Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-30, 11:44   #4861
nancykenator
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

za wizyty
dziewczyny z bolącymi podbrzuszami do lekarza marsz
a ja mam dziś wizytę popołogową i wiecie co boję się
poprasowałam wszystko co miałam, ostatnio zauważyłam że na wszelkie smutki i stresy pomaga mi prasowanie
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 11:47   #4862
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dzięki, dziewczyny, uważam, że będzie mi pasować.

Nancy, czemu się boisz?

Iffonka i Lady - kciuki za wizyty.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 11:50   #4863
mala_19kw
Zakorzenienie

Cześć kochane
Widzę że jest nas więcej Witam mamusie (jest i nawet mama bliźniacza Wow! to dopiero wyzwanie )

Nie odnoszę się bo dopiero będę nadrabiać póki Oskar śpi. Pisałyście wczoraj o tych paczkach-do mnie dziś przyszła z bobovity (każda dostanie która wypełniła ankietę z różowego pudełka,bo to właśnie od nich jest ).

Lecę czytać.
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 11:51   #4864
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
W

Moje malenstwo dalej meczy katar
Wiecie co, ja mam juz dosyc naszej słuzby zdrowia ciągle Ci lekarze cos wymyslają mojemu Synkowi, kierują nas do specjalistów i zawsze (na szczescie) wychodzi, ze jest wszystko ok. Wczoraj pediatra na moim osiedlu nie mogła znaleźć jąderek u Dominika!! i juz chciala skierowanie wypisywać, ale dała nam 2 tyg i do obserwacji a moj TŻ po powrocie zdjął pieluche małemu i mi pokazuje obydwa. Co za baba...
Zdrówka dla synka

Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość

A ja również proszę o trzymanie kciuków dzisiaj bo o 15 usg brzuszka. Bardzo się boje.

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
za wizyty
dziewczyny z bolącymi podbrzuszami do lekarza marsz
a ja mam dziś wizytę popołogową i wiecie co boję się
poprasowałam wszystko co miałam, ostatnio zauważyłam że na wszelkie smutki i stresy pomaga mi prasowanie
Nie bój się, będzie dobrze

Patrzcie na tego wariata : http://www.youtube.com/watch?v=vDG9a...ature=youtu.be Ja nie wiem cieszyć się martwić Na bluzce ma bluzce gumowy obrazek i on go hamuje, ale rano normalnie suną do przodu

Lady, mogłabyś spytać neurologa czy tak wczesne pełzanie może być objawem wzmorzonego napięcia >?

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .

Edytowane przez insolito
Czas edycji: 2013-04-30 o 11:56
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 12:00   #4865
nancykenator
Zakorzenienie

Black wiem, że to głupie ale boję się, że doktorek wsadzi tam rękę to pęknę na szwie :/ cały czas czuję to pęknięcie, taki dyskomfort w środku...
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 12:00   #4866
hope01
Zakorzenienie

Jezu jeden dzień i tyle stron!!!

Bijkora sama?!

Black ładna fryzurka

Dziewczyny współczuję tych bóli... Ja też tak miałam raz... nie mogłam wstać, to było w ciągu dnia, byłam sama z Dadim, sczęście, że był w miarę grzeczny ... nie wiem, czy to nie było na owulację..

Co do Dove, Black, to mam ten z migdałem, jest ok

U nas dziąsła nabrzmiałe na dole i u góry . Używamy Camilii i Calgelu, a jak Mały wydziera się, nie chce jeść, pcha do buzi wszystko na chama i strasznie placze to jeszcze Pedicytamol. Lekarz zalecil, bo działa też przeciwzapalnie.

Wodę dajemy z kranu nas, a u rodziców tata kupuje źródlaną, bo boi się ze studni mu dać.

Ja wczoraj cały skalpel, dziś tylko te na brzuch i tak na zmianę sobie to zaplanowałam zobaczymy

Dziewczyny ale jestem zla. Mieliśmy jechać do moich rodziców na długi weekend i wyobraźcie sobie, że wczoraj po 22 siostra ojca się zapowiedziała, że DZISIAJ przyjadą! I w rezultacie my nie pojedziemy bo nie mamy gdzie spąć! k.u.r.w.a żebym we własnym domu nie mogła przenocować!!! W ostatniej chwili się łajza zapowie!! Do teściowej nie chce jechać. Nie bo raz kochana pi.zda Justysia jest,a dwa jakoś nie mam ochoty po tym co pokazała, a poza tym jeszcze kwas jest bo grozi jej utrata pracy. I generalnie masakra bo struta podobno chodzi. Ja sobie nie wyobrażam jak prace straci. Pewnie będzie na naszym utrzymaniu, a bynajmniej nie mam zamiaru się tam przeprowadzać i chorendalne rachunki płacić. Wiecie ona tak narzeka że prąd duży itp, a komp tam chodzi cały dzień np. i to nawet jak nikt na nim nie siedzi. 2

Miałam się pochwalić co Młodemu zakupiłam na all?? Jak nie to się pochwalę bo jakość ciuchów lepsza niż na zdjęciach i za tą cene takie genimanialne http://allegro.pl/mega-paka-rozmiar-...175191420.html fakt faktem, że kurier drugie tyle, no ALE

sobie też pakę ciuchów już drugą wygrałam trza się jak matka ubierać czasem

Bączek się obudził

Edytowane przez hope01
Czas edycji: 2013-04-30 o 12:03
hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 12:00   #4867
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Silver, myślisz? Ale skoro u Lady było to samo, a nie bierze anty? Sama już nie wiem. Do mojego gina są kilometrowe kolejki, jak się do niego dostanę, to pewnie dopiero za jakieś 3 tygodnie... Teraz już nie mam pierwszeństwa, bo nie jestem w ciąży...
No tak pomyślałam ,że może od tabl anty to może być. No ale skoro Lady też tak ma to nie wiem....hm hm hm Współczuję Wam bardzo

Cytat:
Wybrałam sobie taką fryzurę na ślub. Co myślicie?
Elegancka Bardzo mi się podoba

Cytat:
A ja również proszę o trzymanie kciuków dzisiaj bo o 15 usg brzuszka. Bardzo się boje.
Stary 2013-04-30, 12:01   #4868
hope01
Zakorzenienie

Boszszsz.. Gdzie moje maniery witam nowe mamy

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 12:11   #4869
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
marsi odpoczywa w Austri
aaa... fakt
Cytat:
Silver, myślisz? Ale skoro u Lady było to samo, a nie bierze anty? Sama już nie wiem. Do mojego gina są kilometrowe kolejki, jak się do niego dostanę, to pewnie dopiero za jakieś 3 tygodnie... Teraz już nie mam pierwszeństwa, bo nie jestem w ciąży...
Może faktycznie od tabsów... I to by nie za fajne było. Zapisz się do gienia...
Cytat:
Wybrałam sobie taką fryzurę na ślub. Co myślicie?

Chciałam z początku długie fale, no ale ścięłam te włosy ostatnio i musiałam coś innego znaleźć. Ta jest idealna.
Będzie idealna do Twojej sukienki A makijaż już sobie wymyśliłaś?
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 12:13   #4870
BlackSanctum
Zakorzenienie

Evel, jeszcze nie, ale wydaje mi się, że pójdę w złotą powiekę z wykonturowanym załamaniem i do tego pin upowa kreska, jakieś różowe usta, mocno rozświetlone policzki... Coś takiego świetlistego.
Stary 2013-04-30, 12:17   #4871
ewadylewska
Zadomowienie

Scotasia, moja Mala miala katar od 4 tyg.zycia, jeden lelarz wirus, drugi lelarz sapka, dopiero trzeci lelarz powiedzial ze to moze byc od ulewanua i karmie mala bebilonem na ulewanie. Dawalam kropelki nasivin, wit.c, trasilan czy jakos tak, taka sol do noska i robie inhalacje juz drugi tydzien i jest o wiele lepiej.

A no i odciaham Katarkiem.

Tylko mam problem bo niunia nie chce butelki jesc!!! Mam 3 rodzaje i nie chce!! Macie jakis sposob aby zechciala???
Stary 2013-04-30, 12:19   #4872
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Zdrówka dla synka

Nie bój się, będzie dobrze

Patrzcie na tego wariata : http://www.youtube.com/watch?v=vDG9a...ature=youtu.be Ja nie wiem cieszyć się martwić Na bluzce ma bluzce gumowy obrazek i on go hamuje, ale rano normalnie suną do przodu

Lady, mogłabyś spytać neurologa czy tak wczesne pełzanie może być objawem wzmorzonego napięcia >?
Moją tak samo robi i jeszcze się przekręca tzn. leży w poprzek łóżka a jak się przesuwa to wzdłuż. Myślałam że to ok jest. Hmm
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 12:21   #4873
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Ewa, nie wiem, co Ci doradzić... To jest problematyczne, jak maluch nie chce butelki, moja od razu chciała, obojętnie z jakim smokiem, bo też miałam kilka rodzajów - obecnie stosuję tylko Tommee Tippee. Może jakoś zachęcić ją, włożyć do buzi pierś, a potem szybko zmienić na butelkę?
Stary 2013-04-30, 12:22   #4874
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Witam nowe mamusie
Magnoliss pamiętam Cię
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 12:23   #4875
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Dziewczyny idziemy dzisiaj do lekarza. Mała mi kaszle mocno i wyprosiłam w przychodni, żeby nas przyjęli przed weekendem długim. Chcemy z mężem jechać na zakupy na chrzciny i komunię oraz na jeden dzień do "naszego" Kazimierza Dolnego...
Oby to nie było nic poważnego, dobrze, że jedziecie, zawsze lepiej się upewnić.

Cytat:
Gratulacje 3 miesięcy.
Powodzenia na zakupach

Dziewczyny ja to mam teraz życie. Mąż w domu na zwolnieniu, bo paluch ma skręcony, ale już go nie boli. to rano śpię do której chce, wstaje tylko na karmienie i jak uznam, że dalej jestem śpiąca to dalej w kimę uderzam , a małym zajmuje sie Tż. Fajnie, bo Piter czasem wstaje przed 5
Dziękujemy a z zakupów dupa, pokłóciłam się z mężem i nigdzie nie jadę. Na chrzciny pójdę jak dziad

Super, że mąż Ci tak pomaga

Cytat:
Zaciśnięte

Cytat:
O wow jaki siłacz Moja ostatnio dupcię próbowała podnieść
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 12:27   #4876
BlackSanctum
Zakorzenienie

Insolito, moja też tak robi, jak ją kładę na brzuchu - jakby próbowała już raczkować, masakra! Cieszyć się, czy się nie cieszyć? Nie ma żadnego napięcia, bo już jej się wyrównało (miała za noworodka takie lekkie, że jak przekręcała główkę w jedną stronę, to ciałko jej się lekko wyginało, ale już dawno to przeszło). A teraz jest taka silna, że mnie momentami zadziwia po prostu.
Stary 2013-04-30, 12:37   #4877
mala_19kw
Zakorzenienie

Nadrobiłam

Illusion-zaraz wstawiam-zagadałam się wczoraj z mężem i później mi się już nie chciało

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Lady, Black-warto by to sprawdzić co się z wami dzieje. Brzmi groźnie.

Little- cofnęłam się kawałek i mi rozjaśniło (jakie 40km ) wcięło mi jedynkę mam do ciebie ok 140 km (no może mniej-musiałabym męża dopytać ).
Także z kawy

Nomen- ja też z góry jestem pomorskie jak się patrzy (jak mogłaś nas pominąć? ).

Black-fryzura śliczna. Napewno będziesz w niej pięknie wyglądać

Co do fryzury- BOKEH -boskoooo

Ultra(chyba dobrze pamiętam? ) piękna Jula

Deli- współczuję rozłąki z tż (oby uległo zmianie i żebyście długi weekend spędzili razem ).

Lubcia-dawaj fot. z chrztu

Bijkora- ty uważaj bo Nadia ci niebawem sama z łożeczka wyjdzie (spryciula mała).

Pstryczku-Za ząbek Kubusia

Szklanka- za 3 miesiące

Uff wszystko! mały śpi więc biegne teraz gary myć i dam tą fotke do k.
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-04-30, 12:37   #4878
szklanka19
Zadomowienie

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa wścieknę się dzisiaj! Jeszcze na dodatek dostałam maila, że przesyłka, na którą czekam drugi tydzień się opóźni bo nie mają jednej rzeczy. I mam zadecydować czy chcę resztę czy anuluję wszystko. No ludzie złoci, to nie można tego było w zeszłym tygodniu napisać miesiąc będę czekać na paczkę, a chciałam, żeby na chrzciny doszła

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość

Szklanka- za 3 miesiące
Dziękuję

Edytowane przez szklanka19
Czas edycji: 2013-04-30 o 12:38
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 12:41   #4879
ewadylewska
Zadomowienie

Black, , probowalam ale jest krzyk...mam tez tommee, nie wiem kurcze, nie wyjde nigdzie.z.domu sama na dluzej....masakra. A kiedys koperek pila bez problemu...a no i raz wupila dwie butle tego preparatu ale wiecej nie chce....

Mojatez jakby raczkowac chciala juz, chodzi lezac na brzuchu swoimm lub czyims, sie wspina no i do siedzenia sie ciagnie skubana

Moze gumoey smoczek jej zasmakuje?
Stary 2013-04-30, 12:41   #4880
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewadylewska Pokaż wiadomość
Scotasia, moja Mala miala katar od 4 tyg.zycia, jeden lelarz wirus, drugi lelarz sapka, dopiero trzeci lelarz powiedzial ze to moze byc od ulewanua i karmie mala bebilonem na ulewanie. Dawalam kropelki nasivin, wit.c, trasilan czy jakos tak, taka sol do noska i robie inhalacje juz drugi tydzien i jest o wiele lepiej.

Tylko mam problem bo niunia nie chce butelki jesc!!! Mam 3 rodzaje i nie chce!! Macie jakis sposob aby zechciala???
O kurcze, tyle czasu. Bardzo współczuje. Debrze, że jest poprawa.
A do tego katarku trzeba mieć odkurzać z regulacją mocy? Chciałam kupić, bo mały nie lubi fridy, ale nasz odkurzacz nie ma takiej opcji

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Moją tak samo robi i jeszcze się przekręca tzn. leży w poprzek łóżka a jak się przesuwa to wzdłuż. Myślałam że to ok jest. Hmm
Ja wyczytałam , ze pełzanie pojawia się ok 6 miesiąca

Cytat:
Insolito, moja też tak robi, jak ją kładę na brzuchu - jakby próbowała już raczkować, masakra! Cieszyć się, czy się nie cieszyć? Nie ma żadnego napięcia, bo już jej się wyrównało (miała za noworodka takie lekkie, że jak przekręcała główkę w jedną stronę, to ciałko jej się lekko wyginało, ale już dawno to przeszło). A teraz jest taka silna, że mnie momentami zadziwia po prostu.
Piotrek też był badany pod kątem wzmożonego napięcia, jak był malutki i było ok, ale to może ujawnić się po czasie i właśnie się martwię czy przypadkiem to nie to

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 12:53   #4881
mala_19kw
Zakorzenienie

No to się obrobiłam a mały nadal śpi

Mój mąż wczoraj złapał małego pod pachy i tak jakby chciał go postawić (lekko trzymał go w powietrzu tak żeby delikatnie tylko dotykał stópkami łóżka-bo to na łóżku było) i wiecie że on normalnie chodził? stawiał nogę jedną za drugą i to całkiem dobrze (czasem tylko wysoko podnosił jak w marszu ). Te nasze dzieci naprawdę spryciule są

Teraz idę do k. (pewnie tam też mnie czeka zaległości a zaległości -ojojoj ).
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-04-30, 12:53   #4882
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ultra81 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jako że skończyłam z podlądactwem przedstawiam Wam Julkę
I uciekam na razie - młoda patrzy na mnie wzrokiem "no ej, no weź się pobaw", a potem lecimy do przychodni.
Do potem
fajna ta Twoja Julcia
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

Co do jedzenia podczas karmienia - mialam faze, ze jadlam bardzo zdrowo, 5posilkow dziennie zbilansowana dieta i w ogole, potem mialam faze na obzeranie sie wszystkim dookola, a teraz znowu nie jem prawie nic nie mam KOMPLETNIE ochoty, jem tylko po to, zeby calkowicie nie pasc z glodu. Czasem sie zdarza, ze jade tylko i wylacznie na jednej kromce chleba przychodzi maz i robi mi awanture a to i tak nic nie daje. Wezcie mnie trzepnijcie ostro w dupe, bo ostatnio tylko na chwile pomoglo :/
Lady chcesz żeby Pietraszko miał dużo wartościowego pokarmu?? No właśnie...to teraz masz odpisać że obiecujesz poprawę
Cytat:

Mój tez tak robi
Cytat:
Nie mam niestety sposobu bo mój też nie chce Tzn. wody się napije owszem ale od mleka jest tylko cyc i koniec inaczej histeria jakby go ze skóry obdzierali i z głodu by zszedł a nie wypije z butli.

Black będzie pasowała ta fryzura do sukienki no i współczuję tych dolegliwości. Nie mam pomysłu jaki może być powód
Stary 2013-04-30, 12:58   #4883
bijkora
Rozeznanie

Cytat:

a z jakiej butelki karmisz? Ja polecam Tommee Tippee. Smoczki mają kształt cycusia i są dość miękkie Od początku nimi karmię. Mam antykolkową i Mała ani razu żadnej kolki nie miała ( chociaż nie wiem czy tak na prawdę butelka temu zapobiega )

Włosomaniaczka

Stary 2013-04-30, 13:00   #4884
blogerka
Wtajemniczenie

miała z Was któraś / albo ma problemy z wypryskami po ciąży? .. u mnie jest jakaś masakra ... mam całe czoło w takiej drobnej kaszce ;| myślałam na początku że to Vitapil bo straszne bulwy mi sie po nim porobily, odstawilam i zeszlo wszytsko ale teraz znowu .. i tak sie zastanawiam czy to nie jest wina hormonow po ciazy, no bo dlaczego niby mialoby sie to pojawic, w zasadzie poza jednym kremem z iwostinu nie zmienilam kosmetykow .. jestem zalamana ... wybiore sie po majowce do dermatologa, no ale juz i tak zalapalam dola i teraz jeszcze to ..
Stary 2013-04-30, 13:04   #4885
ewadylewska
Zadomowienie

Mam te butelke tommee wlasnie i dwie aventu, nic z tego...moze jej ta papka nie smakuje, sprobuje dac jej mleka mojego, kiedys slicznie wypijala
A katarkiem na najmniejszej mocy odciaham odlurzaczem, ale Laurka pisala ze tez miala taki bez regulacji i talim wyciagala!
Stary 2013-04-30, 13:09   #4886
bijkora
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
miała z Was któraś / albo ma problemy z wypryskami po ciąży? .. u mnie jest jakaś masakra ... mam całe czoło w takiej drobnej kaszce ;| myślałam na początku że to Vitapil bo straszne bulwy mi sie po nim porobily, odstawilam i zeszlo wszytsko ale teraz znowu .. i tak sie zastanawiam czy to nie jest wina hormonow po ciazy, no bo dlaczego niby mialoby sie to pojawic, w zasadzie poza jednym kremem z iwostinu nie zmienilam kosmetykow .. jestem zalamana ... wybiore sie po majowce do dermatologa, no ale juz i tak zalapalam dola i teraz jeszcze to ..
no właśnie ja mam.. Tylko że bardziej na policzkach. Czoło zawsze miałam syfiaste, a teraz jest super. Mam po jednej bombie na każdym policzku.

Pytałam się was wczoraj o ten krem do którego wstawiłam linka.. Miałam kilka próbek właśnie tego kremu, zużyłam je, możliwe że to od tego ?
Moja druga opcja jest taka, że moze mi się tak dziać po Revlonie Colorstayu.. ale nie wiem, bo z nowości to tylko te 2 kosmetyki na twarz kładę ..

Włosomaniaczka

Stary 2013-04-30, 13:10   #4887
BlackSanctum
Zakorzenienie

Blogerka, też mam coś takiego, ale już praktycznie zeszło - tylko u mnie to było niewidoczne, jedynie lekko wyczuwalne pod palcami.

Insolito, warto mieć takie szybkie i silne dziecko pod obserwacją właśnie, ja mam szwagra fizjoterapeutę, więc od czasu do czasu proszę go, by obejrzał małą, ale nigdy nic nie znajduje u niej... Po prostu tak się rozwija. Dlatego nie bój się, u Ciebie pewnie też jest to samo.
Stary 2013-04-30, 13:11   #4888
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
no właśnie ja mam.. Tylko że bardziej na policzkach. Czoło zawsze miałam syfiaste, a teraz jest super. Mam po jednej bombie na każdym policzku.

Pytałam się was wczoraj o ten krem do którego wstawiłam linka.. Miałam kilka próbek właśnie tego kremu, zużyłam je, możliwe że to od tego ?
Moja druga opcja jest taka, że moze mi się tak dziać po Revlonie Colorstayu.. ale nie wiem, bo z nowości to tylko te 2 kosmetyki na twarz kładę ..
mnie revlon zapychał właśnie ...
ja spróbuję ten krem zmienić i wrócić do starego i zobaczę co się będzie działo

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Cytat:
Blogerka, też mam coś takiego, ale już praktycznie zeszło - tylko u mnie to było niewidoczne, jedynie lekko wyczuwalne pod palcami.

a walczyłaś jakoś z tym dziadostwem czy zeszło samo?
Stary 2013-04-30, 13:11   #4889
bijkora
Rozeznanie

ewadylewska mo że właśnie gumowy smoczek
My tak mamy ze smoczkiem uspokajającym. Silikonowego, ładnego, droższego nie chce, a chce tylko te gumowe z Rossmanna (po 2 pakowane)

Włosomaniaczka

Stary 2013-04-30, 13:12   #4890
bokeh
Zakorzenienie

dziewczyny ze śląska! mam szybkie pytanko, bo myslałam jutro wybrać się na jure krakowsko częstochowską wiecie ogrodzieniec itp... no i zastanawiam się czy tam z wózkiem da rade? byłyście z wozkiem lub bez jakoś niedawno? bo ja już daaawno i nie pamiętam.

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości