Wszystko o Avonie - Część II - Strona 266 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-02, 19:54   #7951
majula
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez Ulaczek Pokaż wiadomość
i ja z satysfakcją będę im odpowiadac a co od samego rana niech mają sępy jedne.....
a ja bede w pracy do 20 ale i tak czesc z nich juz dzisaj bylo jak ja zobaczylam ze jest nowy katalog to bylo 30 osob na watku wiec pewnie jutro bedzie mniej
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-02, 20:05   #7952
Ulaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
a ja bede w pracy do 20 ale i tak czesc z nich juz dzisaj bylo jak ja zobaczylam ze jest nowy katalog to bylo 30 osob na watku wiec pewnie jutro bedzie mniej
pewnie tak ale i tak największe sępy zlecą sie jutro, ja tez jestem w pracy, ale mam te przyjemnośc móc wejśc na wizaż, i w twoim imieniu bede się wypowiadać..
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-02, 20:10   #7953
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez silesianna Pokaż wiadomość
taaaaak, dziś się cieszymy, że dziewczyny zrobiły psikusa sępom, ale wiecie, co będzie jutro?

od rana pojawi się 200 postów z pytaniem, o której będzie katalog
przecież sępy nie wpadną na to, że katalog JUŻ jest kilka stron wcześniej
hahahahha
to odpowiemy,zgodnie z prawdą, że dziś katalogu nie będzie
i w przyszłych dniach też go raczej nie będzie
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-02, 20:15   #7954
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
Dzięki za fotki, masz bardzo ładne usta
Dziękuję

Testuję właśnie True Glow. Wydaje mi się, że w katalogu 05 strona w ogóle nie pachnie, ale mam katar, więc pewnie to przez to... W każdym razie na nadgarstku nie pachnie tak źle, ale też nie ładnie. Kojarzy mi się trochę z męskim, ziołowym zapachem Ma w sobie również cytruska. Niestety kojarzy mi się też z odświeżaczem powietrza... Ogólnie ma coś w sobie, ale ja takiego wynalazku używać nie będę. Zmysłowa nie jest. To taki ziołowy cytrus, nie przeszkadza mi.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-02, 20:19   #7955
Ptaszysko
Zadomowienie

Ja tez dziekuje dziewczynom za niespodzianke z katalogiem

Podobaja mi sie te tropikalne blyszczyki-chyba wezme oba I maseczka srodziemnoorska do twarzy. I pewnie z biegiem czasu cos jeszcze mi sie spodoba
Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-02, 20:23   #7956
majula
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie tak ale i tak największe sępy zlecą sie jutro, ja tez jestem w pracy, ale mam te przyjemnośc móc wejśc na wizaż, i w twoim imieniu bede się wypowiadać..
dzieki heh ja mam komputer w pracy ale bez internetu taka praca dobrze ze w ogole jest
Stary 2007-04-02, 20:32   #7957
ancia19
Zadomowienie

Cytat:
i ja z satysfakcją będę im odpowiadac a co od samego rana niech mają sępy jedne.....
ej a to coś złego, że ktoś tutaj po katalog przychodzi tylko? Wkurza mnie takie wyśmiewanie się, że wy tutaj takie zadomowione, a ktoś sępi.
ancia19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-04-02, 20:37   #7958
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez ancia19 Pokaż wiadomość
ej a to coś złego, że ktoś tutaj po katalog przychodzi tylko? Wkurza mnie takie wyśmiewanie się, że wy tutaj takie zadomowione, a ktoś sępi.
a widzisz, tu chodzi o to,że jest parę osób, które przychodzą tu tylko po katalog, ale najbardziej denerwujące jest to,że zadają co 5 minut pytanie kiedy będzie katalog nowy i po uzyskaniu odpowiedzi,że np. za 3 dni, zadają to samo pytanie o treści: "ejjj czy ktoś wie,kiedy będzie nowy katalog/czy jest oferta netto i gdzie", więc znów dostają odp. kiedy będzie itp. ale oni chyba tego nie rozumieją i powtarzają się za 10 minut z tym samym pytaniem, więc dostają odp. że już im udzieliśmyy odp. wcześniej - milkną - po czym przychodzą tu na drugi dzień i zabawa zaczyna się od nowa - a jak już jest nowy katalog wrzucony na wizaż to pojawiają się posty:" kiedy on będzie spakowany' nie chce mi się go szukac/przeglądac stron po kolei/ niech ktoś mi go wyśle na maila/podajcie link do spakowanego katalogu", podczas gdy 90% dziewczyn piszących na tym forum ma link do spakowanego katalogu w swoim podpisie
Stary 2007-04-02, 20:39   #7959
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Przecież to tylko żarty, po co się denerwować?
Stary 2007-04-02, 20:39   #7960
olenkah
Raczkowanie

Tak szybciutko obejrzałam 07, ale nic mnie nie powalilo na kolana (chociaz ta kosmetyczka rozkladana taka jest funkcjonalna na wyjazdy). Pewnie wezme tylko akurat to, co mi sie bedzie konczyc. I moze tusz podkrecajacy bedzie naprawde podkrecal, a nie tylko sie tak nazywal :P na moje rzesy rzadko co dziala, sa dlugie, ale ciezko je podkrecic

a w srode paczka z 05 przychodzi mała rzecz, a cieszy
olenkah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-02, 20:45   #7961
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez olenkah Pokaż wiadomość
Tak szybciutko obejrzałam 07, ale nic mnie nie powalilo na kolana (chociaz ta kosmetyczka rozkladana taka jest funkcjonalna na wyjazdy). Pewnie wezme tylko akurat to, co mi sie bedzie konczyc. I moze tusz podkrecajacy bedzie naprawde podkrecal, a nie tylko sie tak nazywal :P na moje rzesy rzadko co dziala, sa dlugie, ale ciezko je podkrecic

a w srode paczka z 05 przychodzi mała rzecz, a cieszy
tusz podkrecajacy dobry jest, nie tylko podkreca ale wg mnie tez wydluza ladnie
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-04-02, 20:45   #7962
MagdaP
Zadomowienie

Ja w 7 pojde z torbami...
MagdaP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-02, 20:48   #7963
nutka85
Wtajemniczenie

Cytat:

Nie, to nie jest nic złego...

Jednak, jeśli są osoby, które "naszego" wątku nie przeglądają w miarę regularnie, to nie wiedzą "co się dzieje"...
Mam na myśli to, że wiadomo, że nowe katalogi są plus minus co cztery tygodnie...
Jednak i tak pojawiają się pytania o to, kiedy jest nowy katalog, kiedy on bedzie spakowany, kiedy bedzie oferta netto, oferta demo i tak dalej...

Jeśli zbliża się czas nowego katalogu, to takie pytania pojawiają się dosłownie na każdej stronie...

nie mam na myśli nic złego, nie chcę nikogo zniechęcać do zaglądania tutaj...Wręcz przeciwnie - zachęcam do częstszego zaglądania tutaj i dzielenia się opiniami
Stary 2007-04-02, 20:49   #7964
ancia19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Przecież to tylko żarty, po co się denerwować?
nie denerwuję się, tylko wyraziłam swoją opinię. Pierdołkami to ja się nie zamierzam denerwować, miewam z życiu większe problemy

Dziewczyny, czy rzeczy do makijażu z początku kat. 07 mają mieć nowe formuły czy to tylko zmiana kolorystyki opakowań?
Stary 2007-04-02, 20:50   #7965
Ulaczek
Rozeznanie

Cytat:
widzisz ja nie mówie, tu o takich osobach co to maja postów np tyle co ty czy inne osoby i sie pojawiają sporadycznie i udzielaja, ale chodzi mi o sępy co to widać, ze nie maja żadnych postów - bo w ilości wiadomości widnieje gołe 1- i od razu: czy ktoś wie,kiedy będzie nowy katalog, oferta netto - i tak jak napisała Kalex, post pod postem pisze to samo, chociaż dostają odpowiedź i potem przez 2- 3 strony ciągną sie te pytania, no chyba nie powiesz, że nie denerwują cię takie posty????ja rozumiem,że mozna raz zadac pytanie, ale ciągle powtarzać to samo to chyba nie jest inteligentne i fajne....
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-02, 20:50   #7966
Scarlet23
Zadomowienie

Hej więc co do zapachu z demo po wywąchaniu pachnącej strony z RZyrafką obie stwierdziłyśmy że musimy go miećJest naprawde fajny taki kwiatowy zapach.
A true gow pachnie jak surrender
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-02, 20:54   #7967
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

dobra dziewczyny nie denerwujmy się, bo złość piękności szkodzi
Stary 2007-04-02, 20:56   #7968
ancia19
Zadomowienie

Cytat:
widzisz ja nie mówie, tu o takich osobach co to maja postów np tyle co ty czy inne osoby i sie pojawiają sporadycznie i udzielaja, ale chodzi mi o sępy co to widać, ze nie maja żadnych postów - bo w ilości wiadomości widnieje gołe 1- i od razu: czy ktoś wie,kiedy będzie nowy katalog, oferta netto - i tak jak napisała Kalex, post pod postem pisze to samo, chociaż dostają odpowiedź i potem przez 2- 3 strony ciągną sie te pytania, no chyba nie powiesz, że nie denerwują cię takie posty????ja rozumiem,że mozna raz zadac pytanie, ale ciągle powtarzać to samo to chyba nie jest inteligentne i fajne....
nie mówię o kilkakrotnym i natrętnym zadawaniu tego samego pytania. Ale jak ktoś nowy wpada tutaj w poszukiwaniu katalogu, pyta o niego, nie zdążył się jeszcze zorientować w forum... I na wstępie dostaje ochrzan "że przecież katalog jest wklejony X stron temu - poszukaj sobie" to już raczej nie bedzie miał ochoty tutaj forumować....
Takie jest moje skromne zdanie

P.S. jak już napisałam - nie denerwuję się. Ale najwyraźniej jakakolwiek krytyka tak jest odbierana
Stary 2007-04-02, 20:58   #7969
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość

Jednak, jeśli są osoby, które "naszego" wątku nie przeglądają w miarę regularnie, to nie wiedzą "co się dzieje"...
Mam na myśli to, że wiadomo, że nowe katalogi są plus minus co cztery tygodnie...
Jednak i tak pojawiają się pytania o to, kiedy jest nowy katalog, kiedy on bedzie spakowany, kiedy bedzie oferta netto, oferta demo i tak dalej...

Jeśli zbliża się czas nowego katalogu, to takie pytania pojawiają się dosłownie na każdej stronie...

nie mam na myśli nic złego, nie chcę nikogo zniechęcać do zaglądania tutaj...Wręcz przeciwnie - zachęcam do częstszego zaglądania tutaj i dzielenia się opiniami
zgadzam sie w 100%
Cytat:
Napisane przez MagdaP Pokaż wiadomość
Ja w 7 pojde z torbami...
a ja w 6 w 7 bede brala super malo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-04-02, 21:00   #7970
Fenris
Czekam na Ragnarok

Przeglądam właśnie kolorystykę nowych szminek nabłyszczających. Po zamówieniu na 150zł przyślą gratis Champagne Glow, a jeśli mi się spodoba i nie będzie zbyt kryjąca, to wezmę w demo Coco Rum, bo jest prześliczny (mam nadzieję, że choć trochę podobny do koloru ze strony). Vintage Wine też mi się strasznie podoba, ale wygląda na zbyt mocny.
Ale ten Coco Rum to idealny kolorek
Stary 2007-04-02, 21:10   #7971
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

Czy ja sie zaliczę do sępów jeśli slicznie podziekuje za katalog Nie po to tu wchodze bo ja tak jakoś mniej niecierpliwie czekam na nowe katalogi. Byc moze dlatego ze jestem nowa w tej branży i to sie zmieni
Petitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-02, 21:12   #7972
MagJa
Zakorzenienie

Stanowczo za dawno tu nie zaglądałam i za rzadko ostatnio po katalog sięgałam. Skutek tego taki, że oglądając K7 (rzyrafko i Scarlet - big dla Was) ślinie się do zbyt dużej ilości kosmetyków No ale w sumie będę mogła sobie odbić za ostatnie katalogi, z których nic dla siebie nie brałam. Aż sama się sobie dziwię, ale taka twarda byłam

Za to z K7 chciałabym:
- stylowy zestaw (właściwie to dla kosmetyczki )
- błyszczyki w szmince - wnioskując po palecie kolorów niejeden mi się spodoba
- poczwórne cienie - zielenie są śliczne
- błyszczyk Arabian Glow - Nude
- przybornik higieniczny - fajny bajer tylko nie wiem co bym miała wziąć, żeby go mieć
- biżuterię Tevya
- krem do szybkiego pedicure - o ile do tego czasu zużyję w końcu scrub diamentowy i zacznę ten kawowy, a to może być trudne, zważywszy na to, że scrub czeka w zapasie od pierwszego katalogu, w którym się pojawił

Oprócz tego podoba mi się lustereczko Planet Spa, ale po wycofaniu serii tropikalnej zupełnie nie mam co z niej zamawiać. No i fajna ta nowa szata kolorówki, taka nowoczesna czcionka, prosta stylistyka - podoba mi się
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-02, 21:12   #7973
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Petitka4 Pokaż wiadomość
Czy ja sie zaliczę do sępów jeśli slicznie podziekuje za katalog Nie po to tu wchodze bo ja tak jakoś mniej niecierpliwie czekam na nowe katalogi. Byc moze dlatego ze jestem nowa w tej branży i to sie zmieni
Ty tu jestes stalym bywalcem , kazdy ma prawo sie pytac na poczatku jak zaczyna i ja tutaj zaprszam kazdego aby sie dzielil opiniami a nie pojawial sie raz na jakis czas i o to nam chodzi zeby sie wypowiadali rozmawiali z nami z kazdym kto tu zaglada milo witamy
Stary 2007-04-02, 21:12   #7974
majula
Zakorzenienie

dubel przepraszam cos mi sie popsulo
Stary 2007-04-02, 21:12   #7975
majula
Zakorzenienie

dubel przepraszam
Stary 2007-04-02, 21:19   #7976
olenkah
Raczkowanie

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4055732]tusz podkrecajacy dobry jest, nie tylko podkreca ale wg mnie tez wydluza ladnie [/QUOTE]

no owszem inni chwala, a ja czy to zalotka czy to niby rewelacyjna szczoteczke wykrecic nie moge ladnie... ;P moje rzesy zyja swoim zyciem
olenkah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-02, 21:21   #7977
Anka :)
Wtajemniczenie

Nie mogę sciągnac k07 z podpisu Reevy... nie wiem co jest ale jak już się sciagnie to pisze ze jakiś błąd i nic nie ma w tym folderze ... ;( buuu i tak samo sie robi gdy ściągam z jedngo jak i z drugiego linka...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-02, 21:49   #7978
Jadis78
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość

Witam!
Chciałam podziękować za katalog I nawiązując do powyższego posta to czytając Wasze komentarze poczułam sie lekko głupio . Fakt, postów mam mało, ale to tylko dlatego, że na Wizaż wpadam głównie późnym wieczorem i na wszytskie Wasze pytania są juz odpowiedzi,kosmetyki zamawiam też późno bo dzień F i w sumie to wygląda tak jakbym tylko czekała na katalog.
Może niepotrzebnie sie tłumacze, ale jakoś mi sie tak przykro zrobiło, mimo, że sobie tylko żartujecie.

A teraz zabieram się do oglądania katalogu.
Jadis78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-02, 21:49   #7979
nutka85
Wtajemniczenie

A mi się dobrze ściągnęło

Zgadzam się majula... Im nas więcej tym lepiej, prawda?

PS. Czy końcówka Twojego nicka to Twoje imię?
Bo jesli tam, to witam imienniczkę

Czy taka maseczka do włosów ze SPA jest fajna i skuteczna?
Bo szukam "pary" do peelingu (bą są dwie rzeczy za 34 cośtam)
Stary 2007-04-02, 21:54   #7980
ancia19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jadis78 Pokaż wiadomość
Witam!
Chciałam podziękować za katalog I nawiązując do powyższego posta to czytając Wasze komentarze poczułam sie lekko głupio . Fakt, postów mam mało, ale to tylko dlatego, że na Wizaż wpadam głównie późnym wieczorem i na wszytskie Wasze pytania są juz odpowiedzi,kosmetyki zamawiam też późno bo dzień F i w sumie to wygląda tak jakbym tylko czekała na katalog.
Może niepotrzebnie sie tłumacze, ale jakoś mi sie tak przykro zrobiło, mimo, że sobie tylko żartujecie.

A teraz zabieram się do oglądania katalogu.
widzicie??
miałam rację
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości