|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1622 | ||
|
leśny stwór
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIX + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
to powodzenia ![]() Cytat:
![]() Spamuję Wibo, brokat hand made i brokat z Chin Więcej na blogu
|
||
|
|
|
#1623 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIX + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
dzięki! ![]() ale suuuuuper
|
|
|
|
|
#1624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież jeszcze będzie okazja ![]() ale ładny ten Wibo, elektryzujący |
|
|
|
|
#1625 |
|
leśny stwór
|
dziękuję
---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- zdecydowanie |
|
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
Nowy wibo, strasznie mi się podoba ten shimmer
|
|
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
Yen piękny granat!
|
|
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
przesłodki!
lubię róże, brzoskwinie, pomarańcze ze złotem, to może się skuszę na niego
|
|
|
|
#1629 | ||||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Właśnie widziałam wczoraj, że już się sprzedały. Pomyślałam wtedy o Tobie "Miał będzie płakać "Cytat:
U mnie są po 3 zł. Niektóre są świetne do stempli, kryją po jednej warstwie idealnie.Cytat:
Beatko, masz ciekawą nazwę pliku
|
|
#1630 |
|
Zakorzenienie
|
Preziu wiem
nie wiem jak to się stało ale wszystkie pliki mi się tak nazwały |
|
|
|
#1631 | |
|
leśny stwór
|
oo. piękny jest
dzięki ![]() Cytat:
Tym szarym pomalowałam sztucznego pazura - wygląda super Dzięki
|
|
|
|
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
Pięknie Ci w nim
Świetny jest! |
|
|
|
#1633 |
|
leśny stwór
|
|
|
|
|
#1634 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
ale może znajdę jakiś zamiennik ![]() ale mi się podobają Twoje pazurki w takim kolorze Cytat:
no tak zrobię.. a jeżeli nie to po prostu kliknę jakiś inny, bo jest w nowej kolekcji podobny neon ![]() cudownee Cytat:
też wczoraj przeglądałam.. no szkoda, ale napiszę może jeszcze będzie ![]() i znowu mam dylemat jakie lakiery brać za dużo ładnych
|
|
#1635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1636 |
|
Kawoholiczka
|
Cześć i czołem
Dopiero teraz mogę się u Was pokazać, bo wcześniej moje pazurki przeżywały dość nieciekawe chwile. Co je zapuściłam, natychmiast piłowałam i tak w kółko... Wreszcie udało mi się zapuścić zadowalającą długość, więc jestem Egzaminy gimnazjalne poszły dobrze, jedynie matematyka kiepsko. Wyniki będą dopiero w czerwcu, mam nadzieję, że dostanę się do wybranego liceum.W bonusie macie kota - Maciusia, który jest największym kocurem, jakiego widziałam! Na fakerku skórka uciapana, dopiero teraz zauważyłam.
|
#1637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiciak przesłodki A o liceum się nie martw Na pewno się dostaniesz.
|
|
|
|
|
#1638 | |
|
Kawoholiczka
|
Cytat:
Serio kwadraty? Próbowałam kilka razy, ale niezbyt mi się podobały i wracałam do okrągłych. Co do długości - nie są już za długie? Mam krótkie palce i to może wyglądać nieproporcjonalnie.Dzięki, podobno jest niż demograficzny i przyjmują wszystkich
|
|
#1639 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
w jakiś sposób można się pocieszyć ![]() Cytat:
jaaaaki koot ale pazurki Ci podrosły ![]() edit: rozwaliła mnie nazwa tego lakieru hm.. ![]() zastanawiam się czy któregoś z tych nie capnąć
look in the mirror, see that badass bitch? that's the only person you should ever worry about. Edytowane przez meeow Czas edycji: 2013-05-01 o 17:06 |
|
|
|
|
#1640 | |
|
Zakorzenienie
|
Paznokcie długie, ale kształt mnie przy tej długości nie przekonuje
wg mnie dość ciężko wyglądają.Kot świetny, przeuroczy nosek ma ![]() Cytat:
![]() z tych 2 pierwszy mi się bardziej podoba. |
|
|
|
|
#1641 | |||
|
leśny stwór
|
Cytat:
![]() dziękuję Spoko, rozumiem ![]() Cytat:
wyniki na pewno będą bardzo dobre ![]() Niesamowicie zapuściłaś! Piękne są, długość chyba już maksymalna. Ja bym trochę wyszczupliła je w migdałek. Świetne Cytat:
![]() ładne są obydwa
|
|||
|
|
|
#1642 | ||||
|
Kawoholiczka
|
Cytat:
Nie wyjdzie z kształtem i znów spiłuję na zero, a potem czekaj dwa miesiące, aż odrosną... Może kiedyś! Cytat:
Kształt właśnie taki nijaki jest, chciałabym lekko zaostrzony, jak Twój. Migdałki, tak? Ale za nic nie potrafię tak ładnie wypiłować.Cytat:
Cieszę się, że tak miło zostałam przyjęta po tak długiej nieobecności. Wyników nie jestem na 100% pewna, bo ogółem te trzy lata nauki nie były zbyt fajne... Wszystko olałam, jak bunt to bunt Dziękuję! Chciałabym tak jeszcze z 2mm zapuścić, a potem się zobaczy. Też chcę migdałki, ale nie potrafię spiłować. Jak już się za to wezmę to wychodzą takie trójkąty, że szok Cytat:
A jaką masz długą płytkę na kciuku, łaaał!
Edytowane przez Le_Souvenir Czas edycji: 2013-05-01 o 18:25 |
||||
|
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
Ka-boom!
Na skróconych paznokciach: NT II F GR Sweet Color 85 (3 cienkie warstwy) Wzbogacony o dwie warstwy GR Scale Effect 02 i jedną warstwę SV
|
|
|
|
#1644 | ||
|
leśny stwór
|
Cytat:
Na pewno uda się kiedyś spiłować, po trochu i pojdzie ![]() Dziękuję zmieniłam, bo dość krótkie noszę i lepiej się w kwadratach czuję Cytat:
świetne mani
|
||
|
|
|
#1645 | ||||
|
keep calm and contour on
|
zapraszam
![]() Cytat:
![]() żeby mój się nie zmechacił ![]() pistacje są super. Moja ulubiona póki co to gargantuan green grape Opi <3 Cytat:
chyba ten brak dostępności jeszcze bardziej pociąga w kupowaniu ![]() Cytat:
a ja nawet nie wiedziałam,że Ty z Poznania. Ładne miasto byłam raz,ale takie pozytywne wrażenie na mnie zrobiłonie ,ja brązy lubię ogólnie, może na tym zdjęciu jakoś wyszedł mniej korzystnie głos ludu jest jednomyślny ![]() zawsze w takichh sytuacjach myślę,że trzeba kupować od razu. Ale z drugiej strony wtedy by się miało milion lakierów. Ciężkie te dylematy.. Może na allegro poszukaj Miauku? Ja miałam flipa ale wydałam, bo po kilku godzinach od pomalwoania całkiem odpadał z paznokci i mi wstyd było chodzić z jednym paznokciem ostałym w lakierze. To tak na pocieszzenie ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
a to chyba jeden z nielicznych kolorów których sama na sobie nie lubię,tylko na kimś. W ogóle mi jest niedobrze w takim kobaltowym---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- piękny <3 trochę jak jaśniejsze truskawki Chg ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- w ogóle wczoraj wyostrzyłam migdałki i mam wrażenie ,że wyglądają śmiesznie. Ale może jak pomaluję to będzie ok
|
|
|
#1646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam Was w ten majowy weekend
Nadrabiam jak zwykle ![]() Cytat:
skąd, jak? I dlaczego ja nie mam!? ![]() Cytat:
I oczywiście poznałyśmy się dopiero tutaj ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4056415 9] Przepiękna okolica [/QUOTE]przeprowadzaj się! Będzie nas więcej na miejscu ![]() str 53
|
|
#1647 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jest piękne słoneczko (chociaż już zachodzi...). Przyjechała dziś do mnie koleżanka z Poznania i jej dwuletni synek. Poszłyśmy na plac zabaw i było cudnie, tylko niestety potwornie zimno brrrr. Pięęęęękne Uwielbiam ten kolor Ewalucja, Ty to zawsze coś ładnego musisz wstawić. Chyba pójdę jutro do Rossa... Cytat:
x 100
|
||
|
|
|
#1648 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
Na sztucznym wyglądał ładnie, dość ciemny jest i intensywny ![]() Dziękuję dzięki |
|
|
|
|
#1649 | ||
|
Zadomowienie
|
piękne zakupy
a ja mysłałam, że to ja wydaję ostatnio wsyzstkie pieniądze na zakupy kosmetyczne xDCytat:
Jaaa... piękne zbiory ![]() !! TEŻ CHCĘ!Kiedyś dorobię się takiej ścianki [KLIK] ![]() Cytat:
szczególnie pierwsze mi się podobają )---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- I moje dzisiejsze Lavender field (J112) JOKO Find Your Colour więcej zdjęć [TU]
|
||
|
|
|
#1650 | ||||||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
dokładnie, za dużo tego ja się właśnie boję, że mi się nie będzie podobał przy moich dłoniach ![]() Cytat:
no dla każdego coś miłego ![]() nie pomogłaś mi ![]() Cytat:
ja sobie cały czas obiecuję, że w końcu migdałki zrobię, ale nadal nic ![]() Cytat:
te dopieszczone mi się podobają bardzo Cytat:
no dokładnie, tak się na niego decydowałam, że jak się zdecydowałam to go nie ma.. jak nie urok to sraczka albo przemarsz wojska zastanawiam się czy dla pocieszenia sobie nie palnąć innego neona ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
przepiękne!! ![]() właśnie się zakochałam, zbieram szczękę z podłogi i w ogóle, OH MY GOD
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.

to powodzenia
Więcej na blogu 

chyba ten brak dostępności jeszcze bardziej pociąga w kupowaniu