|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Copyraptor
|
Dot.: Czy blog ze zdjęciami lalek może się spodobać?
http://medithanera.blogspot.com/2013...sta-robin.html Zdjęcia z zakładaniem rajstop boskie
Ale popracuj nad ich jakością, zdecydowanie I dodaj gadżet obserwatorów, litości!
Fanpage z moimi rysunkami, które pewnie już gdzieś widziałaś w internecie, tylko nie wiedziałaś, że to moje. Edytowane przez cholernarejestracja Czas edycji: 2013-04-28 o 23:38 |
|
|
|
#962 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
- co brzmi chyba jeszcze gorzej, ale weszłam w fazę ciężkiego zwątpienia, bo odkąd skupiłam się bardziej na lalkach, a mniej na pisaniu notek, to odwiedzających zaczęło się robić coraz mniej i mniej, to zaczęłam się zastanawiać czy to w ogóle może być interesujące. Rozumiem, że tak i że ewentualne zainteresowanie lub jego brak zależy ode mnie a nie od tego, że to taka specyficzna dziedzina. I dziękuję za opinie. |
|
|
|
|
#963 |
|
Copyraptor
|
Wiesz co, z hobby jest tak, że to Ci się raczej nigdy nie będzie "opłacać".
Zapytaj samą siebie, czy gdyby nie było internetu i możliwości chwalenia się tym, co robisz, to nadal byś to robiła. Jeżeli odpowiedź brzmi "nie", to znaczy, że nie jest to prawdziwa pasja, tylko potrzeba podreperowania sobie ego ![]() Ja wiem, że nie przestałabym rysować tylko dlatego, że mój blog by padł. To jest po prostu coś, co uwielbiam, i nie wyobrażam sobie bez tego życia, po prostu. |
|
|
|
#964 |
|
Konto usunięte
|
Ja bym tło bloga zmieniła, bardzo męczy - pokazujesz dużo fotek i zamiast na nich się skupić, to ogrom szczegółów tła rozprasza.
Ogólnie tak, blog może się podobać nie tylko lalkarzom, ja akurat buszuję teraz po blogach domkowo-lalkowych bo szukam inspiracji na domek dla lalek dla córy, a lalkarzem kompletnie nie jestem
|
|
|
|
#965 |
|
Rozeznanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40548765]Ja bym tło bloga zmieniła, bardzo męczy - pokazujesz dużo fotek i zamiast na nich się skupić, to ogrom szczegółów tła rozprasza.
Ogólnie tak, blog może się podobać nie tylko lalkarzom, ja akurat buszuję teraz po blogach domkowo-lalkowych bo szukam inspiracji na domek dla lalek dla córy, a lalkarzem kompletnie nie jestem [/QUOTE]Zgadzam się co do tła po całości, ma za dużo drobiazgów i rozprasza. Uproszczone i przejrzyste blogi lepiej się przegląda i mniej się odbiorca męczy. Bardzo fajne i ciekawe te przeróbki są Tylko wypadałoby zadbać o ciut lepszą jakość zdjęć.
|
|
|
|
#966 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Na pewno robiłabym to gdyby nie było internetu, ale wtedy po prostu odkładałabym je na półkę bez obfotografowywania i prób pokazania w jaki sposób zrobiłam poszczególne elementy (w czym póki co jestem beznadziejna). Bez myśli o wrzuceniu tego na bloga... możliwe, że mniej bym się starała i na pewno nie zaczęłabym prób nauczenia się robienia bucików dla Barbie, pewnie w ogóle bym ich nie polubiła, wcześniej zajmowałam się tylko tymi większymi, porcelanowymi/plastikowymi/winylowymi. No ale... potrzeba podreperowania sobie tego też w tym jest, niestety mam dość paskudny charakter, ale to chyba niezależne od bloga. Spróbuję coś zrobić z tym tłem... |
|
|
|
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak rozreklamować blog w nieirytujący sposób?
Cytat:
dlatego nie wstawiam zdjęć i niedługo spiehdalam na wordpressa.(Póki nie jestem sławna |
|
|
|
|
#968 |
|
Konto usunięte
|
Co do rozreklamowania to tego... po założeniu trolololo wątku miałam ogrom wejść, mimo, że wywaliłam na tamten czas adres z podpisu
Ale jednak nie polecam
|
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Hejtery?
|
|
|
|
#970 |
|
Konto usunięte
|
Nieee, komentarzy nie było tylko wejść nagle tysionc
Ale oberwałam tu bana tymczasowego i połowa ludzi ma mnie za idiotkę
|
|
|
|
#971 |
|
Konto usunięte
|
A ja dostałam pierwszy niemiły komentarz od anonima
|
|
|
|
#972 | |
|
Zadomowienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;40566847]A ja dostałam pierwszy niemiły komentarz od anonima
[/QUOTE]O matko wygrzebałam teraz te komentarze ![]() Cytat:
![]() Kurde czemu ja dopiero teraz trafiam na ten wątek
|
|
#973 |
|
Konto usunięte
|
Bo jesteś sierotka
![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Ej a może to Frugo się fochło o złą recenzję i tak reaguje? ^^ |
|
|
|
#974 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie mi to samo przyszło na myśl
|
#975 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
Jak rozreklamować blog w nieirytujący sposób?
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;40569292]Ojoj, czyli raczej nie mam co liczyć na współpracę z nimi
![]() Może dane będzie Ci się zreahabilitować ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
|
|
|
#977 |
|
Raczkowanie
|
www.majmejkap.blogspot.com
a co sądzicie o moim blogu?
|
#978 |
|
Ha ha ha ha ha
|
jestę plebsę?
![]() Do mnie świry nie zaglądają
|
|
#979 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zmień adres bloga w podpisie, bo nie działa poprawnie
|
|
#980 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam ostatnio mase wejsc z ruskiego google a slowo kluczowe to " iz ipad jest" ...
|
|
|
|
#981 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W pierwszym momencie to samo chciałam napisać w komentarzu
|
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
Jak rozreklamować blog w nieirytujący sposób?
Nie syp popiołu na głowę tylko skrop ja napojem Frugo
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
|
|
|
#983 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co do ilości postów to wszystkie pomysły na wpisy mam zapisane w grubym brulionie, coś mi przyjdzie na myśl - to od razu zapisuje ![]() Brulion jest już po części zapełniony
|
|
#984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam bardzo lubię Cię czytać i tam, i tu, o ![]() Tylko jak zwykle mam problem z ogarnięciem nawet najprostszego interfejsu, dodaję do obserwowanych jeden blog w bólach co dwa dni Stara się chyba robię. [1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;40566847]A ja dostałam pierwszy niemiły komentarz od anonima [/QUOTE]Myślałam o Tobie ostatnio Znaczy o blogasie, żeby wreszcie poczytać i pokomentować A kisiel też na mnie szału nie robi ![]() A tera uwaga, bo gupi Andżej będzie się uczyć wstawiać znak wodny na zdjęciu ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
Ja takie tematyki lubię, sama uwielbiam bawić się przy paznokciach i malować, ale zawsze mam wrażenie, że co zrobię to nie nadaje sie do publikacji no a teraz to w ogóle dopiero zaczynam odżywać po odrastaniu odbarwionych płytek.U Ciebie mnie bolą oczy od tego białego tła ale może nie sugeruj się tym w sumie, mam coś nie tak z oczami ostatnio
|
||
|
|
|
#985 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
|
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdzie to sprawdzić w ogóle? bo kraj już wyczaiłam, ale po wyszukiwaniu to nie wiem
|
|
|
|
|
#987 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#988 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A co do słowa klucz to chyba będzie tak: statystyka ->źródła ruchu sieciowego-> i to będzie na samym dole. Nie jestem tylko pewna czy to, to. Edytowane przez 05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d Czas edycji: 2013-05-02 o 08:51 |
|
|
|
|
#989 |
|
Ha ha ha ha ha
|
Zadam niedyskretne pytanie: Choco, przytyłaś coś od założenia bloga?
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko czy czytelnicy przetrawią te posty tak szybko? Nie każdy ma czas by zaglądać kilka razy dziennie, czy nawet codziennie, a później najzwyczajniej część postów mogą przegapić.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

nie powinnaś pisać/robić zdjęć porządnie wtedy, kiedy są czytelnicy. To czytelnicy się zjawią wtedy, jak będziesz dobrze pisać i robić ładne zdjęcia
Tylko wypadałoby zadbać o ciut lepszą jakość zdjęć.

dlatego nie wstawiam zdjęć i niedługo spiehdalam na wordpressa.

Ale jednak nie polecam 

ale może nie sugeruj się tym w sumie, mam coś nie tak z oczami ostatnio
bo kraj już wyczaiłam, ale po wyszukiwaniu to nie wiem