Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19. - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-01, 13:47   #1591
metkaa
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19.

czesc

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Chwale się , Domino dzisiaj sam chodzi przy pchaczu
Normalnie jestem z niego taka dumna

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
witam się w 28 tygodniu, czyli w 7 miesiącu czyli w III trymestrze
gratulacje,

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Bylam dzis u fryzjera i na zakupachUdalo mi sie kupic zakiet z Reserved i kupilam sobie bielizne w esotiqMam pieknie dopasowany stanikNo i mama mi przerobiła bluzeczke wiec na jutro jestem gotowa
Zaraz Seba wróci ze spaceru z pieskiem zje kolacje i spac
super

storkotka
piekny brzuszek,

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
a co do spania to tak właśnie pomyślałam, ze o 21 jak wróciliście to późno ja kładziesz spać, ja tez bym chciała małego tak ok 19 kłaść ale zobaczymy jak to będzie w praniu
własnie wszystko wyjdzie w praniu, u nas nie bylo mowy zeby szymek szedl spac o 19, teraz chodzi o 21,

kotek wspolczuje alergii,
mysle ze jutro spokojnie kupisz jakies miesko,

Baobabek
wspołczuje nocy, zdrówka dla Izy,

dzis tesciowa zadzwonila ze babcia tz jest w szpitalu, tak sie bronila ze w koncu w nocy musieli ja zabrac
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 14:06   #1592
mysia1986
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19.

Hej.

Dzisaj z tz mam totalnego lenia. Wczoraj siedzielismy i sie nudzilismy i nagle wpadlismy na pomysl zeby potanczyc Pojechalismy na impreze w domu bylismy o 4rano
Jutro po pracy jedziemy do spa
Miłego dnia.
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 14:09   #1593
Malensstfo
Zakorzenienie

Mala dzięki Zobaczę jeszcze jakie są w Inglocie i Sephorze..a ja z tych niewprawionych, więc pędzelek raczej się przyda

Mysia nieźle

Edytowane przez Malensstfo
Czas edycji: 2013-05-01 o 14:10
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 14:10   #1594
malamaluczka87
Zadomowienie

Metko- halo kochana, jak u ciebie? jak samopoczucie? Przykro mi z powodu babci tż-ta

Mnie się wydaje, że to zasypianie o 21 jest bardzo dobre bo dłużej w nocy pośpi to raz, można gdzieś dłużej posiedzieć to dwa, a i tatuś pracujący może się trochę dzieckiem nacieszyć to trzy;-)

Mysia- od razu widać, że ci się nastawienie zmieniło;-) Co ja bym dała za takie lenistwo z tż-tem...

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Mala dzięki Zobaczę jeszcze jakie są w Inglocie i Sephorze..a ja z tych niewprawionych, więc pędzelek raczej się przyda
proszę bardzo;-) ja mam właśnie Inglotowy do rozcierania cieni, ale mnie tam nie przekonał bardzo;-) u mnie leży

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 14:12   #1595
mysia1986
Zakorzenienie

cos mnie dziewczyny ostatnio energia roznosi jak potanczyłam to dałam jej upust
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 14:16   #1596
metkaa
Zakorzenienie

mysia fajnie

mala samopoczucie bez wiekszych zmian
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 14:38   #1597
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
proszę bardzo;-) ja mam właśnie Inglotowy do rozcierania cieni, ale mnie tam nie przekonał bardzo;-) u mnie leży
A te Hakuro to tylko przez neta można kupić?
Stary 2013-05-01, 14:58   #1598
malamaluczka87
Zadomowienie

Maleństwo- nie wiem, u mnie w mieście nie ma, ale też moje miasto nie ma połowy marek;P musisz pogooglować.

Metko- to życzę większych zmian;-******* tęsknimy za tobą

Stary 2013-05-01, 15:06   #1599
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Maleństwo- nie wiem, u mnie w mieście nie ma, ale też moje miasto nie ma połowy marek;P musisz pogooglować.
To u mnie tym bardziej nie będzie
Stary 2013-05-01, 15:12   #1600
Czekollladowa
Raczkowanie

Dzień dobry ;] Wszystko bym dała żeby mieć energię.... ;p ja tylko całymi dniami śpię . Dzwoniłam do gin (innej) i zapisała mnie za 3 tygodnie. Wiecie co zauważyłam w swoim otoczeniu ? Teraz jest "moda" na ciążę rok po roku Ja siebie nie wyobrażam opieki nad takimi maluchami Pogoda jest paskudna ja chce słońce
Czekollladowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 15:17   #1601
malamaluczka87
Zadomowienie

Czekolladowa, sprawdziłaś czy ta ginekolog ma dobre usg u siebie w gabinecie? Ja bym wybrała klinikę - ceny już takie same jak prywatna wizyta, muszą mieć sprzęt i zapiszą cię w przyszłym tygodniu

Stary 2013-05-01, 15:30   #1602
Malensstfo
Zakorzenienie

Mąż mi zablokuje dostęp do konta normalnie...
Stary 2013-05-01, 15:48   #1603
malamaluczka87
Zadomowienie

Cytat:
Mąż mi zablokuje dostęp do konta normalnie...
Maleństwo, mam ten sam problem;-);D

Stary 2013-05-01, 15:58   #1604
kaska87
Zakorzenienie

ja w tym miesącu wydałam tyle kasy, że myślałam, że mąż mnie zabije ale nic nie powiedział

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 16:13   #1605
malamaluczka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja w tym miesącu wydałam tyle kasy, że myślałam, że mąż mnie zabije ale nic nie powiedział
Ja to trochę zczajam, bo mi spływają wypłatki (niewielkie, ale jednak) z dwóch szkół językowych i z mojej stałej pracy na etat - na konto - i on nie chce mieć do niego dostępu, mówi że mój starczy;P A on mi przynosi wypłatę w gotówce. I dopóki mam uzbieraną kupkę na remont domu i przybywa na niej (szybciej bądź wolniej) to nic nie mówi;-)

A z drugiej strony dziewczyny...Po to pracujemy, żeby od czasu do czasu sprawiać sobie drobne przyjemności! Najważniejsza jest organizacja i nie kupowanie wszystkiego na raz tylko rozkładanie zakupów racjonalnie do budżetu...

I jedna rada jak mogę;-)
Nie kupujcie dużo rzeczy kosmetycznych na raz- po jednej, góra dwie (zwłaszcza pielęgnacyjnych)- bo jak coś na was zacznie działać dobrze bądź źle to nie będziecie mogły zdefiniować, który to produkt tak działa, Lepiej nie robić buzi szoku na raz. Wiem po sobie

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

PROŚBA
Dziewczynki, mam prośbę w imieniu koleżanki, która ma 2,5 miesięcznego synka.
Jest strasznie uczulony, ma mega wysypkę na twarzy...Jest na mm, już trzeci raz zmieniali mu mleko. Teraz je takie dla alergików na receptę nutramigen i dalej to samo. Podpowiecie coś?

Stary 2013-05-01, 16:46   #1606
Czekollladowa
Raczkowanie

Odp: Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część

Cytat:
Czekolladowa, sprawdziłaś czy ta ginekolog ma dobre usg u siebie w gabinecie? Ja bym wybrała klinikę - ceny już takie same jak prywatna wizyta, muszą mieć sprzęt i zapiszą cię w przyszłym tygodniu
Usg maja w szpitalu... zobaczymy co z tego wyniknie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

20.05.2013 - zdany egzamin na prawo jazdy

05.06.2013 - "Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne"

12.06.2013 - odebrałam Prawo Jazdy

Czekamy na fasolinke
Czekollladowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 16:48   #1607
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to trochę zczajam, bo mi spływają wypłatki (niewielkie, ale jednak) z dwóch szkół językowych i z mojej stałej pracy na etat - na konto - i on nie chce mieć do niego dostępu, mówi że mój starczy;P A on mi przynosi wypłatę w gotówce. I dopóki mam uzbieraną kupkę na remont domu i przybywa na niej (szybciej bądź wolniej) to nic nie mówi;-)

A z drugiej strony dziewczyny...Po to pracujemy, żeby od czasu do czasu sprawiać sobie drobne przyjemności! Najważniejsza jest organizacja i nie kupowanie wszystkiego na raz tylko rozkładanie zakupów racjonalnie do budżetu...

PROŚBA
Dziewczynki, mam prośbę w imieniu koleżanki, która ma 2,5 miesięcznego synka.
Jest strasznie uczulony, ma mega wysypkę na twarzy...Jest na mm, już trzeci raz zmieniali mu mleko. Teraz je takie dla alergików na receptę nutramigen i dalej to samo. Podpowiecie coś?
Racja! Ja trochę przyszalałam w kwietniu, niby jakieś drobne kwoty były, ale się uzbierało...no ale przez to w Maju już raczej nic nie będę kupywać...ewentualnie tylko na chrzciny...ale ja wszystko mam...

Co do koleżanki..to nie jest pod opieką jakiegoś lekarza?? I na pewno to uczulenie od mleka?? Poza tym..może nawet jak mleko jest dobre, to wysypka tak szybko nie zejdzie? Różnie to bywa?

Dominikę też coś zsypało na buzi, miałam się was pytać co to...takie ziarenka małe jakby...
Stary 2013-05-01, 17:26   #1608
malamaluczka87
Zadomowienie

Maleństwo- jest pod opieką lekarza i mówią jej tylko, że nic nie pomogą więcej bo jest za mały na testy alergologiczne. Nie ma od czego innego, bo jada tylko mleko póki co. Pierze w Loveli dla dzieci. I sprawdza wszystko z czystej bezradności na własną rękę. Gdzieś czytałam o różnicach w kładach mleka przy różnych nietolerancjach, ale nie pamiętam gdzie to było;/

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Czekollladowa Pokaż wiadomość
Usg maja w szpitalu... zobaczymy co z tego wyniknie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Czekoladowa...powiem ci tyle, a zrobisz jak uważasz. Gdy są jakieś poważniejsze problemy i przez dwa lata nie udaje się zajść w ciażę, to jak dla mnie trzeba szukać porady u konkretnych specjalistów. Można chorować na jakąś konkretną hormonalną kobiecą chorobę, o której się nie wie i nie mieć wogóle owulacji, bądź mieć jakieś torbiele itp. Czasami chodzenie tylko na NFZ czy opieranie się na usg szpitalnym to za mało. Zwłaszcza, że nie miałaś jeszcze tak naprawdę żadnych badań, ani monitoringu cyklu. I nie wiem na ile poważnie podchodzisz do tematu? Bo nie mogę tego do końca wywnioskować po twoich wypowiedziach.

Ja np. mam PCOS( zespół policystycznych jajników) i dobre prowadzenie przez lekarza pozwoliło mi nie tylko normalnie zajść w ciążę ( jestem teraz w 23 tc) ale i lepiej funkcjonować przed zajściem w ciążę, bo z anomaliami hormonalnymi nie ma żartów. Więc żadna z nas nie pomoże póki porządnie sama się za to nie weźmiesz. Tak wcześniej jak ty chodziłąm do lekarza na NFZ, który kierował mnie do szpitala na usg, że nikt nie zdiagnozował mi choroby, miałam mega problemy i chcieli mnie tylko posyłać na czyszczenia do szpitala...I pewnie byłoby tak do dzisiaj.

Stary 2013-05-01, 17:32   #1609
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Maleństwo- jest pod opieką lekarza i mówią jej tylko, że nic nie pomogą więcej bo jest za mały na testy alergologiczne. Nie ma od czego innego, bo jada tylko mleko póki co. Pierze w Loveli dla dzieci. I sprawdza wszystko z czystej bezradności na własną rękę. Gdzieś czytałam o różnicach w kładach mleka przy różnych nietolerancjach, ale nie pamiętam gdzie to było;/
No to może Lovela? Albo kosmetyki?
Różnica w składach na pewno jest...mnie mówiono, że to nasze Nestle ma jedno z lepszych...ale nie wiem...

Z drugiej strony takie sprawdzanie na własną rękę nie wiem czy jest dobre...
Stary 2013-05-01, 17:45   #1610
malamaluczka87
Zadomowienie

Cytat:
No to może Lovela? Albo kosmetyki?
Różnica w składach na pewno jest...mnie mówiono, że to nasze Nestle ma jedno z lepszych...ale nie wiem...

Z drugiej strony takie sprawdzanie na własną rękę nie wiem czy jest dobre...
Maleństwo- ona nie ma zamiaru nic zmieniać i próbować na własną rękę. Ale dziwisz jej się, że się martwi? To tak jak ty sprawdzałaś co zrobić jak dziewczynki nie chciały zrobić kupki;-) Doświadczenie dziewczyn jest bardzo pomocne. Ja się nie znam by jej pomóc ;-)

Stary 2013-05-01, 19:15   #1611
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Maleństwo- ona nie ma zamiaru nic zmieniać i próbować na własną rękę. Ale dziwisz jej się, że się martwi? To tak jak ty sprawdzałaś co zrobić jak dziewczynki nie chciały zrobić kupki;-) Doświadczenie dziewczyn jest bardzo pomocne. Ja się nie znam by jej pomóc ;-)
Nie no, nie dziwie się...pytać zawsze można....jednak rada na kupkę, a alergia, to jednak coś innego
Stary 2013-05-01, 19:16   #1612
zaaaabcia
Zakorzenienie

Hej

Kupilismy dzisiaj z mezem , Dominowi jego pierwsze buty do chodzenia Szkoda tylko ze tyle kosztowaly , no ale co zrobić

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 19:30   #1613
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Agnusku,
Cytat:
Witam się szybciutko wieczorową porą Zaczynamy 19tydzień
moje serdeczne brawa

Malamaluczka,
Cytat:
Ja nie wiedziałam, że ty tak blisko stacjonujesz!
10km od Rybnika. Zapraszam na kawę albo ja się wproszę jak pojadę z teściem do kliniki , bo mam BB prawie po drodze.

Blonde, dobrze Wam w PL?
pozdrawiam Was gorąco

Żabcia,
Cytat:
strong - a dziekuje Zabkow mamy 5 , 6 już na wybiciu.
U nas już szósteczka jest jakś czas Gratulacje za waszego kolejnego

Cytat:
butter - portabella ( to sa takie duże brazowe pieczarki ) i je nadziewam serem i szpinakiem.
też to robię ale na naszych małych pieczarkach. Zrobiłaś mi smaka.

Bao, dobrze że opiekunka przypadła Ci do gustu.

Aaby, Widzę że dom wysprzątałaś na pikuś glancuś Brawa i oszczędzaj się troszkę

Kaska,
Cytat:
a spałam u siebie w domu bo jest u nas siostra męża i się nie bałam
ja mam ten sam problem, aż się boję co będzie jak się wyprowadzimy.

Butter, Kaska,
Cytat:
Kasiu, ciesz się, że nie musisz wiedzieć!
Chociaż ja tam uważam, że kobieta powinna znać swoje ciało
będę się musiała dowiedzieć

Tomalinko,
Cytat:
My też tam kilka mebli już kupili ale oni mają sklepy chyba tylko na śląsku....
możliwe, sama nie wiem gdzie mają sklepy.

Cytat:
Potem idziemy zwiedzać zamek w Ogrodzieńcu.
byliśmy z TŻ dwa lata temu i miło wspominamy.
Skąd Ty jesteś Kochana?

Stokrotko, jak się czujesz?

Żabcia,
Cytat:
A czemu przygotowania do slubu Wam nie ida?
nie przykładamy się nie chce nam się jakoś....

Cytat:
Chwale się , Domino dzisiaj sam chodzi przy pchaczu
brawa Kamil tylko przez chwile umie.

Witaj Onyks dziękuję Ci serdecznie za kartkę na święta wzruszyłam się bo dawnoo od nikogo nic nie dostałam pocztą

Blonde, brawa za ząbuszki

Maleństwo, współczuję przygód z dziewczynkami.

Stokrotka, wszystkiego dobrego na ten III trymestr

Kotek jak się udały imieniny?
i współczuję alergii.
Stary 2013-05-01, 19:45   #1614
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Witajcie dziewczyny
dawno mnie nie było, w tej części jeszcze wogóle...
mój poprzedni cykl z regularnych 28dniowych wydłużył się do 33 ale spokojnie czekałam na @ no i się doczekałam
teraz jak mineło 28 dni i nic to też nie panikowałam to pomyślałam że pewnie cykl na stałe się wydłuży do ponad 30, no ale mineło 33 i nic
dziś 34dc, wreszcie zjechałam do domu na trochę wolnego, do pracy wracam dopiero 13 maja, coś mnie tknęło i poszukałam dyżurującej w święto pracy apteki, kupiłam test żeby był na jutro rano...ale nie wytrzymałam II kreski jak byk, jestem w szoku męża przy tym nie było bo pojechał do swojej mamy i zostanie tam na noc bo jutro rano musi ją zawieżc do szpitala, ale powiedziałam mu przez tel. trochę żałuję że nie osobiście no ale te emocje... poza nim no i WAMI jeszcze nikt nie wiejestem w szoku totalnym
tak więc zmieńcie mnie na liście z planujących na oczekującą skoro zaszłam w kwietniu to powinnam urodzic w styczniu jakoś, teraz mam sporo wolnego to gruntownie zajmę się sobą i swoim brzuchem ooo matko ręce mi się trzęsą jak to wszystko pisze...
w sumie to starań nie zaczynaliśmy jeszcze ale napiszcie że udało się w 1 cyklu starań, II 01.05.2013, tp.

Edytowane przez mabi84
Czas edycji: 2013-05-01 o 19:50
mabi84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 20:13   #1615
malamaluczka87
Zadomowienie

Cytat:
Nie no, nie dziwie się...pytać zawsze można....jednak rada na kupkę, a alergia, to jednak coś innego
Maleństwo, mama tego maleństwa jest typową alergiczką (pokarmową), ja całe życie walczę z tym szajstwem i wiem po prostu co to jest. I szukamy jakiegokolwiek punktu odniesienia, nawet specjalisty. A z tego co pamiętam to parę osób na wątku miało problem ze skazą u dzieci, badź alergią. Problem polega na tym, że te osoby, które pamiętam, to karmią bądź karmiły piersią więc narzuciły sobie dietę i po problemie. Pamiętam też Madzię, jak chodziła z Mają po lekarzach i była zmuszona smarować dziecko maścią sterydową. Maksiu ma na buzi teraz właśnie taki liszaj jak Maja w tedy. Może pare połączonych przypadków jakoś nas naprowadzi. Albo chociaż jak ulżyć dziecku z wysypką bo to swędzi i piecze. Także masz rację, kupka tutaj to mniejszy problem, bo maksymalnie parodniowy. A koleżanka męczy się już z tym od miesiąca i nie może na to patrzeć.

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny
dawno mnie nie było, w tej części jeszcze wogóle...
mój poprzedni cykl z regularnych 28dniowych wydłużył się do 33 ale spokojnie czekałam na @ no i się doczekałam
teraz jak mineło 28 dni i nic to też nie panikowałam to pomyślałam że pewnie cykl na stałe się wydłuży do ponad 30, no ale mineło 33 i nic
dziś 34dc, wreszcie zjechałam do domu na trochę wolnego, do pracy wracam dopiero 13 maja, coś mnie tknęło i poszukałam dyżurującej w święto pracy apteki, kupiłam test żeby był na jutro rano...ale nie wytrzymałam II kreski jak byk, jestem w szoku męża przy tym nie było bo pojechał do swojej mamy i zostanie tam na noc bo jutro rano musi ją zawieżc do szpitala, ale powiedziałam mu przez tel. trochę żałuję że nie osobiście no ale te emocje... poza nim no i WAMI jeszcze nikt nie wiejestem w szoku totalnym
tak więc zmieńcie mnie na liście z planujących na oczekującą skoro zaszłam w kwietniu to powinnam urodzic w styczniu jakoś, teraz mam sporo wolnego to gruntownie zajmę się sobą i swoim brzuchem ooo matko ręce mi się trzęsą jak to wszystko pisze...
w sumie to starań nie zaczynaliśmy jeszcze ale napiszcie że udało się w 1 cyklu starań, II 01.05.2013, tp.
Mabi, serdeczne gratulacje!!! Jak najszybciej do lekarza potwierdzać, a pamiętając cię z innego wątku, to żeby coś dostać do podtrzymania typu luteina;-)

Strong - a to dobre! To daj tylko znać. Mam nadzieję, że nam wyjdzie, bo z Bikulą coś nie może;-)

Bika- propozycja dla ciebie. W okresie od 8 do 15.05 będę praktycznie stacjonowała w BB. Możemy się umówić?;D

Stary 2013-05-01, 20:18   #1616
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Mabi, moje gratulacje

Mała, jaaa bardzo chętnie zaraz napiszę na pw
Stary 2013-05-01, 20:23   #1617
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
Mabi, serdeczne gratulacje!!! Jak najszybciej do lekarza potwierdzać, a pamiętając cię z innego wątku, to żeby coś dostać do podtrzymania typu luteina;-)
dziękujędo lekarza będę chciała wbic się w poniedziałek
strongwomen dziękuję, jeszcze to do mnie nie dociera, dziwne uczucia mną targają, oczywiście że się cieszę ale mieliśmy się starac dopiero za jakiś czas, jak kupimy mieszkanie, poza tym pracuję na czarno...mój mąż zamiast się cieszyc to gada tylko o tym jak załatwic na szybko jakąś umowę tak żebym miała macierzyński, wiem wiem ma racje ale...zresztą jutro jak przyjedzie to bedzie inna rozmowa bo tak przez tel. to do d.
Stary 2013-05-01, 20:29   #1618
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

metka co jest babci?
Mała kurcze... a używają jakiś maści na to uczulenie? Ono schodzi i wraca, czy jest non stop?W jakich dokładnie miejscach jest?
Mabi jeeeaaaa super
Zabcia pokaż jakie buty? I dlaczego są specjalne do chodzenia?

Miałam dziś super dzień Pogoda boska. Jak te moje dwa leniwce w końcu wstały, to zjedliśmy obiad, troszke sie zesżło, bo Maja je już sama więc jej się troszkę schodzi Ale niech wcina Potem długi, rodzinny spacer, zabawa w parku, na placu zabaw. mrrr Mąz porobił nam zdjęcia, więc jak je wrzucę na komputer to wam pokażę. Ale to nie dziś, bo mąz zabrał aparat do pracy (miał tam zdjęcia notatek na studia). Potem wizyta u moich rodziców., Najadłam się pizzy roboty mamy, wypiłam winko Jest mi błogo

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 20:32   #1619
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Mabi jeeeaaaa super
narazie jest mega zaskoczonko jak tak patrzę po kalkulatorach daty porodu to wychodzi 3 styczeń...
Stary 2013-05-01, 20:35   #1620
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
narazie jest mega zaskoczonko jak tak patrzę po kalkulatorach daty porodu to wychodzi 3 styczeń...
wiiiii mojego taty urodzinki

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości