|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiarygodni sprzedawcy z Allegro
|
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
a ... to swoja drogą
![]() .... a na marginesie nie mogę swojego TŻ okduczyć okreslania też w ten sposób perfum
|
|
|
|
|
#243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.I się śmieje, a ja się pieklę... |
|
|
|
|
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#245 |
|
Przyczajenie
|
A czy któras z was kupowała u uzytkownika PTISSOT ?? Chcialam zamowic Lacoste touch of pink u niego, wszytsko wyglada ok ale moze cos doradzcie
|
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#248 |
|
Rozeznanie
|
a co sie dzieje z perfumellą? zdarzały sie juz takie przerwy? juz dosc długo nie ma nic wystawionego....
|
|
|
|
|
#249 |
|
Przyczajenie
|
powtorzylo si eto wiele razy ale po raz kolejny Rotez2 perfumki o3malam dzis niedrogo oryginalne d&G mrrr
|
|
|
|
|
#250 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny, zwracam się do was z pytaniem czy wg Was są to wiarygodni sprzedawacy?
-PROMESSE http://www.allegro.pl/item174095290_...l_orginal.html -PerfumShop1 http://www.allegro.pl/item174397992_...tynki_wwa.html -Katis25 http://www.allegro.pl/item175189675_...a_krakow_.html -individuelle http://www.allegro.pl/item175422871_...l_orginal.html dlaczego opakowania perfum na dwóch pierwszych aukcjach różnią się od dwóch pozostałych skoro wszystkie są 'oryginalne' - jak podają sprzedawcy ?! z góry dzięki za każdą pomoc, pozdrawiam oczywiście
|
|
|
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
również promesse jest polecanym sprzedawcą przez Wizażanki. co do pozostałych dwóch - nie umiem Ci odpowiedzieć- nie znam, nie kupowałam nic.
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
A BartekWawa: http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=3811473 ?? Znalazłam o nim tutaj tylko jedną wypowiedź...
|
|
|
|
|
#253 |
|
Przyczajenie
|
Użytkownik Perfumomania kupiony Armani 100 ml jest ok, mogę polecić, zresztą po komentarzach widać, że nie ma kitu
Ja przynajmniej polecam. najtaniej na allegro, wysyłka szybka (piątek zakup, sobota wysyłka, poniedziałek jest). Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#254 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/show_user.php?...e=fb_recvd_neg
|
|
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najtaniej? http://www.allegro.pl/item179404741_...a_allegro.html a tu dużo taniej... http://www.allegro.pl/item178040639_...007_tanio.html |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#256 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
!Jeszcze nigdy się nie zawiodłam, towar jest orginalny,zafoliowany,a przesyłka bardzo szybka.Poza tym czasami mi doradza w kwestii wyboru, typuje co jest na jaką pore roku i co mi odradza. Reasumując oceniam go bardzo pozytywnie i polecam,do tej pory mnie nie zawiódł.Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
#257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#258 |
|
Zadomowienie
|
Mialyście może styczność z użytkownikiem ExtraKosmetyki ? Właśnie wypatrzylam u niego piankę z Welli SP, po 38 zł, a normalnie w salonach są po ponad 80 zł. Komentarze ma same pozytywne... Za taką cene wziełabym nawet 3 sztuki, tylko żeby nie okazały się tanimi podróbkami...
|
|
#259 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
|
#260 |
|
Zadomowienie
|
O, ok, wpisałam w wyszukiwarkę sprzedawcy a allegro i wyskoczył mi ten wątek
Przepraszam
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
Kochani moi... Sprzedawcy wiarygodni, polecani, perfumy oryginalne, a przygody się zdarzają...
Nie będę się tu rozwodzić nad tematem - chcę tylko ostrzec i zwrócić uwagę na jedną sprawę... Bez względu na to u kogo kupujecie i jak bardzo sprzedawca jest pewny - po odebraniu paczki, obejrzyjcie ją od A do Z siedem razy i pod żadnym pozorem nie róbcie po drodze zakupów w sklepach zaopatrzonych w magnetyczne czujniki mając nieodpakowaną wodę w torbie. Mało mnie wczoraj nie zamknęli w Tesco - w pudełku świeżo odebranych z poczty perfum był nierozkodowany pasek magnetyczny. Jeszcze dochodzę do siebie... |
|
|
|
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
#263 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kropko Tesco to Tesco, bo tam raczej nie uswiadczysz perfum ktore kupilas na allegro ale pomysl co by bylo jakby ta przygoda przytrafila Ci sie np w Sephorze? i bylby to np tester z allegro |
|
|
|
|
|
#264 |
|
Przyczajenie
|
Mam pytanie dokonałem zakupu u Rotez2,zawsze bvłem zadowolony teraz też na pierwszy rzut oka wszystko est ok, jednak na kartoniku miałem przyczepioną metkę z ceną 45, troszkę zgłupiałem i nie wiem o co chodzi, czy, aby nie bazar,ale ten sprzedawca ma dobra opinię...
|
|
|
|
|
#265 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję.
Cytat:
Długo później zakumałam, że może to ta woda... Poza tym nie wiem czy wiesz, ale kupujący nie jest zwolniony z odpowiedzialności za posiadanie kradzionego towaru. Pan ochroniarz który mnie sprawdzał chyba lubi nieduże brunetki, bo darował mi rozmowę z policją... Miło z jego strony. A co do Twojego przykładu... Kiedy już się okazało, że to woda, oczami wyobraźni zobaczyłam siebie w Carrefourze zamiast w Tesco, gdzie mam zwyczaj przed zrobieniem zakupów zakuknąć do Douglasa... Słabo mi się zrobiło... |
|
|
|
|
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
Co do pikania - ja kiedyś notorycznie chodziłam w kurtce, która w małej kieszonce miała nierozkodowany pasek. Pikałam namiętnie w różnych sklepach
Dopiero jakiś bardziej inteligentny sprzedawca w sklepie ciuchowym wpadł na pomysł, że gdzieś mogę mieć takie nierozkodowane coś. Znaleźli i rozkodowali.Zdarza też mi się pikać książkami
|
|
|
|
|
#268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znam kilka przypadków gdzie komuś dla jaj przyczepiono do ubrania pasek w sklepie i spore dymy były. Ja kiedyś miałam w spodniach, w kieszeni. Miesiąc później poszłam w nich do tego samego sklepu i też był cyrk, jakimś cudem miałam paragon w torebce, więc mnie puścili, ale wstyd był że hej, no i nie obyło się bez rewizji. Nie powinnaś wyjść o własnych siłach z tych sklepów.
|
|
|
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście ochrona mnie oglądała na dziesiątą stronę, zaglądali do torebki czy plecaka, ale skoro nic tam nie było, to puszczali.
W przypadku ksiażek łatwo było stwierdzić - bo książka pikała, a skoro to nie była księgarnia to spoko. A z kurtką nie miałam jakichs większych problemów - nie wiem, może ochrona mnie oglądała od początku (jak się pląta czarne w glanach z miną mordercy to trzeba zwracać uwagę ), moze widać było, że nie mogłam niczego zwinąć? No w każdym razie nie straszyli ani policją, ani niczym takim
|
|
|
|
|
#270 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Za pierwszym razem - przyznam, byłam skonsternowana. Przy każdym następnym, to już był szczery śmiech na moich ustach i myśli - co tym razem .
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.

.

.