|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rano porządki, w dzień gotowanie, wieczorem seksik, w nocy pisanie :D
W kulki sobie lecisz Behind, ojjjjjjj nieładnie
|
|
#1083 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;40553714]takie koronki to zębami ściągać
Taa A kiedy mam takie nosić jak nie teraz
|
|
#1085 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja np. już od dawna wypięłam się na te firmy. Często w katalogu kolor/zapach dużo odbiega od prawdy i ceny nie są wcale niskie... Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- U mnie mgr wzbudza typowe odruchy. Posprzątałam na błysk łazienkę
|
||||
|
|
|
|
#1086 |
|
Konto usunięte
|
Moja mama uwielbia Avon, bo jej służą ichnie szampony i perfumy. Ja tam nie widzę niczego specjalnego.
Zrobiłam mieszankę na włosy z olejku babydream i kremu do rąk isany, ciekawe jaki będzie efekt. |
|
|
|
|
#1087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam zamiar właśnie nałożyć olejek z green pharmacy i kupiłam sobie ostatnio szampon od nich i nawet sobie radzi z oczyszczaniem włosów, ale bez odżywki ani rusz bo strasznie włosy pląta, ale to wszystkie tego typu szampony tak mają, włos się musi przyzwyczaić. no chyba że zrobię dzień lenia i umyje jutro suchym szamponem
|
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam nadzieję,że dorwę jutro jakiegoś dentyste. Ta plomba wypadła mi tydzien temu i nie miałam kiedy jej zrobić
Boję się,że mnie zacznie boleć podczas wolnych dni i dopiero będzie
|
|
#1089 |
|
Konto usunięte
|
U mnie suche chyba by nie dały rady
|
|
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Poszalałam dziś na zakupach i kupiłam sobie dwie bluzki, kurteczkę jeansową i szorty A TŻowi dwie pary spodenek I 'makarony' na okno do sypialni A teraz TŻ siepie w PS3, to ja okupuje wizaż ![]() Nouvelle, w takim wypadku nie dziwie się, że masz z tym problemy. Ale to były dawne czasy i nie ma ich co rozpamiętywać Kochana! ![]() Sun, w Polsce miałam bardzo dużo klientek i nieźle sobie na avonie dorabiałam. Zobaczymy jak będzie tutaj
|
|
|
|
|
#1091 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bo wygląd to tylko powłoka i można ją bardzo łatwo zmienić, a mózgu nie kupisz.Co tak śpicie, wstawać!!! Ja o 7 wstałam, zmyłam mazię z włosów i zaraz idę na miasto. Pooglądam sobie oprawki i może się na coś zdecyduję, wdepnę do banku zapytać o tę kartę debetową i pewnie zapoluję na jakieś kosmetyki
Edytowane przez 20160901857 Czas edycji: 2013-04-30 o 10:17 |
|
|
|
|
|
#1092 | |||
|
Konto usunięte
|
Heh, a ja się do niego nie przekonałam
Kiedyś kupiłam w promocji 50 % i dobrze, że nie drożej, bo użyłam 2 razy i cała duża puszka stoi. Chyba wezmę do domu i wystawię koło śmietnika, bo tam zawsze sobie ludzie zgarniają chętnie takie rzeczy. Nikt z bliskich nie używa, żebym mogła dać...Koniecznie!! Cytat:
![]() Cytat:
Próbować trzeba...Nouvelle, jakich Ty miałaś sąsiadów ![]() Serio, szczęka opada... Dno... Ja też mieszkałam w sąsiedztwie najgorszej ulicy w mieście (melina, nastolatkowie stamtąd tworzyli małe... hmm... gangi? chyba na małą skalę, tak - to już były gangi) i byłam jedyną dziewczynką w okolicy niepełnosprawną, pięknością też nie byłam na pewno I nigdy nie doświadczyłam takich otwartych tekstów. Dziwne spojrzenia, odczucie, że ktoś mnie nie lubi, czy obgaduje za plecami, to owszem... Ale nigdy nie usłyszałam wprost wyzwisk, czy obraźliwych tekstów.. Wręcz część z tych chłopców, którzy potem stali się "karkami" chodziła kiedyś ze mną do klasy, czy szkoły, no i o ile koleżanki wieczorami bały się chodzić w okolicę mojego podwórka, to ja nie, bo byłam "swoja"... ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
![]() My poleżeliśmy do 9, bo Tż zachciało się tulanek i nie mogłam się od niego oderwać. Dosłownie, nie chciał wypuścić A tak to czekam na kuriera, bo dziś mam dostać swój nowy pojazd osobisty |
|||
|
|
|
|
#1093 |
|
Konto usunięte
|
Widzisz, a u mnie to, że jesteś swoja niewiele znaczy, bo na osiedlu są... powiedzmy, że gangi. Do jednego z nich należy mój brat cioteczny, o którym każdy wie, że jest moim bratem, a że gang z sąsiedniej klatki nie lubi się z jego gangiem to mam przekichane. Chociaż nigdy mnie nie dotknęli, bo to moi koledzy z przedszkola, ale wyzwiska leciały wiele razy.
Ooo, to fajnie. Będziesz pewnie miała dużo wygodniej?
|
|
|
|
|
#1094 |
|
Konto usunięte
|
Umarłam
|
|
|
|
|
#1095 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1096 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
Heeej. Ja nie spię od 8, ale leniwe wstawanie, śniadanie i wyjście na targ. I tak się zasapałam, że mam dość. DOŚĆ
Sun, suuuper To chyba jakiś spacerrek musi być? Nouvelle, współczuję dzieciństwa w takiej okolicy... Na pocieszenie, ja też nie miałam lekkko i też byłam wyśmiewana i wyzywana... Dawne dzieje, ale to siedzi w człowieku, ojjj siedzi.
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w pepco, byłam w tesco i nic! Zero fajnych, słodkich ubranek/komplecików dla maluchów A poza tym ktoś mnie śledził w drodze do domu
|
|
|
|
|
#1099 |
|
Konto usunięte
|
Moon, przypomniałaś mi jaką miałam wczoraj akcję w metrze. Siedzę sobie, nagle wsiada jakiś chłopak, siada obok mnie i cały czas się patrzy na mnie. Aż w końcu mówi do mnie (nie znałam go) "Muszę się przesiąść, bo stąd mam zły punkt obserwacyjny". I przesiadł się naprzeciwko i gapił się na mnie przez całą drogę, a potem jak wysiedliśmy na tej samej stacji to się oglądał czy za nim idę
|
|
|
|
|
#1100 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Śliczne śpiochy i inne ![]() I dobre jakościowo Ew. ceny jak na allegro są w hurtowniach z artykułami dla dzieci, u nas na obrzeżach miasta dorwałam taniej poduchę do łóżeczka, niż ta sama na allegro bez przesyłki ![]() A było tam wszystko - od smoków, ciuszków, pościeli, do wózków, łóżeczek itp. ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
Cytat:
Edytowane przez 201611220859 Czas edycji: 2013-04-30 o 11:07 |
|||
|
|
|
|
#1101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1102 |
|
Konto usunięte
|
No raczej. Ale ja to mam szczęście do takich dziwaków- nigdy nie powie wprost czego chce, tylko zawsze jakieś durne podchody.
|
|
|
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Sun, o takie mi chodziło http://www.wilko.com/dreamweave-tren...m/invt/0325345. Nie wiem jak to się poprawnie nazywa, ale ja mówię na to makarony Co do Avonu, to zobaczymy, jutro chyba będzie kurier z katalogami, porozdaje i wtedy się okaże. Współczuje takich przejść w młodości. Ja też mam wiele złych wspomnień związanych z 'kolegami' ale cały czas oddalam je gdzieś w głąb moich myśli, bo nie po to układałam sobie życie, żeby przez jakiś ćwoków się załamywać.
|
|
|
|
|
#1104 |
|
Konto usunięte
|
Bluesky, ładne takie coś
![]() Ja w ogóle nie kojarzyłam, o co może chodzić i jak to wygląda ![]() Ja na szczęście jakichś traum z tego tytułu nie mam. Dla mnie normalką jest, że byli, są i będą ludzie, którzy mnie nie polubią. I nawzajem. Wiadomo, czasem przykro się zrobiło, ale bywa i tak. Rzadko jest tak, że u wszystkich wzbudza się sympatię. Poza czasami gimnazjum, zawsze miałam parę bliskich znajomych i to mi wystarczało... Długo nie interesowały mnie miłosne sprawy i relacje, a więc i nie cierpiałam z powodu braku adoratorów ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Pora się ogarnąć i kupić coś na obiadki na najbliższe dni. W końcu jutro zamknięte sklepy |
|
|
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie właśnie chodziło o to, że w czasach liceum bardzo często chodziłam na randki i spotykałam się z facetami i oczywiście mieszkając na wsi, byłam uważana za puszczalską i dziwkę. Choć nigdy nic więcej między mną a facetem nie było, oprócz jakiegoś buziaka. No ale..
|
|
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
sun - super ten obrazek
![]() Mnie obudził taki ból głowy TŻ smaży jajeczncę Potem lecę na pocztę wysłać buty, które sprzedałam. No i ten denstysta ![]() Też musimy zrobić zakupy bo raz,że sklepy zamknięte, a dwa ze w lodówce pusto
|
|
#1107 |
|
Konto usunięte
|
A to dziwne. Moi dziadkowie mieszkają na wsi i tam jak dziewucha lata co drugi dzień z innym to znaczy, że jest jurna niczym Jagna z Chłopów i powinna być dumna. A jak ja prawie do dwudziestki nie miałam faceta to znaczy, że już staropanieństwo
|
|
|
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie, jutro sklepy pozamykane ale co z kinami, kawiarniami? Chcemy z TŻtem się gdzieś wybrać a bez sensu by było na darmo jechać.
|
|
|
|
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale u mnie to też nie było tak, że codziennie się z innym spotykałam. Ja nie wiem. Widocznie byłam głupią dziewuchą i sobie mnie upodobali na takiego kozła
|
|
|
|
|
|
#1110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję bo z naszej kolacyjki nici
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

A kiedy mam takie nosić jak nie teraz 

Boję się,że mnie zacznie boleć podczas wolnych dni i dopiero będzie
A TŻowi dwie pary spodenek 

Dam znać, jak przyjdzie
Dawne dzieje, ale to siedzi w człowieku, ojjj siedzi.
A poza tym ktoś mnie śledził w drodze do domu
Co do Avonu, to zobaczymy, jutro chyba będzie kurier z katalogami, porozdaje i wtedy się okaże.