|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5071 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: kto sie przylacza do diety MZ-WR ??? :) BEZ STRASU :)
hey dziewczynki
Numerek 67 melduje, że schdnął 2 kg ![]() Jak na razie jestem strasznie zapracowana i nie mam czasu zaglądać na wizaz, ale podczytuje was czasem i trzymam kciuki buziaki
|
#5072 |
|
Rozeznanie
|
Witam, dzisiaj jadę sobie za miasto na piknik ze znajomymi, mam nadzieję, że nam sie pogoda nie zepsuje, bo jakoś sie chmurzy...
kasiag-01, ile płacisz za wizytę u dietetyka? Chciałabym orientacyjnie wiedzieć, czy stać mnie na taki wydatek Uaktualniona wersja: straciłyśmy razem 150.5 kg 1. norrtalje girl - zrzuciłam 4 kg (zostało 7 kg...) 2. merry ann zrzuciła 3 kg 3. eleyne zrzuciła 1.5 kg (zostało 4.5 kg...) 4. plameczka zrzuciła 5 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 5. skrawka zrzuciła 4 kg (zostało 6 kg...) 6. agrafka90 zrzuciła 1 kg (zostało 5 kg...) 7. justynka87 zrzuciła 2 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!) 8. Sheloba zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 9. Kurczeeli zrzuciła 2 kg 10. B a b y zrzuciła 4 kg (zostały 3 kg...) 11. naanahanae zrzuciła 2 kg (zostało 6 cm...) 12. ślimaczek zrzuciła 2 kg (zostały 2 kg...) 13. Vegetka zrzuciła 4 kg 14. alexia zrzuciła 1 kg (zostały 2 kg...) 15. agata.aa zrzuciła 3.5 kg (zostało 1.5 kg...) 16. marzenka92 zrzuciła 2 kg (zostały 4 kg...) 17. Chezzy zrzuciła 1.5 kg (zostało 3.5 kg...) 18. asiuniekk zrzuciła 4 kg 19. Hosenka* zrzuciła 2.5 kg (już tylko 1 KG!!! TRZYMAMY KCIUKI!!) 20. orisha zrzuciła 2 kg (zostało 13 kg...) 21. Fafix zrzuciła 1 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI) 22.agolek zrzuciła 3 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 23. donia27 zrzuciła 3 kg (zostało 5 kg...) 24. maaddzziiaa zrzuciła 0.5 kg (zostało 4.5 kg...) 25. bassienkaw zrzuciła 12 kg (zostało 3 kg...) 26. Atoska zrzuciła 1.5 kg (zostało 2.5 kg...) 27. Martinne zrzuciła 4.5 kg (zostało 1.5 kg...) 28. Lynn zrzuciła 2 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 29. klaudynka4 zrzuciła 2 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 30. dorcia zrzuciła 2 kg 31. Pixy zrzuciła 2 kg (zostały 3 kg...) 32. zuzaleee zrzuciła 2 kg (zostało 5 kg...) 33. kasiag-01 (nadal 13 kg...) 34. MartuFFFia zrzuciła 3 kg (zostały 5 kg...) 35. fairy droppings zrzuciła 3 kg (zostało 12 kg...) 36. Lensky zrzucila 8.5 kg (już tylko 0.5 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 37. kama98 zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 38. Dorota6540 zrzuciła 1 kg (zostało 8 kg...) 39. Korusia$ zrzuciła 2 kg (zostało 2.5 kg...) 40. lacrimaa zrzuciła 2,5 kg (zostało 4.5 kg...) 41. ksh zrzuciła 5 kg (jeszcze 3 kg...) 42. Elainee zrzuciła 3 kg (zostało 10 kg...) 43. girlsh1986 zrzuciła 4.5 kg (zostało 1.5 kg...) 44. ciemka zrzuciła 1 kg (zostało 12 kg...) 45. HulaGirl zrzuciła 2.5 kg (zostało 2.5 kg...) 46. Gizmiatko zrzuciła 0.5 kg (zostało 4.5 kg...) 47. doda22 zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 48. Brenda 19 zrzuciła 2 kg (zostało 5 kg...) 49. kasssikk19 zrzuciła 1 kg (zostały 4 kg...) 50. coquine zrzuciał 1 kg (zostało 5 kg...) 51. naciaa zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 52. anita-p zrzuciła 4 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 53. meuszar zrzuciła 2 kg (zostało 6 kg...) 54. stokrotka*** zrzuciła 5 kg (zostało 5 kg...) 56. bitn zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 57. zanka205 zrzuciła 1 kg (zostały 3.5 kg...) 58. Sweet_21 zrzuciła 2 kg (zostało 9 kg...) 59. blaque (nadal 3 kg...) 60. Kasienia_Kejti zrzuciła 1 kg (zostało 15 kg...) 61. ak8 zrzuciła 1.5 kg (zostało 8 kg...) 62. buzichocho (nadal 4 kg...) 63. Wisnia (nadal 8 kg...) 64. ewaw71 zrzuciła 2 kg (zostały 3 kg...) 65. IR1988 (nadal 10 kg...) 66. Wirgaa (nadal 5 kg...) 67. Dolot (nadal 11 kg...) 68. Petra1212 (nadal 5 kg...) 69. Siasiek (nadal 14 kg...) 70. martusieńka (nadal 5 kg...) 71. Sahari (nadal 5 kg...) 72. andziutek (nadal 10 kg...) 73. Niagarrra (nadal 3 kg...) 74. memka87 (nadal 10 kg...) 75. Smile_Smile (nadal 13 kg..) 76. Svinecka zrzuciła 1 kg (zostały 4 kg...) |
|
|
|
#5073 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#5074 |
|
Wtajemniczenie
|
[quote=norrtalje_girl;4057 308]Witam, dzisiaj jadę sobie za miasto na piknik ze znajomymi, mam nadzieję, że nam sie pogoda nie zepsuje, bo jakoś sie chmurzy...
kasiag-01, ile płacisz za wizytę u dietetyka? Chciałabym orientacyjnie wiedzieć, czy stać mnie na taki wydatek 100 zł miałam kilku do wyboru ale postawiłam na tą u której była moja przyjaciółka (jest w 4 mc ciązy i schudła 4 kg) musiała bo miała za szybko za duzą wagę. Jeszcze raz pójde na pewno ale potem to juz niewiem, 100 zł to moim zdaniem sporo a przeciez najważniejsze juz wiem ![]() zobaczymy jakie efekty tego bedą
|
|
|
|
#5075 |
|
Zakorzenienie
|
kasiag a podzielisz sie z nami informacjami czego fajnego sie dowiedzialas?
|
|
|
|
#5076 |
|
Wtajemniczenie
|
SVINECKA
|
|
|
|
#5077 |
|
Zakorzenienie
|
Moja kolezanka byla u dietetyka i dal jej jakas diete owocowo-warzywna. Mogla jesc tylko owoce i warzywa, pic wode, wszystkie soki ale tylko tyle! Przez dwa tyg, a pozniej nie pamietam co dalej!
Ten dietetyk to jakis kretyn! Jak mozna nastolatce, w ogole osobie dac taka diete! Zreszta przeciez to oni powinni najlepiej wiedziec, ze diety tylko wyniszczaja organizm! Mowie tu o dietach tego typu-na samych warzywach, na samym nabiale, na samym... Ale tez jestem ciekawa co by mi taki dietetyk powiedzial. Moze ona trafila akurat do jakies 'innego'.. norrtalje-udanego odpoczynku Dziewczyny nie potrzeba robic wiecej niz 50 brzuszkow. Jesli robicie je dobrze, spokojnie, nie na odwal sie jak maszyna one duzo Wam dadza. Robienie 100, 200, 250 brzuszkow naprawde nie poprawi Wam efektow. Najlepiej jesli brzuszki bdziecie robily powiedzmy w 3, 4 seriach po 15. Jesli chcecie wiedziec wiecej wejdzcie na fitness i tam wszystkiego sie dowiecie
|
|
#5078 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hi hi* wiecej ruchu! nie biegać lepiej spacerować, gimnastykować się , wyciagać, napinać miesnie, chodzic po schodach-nie jechać windą, wysiadac przystanek wczesniej i isc pieszo * jedzonko jeśc max co 3 h min, co 2.5h !! najlepiej o stałych porach dostałam generalnie całą liste produktow ktorych jeśc nie wolno i które wolno jeść (nie mam jej przy sobie) np.piś przegotowaną wode , zielona herbatę, jesc bardzo duzo krajowych warzyw i kiszonek, dania jesc warzywa z miesem i nie mieso z warzywami!! 50% posiłków maja byc warzywka rano - musli pozostałe posiłki woda ---- owoc------ posiłek niewolno jeśc rafinowanych praduktów przetworzonych, w puszkach i słoikach, podrobów, kurczaków, wedlin, kiełbas, lodów, słodyczy, ładowała mi wiedze przez 2 h wiec duzo tego było i w tej chwili pewnie nie wszystko pamietam, ale jakby co to odpowiem gdybyscie miały jakieś pytania, ja generalnie jestem fanka medycyny naturalnej, duzo sie naczytałam na ten temat wielu wybitnych profersorów no ale nigdy nie potrafiłam wprowadzic tego w życie. |
|
|
|
|
#5079 |
|
Rozeznanie
|
Chyba z pikniku nici, bo ma dzisiaj padać, a jestem podziębiona i nie chcę sie doprawić
Jestem zła, bo nie wiem, czy z nimi jechać i ryzykować, czy lepiej zostać w mieście Uaktualniona wersja: straciłyśmy razem 150.5 kg 1. norrtalje girl - zrzuciłam 4 kg (zostało 7 kg...) 2. merry ann zrzuciła 3 kg 3. eleyne zrzuciła 1.5 kg (zostało 4.5 kg...) 4. plameczka zrzuciła 5 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 5. skrawka zrzuciła 4 kg (zostało 6 kg...) 6. agrafka90 zrzuciła 1 kg (zostało 5 kg...) 7. justynka87 zrzuciła 2 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!) 8. Sheloba zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 9. Kurczeeli zrzuciła 2 kg 10. B a b y zrzuciła 4 kg (zostały 3 kg...) 11. naanahanae zrzuciła 2 kg (zostało 6 cm...) 12. ślimaczek zrzuciła 2 kg (zostały 2 kg...) 13. Vegetka zrzuciła 4 kg 14. alexia zrzuciła 1 kg (zostały 2 kg...) 15. agata.aa zrzuciła 3.5 kg (zostało 1.5 kg...) 16. marzenka92 zrzuciła 2 kg (zostały 4 kg...) 17. Chezzy zrzuciła 1.5 kg (zostało 3.5 kg...) 18. asiuniekk zrzuciła 4 kg 19. Hosenka* zrzuciła 2.5 kg (już tylko 1 KG!!! TRZYMAMY KCIUKI!!) 20. orisha zrzuciła 2 kg (zostało 13 kg...) 21. Fafix zrzuciła 1 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI) 22.agolek zrzuciła 3 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 23. donia27 zrzuciła 3 kg (zostało 5 kg...) 24. maaddzziiaa zrzuciła 0.5 kg (zostało 4.5 kg...) 25. bassienkaw zrzuciła 12 kg (zostało 3 kg...) 26. Atoska zrzuciła 1.5 kg (zostało 2.5 kg...) 27. Martinne zrzuciła 4.5 kg (zostało 1.5 kg...) 28. Lynn zrzuciła 2 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 29. klaudynka4 zrzuciła 2 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 30. dorcia zrzuciła 2 kg 31. Pixy zrzuciła 2 kg (zostały 3 kg...) 32. zuzaleee zrzuciła 2 kg (zostało 5 kg...) 33. kasiag-01 (nadal 13 kg...) 34. MartuFFFia zrzuciła 3 kg (zostały 5 kg...) 35. fairy droppings zrzuciła 3 kg (zostało 12 kg...) 36. Lensky zrzucila 8.5 kg (już tylko 0.5 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 37. kama98 zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 38. Dorota6540 zrzuciła 1 kg (zostało 8 kg...) 39. Korusia$ zrzuciła 2 kg (zostało 2.5 kg...) 40. lacrimaa zrzuciła 2,5 kg (zostało 4.5 kg...) 41. ksh zrzuciła 5 kg (jeszcze 3 kg...) 42. Elainee zrzuciła 3 kg (zostało 10 kg...) 43. girlsh1986 zrzuciła 4.5 kg (zostało 1.5 kg...) 44. ciemka zrzuciła 1 kg (zostało 12 kg...) 45. HulaGirl zrzuciła 2.5 kg (zostało 2.5 kg...) 46. Gizmiatko zrzuciła 0.5 kg (zostało 4.5 kg...) 47. doda22 zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 48. Brenda 19 zrzuciła 2 kg (zostało 5 kg...) 49. kasssikk19 zrzuciła 1 kg (zostały 4 kg...) 50. coquine zrzuciał 1 kg (zostało 5 kg...) 51. naciaa zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 52. anita-p zrzuciła 4 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 53. meuszar zrzuciła 2 kg (zostało 6 kg...) 54. stokrotka*** zrzuciła 5 kg (zostało 5 kg...) 56. bitn zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 57. zanka205 zrzuciła 1 kg (zostały 3.5 kg...) 58. Sweet_21 zrzuciła 2 kg (zostało 9 kg...) 59. blaque (nadal 3 kg...) 60. Kasienia_Kejti zrzuciła 1 kg (zostało 15 kg...) 61. ak8 zrzuciła 1.5 kg (zostało 8 kg...) 62. buzichocho (nadal 4 kg...) 63. Wisnia (nadal 8 kg...) 64. ewaw71 zrzuciła 2 kg (zostały 3 kg...) 65. IR1988 (nadal 10 kg...) 66. Wirgaa (nadal 5 kg...) 67. Dolot (nadal 11 kg...) 68. Petra1212 (nadal 5 kg...) 69. Siasiek (nadal 14 kg...) 70. martusieńka (nadal 5 kg...) 71. Sahari (nadal 5 kg...) 72. andziutek (nadal 10 kg...) 73. Niagarrra (nadal 3 kg...) 74. memka87 (nadal 10 kg...) 75. Smile_Smile (nadal 13 kg..) 76. Svinecka zrzuciła 1 kg (zostały 4 kg...) |
|
|
|
#5080 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nie dostałam zadnej diety, najpierw musze wprowadzic w swoje zycie zdrowe nawyki!!! póżniej coś wspominał o diecie ryzowej
ale tak serio to dieta to przeciez to co jemy na codzień, oby to tylko było zdrowe![]() generalnie bardzo wazne jest wyproznianie się! |
|
|
|
#5081 |
|
Zakorzenienie
|
a dlaczego nie wolno jesc kurczakow? wedlin? bo tego to ja nie wiem...
a reszte rzeczy to w sumie nic nowego ale mam wrazenie,ze ta Pani za duzo zakazow i nakazow dala... ale w sumie od tego chyba jest dietetyk
|
|
|
|
#5082 |
|
Wtajemniczenie
|
norrtalje_girl;
alez mi poprzeczke podwyzszylaś waze 71 powinnam najlepiej 58 ale z 61 tez bede się przeogromnie cieszyć, troszke mnie to przerazilo bo do 13 to chyba nie dotrwam??? co? ja pitule 13 do zrzucenia co za pulpet ze mnie!!!! basienkaw co myslisz???? lepiej mniej i sie zaskoczyć? 13 to taka duza , ogromna i pechowa . Co myslicie? |
|
|
|
#5083 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co ja sobie zalozylam 8kg do zrzucenia... na samym poczatku,bo nawet w te 8kg nie wierzylam...ze mi sie uda... a tutaj mile zaskoczeie... i juz 12kg za mna
a ciagle zastanawia mnie ten kurczak,dlaczego nie mozna go jesc? |
|
|
|
#5084 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wedliny , kielbasy maja konserwanty i ulepszacze czyli chemie a kurczakow nalezy unikac bo rozwalaja gospodarke hormonalna bo sa sztucznie pedzone pytałam sie jej co mam zrobić w swieta powiedziała ze moge zjesc swiateczne potrawy bo przeciez tradycja to dradycja no ale nie mam zapomniec o zasadacgh i porach jedzenia czyli luz................ wiesz Basiu ta liste mam w domku i nie wszystkie produkty pamietam. generalnie nalezy jesc to co widzisz nie przetworzone czyli swieze, a no i z opakowań najlepiej nie plastikowyvh a szkalnych ![]() ZDROWO ZDROWO I JESZCZE RAZ ZDROWO!!!!!!! |
|
|
|
|
#5085 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja uwielbiam mieso a najbardziej kurczaki!!! kocham kocham je!!! i niewiem czy dam rade je odstawic? kurczaczki sie w fermach nie maja miejsca sie pierzć, siedza na siatkiach i odchody ktore wydalą są zbierane mieszane z paszą i wcinają je dalej tak mowił Pani dietetyk |
|
|
|
|
#5086 |
|
Zakorzenienie
|
jakos nie podoba mi sie ta twoja Pani dietetyk... mialam znajoma, ktora jest dietetyczka, a pracowala u nas w firmie bo konczyla jeszcze jakies tam kursy czy cos, czy studia, sama nie wiem.. w kazdym badz razie maniaczka... i z tego co wszedzie pisze,to wlasnie z kurczakow wedlinki i produkty, przetwory sa najlepsze i najzdrowsze... jak wedliny to najlepiej drobiowe, jak kielbaski czy parowki, rowniez takie, mieso mielone rowniez takie... z mies najlepiej wybierac drob... najzdrowszy, najsmaczniejszy i najlepszy przy odchudzaniu z tego co ja wiem... choc przyznac musze,ze dietetyk ze mnie zadny
ale z historii znajomych to wiekszosc dietetykow do niczego nie nadaje... malo jest takich prawdziwych, znajacych sie na rzecyz itd... poszlabys do inneog,to pewnie tez mowilby ci co inneog,ze tak drob i tylko drob... wiem mam zle nastawienie do tego,ale nie ufam takim ludziom, znalam dwoch takich... o dupe roztrzasc... ale nie sluchaj mnie, ja tutaj nic nie pisze a ty zaloz sobie mniejsza ilosc kilogramow do zrzucenia, mniejsze prawdopodobienstwo zalamania, jesli waga stanie w miejscu i np bedziesz miala 10kg do zrzucenia... z 13 ustalonych... (10kg to duzo)... a jak zalozysz sobie np 8kg do zrzucenia, to proporcjonalnie do tego co jest wyzej, zostanei ci do zrzucenia juz tylko 5kg... ![]() a specjalista ze mnie żadny
|
|
|
|
#5087 |
|
Wtajemniczenie
|
To tak jak diety w jednym mozesz jesc marchewki i w innej nioe bo ma zaduzy wskaznik IG! poszłam po to do dietetyka zyby w końcu raz na zawsze trzymac sie jedne go a nie skaakać jak zająć.
Ty pewnie wcinasz kurczaczki dlatego ten zakaz tak Cię ukuł. drób jest najzdrowszy to wiemy wszyscy dietetyk powiedział ze jak juz to mam jesc indykaPowiem tak !!! Marze aby schudnać poprostu marze byc szczuplą osoba i bede robic wszystko co mi ona nie wymysli. Jest bio chemikiem, doctorem na uniwersytecie to chyba wie co robi ![]() Bede się trzymac jednej a nie szukać i pod siebie dietetyka który moze mi słodycze pozwoli jesc
|
|
|
|
#5088 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Mało mnie tu ostatnio było bo porzadki przedswiąteczne i brak czasu. Witam nowe koleżanki Gratuluje wszystkim zrzuconych kilogramów. A u mnie waga 64 kg więc jestem zła bo to 1 kg więcej niż ważyłam ostatnio. Nic już chyba na mnie nie zadziała ale dalej się staram Ostatnio ćwiczenia z braku czasu poszły w odstawkę. A tak bardzo chciałabym zrzucić jeszcze te 4 kg. Ja mam beznadzieją przemianę materii i może to też jest powód że tak marnie mi to idzie. Octu jabłkowego już nie piję ale wróciłam do czerwonej herbatki tej z chińskimi znaczkami i piję dzbanek dziennie. Do tego musze 2 l wody niegazowanej i może moja przemiana się poprawi. Dalej nie podjadam miedzy posiłkami i zobaczymy co z tego wyjdzie.bassienkaw coż mogę powiedzieć......... popprostu brak mi słów. zdjecia świetne, Ty świetnie wyglądasz i napewno też super się czujesz bo z tych zdjeć bije od Ciebie taka radość Poprostu super git |
|
|
|
#5089 |
|
Zakorzenienie
|
ja jem wszystko ogolnie... bo nie wierze w cos takiego, to jesc, tego nie jesc... wszystko ale w rozsadnych ilosciach... raz na jakis czas... zrezsta nie wiem, to tylko moje zdanie
![]() a kurczaka jem czasem... ale nie ze jadam codziennei, czy co dwa dni |
|
|
|
#5090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5091 |
|
Wtajemniczenie
|
Doniu!
ja równiez mam kiepską przemiane materi i własnie jestem na poczatkach jej naprawiania! Basienkaw ! alez oczywiscie przeciez nikt nie kaze mi sie glodzić? jesc czesto ale mało! juz nie moge doczekać sie jak wszystkie wrzywka się pojawią |
|
|
|
#5092 |
|
Zakorzenienie
|
nikt nie kaze ci sie glodzic... ja po prostu mam inne zdanie na ten temat caly
ale to moje, moje wlasne zdanie a tobie zycze powodzenia
|
|
|
|
#5093 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5094 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przeciez obydwu nam chopdzi o to samo jesc zdrowu i schudnąć! chyba pamietasz swoją desperacje 12 kg temu i tez zrobilas wszystko by się tego pozbyć. poszłam do dietetyka żeby mi pomógł, tez wolałabym zebym wiecej mogła jesz roznych produktów ale skoro mam schudnąc to musze się słuchać ![]() Potrzebuje bakcyla nie odbierac mi go proszę! |
|
|
|
|
#5095 |
|
Zakorzenienie
|
nie odbieram... oj nie odbieram... po prostu mam inne zdanie na wszystko... a 12kg temu byla zalamka, lzy, i zmiana regul gry... i w sumie nie bylo az tak zle,by zrobic wszystko...
ale tobie powodzenia, mam nadzieje,ze dzieki temu co robisz uda ci sie schudnac i ze bedziesz sie chwalila co i jak ![]() buzinki |
|
|
|
#5096 |
|
Wtajemniczenie
|
uwielbiam mięso i zawsze miałam problem z wypróznianiem sie , jadłam za duzo białka i to w jogurtach i serkach jak i mięsie,
odstawiłam swóje białko serkowe na snidanko i chce je zastapić mieszanką - owsianką która ma pomóc i no i oczyszczająca zielona herbatka
|
|
|
|
#5097 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
kasiag-01 witam Cie serdecznie
|
|
#5098 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#5099 |
|
Zakorzenienie
|
a ja glupek jestem i wpatruje sie w nowe zdjecia... hahah
narcyzm ???
|
|
|
|
#5100 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.

hi hi