![]() |
#4771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak schudnąć?
dzięki za słowa otuchy
![]() nie stresuję się za bardzo wszystko zawlam na instruktora albowiem ja nie mam zielonegho pojęcia o kierowaniu pojazdami, więc on jest za wszystko odpowiedzialny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4772 |
Wtajemniczenie
|
Nikuś, a może tam do Ciebie wpadł jakis pzrystojny Pan od elektryczności -
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4773 |
Wtajemniczenie
|
Neseczko Kochana, masz rację to juz problem Twojego instruktora, by nauczyc Cie jeżdzić, w końcu za to mu płacisz.
A jeżdziłąś już po ulicach, czy zaczyznasz na terenach terningowych? |
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj miałam pierwszą godzinę w życiu, nauczyłam się co jest w samochodzie jak zmiennia się biegi itp, jeżdziłam po uliczce parkingowej, dostałam zadanie podjechania do bramy na 1.5 m i świetnie mi się to udało dziś o 16 mam drugą godzinę, pewnie na placyku będę uczyć się skrętów, podoba mi się to że instruktor nie kazał mi brać po 2 godziny tak jak inni instruktorzy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4775 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Masz rację z tymi dwoma godzinami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4776 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ide na 50-ke do siostry mojej mamy,czyli mojej ciotki,tylko tyle,ze ja tu nikomu ciocia-wujek nie mowie,bo sami tego nie chca,a i ja wiecej jestem jak ich siostra a nie siostrzenica....Wypozyczy la sale i jak nas wszystkich znam to zabawa bedzie trwala 2 dni,lubimy sie bardzo bawic,tanczyc....w szczegolnosci ja i moj kuzyn ukochany.....Przyjezdza rodzinka z Polski,w tym moi rodzice...Bedzie zabawa,,,ciesze sie,bo juz tego potrzebuje
![]() switezianko..co do mojego kolegi...a niech se gada...ja tez zwracam szczegolna uwage na wyglad....u siebie i u innych...a jego gadanie to i nawet przyjemne jest wiesz... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4777 |
Wtajemniczenie
|
Neseczko Kochana,
widac trafiłąś na uczciwego człowieka, który w dodatku nauczy Cie jeździć. Cieszę sie, że tak świetnie Ci szło. Wyczuwam u Ciebie zadowolenie i zainteresowani temat. Będzie z Ciebie dobry kierowca, juz teraz masz zapał i sprawia Ci to pzryjemnośc, a do juz bardzo wiele znaczy. Trzymam więc kciuki kochanie i prosze zdawaj nam relacje ![]() Marus Kochana, wreszcie sie odezwałaś!!! Gdzie Ty sie PIekna podziewasz? Nice wyłączaja prąd i nawiedza Ją pzrystojny Pan elektryk, Neska rozbija się z Instruktorem, a Ty co kochana - nie mow, że pracujesz ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4778 |
Wtajemniczenie
|
Johhanko Kochana,
tak mi się własnie wydawało, że On jest Tobą zauroczony, ale masz racje Kochana, niech się toba interesuje i prawi komplementy - dla naszej duszy to miód - zgadzam sie z TOBą. Kochanie, to widze, że ty masz dużą częśc rodzinki obok siebie. Dlatego ąłtwiej Ci tam żyć. Jesli moge CIe kochanie zapytac, to dawno już wyjechałas z Polski? Zamęczę Cie pytaniami, ale tez jestem bardzo ciekawa jaka sobie kupiłaś kreacje, w jakim kolrze, w jakiej formie? zdradzisz tajemnice Kochana? a ja będę się starała wyobrazic sobie Ciebie w tym pięknym stroju, roześmiana i rozbawiona - bo włąśnie taka jestes Johhanko - widac to bylo na zdjęciach ![]() Pogodna z Ciebie istotka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4779 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jakiś taki nie w moim typie ![]() ![]() Ja też Johannko jestem ciekawa odpowiedzi na wszystkie zdane pytania pzrez Switeziankę ![]() Johannko ale ja nie mam zdjecia Twojego Synka ![]() Nie doszło ![]()
![]() |
#4780 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Zadomowienie
|
Nesko zycze wszystkiego dobrego na te twoje prawo jazdy...bedziesz widziala,jak ci sie spodoba jezdzenie samochodem....niekiedy bedziesz miala ochote zabic tego swojego instruktora(przynajmniej ja tak mialam)....nie dawaj sie sprowokowac...badz spokojna...i wszystko bedzie ok
![]() Zycze gumowych drzew i dawaj sprawozdania... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4782 |
Wtajemniczenie
|
oczywiście Neseczko, tak jak pisze Johhanka - czekamy na Twoje sprawozdania z opisem postępów w nauce i twoich nowych fascynacji motoryzacyjnych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4783 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4784 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
-tutaj jestem 15 lat,przyjechalam do meza,ktory tu jest 20 lat -mam tutaj moja i meza rodzine,jest tu nas baaaaaaaaaaardzo duzo,w Polsce zostali tylko moi rodzice ze wzgledu na dziadkow,mieszkaja w jednym domu,i siostra mloda mezatka(nauczycielka,yhh) z bliskiej rodziny,bo mam jeszcze kupe rodziny ale w Wroclawiu -suknia jest czarna z srebrnymi nicmi obszywana,troszke za kolanka,na ramiaczkach ,ktore z tylu ida na krzyz,suknia jest prosta -nikus posle ci zdjecia tego mojego synka -tu masz racje switezianko,jestem z natury bardzo wesola,rozesmiana ale umie tez byc inna......uparta,jedza no... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4785 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czekam na zdjecie ![]()
![]() |
#4786 |
Wtajemniczenie
|
Nikus, masz racje nasza Johhanka będzie robiła za gwiazdę.
Kochanie, a jak tam pzrystojny młody pan elektryk - czy znów miałas przerwy w dostawie prądu? ![]() Johhanko, dziekuję za wyczerpujące odpowiedzi. 15 lat to duzo czasu i czujesz sie juz tam tak jak u siebie i zapewne sobie chwalisz. To dobrze, ż emasz tyle rodziny wokół siebie - nie czujesz się samotna. A kreacja - zreczywiście będzie super - elegancka - pasująca do Ciebie ![]() czekamy na zdjęcia. Marusiu Kochana, nie znam Twojego problemu, ale uważam, że narazie powinnas zrobic z siebie biedną owieczkę. Wojownicza natura nie zawsze popłaca. A zrobienie z siebie niewiniątka i naiwna prośba o zrekoma pomoc - będzie chyba teraz dla Ciebie łatwiejsza - chociaz wiem, że człowiekowi myslącemu i czującemu trudno jest robic z siebie słodką idiotkę - ale czasem tzreba Kochana - cel uświęca środki. ![]() trzymaj się Piekna. jesteśmy do twojej dyspozycji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4787 |
Zadomowienie
|
nikus,switezianka
![]() nikus wyslalam zdjecia... ![]() marus ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4788 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, jakie potrawy przyrządzacie na święta? Rzućcie mi jakiś pomysł, bo muszę choć jedną zanieść do rodziców
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4789 |
Wtajemniczenie
|
Leweczku Kochana,
ja to kiedys byłam mistrzyni kuchni, teraz juz mi sie nie chce specjalnie nic szykowac. Jesli juz cos pzryrządze, to upieke schabik z majerankiem i czosneczkiem, a na pzrystawke jajka z kawiorkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4790 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O tak kochane i ja poproszę o jakis pomysl,szczególnie na jakąś sałatke. Schabik Lewka jest u mnie w menu ,wiec jedna rzecz mam z glowy ![]() Johannko kochana lece na poczte ![]() Doczytałam na dole o jajeczkach z kawiorkiem ,napisz proszę Switezianko kochana coś wiecej;jaki kawior ,jakies proporcje czy tak na oko ![]()
![]() |
#4791 |
Zadomowienie
|
Johannko tym razem doszły tak jak trzeba
![]() ![]() Synek niezłe ciacho,no no........Bardzo przystojny dżentelmen ![]() Jahanno a Ty jestes po prostu zjawiskowa, po raz któryś juz napisze, masz bardzo oryginalna urodę emanującą cieplem. ![]()
#4792 |
Wtajemniczenie
|
Nikuś Kochana,
ja nabywam droga kupna oczywiście ![]() Ze słoiczka kawioru przerobisz - mysle 8 jajek. Oczywiście jaja gotujemy, studzimy w zimnej wodzie, obieramy ze skorupek. kroimy na połówki. z każdej połówki ostrożenie wyjmujemy żółtko (by nie uszkodzic blonki białkowej) i odkladamy je do głębokiego talerza lub miseczki - żółtka najlepiej podważać nożen, lub łyżeczką. -otoczki białkowe odkładamy na tace, delikatnie, by ich nie uszkodzić, bowiem posłużą nam za łódeczki do nakładnia farszu "żółtkowego". -żółtka upzrednio przełożone do miseczki ugniatamy najlepiej widelcem w celu rozdrobnienia ich do postaci mazi - mogacej byc z grudkami, -nastepnie dodajemy kilka łyżeczek majonezu (to w zalezności od ilości żółtek - masa ma być konsystencji gęstej pasty tak by można ją było nałożyc do łódeczek białkowych), żótka ugniatamy z majonezem, doprawiamy sola i pierzem do smaku - z sola nie nalezy pzresadzac, bowiem majonez juz nadaje smak, a kawior sam w sobie bywa słonawy, -tak pzrygotowana paste nakładamy łyżeczka do zagłębien w łódeczkach białkowych , -powierzchnie wyrównujemy wypukłościa lyżeczki, - w ten sposób pzrygotowujemy wszystkie łódeczki i układamu je na tacy na węższych spodach czyli farszem pastowym do góry, następnie otwieramy słoiczek z kawiorem , -małą łyżeczka nakładamy "bombkę kawioru' na wierzch z pasty żółtkowej. To tyle - reszta zalezy od fantazji i inwencji. jajak ładnie wyglądaja z czarnym i czerwonym kawiorem ulożone na listkach sąłaty. Smakuja pysznie - uwielbiam je i polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Wtajemniczenie
|
Johhanko,
masz jakies nowe zdjęcia? Nikuś, a Ty dalej z tym pzrystojnym elektrykiem urzędujesz? uważaj , bo Mąż zaraz wroci z pracy i nie będziesz sie mogła tłumaczyc awaria w dostawach prądu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4794 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4795 |
Zadomowienie
|
Switezianko Skarbeńku ja już mam ochote na te jaja.
Zrobie je na pewno zwłaszcza,że uwielbiam i jaja i kawior ![]() ![]() Oczywiscie kochana,ze ja tez kupuje w sklepach dla elementu spolecznego i tez najcześciej w Auchan bo takowy mam nie daleko. I chyba jest najtańszy z wszystkich marketów jeśli chodzi o elementy pozywienia spożywczego. Switezianko te jajeczka już smakuja po tak apetycznym opisaniu ich przez Ciebie ![]() Johannko po prostu taka jestes; piekna ,zjawiskowa i apetyczna ![]() Całuski dziewczynki ![]()
#4796 |
Wtajemniczenie
|
Nikus Kochana,
to cieszę się, że tY tez nabywasz drogą kupna elemnt pożywienia w sklepach dla elementu spolecznego w dodatku kawior z półelementow szlachetnych ryb. Kochana Moja, Ty dfzis jakś smutna byłaś , ale to chyba z powodu tego pzrystojnego elektyka, pewnie Mąż Wam pzreszkodził ![]() ![]() Całuję Cie mocno i jaja zrób koniecznie - oczywiście yte z kawiorem - nie trzeba czekać na Święta, tylko jeśc, bo to tez mało kaloryczne danie , jak na nasz element spoleczny. Ściskam Cie cieplutko Moja Kochana i myślec będę o Tobie cieplutko - jak zwykle. Johhanko - do jutra Śliczna. Buziaczki Moje Piekne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4797 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aja kochana switezianko robie te jajeczka dokladnie jak ty,tylko do masy z zoltek,majonezu dodaje jeszcze pore albo szczypiorek drobniutko posiekany...tez pycha... ![]() Ja juz bede sie z wami zegnala,musze na zakupy jechac,zajrze tu wieczorkiem,moze ktos bedzie... Milego wieczorku dziewczyny,sciskam i caluje,pa do jutra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4798 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziś byłam w Wilanowie [ szkoła jest przy dolnej] Warszawianki będą wiedziały, jechaliśmy chełmską, posińską do wilanowa a potem z powrotem sobieskiego
![]() normalnie jestem w szoku że byłam na mieście, muślałam że dziś będę uczyć się skręcać na placyku ale cóż........ chyba muszę śę napić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4799 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A teraz sie kochana napij ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zareklamowałyście dzisiaj Magdę M, przyszłam późno do domu, ale kawałek obejrzałam jednym okiem, dwoma bym nie dała rady ![]() kompletnie nie w moim guście, nie podobają mi się te postacie i ten ich świat i wogóle nic ![]() ale ja wogóle taka mało rozrywkowa jestem nic mi się ostatnio nie podoba ![]() jakoś przeżyłam ten dzisiejszy dzień, zmęczona jestem, idę do wanny dobrej nocy życzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.