mlodej do klubu ... Swoich nie mam bo na zdjeciach wychodze jak taki jelop i potwor ... pacze w lustro jest niezle, cykam fote i ja juz znieksztalcona i brzydka ... ehhh masakra
Chcesz wygladac jak swinia !!! - ZRYJ DALEJ ![]() Edytowane przez aska27adopcje Czas edycji: 2013-04-29 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4687 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no widzisz a tak sie martwilas ![]() Super! bardzo sie ciesze! Dziewczyny, nie ma sie co nakrecac ze jedne dziecie robi to a drugie to a moje nie. na kazdego przyjdzie pora! ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A malutka jakie fajnie buciki ma ![]()
![]() |
#4689 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o rety, obejrzałam cwiczenia chodakowskiej, az sie zmęczyłam jak to oglądałam ![]()
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-04-29 o 18:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4691 |
Wtajemniczenie
|
#4692 |
Zadomowienie
|
No buty wymiataja ... mi byloby szkoda kasy, ale kumpela kupila 110 zl
![]() ![]() ![]() ![]() W srode jade z mala do babki 130 km do Kalisza to poprosze zeby mi cyknela z nia zdjecie ... chociaz na sama mysl czuje przerazenie ![]() Tu mala w calej okazalosci z tego spacerku ![]() A za cynka o pileczce oball nie wiem ktorej dziekowac, ale jest rewelacyjna .. zreszta szajkowe kuleczka tak samo ![]()
#4693 |
Wtajemniczenie
|
wiecie co dziewczyny .. zalapalam jakiegos dola
![]() w zasadzie to bez zadnego konkretnego powodu, bo tz zaczal sie jakby troche starac, nawet na dluugi spacer do lasu z malym wczoraj pojechalismy .. a przed wczoraj nie mial zadnego problemu zeby pojechac z nami na zakupy spozywcze mimo, ze wiem ze tego wrecz niecierpi! jest milszy, stara sie czasami pomagac przy dziecku jak juz jest w domu, nie czepia sie mnie ale mimo wszytsko mam jakos nadal do niego zal o to jak zachowywal sie wczesniej .. nie potrafie mu tego zapomniec, a moze nie chce, bo zawiodl mnie wtedy kiedy najbardziej go potrzebowalam ... i niby wszytsko zaczyna sie ukladac, a ja czuje sie smutna i zdolowana, siedze sama w domu z dzieckiem, tz wraca pozno z pracy, czuje siie jakas przytloczona ze w moim zyciu nie dzieje sie juz nic poza opiekowaniem sie dzieckiem wiem, ze to tylko etap przejsciowy, ze tak ma wlasnie byc, ale mimo wszystko jakos mi z tym zle
#4694 |
Zadomowienie
|
Blogerko ja czuje podobnie ... MOj TZ caly czas pracuje, w ciazy bylo to samo .. wychodzi z domu o 10, wraca nie wczesniej niz 21 ... Oprocz pracy zajmuje sie szkoleniem psow, co 2 weekend wyjezdza do Gliwic szkolic je innym, a w nastepny jedzie na czechy sam sie uczyc ... takze nam zostaje 1 wspolny weekend w miesiacu ... a i tak od rana do 16 ma te szkolenia i w sobote i w niedziele .. niby dzieki temu sa pieniadze ... bo ja chce posiedziec z mala w domu jednak troche dluzej i on musi na nas zarabiac ... ale z 2 strony jestem ciagle sama ... wszystkie najwazniejsze wydazenia przezywam z rodzicami, jak cos sie dzieje, to dzw do starych bo przeciez TZ nie ma nigdy i i tak mi nie pomoze .... takze tez go przy mnie nie ma ... troche to przykre ze wszystkie wazne dla mnie chwile spedzilam z rodzicami albo przyjaciola ...
a jak wraca do domu to przewaznie mala juz spi ... jak nie spi nie moge powiedziec, bo stara sie ja uspic ... chociaz i tak ja musze dzialac, bo cyca mojego wola i przy nim usypiac ... Jak zje to siada do kompa odpala FB i gada z tymi psiarzami albo jakies filmiki ze szkolenia tych psow oglada ... niestety my nie mamy zadnych wspolnych tematopw do rozmow ![]()
Chcesz wygladac jak swinia !!! - ZRYJ DALEJ ![]() Edytowane przez aska27adopcje Czas edycji: 2013-04-29 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4695 |
Wtajemniczenie
|
chwalę się
![]() Maja dzisiaj przez chwilę sama usiedziała - bez podtrzymywania ![]() Samotny wieczór mnie dziś czeka i noc ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4696 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#4697 |
Zakorzenienie
|
A kiedy dziecko może samo siedzieć? Bo - jak pisałam, tylko nikt nie zwrócił uwagi - moja próbuje już sama siadać, a ma niecałe 3 miesiące... Nie wiem, czy to nie za wcześnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4698 |
Wtajemniczenie
|
moj jeszcze nie dawno tez zamykal sie w pokoju i siedzial z fajka przy laptopie albo swietne sie bawil z kumplem ktory go odwiedzal .. a ja sama zdolowana przy dziecku i tez przed laptopem ogladajaca seriale jak juz maly zasnal
#4699 |
Wtajemniczenie
|
Ale usiadła sama? Z jakiej pozycji?
#4700 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
black kochana ![]() ![]()
12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2013-04-29 o 18:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4701 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4702 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, to nikt nie wie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4703 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4704 |
Lurker ;)
|
Tez pisalam o siadaniu
![]() ![]() Aaa kupilam oksy ![]() ![]() ![]()
#4705 |
Zadomowienie
|
Tez mam dzis dola, nie woem czemy. Moze dlatego ze jesyem.na mazurach a Tz w domu, w pracy i jeszcze tydzien bez niego...
Jakis brak weny generalnie...
#4706 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- ona się dźwiga ale dzisiaj to jak ją podtrzymywałam to ją puściłam a ona sobie chwilkę siedziała - oczywiście ją asekurowałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4707 |
Zadomowienie
|
Black ja mam 8
![]() ![]() ![]() Moj jak byl na usg bioder to sie pytal ortopedy czy mozna nosic plecami do klaty piersiowej, tak glowka do swiata, bo moja mama tak namietnie ja noisila, mimo mojego w☠☠☠☠ienia ... bylam pewna ze ortopeda odradzi, bo kiedys o tym pisalyscie ... ale on powiedzial, ze mozna, ale zeby zwracac uwage na ulozenie bioderek, zeby nogi byly na zabke ![]() Dziewczyny moja juz spi 4 godzine ... chyba naprawde usnela snem nocnym ... zaraz ja wezme, rozbiore i do lozeczka wsadze ... chociaz znajac ja zaraz sie rozbudzi ... Co do siedzenia .... ja sama kurde nieraz mala sadzam sobie na kolanach, to nie jest dlugo, moze 2-3 minutki, ale z 5 dni pod rzad tak robilam ... Black mamy takie same chustawki .... ja jeszcze nie wkladam do niej tak zeby pasami przypinac ... mam w tej dziurze 2 zlozone reczniki, zeby mala tak jeszcze nie siedziala ... ale jak patrze u Ciebie juz siedzi normalnie ...
#4708 |
Wtajemniczenie
|
Ej... ja komuś odpisywałam, że dziecko sobie samo krzywdy nie zrobi
![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Dziewczyny, tylko pamiętajcie, że jedno dziecko będzie siedzieć na 5 a drugie na 7 i to i to jest prawidłowe. Maja jest bardzo silna, o czym Wam nieraz pisałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4709 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
jejciu, ja sie boje tego siadania, ze cos z kregoslupem sobie zrobi dziec ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4710 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
jakoś nie moge sobie tego wyobrazić ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.