Scent Bar XLIX - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-30, 22:19   #2881
Parabelka
Panaroja

Dot.: Scent Bar XLIX

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Ja wymyśliłam nową dietę, skuteczną ale stosowną tylko w przypadku przesiadywania w domu. Dzieli się na dwa etapy: w pierwszym etapie fpieprzamy co chcemy aż utyjemy do krytycznego, ostatniego akceptowalnego punktu. Co trwa miesiąc czy dwa. W drugim etapie ograniczamy żarcie do 1200 kcal i utrzymujemy dietę dopóki nie schudniemy co trwa tydzień lub dwa. I zazwyczaj wypada przed jakąś imprezą. I tak w kółko Ta wiem, to goopie, ale jakie wygodne.
snam snam , tylko u mnie to trochę inaczej wygląda - najpierw wpieprzam ile wlezie do momentu kiedy postanawiam się odchudzać np do przyszłej środy , po czym zaczynam żp i dużo białka , i zaczynam powoli chudnąć i po jakichś dwóch tygodniach jest może kilo mniej na dietach typu 1200 metabolizm mi staje i nie chudnę
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
tzn ja już obtószczona z 3 oponami jestem od dawna więc czy zauważę różnicę?

ale dobra to postaram się co drugi

mi też - winię front pogodowy albowiem to nie w moim stylu tak spać o tej porze

Aileenn - na początke miesiąc, tak mówił doktor z ostrego, ale po weekendzie pójdę do lekarza swojego z przychodni i zobaczymy co powie czy jakies usg czy coś? na początku nie jadłam nic prawie tak bolało - nie trawił nic a teraz przy lekach łaknienie wróciło, nie wiadomo co gorsze, nie no wiadomo - nigdy więcej takich akcji bólowych wolę już móc jeść wszystko i wybrać zdrowo
a tak ad sinupret - może poszukaj diety dla nadkwaśności , a tych didowych kaszek unikaj , bo one z reguły słodkie i mleczne , a to pobudza wydzielanie kwasu z tego co pamiętam to fasolka szparagowa i kaszka krakowska czyli drobno łupana gryczana sa polecane . Więcej nie fiem
Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
A bo ta BAQ ( naturalna, przez hinduski i insze używana do malowania wzorow na ciele)musi dojrzec A zakwaszenie uwalnia barwnik ( można i sokiem z pomarańczy i octem jablkowym/winnym). Im dlużej dojrzewa, tym intensywniejszy odcień
o , a ja taką ruską z torebki kładłam , chyba była oryginalna naturalna może dlatego tak wolno mi łapał kolor , że niedojrzała i bez cytryny , ale na opakowkie nie było o tym ani słowa , ino że zalać , ostudzić i pacnąć

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 22:42   #2882
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
A które to woskowane? takie?
w sumie to nie widze na tym obrazku czy to woskowane...
woskowane czyli takie ciut połyskliwe jakby..
te są supcio, ale nie dla mnie-byłyby za długie a z zamkami na dole nie da sie skrócic

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Cytat:
zajepiste - jakbym miała szparę są moje

można przez net kupić - w razie co zwrócić

ja tak robię ale jak paczę na pogodę to wątpię, że będzie kiedyś tak ciepło zeby wskoczyć w letnią sukienkę na ramiączkach

ej weź nie mow..własnie wróciłam z rezerwatu z torbamoich ciuchow z onliajnu

kupilam te kiece

http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...ed-with-bugles

szału nie robi ,ale stwierdział mze zostaje bo nie przezyje kolejnego lata w dzinach

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

a ta bluzeczka z cwiekami na kołniezyku jest słitasna-redzia powinna se kupic, pasowałaby jej...moja morda srednio do niej pasuje,ale trudno-pasczzy nie zmienie

a mietowa bluzka nie jest miesntowa tylko łazienkowo-zielono-nietopsze , jesczze nad nia pomysle,ale za 19 zł to mi sie nie chce czasu tracic na dojazd zeby ją zwracac

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

pytanie do trądseterek siedzacych na lukbuku-cyz mozna mocis pasek w tali do oversajzowej bluski? czy to niewybaczalny buont?
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 22:44   #2883
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
pytanie do trądseterek siedzacych na lukbuku-cyz mozna mocis pasek w tali do oversajzowej bluski? czy to niewybaczalny buont?
oblucz sie w tym po prostu; jak chcesz to jeszcze i obfoć

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 23:03   #2884
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

a tak ad sinupret - może poszukaj diety dla nadkwaśności , a tych didowych kaszek unikaj , bo one z reguły słodkie i mleczne , a to pobudza wydzielanie kwasu z tego co pamiętam to fasolka szparagowa i kaszka krakowska czyli drobno łupana gryczana sa polecane . Więcej nie fiem
tak srobię i to natentychmiast - o jeżusicku jeśli szparagowa jest dozwolona to jestemw niebie - mam domowej pół piętra zamrażary zawalone

a mleko to myślelim, że zasadowe, ze neutralizuje kwas? ale i tak mleka nie mogę w standardzie więc nieważne

zimno mi - kokutfa grzeje się przy świecach i topię ludziki z cynamonowego wosku w żeliwnym rondlu

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Cytat:

kupilam te kiece

szału nie robi ,ale stwierdział mze zostaje bo nie przezyje kolejnego lata w dzinach
jest pewna obawa że wypollizują lato

ale kieca bardzo spoko choc dla mnie na lato i tak za gorąca - przyda sie na zaraz/teraz
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 23:12   #2885
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
oblucz sie w tym po prostu; jak chcesz to jeszcze i obfoć

no mie sieu podobie
i to jedyny sposób zeby jakkolwiek wygladac w spodnicy...inaczej wyglądam jak stóg

http://www.polskiekrajobrazy.pl/imag.../big/3866P.JPG

Cytat:

ale kieca bardzo spoko choc dla mnie na lato i tak za gorąca - przyda sie na zaraz/teraz

dla mnie to ekstremalne obnazenie
bardziej obnazam sie tylko na plazy albo zagranico

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

ach! i mam swoj chinsky wyrup kripersopodobny

cudne som, majo tylko jedno wade ze sa z plastiku,a;e pozatym to spoko-i normalnie do wszystkiego pasujo
Stary 2013-04-30, 23:14   #2886
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
no mie sieu podobie
i to jedyny sposób zeby jakkolwiek wygladac w spodnicy...inaczej wyglądam jak stóg
no i klepniete

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 23:14   #2887
Polly_
grozi wypollizowaniem

mam pytanie natury egzystencjalnej :

zna ktos jaka kultowo knajpe w berlinu do ktorej trzeba isc?
szukam czegos fajnego
Stary 2013-04-30, 23:19   #2888
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
dla mnie to ekstremalne obnazenie
bardziej obnazam sie tylko na plazy albo zagranico
snam temat - dla mnie też rok temu byłam w jakimś luzackim amoku i tak uczyniłam, ale w tym roku only maxi

lub moja 10cio już chyba letnia spódnica ala safari za kolano ta co byłam na zlocie - mega bezpieczna, mega bezszałowa, mega bawełniana, z milionem kieszeni - kocham ją i wiem ze nie wyglądam w niej atrakcyjnie ale tak ma być - święty spokój
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 23:25   #2889
Polly_
grozi wypollizowaniem

znalazłam za to plejs dla majuty
http://www.lastcathedral.com/
Stary 2013-05-01, 00:08   #2890
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
a ta bluzeczka z cwiekami na kołniezyku jest słitasna-redzia powinna se kupic, pasowałaby jej...moja morda srednio do niej pasuje,ale trudno-pasczzy nie zmienie

1.
Kiepsko wyglądam w kounierzykach.
2. błąd nie aczkolwiek zależy jaki pasek, jaka bluzka. Jak jakaś ogromna (bardzo szeroka) albo gruba to może średnio wyglądać.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 00:12   #2891
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
1.
Kiepsko wyglądam w kounierzykach.
2. błąd nie aczkolwiek zależy jaki pasek, jaka bluzka. Jak jakaś ogromna (bardzo szeroka) albo gruba to może średnio wyglądać.

jakie to skąplikowane

pasek cienkutki posiany z zadka ćwieczkami ,
a bluzka...cos jak za duzy tiszert
Stary 2013-05-01, 00:18   #2892
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
jakie to skąplikowane

pasek cienkutki posiany z zadka ćwieczkami ,
a bluzka...cos jak za duzy tiszert
To moje luźne przemyślenia...
Pasek brzmi spoko, osobiście też noszę pasek ćwiekowany albo cały metalowy a'la łańcuch do oversajzów szerokich pod pachami i wąskich na tyłku albo z lejącego materiału opływającego w miarę korpus.
Do bluzek ze ściągaczem gdzie po włożeniu paska robi się balon pomiędzy paskiem a ściągaczem bym nie założyła.
Nie założyła bym też do sztywnych i szerokich bluzek żeby część podpaskowa nie sterczała sztywno na boki, wymiętolona.
Do wszelkich niby jedwabnych bym założyła.
Zwykłego skórzanego bym nie założyła.

Stary 2013-05-01, 09:17   #2893
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

z pięknego miasta.
Niestety dziś w planach siedzenie w domu i oglądanie Californication, bo boimy się tłumów w mieście Ale może wieczorem sobie wyjdę na spacer - wczoraj po przyjeździe o 21 doznałam szoku termicznego, ludzie śmigają w japonkach, a ja głupia wzięłam dwie kurtki

Pamiętacie koszulkę z matrioszką, jak przeżywałam, że w Polsce już dawno wyprzedane i musiałabym ewentualnie z Anglii zamawiać?
Zgadnijcie, co tu wczoraj na mnie czekało...
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 09:30   #2894
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

mi też - winię front pogodowy albowiem to nie w moim stylu tak spać o tej porze

a ostatecznie mi przeszła chęć do spania i poszłam o 1 dopiero
Cytat:
była nawet dzis tam i tydzien temi ui nie byłoooooo
a szukałaś dogłębnie? bo u mnie były np schowane ze t-shirtami biało-różowymi, więc gdyby nie to ze szukałam czarnych leginsów i wypatrywałam czarnych nogawek w związku z tym to bym ich nie znalazła
Cytat:

kupilam te kiece

fajna jest
Cytat:
no mie sieu podobie

Znad kawy

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
z pięknego miasta.
Niestety dziś w planach siedzenie w domu i oglądanie Californication, bo boimy się tłumów w mieście Ale może wieczorem sobie wyjdę na spacer - wczoraj po przyjeździe o 21 doznałam szoku termicznego, ludzie śmigają w japonkach, a ja głupia wzięłam dwie kurtki

Pamiętacie koszulkę z matrioszką, jak przeżywałam, że w Polsce już dawno wyprzedane i musiałabym ewentualnie z Anglii zamawiać?

baw się dobrze

Ja jestem jeszcze niespakowana a dziś wyjeżdżamy, tzn w sumie mieliśmy o 10 ale nie ma szans nie wiem co spakować bo pogoda jest dzifna

No w każdym razie pewnie w końcu wyjedziemy więc miłego weekendu (aczkolwiek niewykluczone ze zajrzę tu w międzyczasie )

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 10:08   #2895
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Super

U Kascyska na blogu rabacik 30% na rosyjskie kosmetyki (w tym włosowe) http://kascysko.blogspot.com/
Fajne są ale mnie nie stać chwilowo

Stary 2013-05-01, 10:12   #2896
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
znalazłam za to plejs dla majuty
http://www.lastcathedral.com/
łaaa

szef sklerotyk dzwoni, że zapomniał jakiś ważnych rzeczy i musi dzisiaj zabrać z biura, a ja klucze mam jak przyjadę do skier imprezowac, to najpierw musze skoczyć do pracy klucze mu dać. Ciekawe, jaką zrobi minę, jak mnie zobaczy z glanach, skórzanej kiecce i obwieszoną czachami
Stary 2013-05-01, 11:17   #2897
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Super

Cytat:
lub moja 10cio już chyba letnia spódnica ala safari za kolano ta co byłam na zlocie - mega bezpieczna, mega bezszałowa, mega bawełniana, z milionem kieszeni - kocham ją i wiem ze nie wyglądam w niej atrakcyjnie ale tak ma być - święty spokój
Hmmm, mi tam się podobała. Gdybym miała chodzić w spódnicach, to właśnie w tym guście. Albo maxi

Cytat:
Super

U Kascyska na blogu rabacik 30% na rosyjskie kosmetyki (w tym włosowe) http://kascysko.blogspot.com/

Drogi Baru,
czy macie jakieś doświadczenie z usuwaniem blizn? Raczej operacyjnym, bo rzeczona blizna ma kilka centymetrów kwadratowych i kilkumilimetrową wypukłość. I ponad 20 lat, więc wcieranie różnych specyfików nie robi na niej wrażenia

Edytowane przez aileenn
Czas edycji: 2013-05-01 o 11:28
aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 12:16   #2898
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:

o , a ja taką ruską z torebki kładłam , chyba była oryginalna naturalna może dlatego tak wolno mi łapał kolor , że niedojrzała i bez cytryny , ale na opakowkie nie było o tym ani słowa , ino że zalać , ostudzić i pacnąć
Pamiętam tą hennę, w takich pomaroańczowo jakiś opakowaniach była
Mama z ciotką nią farbowaly namiętnie włosy...no faktycznie nic o dodawaniu i odstawianiu nie było, ale moze to już byl taki gotowy mix jak mają w Helfah..tylko zalać wodą i na wlosy, bez zakwaszania i dstawiania
A kolor świetny z niej wychodził...
Cytat:
Super

No i pewnie coś kupię
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 12:18   #2899
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

No i pewnie coś kupię
A ja nie, nie znam ich kosmetyków, wybieram Bingo
Jakiś krem do twarzy muszę kupić, bo mi się Vesowy konczy.

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 12:29   #2900
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
A ja nie, nie znam ich kosmetyków, wybieram Bingo
Jakiś krem do twarzy muszę kupić, bo mi się Vesowy konczy.
Ci powiem,ze bingowe kremy bardzo średnie...maski, peelingi bardzo fajne ( z tych co miałam), ale kremiszcza mają za wysoko parafinę 2,3 miejsce w skladzie...jak na 5 to super już jest...to akurat z próbek wiem, bo pelnych wymiarów kremow nie miałam.

A z tych ruskich mialam krem nadzień jeden i był skaldaowo świetny, ale za cieńki dla mnie...znaczy za malo nawilżal...patrze co tam maja fajnego
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 12:37   #2901
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Ci powiem,ze bingowe kremy bardzo średnie...maski, peelingi bardzo fajne ( z tych co miałam), ale kremiszcza mają za wysoko parafinę 2,3 miejsce w skladzie...jak na 5 to super już jest...to akurat z próbek wiem, bo pelnych wymiarów kremow nie miałam.

A z tych ruskich mialam krem nadzień jeden i był skaldaowo świetny, ale za cieńki dla mnie...znaczy za malo nawilżal...patrze co tam maja fajnego
Ale ja kremow z Bingo nie chcę, oblukam kwc, może coś fajnego znajdę.

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 13:07   #2902
Parabelka
Panaroja

Snad kawusi
Cytat:
a mleko to myślelim, że zasadowe, ze neutralizuje kwas? ale i tak mleka nie mogę w standardzie więc nieważne

zimno mi - kokutfa grzeje się przy świecach i topię ludziki z cynamonowego wosku w żeliwnym rondlu

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

jest pewna obawa że wypollizują lato
1.ale ma dużo białka czyli pobudza wydzielanie pepsyny , a pepsyna musi w kwasie być , więc i kwas leci , teraz się nie używa mleka na nadkwaśność bo efekt pozorny i chwilowy
2.wudu pafnące
3. ooo nieeee , tylko nie to
Cytat:

Cytat:
no mie sieu podobie

eee , no so Ty , nie uwierzę , że Ci taka żerdź z czubka guowy wystaje

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
łaaa

szef sklerotyk dzwoni, że zapomniał jakiś ważnych rzeczy i musi dzisiaj zabrać z biura, a ja klucze mam jak przyjadę do skier imprezowac, to najpierw musze skoczyć do pracy klucze mu dać. Ciekawe, jaką zrobi minę, jak mnie zobaczy z glanach, skórzanej kiecce i obwieszoną czachami
nic mu do tego , jak po cywilu wyglądasz

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość

Drogi Baru,
czy macie jakieś doświadczenie z usuwaniem blizn? Raczej operacyjnym, bo rzeczona blizna ma kilka centymetrów kwadratowych i kilkumilimetrową wypukłość. I ponad 20 lat, więc wcieranie różnych specyfików nie robi na niej wrażenia
jak ona taka duża , to niestety może oznaczać , że ma się wrodzoną skłonność do przerostu blizn i z następną też tak może być , trza by chirurga zapytać najlepiej plastycznego .

Cytat:
Mama z ciotką nią farbowaly namiętnie włosy...no faktycznie nic o dodawaniu i odstawianiu nie było, ale moze to już byl taki gotowy mix jak mają w Helfah..tylko zalać wodą i na wlosy, bez zakwaszania i dstawiania
no wuaśnie tęż samą mam na myśli , a wuosy jakie po niej piękne były ona miała w sobie zioła i jakąś glinkę , może ta glinka katalizowała wszystko . Potem już były tylko zioła i zapach był inny i wygląd i kolor słabszy .

Wczoraj wykopałam z zapasów limitowankę YR żel pod prysznic wanilia z cytryną z ostatniej zimy i jeju jak to pachnie a kur dva wody do kompletu nie wypuścili , za to z drugiej limitowanki , jakieś gupie jabłuszko z karmelem to wodę zrobili a tego cuda nieeee , idyjoci

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2013-05-01, 13:16   #2903
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
jak ona taka duża , to niestety może oznaczać , że ma się wrodzoną skłonność do przerostu blizn i z następną też tak może być , trza by chirurga zapytać najlepiej plastycznego .
Podkreślone - auć! Ale może jednak nie, bo ta blizna to jedyna pozostałość po oparzeniu prawie całej klatki piersiowej i brzucha (miałam kilka lat, sięgnęłam po herbatę, herbata się wylała po całym przodzie dziecka, pech, że była tyle co zalana, więc prawie wrzątek ).
Bez konsultacji na żywo u jakiegoś speca na pewno się nie obejdzie. Tylko że na razie jestem zupełnie zielona w temacie - po prawie 30 latach zaczynam szukać, jak się tego szczęścia ewentualnie pozbyć

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:
Że masz własny styl?
Zresztą, co by mu to miało przeszkadzać, przecież nie jesteś w pracy i ewentualnych grzecznych klientów mu nie wystraszysz

Stary 2013-05-01, 13:24   #2904
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Podkreślone - auć! Ale może jednak nie, bo ta blizna to jedyna pozostałość po oparzeniu prawie całej klatki piersiowej i brzucha (miałam kilka lat, sięgnęłam po herbatę, herbata się wylała po całym przodzie dziecka, pech, że była tyle co zalana, więc prawie wrzątek ).
Bez konsultacji na żywo u jakiegoś speca na pewno się nie obejdzie. Tylko że na razie jestem zupełnie zielona w temacie - po prawie 30 latach zaczynam szukać, jak się tego szczęścia ewentualnie pozbyć
a to może być nie skłonność , tylko rozległe bliznowacenie nie leczone jak teraz - teraz się zakłada od razu taki opatrunek uciskowy elastyczny , właśnie żeby nie przerastało . Koniecznie dobry spec

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2013-05-01, 14:03   #2905
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Sipa? https://www.google.com/search?q=henn...w=1280&bih=905
Farbowałam nią, zaiste niezła ale kolor się wypłukiwał i pływało w niej siano.

Stary 2013-05-01, 15:04   #2906
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Sipa? https://www.google.com/search?q=henn...w=1280&bih=905
Farbowałam nią, zaiste niezła ale kolor się wypłukiwał i pływało w niej siano.
Ni pomarańczowa papierowa torebeczka , napis cyrylicą iranskaja hna , a w górnych rogach biało-zileone stylizowane rosyjskie ornamenciki . Zniknęła z rynku kilkanaście lat temu , teraz jest pakowana tak http://154270.ru.all.biz/pl/chna-g962516 ale nie wiem jak z jakością , bo nie próbowałam . Mam farbowane chemicznie , i po chnie bezbarwnej odżywkowej zrobiły się straszne matowe suche sztywne druty , więc nie próbuję więcej , zwłaszcza że mam za dużo metalu szlachetnego na łbie

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.

Edytowane przez Parabelka
Czas edycji: 2013-05-01 o 15:09
Stary 2013-05-01, 15:51   #2907
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie wyszłaś ale jakoś do siebie niepodobnie Zielona kieca cudna.
Cytat:
Jesteś za ladna
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ale super wyglądasz
Cytat:
Cytat:
Betty, jak Ty wyglądasz

jak niepełnosprytna
w dodatku gruba i potargana

Cytat:
łaaa
pub w kościele

Cytat:

mój ex-szef z branży finansowej najpierw poznał mnie od imprezowej strony. prowadził pub w którym oblewałam zdane egzaminy
w połowie rozmowy kwal. wypalił, że się znamy
tak, pamiętam jak stawiałam whiskey w jakieś urodziny płacąc kartą extz

zaliczyłam poranny seans w kinie z dziećmi, pizze i gofry
zaraz lecę dalej na maraton filmowy i może piwo pomiędzy
Stary 2013-05-01, 16:39   #2908
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Dopiero zauważyłam, że Betty wklejała idealną zieloną maxi kiecę, moja wymarzona
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 16:46   #2909
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Dopiero zauważyłam, że Betty wklejała idealną zieloną maxi kiecę, moja wymarzona
z primarka za £10
na żywo ładniejsza i bardziej zielona
myślałam o przywiezieniu paru i zbyciu
Stary 2013-05-01, 17:19   #2910
aileenn
Mother of Cats

Naleśniki szpinakowe z nadzieniem z twarożku ze szczypiorkiem! Nieskromnie powiem, że jestem genialna

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości