|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zabobony nam nie straszne, w maju ślubów moc się zacznie! PM2013 cz.49
dobranoc dziewczęta!
|
|
|
|
#302 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zazdroszczę!
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
Uciekam bo mi się już oczy kleją. Miłych pogaduszek. Tylko nie przesadźcie żeby dało się Was nadrobić jutro ![]() Pa
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.
|
|
|
|
#304 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pa
|
|
#305 |
|
BAN stały
|
mam pytanko do dziewczyn,które zamawiają fotografa.
Ile płacicie za niego ? |
|
|
|
#306 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#307 |
|
Raczkowanie
|
witam się w nowym wątku
![]() musze sie wam troche pozalic... cwicze juz 3 tydzien z chodakowska. generalnie nie jestem gruba ale mam problematyczny brzuch ;/ odżywiam się chyba zdrowo, bo duzo wody, warzyw, owocow, malo pieczywa, 5 malych posiłków, ostatni o 18:30. codziennie biegam, jeżdzę sporo na rowerze, 3x tydzien skalpel i 1x tydzien turbo spalanie. i jaki efekt..? tyłek spoko, uda widzę różnice, ramiona też. a brzuch dalej błeeee (( co ja robie źle (((
|
|
|
|
#308 |
|
BAN stały
|
brzuch zawsze najciężej rzucić.Niestety.
---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- może brzuszki ? ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- co tu taka ciszaaa,niemożliwe a stało się możliwe |
|
|
|
#309 |
|
Zadomowienie
|
HEJ!!
Czy Wy jesteście normalne?? GADUŁYYYY!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! ja tu wchodzę, a stary wątek to phii STARY i znów nadajecie Co tam u Was się dzieje?? Nie jestem w stanie Was nadrobić. Czasu mamy mało, dlatego nie ma mnie na wizażu tak często. Tak jak już Wam pisałam- załatwiamy sprawy remontowe i ślubne - póki jest chwila czasu, a w międzyczasie przygotowuję się do zaliczeń i egzaminów na uczelni. Dziś w poszukiwaniu garnituru i szlifierki/opalarki zawędrowaliśmy "przypadkowo" do galerii handlowej i... POKUPOWALIŚMY JAK SZALENI!! 5 par butów!! (3 moje, 2 Tż-ta za łączną kwotę 179,95zł :O) ja do tego jeszcze kwiecisty paseczek (6zł) i strój kąpielowy za (uwaga) całe 3złote!! (bez kitu :P - nowe bikini- w żadnym second handzie, żeby nie było), Tż kupił jeszcze polo błękitne (pasuje mu cudnie do koloru oczu mmm <3), plus ja bieliznę, rajstopy i rękawiczki do remontu W sobotę też się troche "obłowiliśmy - TŻ 2 koszulki i spodenki jeansowe do kolan, ja spódniczkę z baskinką i sukenkę na poprawiny (chabrowa z brązową kokardką w talii) W tym sezonie jest zdecydowanie za dużo rzeczy, które mi się podobają!!!! W środę planujemy ze znajomymi Krakowski Aquapark. Mam nadzieję, że pogoda będzie ładna!!!! Teraz muszę jeszcze trochę poczytać i SPAĆ!! Dobranoc!
|
|
#310 |
|
404 Not Found
|
Piękna piosenka, znana mi 10 lat, teraz nabiera sensu. Po niemiecku, nie zrażać się.
https://www.youtube.com/watch?v=8M-3kdeE9CY |
|
|
|
#311 |
|
Wtajemniczenie
|
dobranoc
|
|
|
|
#312 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#313 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() I jeszcze Vielleicht. |
|
|
|
|
#314 |
|
Rozeznanie
|
Witam się
Fajny nowy tytuł ![]() Rozmowa z początku wątku powala normalnie melleczka szacun za posty ![]() kiedyś napisałam maila do Miss Tashina z zapytaniem czy zrobi dla mnie sukienkę ... tą co kiedyś pokazywała któraś z dziewczyn na wątku i tylko mi się spodobała -> http://bridechic.blogspot.com/2013/0...-inspired.html No i mi odpisała, ze oczywiście zrobi i żebym podała swoje wymiary. Tylko nic nie napisała o kasie, ciekawe jaką cenę walnie o matko już tylko 68 dni do ślubu ... aaaa!!!!!!!
Edytowane przez 19izka89 Czas edycji: 2013-04-29 o 23:53 |
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w nowym wątku
zrobiliśmy dziś objazd po hurtowniach alkoholu i kupiliśmy wódkę to teraz lecę nadrabiać
|
#316 |
|
404 Not Found
|
Jak to? W makro? Za 16? Promocja jakaś?? ?? ??
|
|
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
na promocji była, ale babka sama nie wiedziała ile ta promocja będzie trwać i czy jutro będą takie same ceny dlatego zdecydowaliśmy się od razu kupić, no bo raczej nic taniej nie znajdziemy.
|
#318 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#319 |
|
Raczkowanie
|
Cześć wam
![]() jejku już nowy wątek ![]() w sobotę byłam na weselu (oprócz totalnej katastrofy z moim makijażem) było super, na Mszy cały czas miałam łzy w oczach. Wyobrażałam nas przy ołtarzu i po prostu nie mogłam się powstrzymać, mój TŻ patrzył się na mnie i tylko kręcił głową i śmiał się ze mnie Para Młoda miała bardzo ładne podziękowania, które zrobili w Kościele. Po Komunii Młodzi przeczytali podziękowania dla rodziców, chrzestnych, dziadków i dla rodzeństwa w formie modlitwy. Była to rodzina bardzo wierząca i naprawdę super to wszystko wyszło. Moi rodzice nie chcą podziękowań bo się zaraz rozkleją więc stwierdziliśmy z TŻ że nie będziemy nagrywać filmiku tylko po prostu zrobimy to tak jak oni w Kościele i nie będzie żadnej szopki na sali. Ogólnie Młodzi widać, że się stresowali ale przysięgę mówili z pamięci i wyszło to im super ) JEdynie nie podobał mi się ich DJ, który puszczał kilka razy tą samą piosenkę np. ona tańczy dla mnie (nienawidze tej pisoenki), a co najgorsze to puszczał również jakieś remiksy piosenek co na ślub w ogóle nie pasowało. A zabawy oraz oczepiny były beznadziejne. Już wiem, że swojemu Dj-owi powiem, że ma zakaz puszczania "łupanek" oraz powiem mu żeby jednak starał się nie puszczać kilka razy tych samych piosenek. A tak po za tym to stwierdziłam, że to tylko my na tym wizażu tak się wszystkim przejmujemy
|
#320 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nigdy do głowy nie wpadłoby mi tyle ślubnych problemów gdyby nie wizaż Dobranoc
|
|
|
#321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
polecam, ja teraz muszę wymyślić jakiś projekt zawieszek na butelki
|
|
#322 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się.
O 3 pobudka. Jest 6 rano a ja już w drugim autobusie, do Warszawy Ponadrabiam nowy wątek![]() No wesoło było na początku. Siedzę w tym autobusie i się duszę ze śmiechu jak ostatni debil :P ---------- Dopisano o 06:24 ---------- Poprzedni post napisano o 06:05 ---------- Cytat:
Bo koncepszyn jest jak najbardziej ![]() Tż ma jadalnię i salon razem - takie duże, podłużne pomieszczenie z sporym oknem balkonowym na taras i ogród. Ponieważ Teściowa i tak tam chciała np. wymienić kanapę to wszystko z salonu wynosimy do pokoi. Zostaje stół i krzesła. Pomieszczenia są pomalowane na popielato. W oknach powieszę koralowe zasłonki, albo coś takiego. Po wyniesieniu mebli zostaną stoły i duży "parkiet" do tańczenia jak ktoś zechce. Pomieszczenie nie jest do końca zamknięte, bo jest fajna barierka ( na którą mam koncepcję i schody w dół. Chciałam przyjęcie na dworze ale będzie na 99,9% za gorąco. Więc przyozdobię taras - kwiaty, jakieś materiały na barierkach ( może od góry trochę się też da), wiszące świeczki i takie tam pierdoły. Tam też będzie pierwszy taniec Obiad w domu. I generalnie jeśli na wieczór pogoda pozwoli to przeniesiemy się na huśtawkę do ogrodu i ten pięknie urządzony taras. Będzie duuuużo świec
Edytowane przez AnonimowaMoni Czas edycji: 2013-04-30 o 06:13 |
|
|
|
|
#323 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#325 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Zabobony nam nie straszne, w maju ślubów moc się zacznie! PM2013 cz.49
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
Babka za mną chrapie... uciekłabym na drugi koniec autobusu.... irytuje mnie chrapanie i aż sama czuję jakbym miała kluchę w gardle brrrrr
|
|
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() witam was rano ![]() NAUKA tańca= klapa po całości byliśmy z tżetem na nauce pierwszego tańca, tancerka która nas przyjęła moim zdaniem się nie nadaje nie miała luzu w sobie wywyższała się. I oczywiście reklama płyty DVD ,i lekcje indywidualne, ![]() Były jeszcze dwie pary tuż przed ślubem, Pierwsza lekcja: dla mnie za dużo kroków na raz myślałam jak się nie pogubić a i tak nie poszło, tż się wkurzał że mnie się nogi plątały, Tżet mistrz tańca jemu poszło mnie nie jest mi tak wstyd że kobitka i tańczyć nie umiem. Lekcja druga jeszcze gorsza zakończyła się kłótnią. czeka nas dużo dużo pracy i tańca... Jestem zła na siebie...
|
|
#328 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Zabobony nam nie straszne, w maju ślubów moc się zacznie! PM2013 cz.49
Cytat:
ależ jestem brzydal...Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nauczysz się - a Tż powinien Cię wspierać skoro on już umie ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- Ale babka się budzi. I za chwilę znowu to samo :P |
|
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.

pa
(( co ja robie źle 

Co tam u Was się dzieje?? Nie jestem w stanie Was nadrobić. 

Poza tym, zobaczymy jak wyjdzie. Bo co innego plany a co innego rzeczywistość