|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pro-ana
Droga Moemoe,
Napisałaś mi ,że masz BMI 17, 1 i nie muszę wiedzieć ile masz wzrostu ani ile uwarzysz ,ponieważ na dzień dobry wiem ,że jesteś zadowolona z faktu ,że masz niedowagę! Nie zamierzam Cię atakować ,ponieważ nie można nikomu zakazać wchodzenia na strony internetowe typu pro- ana. Zgadzam się z powyżej zamieszczonymi postami ,że na leczeniu nie ma się dostępu do internetu nie bez powodu. Może nie wszystkie strony typu pro-ana zawiera 10 przykazań przykładnej anorektyczki ,ale jak można twierdzić ,że takie strony nie szkodzą skoro już sama nazwa sugeruje niewłaściwy sposób odżywiania się. Pro -popieranie a ana jest skrótem od anoreksji ,więc wybacz ,ale nie dziwota ,że osoby ,które troszczą się o swoje zdrowie i nie śpieszy się im do trumny nie dają się zwieść idei być lekka jak motylek. Pozdrawiam Artemida1989 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
to i ja przepraszam, bo również źle zrozumiałam twoją wypowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
nie ma sprawy
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.