|
|
#2881 | |||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
na dietach typu 1200 metabolizm mi staje i nie chudnę ![]() Cytat:
z tego co pamiętam to fasolka szparagowa i kaszka krakowska czyli drobno łupana gryczana sa polecane . Więcej nie fiem ![]() Cytat:
może dlatego tak wolno mi łapał kolor , że niedojrzała i bez cytryny , ale na opakowkie nie było o tym ani słowa , ino że zalać , ostudzić i pacnąć
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#2882 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
woskowane czyli takie ciut połyskliwe jakby.. te są supcio, ale nie dla mnie-byłyby za długie a z zamkami na dole nie da sie skrócic ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
ej weź nie mow..własnie wróciłam z rezerwatu z torbamoich ciuchow z onliajnu ![]() kupilam te kiece http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...ed-with-bugles szału nie robi ,ale stwierdział mze zostaje bo nie przezyje kolejnego lata w dzinach ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- a ta bluzeczka z cwiekami na kołniezyku jest słitasna-redzia powinna se kupic, pasowałaby jej...moja morda srednio do niej pasuje,ale trudno-pasczzy nie zmienie a mietowa bluzka nie jest miesntowa tylko łazienkowo-zielono-nietopsze , jesczze nad nia pomysle,ale za 19 zł to mi sie nie chce czasu tracic na dojazd zeby ją zwracac![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- pytanie do trądseterek siedzacych na lukbuku-cyz mozna mocis pasek w tali do oversajzowej bluski? czy to niewybaczalny buont?
|
|
|
#2883 |
|
Wpisz tu zomzing
|
oblucz sie w tym po prostu; jak chcesz to jeszcze i obfoć
|
|
|
|
#2884 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mleko to myślelim, że zasadowe, ze neutralizuje kwas? ale i tak mleka nie mogę w standardzie więc nieważne ![]() zimno mi - kokutfa grzeje się przy świecach i topię ludziki z cynamonowego wosku w żeliwnym rondlu ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
![]() ale kieca bardzo spoko |
||
|
|
|
#2885 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
no mie sieu podobie ![]() i to jedyny sposób zeby jakkolwiek wygladac w spodnicy...inaczej wyglądam jak stóg ![]() http://www.polskiekrajobrazy.pl/imag.../big/3866P.JPG ![]() Cytat:
dla mnie to ekstremalne obnazenie ![]() bardziej obnazam sie tylko na plazy albo zagranico ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- ach! i mam swoj chinsky wyrup kripersopodobny ![]() cudne som, majo tylko jedno wade ze sa z plastiku,a;e pozatym to spoko-i normalnie do wszystkiego pasujo
|
|
|
#2887 |
|
grozi wypollizowaniem
|
mam pytanie natury egzystencjalnej :
zna ktos jaka kultowo knajpe w berlinu do ktorej trzeba isc? szukam czegos fajnego
|
|
#2888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lub moja 10cio już chyba letnia spódnica ala safari za kolano ta co byłam na zlocie - mega bezpieczna, mega bezszałowa, mega bawełniana, z milionem kieszeni - kocham ją i wiem ze nie wyglądam w niej atrakcyjnie ale tak ma być - święty spokój |
|
|
|
|
#2889 |
|
grozi wypollizowaniem
|
znalazłam za to plejs dla majuty
http://www.lastcathedral.com/
|
|
#2890 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Kiepsko wyglądam w kounierzykach. 2. błąd nie aczkolwiek zależy jaki pasek, jaka bluzka. Jak jakaś ogromna (bardzo szeroka) albo gruba to może średnio wyglądać. |
|
|
|
|
#2891 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jakie to skąplikowane ![]() pasek cienkutki posiany z zadka ćwieczkami ,a bluzka...cos jak za duzy tiszert
|
|
|
#2892 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Pasek brzmi spoko, osobiście też noszę pasek ćwiekowany albo cały metalowy a'la łańcuch do oversajzów szerokich pod pachami i wąskich na tyłku albo z lejącego materiału opływającego w miarę korpus. Do bluzek ze ściągaczem gdzie po włożeniu paska robi się balon pomiędzy paskiem a ściągaczem bym nie założyła. Nie założyła bym też do sztywnych i szerokich bluzek żeby część podpaskowa nie sterczała sztywno na boki, wymiętolona. Do wszelkich niby jedwabnych bym założyła. Zwykłego skórzanego bym nie założyła. |
|
|
|
|
#2893 |
|
BAN stały
|
Niestety dziś w planach siedzenie w domu i oglądanie Californication, bo boimy się tłumów w mieście Ale może wieczorem sobie wyjdę na spacer - wczoraj po przyjeździe o 21 doznałam szoku termicznego, ludzie śmigają w japonkach, a ja głupia wzięłam dwie kurtki ![]() Pamiętacie koszulkę z matrioszką, jak przeżywałam, że w Polsce już dawno wyprzedane i musiałabym ewentualnie z Anglii zamawiać? Zgadnijcie, co tu wczoraj na mnie czekało... |
|
|
|
#2894 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ostatecznie mi przeszła chęć do spania i poszłam o 1 dopiero ![]() a szukałaś dogłębnie? bo u mnie były np schowane ze t-shirtami biało-różowymi, więc gdyby nie to ze szukałam czarnych leginsów i wypatrywałam czarnych nogawek w związku z tym to bym ich nie znalazła ![]() Cytat:
Cytat:
Znad kawy ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
baw się dobrze ![]() Ja jestem jeszcze niespakowana a dziś wyjeżdżamy, tzn w sumie mieliśmy o 10 ale nie ma szans nie wiem co spakować bo pogoda jest dzifna ![]() No w każdym razie pewnie w końcu wyjedziemy więc miłego weekendu )
|
||||
|
|
|
#2895 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
U Kascyska na blogu rabacik 30% na rosyjskie kosmetyki (w tym włosowe) http://kascysko.blogspot.com/ Fajne są ale mnie nie stać chwilowo
|
|
|
|
|
#2896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szef sklerotyk dzwoni, że zapomniał jakiś ważnych rzeczy i musi dzisiaj zabrać z biura, a ja klucze mam jak przyjadę do skier imprezowac, to najpierw musze skoczyć do pracy klucze mu dać. Ciekawe, jaką zrobi minę, jak mnie zobaczy z glanach, skórzanej kiecce i obwieszoną czachami
|
|
#2897 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Drogi Baru, czy macie jakieś doświadczenie z usuwaniem blizn? Raczej operacyjnym, bo rzeczona blizna ma kilka centymetrów kwadratowych i kilkumilimetrową wypukłość. I ponad 20 lat, więc wcieranie różnych specyfików nie robi na niej wrażenia
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2013-05-01 o 11:28 |
|||
|
|
|
#2898 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Mama z ciotką nią farbowaly namiętnie włosy...no faktycznie nic o dodawaniu i odstawianiu nie było, ale moze to już byl taki gotowy mix jak mają w Helfah..tylko zalać wodą i na wlosy, bez zakwaszania i dstawiania A kolor świetny z niej wychodził... Cytat:
|
||
|
|
|
#2899 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja nie, nie znam ich kosmetyków, wybieram Bingo
Jakiś krem do twarzy muszę kupić, bo mi się Vesowy konczy.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z tych ruskich mialam krem nadzień jeden i był skaldaowo świetny, ale za cieńki dla mnie...znaczy za malo nawilżal...patrze co tam maja fajnego
|
|
|
|
|
#2901 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2902 | ||||||
|
Panaroja
|
Snad kawusi
![]() Cytat:
2.wudu pafnące ![]() 3. ooo nieeee , tylko nie to Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wczoraj wykopałam z zapasów limitowankę YR żel pod prysznic wanilia z cytryną z ostatniej zimy i jeju jak to pachnie a kur dva wody do kompletu nie wypuścili , za to z drugiej limitowanki , jakieś gupie jabłuszko z karmelem to wodę zrobili
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#2903 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
). Bez konsultacji na żywo u jakiegoś speca na pewno się nie obejdzie. Tylko że na razie jestem zupełnie zielona w temacie - po prawie 30 latach zaczynam szukać, jak się tego szczęścia ewentualnie pozbyć ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
Zresztą, co by mu to miało przeszkadzać, przecież nie jesteś w pracy i ewentualnych grzecznych klientów mu nie wystraszysz
|
||
|
|
|
#2904 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
|
|
|
|
#2905 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Farbowałam nią, zaiste niezła ale kolor się wypłukiwał i pływało w niej siano. |
|
|
|
|
#2906 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2013-05-01 o 15:09 |
|
|
|
|
#2907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak niepełnosprytna ![]() w dodatku gruba i potargana ![]() pub w kościele ![]() Cytat:
![]() mój ex-szef z branży finansowej najpierw poznał mnie od imprezowej strony. prowadził pub w którym oblewałam zdane egzaminy ![]() w połowie rozmowy kwal. wypalił, że się znamy ![]() tak, pamiętam jak stawiałam whiskey w jakieś urodziny płacąc kartą extz ![]() zaliczyłam poranny seans w kinie z dziećmi, pizze i gofry zaraz lecę dalej na maraton filmowy i może piwo pomiędzy
|
|
#2908 |
|
BAN stały
|
Dopiero zauważyłam, że Betty wklejała idealną zieloną maxi kiecę, moja wymarzona
|
|
|
|
#2909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na żywo ładniejsza i bardziej zielona myślałam o przywiezieniu paru i zbyciu
|
|
#2910 |
|
Mother of Cats
|
Naleśniki szpinakowe z nadzieniem z twarożku ze szczypiorkiem! Nieskromnie powiem, że jestem genialna
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.

Ta wiem, to goopie, ale jakie wygodne.
na dietach typu 1200 metabolizm mi staje i nie chudnę