|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części naszego wątku ?? | |||
| Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.16 |
|
0 | 0% |
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.16 - Rozpakowywanie trwa
|
|
11 | 17,46% |
| Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.16 |
|
2 | 3,17% |
| Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.16 |
|
2 | 3,17% |
| Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.16 |
|
1 | 1,59% |
| Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.16 |
|
5 | 7,94% |
| Część maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz.16 |
|
3 | 4,76% |
| Obniżone nasze brzuchy, bo już wychodzą z nich maluchy. Mamy V-VI 2013 cz.16 |
|
0 | 0% |
| Obniżają nam się brzuszki - chcą wychodzić z nich maluszki! MAJ-CZERWIEC 2013 cz.16 |
|
4 | 6,35% |
| Mamy już pierwsze maluszki, reszta nisko nosi brzuszki. Mamy V-VI 2013 cz.16 |
|
5 | 7,94% |
| Mamy pierwsze maluszki, reszta już rozchyla nóżki. Mamy V-VI 2013 cz.16 |
|
1 | 1,59% |
| Sexi orki maluchy witają, okładów z samca nie zaprzestają. Mamy V-VI 2013 cz.16 |
|
9 | 14,29% |
| Szamańśkie metody stosujemy, maluchy przywołać chcemy. Mamy V-VI 2013 cz.16 |
|
2 | 3,17% |
| Regularnie się myjemy, do porodów szykujemy. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.16 |
|
2 | 3,17% |
| Są już bliźniaczki i inne dzieciaczki, niecierpliwie czekamy na kolejne robaczki. |
|
10 | 15,87% |
| Są już bliźniaczki i inne dzieciaczki, właśnie rodzą się kolejne robaczki. V-VI 2013 |
|
6 | 9,52% |
| Głosujący: 63. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15
Hello nacpaly mnie morfina poloznr i dopoedo po 14 wykapala sie ciagle spie buziak
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1354 |
|
Wtajemniczenie
|
Axella, Ty kiedyś polecałaś jakieś dobre wkładki laktacyjne, z jakiej one były firmy ??
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
cudo
Ja słyszałam o tych z rossmana że dobre, a chyba na bellę dziewczyny narzekały.
|
#1356 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
dawno się nie odzywałam, ale podczytywałam Was trochę, ciężko nadążyć za Wami jak zawsze nowoupieczonym mamusiom gratuluję śliczne dzieciaczki ![]() dzielne kobitki U nas ok, imię wybrane - Sebastian (mimo sprzeciwu teściów :P). Jenny możesz uzupełnić Mały już nie jest taki mały, 2 tyg temu ważył 2 kg, TP mamy na 30 maja. Dziś kolejna wizyta u gina, zobaczymy co u niego i jak rośnie. Przyznam że stres narasta z czasem i mimo tych wszystkich dolegliwości ciążowych jeszcze mam nadzieję, że sobie maleńki posiedzi w brzuszku ![]() Mam pytanie do dziewczyn z cukrzycą, m.in. Ash - czy termin porodu będzie ostateczną datą narodzin? tzn. czy jeśli nie uda się do tego terminu urodzić naturalnie to czy czeka Was cc? Mnie coś takiego lekarz ostatnio wspominał, ciekawa jestem jak u Was? |
|
|
|
#1357 | ||
|
Zadomowienie
|
Ślicznotek.
Cytat:
![]() Zjedliśmy resztę zupy, tż zamiast się szykować, to przysnął na łóżku, a ja troszkę przeglądam neta. Zaraz się pakuję i jedziemy na wizytę, a później na zakupy. Mam nadzieję, że jeszcze cokolwiek kupimy. ![]() Pa! ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1359 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15
Oja nie sądziłam ze po tym amolu tak mnie rozgrzeje... Nic nie czuje a na obiad pizza marnotrastwo.
Vvgh bede trzymać kciuki za Ciebie ja mam termin zaraz tydzień po Tobie
|
|
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
Jaki slodziusi!
![]() Cytat:
Co do porodu i cukrzycy. U mnie to wyglada tak,ze jesli nie urodze do tp to klada mnie na oddzial i obserwuja. Jesli cokolwiek im sie nie spodoba (waga dziecka, zapis ktg, lozysko, wody plodowe, no cokolwiek) to wywoluja porod. Najpierw oxy, potem przebicie pecherza plodowego, jak nie podziala to cc. |
|
|
|
|
#1361 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15
Mam zdjęcie wózka
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz
Super. Fajny kolorek
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1364 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój się stresuje sn i odetchnąłby z ulgą gdybym dostała skierowanie na cc ![]() cały czas ma nadzieję, że jednak będę miała cc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
czemu chcesz je ususzyć ?a jaką roślinę kupiłaś ? ![]() Cytat:
gondolka bardzo ładnie się prezentuje Cytat:
![]() też się nad nim zastanawiam, tylko troszkę drogi ![]() Cytat:
plusem są nie tylko jadalne owoce, ale te drzewka pięknie kwitną ![]() musisz przemyśleć temat, bo drzewek ozdobnych jest całe mnóstwo.. ja bardzo lubię miniaturowe wierzby albo klony palmowe.. polecam też dereń biały, który zimą dodatkowo zdobi ogród pięknymi czerwonymi pędami, jeśli chcesz jakieś pięknie kwitnące drzewko to może migdałek, też są śliczne.. jest tego uhuhuhuuuu i jeszcze troszkę- masz szeroki wachlarz do wyboru ![]() Cytat:
![]() właśnie piję pierwszy napar ![]() Banieczko leż i odpoczywaj, wracaj szybko do formy Cytat:
za wybrane imię ![]() wpadaj do nas częściej i czekamy na relację z dzisiejszej wizyty
|
|||||||||
|
|
|
#1365 |
|
Zadomowienie
|
Super!
Uwielbiam połączenia z czarnym/szarym. |
|
|
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz
Fajnie się prezentuje
|
#1367 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 20
|
|
|
|
#1368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Kiedy zaczynasz brać wiesiołka, na ile dni przed porodem i jakie dawki?
|
|
#1369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V
To tak jak u nas, ale my mamy z zielonym.
Jak się odgracę to zrobię fotkę, mama jak chciała zobaczyć to zaglądała przez dziurkę w pudle
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj jak wyszłam na miasto to przy chodzeniu pierwszy raz kuło mnie dosyć mocno w szyjce..
dzisiaj na miasto pojechałam z Tż i momentami musiałam się zatrzymywać tak mocno mnie kuło.. wiem, że dużo z Was ma tak często, u mnie prawie to nie występowało, więc się zastanawiam o co chodzi. Ale się nie martwię ![]() za to Tż już podjarany, że może zobaczy niedługo synka śmiać mi się z niego chce, bo on ciągle myśli że niedługo urodzę.. w rossmannie w promocji są wkładki laktacyjne. wczoraj babeczka ostatnie opakowanie sprzed nosa mi sprzątnęła, ale dzisiaj już mieli dostawę więc kupiłam ![]() śliczny kolorek ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- no właśnie jest pyyyycha ![]() zrobiłam sobie duży kubek i myślałam, że pół wypije teraz a pół wieczorem i nawet się nie obejrzałam jak już dno kubka widać ale ja bardzo lubię ziołowe herbatki ![]() a Ty kiedy zaczynasz pić ?
|
|
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
xal pamiętaj, że dziecko w połowie będzie takie jak Ty, a połowie jak TŻ, więc może wcale nie będzie się wściekać w bujaczku
a wiesiołka i liście powinno się po skończonym 36 tyg. zacząć brać czyli dokładnie 37t0d, wiesiołek 3x2 tabletki Właśnie muszę zakupić drugie opakowanie, bo już jedno zjadłam ![]() lonely a takie kłucie to ja też mam często, szczególnie jak mała się tam pyrga na dole, wczoraj to siedzieć nie mogłam tak dawała czadu. Dopakowane do torby ręczniki?
|
|
|
|
#1373 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z meg
Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- wróciłam z KTG i gina.. Maluszek miał zapisy regulane od 100-160, to chyba dobrze? U mnie był jeden skurcz, ale w ogóle go nie czułam i doszedł do 50 więc też chyba bez szału ![]() Szyjka się powoli zaczyna przygotowywać, coś sie zaczęło rozpulchniać - coś czuje ze to może być zasługa tych obrzydliwych liści malin albo wiesiołka .. Szyjka boli bo maluszek bardzo nisko, wstawił głowe i sobie wesoło siedzi.. Zapomniałam tylko zapyć o to sączenie się czy to może być śluz czy wody.. ale jakby to były wody to by może wyczuła przez brzuch ze mało wód? czy nie wyczułaby?? |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1374 |
|
Zakorzenienie
|
banka śliczny synek
|
|
|
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślałam żeby brać po 3 kapsułki dziennie.. tylko nie wiem czy już od jutra, czy poczekać i po majówce zacząć
|
|
|
|
|
#1376 |
|
Zadomowienie
|
Piękny
---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Ja biore dwie dawki po jednej kapsulce od konca 36 tygodnia |
|
|
|
#1377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czytam Was ale nie mam weny na pisanko ![]() jakiś dziwaczny mam humor
|
|
|
|
|
#1378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
) 3x2 ale tak mam napisane na opakowaniu |
||
|
|
|
#1379 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo ladny moj ulubiony kolor
![]() Dzisiaj bylam pierwszy raz na tym ktg ale wszystko ok na tego paciorkowca dlugo sie czeka bo 10 dni i to roboczych |
|
|
|
#1380 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No śliczności ![]() ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

śliczne dzieciaczki 
na codzień aktualnie to siedzę na wizażu
ale chemia mnie bawiła od zawsze, w niemczech na lekcji chemii nawet mydło produkowaliśmy
a problemów ze skórą to ja już miałam że hoho!

Ślub 27. X. 2012
albo ususzę klematisy, albo zniszczę roślinkę