|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIX + przeogromna dawka plotek!
Bez przesady
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIX + przeogromna dawka plotek!
Zła, Kobo Montreal i mgiełka GR 318, chyba nawet Ty ją zachwalałaś kiedyś
|
|
|
|
#1683 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamie na krwistą czerwień Obu piłowałam i odsuwałam skórki dodatkowo ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
Ale wolę u Ciebie ciepłą tonację
|
||
|
|
|
#1684 |
|
Lwiątko z Cintry
|
nic dziwnego, przyjemna praca to jak ten pies szczeka? aa rozumiem Sun of a peach
|
#1685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja pomalowałam tym z braku laku, mama mówi - maluj jak mi, i ło. poszło ![]() nooo ![]() -wodór, złoto, wodór, złoto......
|
|
|
|
|
#1686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aaa, tak ![]() Ja wczoraj zmyłam różowego, brokatowego revlonka i strzeliłam sobie kobalt ![]() k 001.jpgj 001.jpg i jako bonus coś, co mnie ostatnio rozłożyło na lopatki ![]() l 001.jpg |
|
|
|
|
#1687 | ||
|
Zakorzenienie
|
Piękny kolor
Chyba go mam , tylko powiedziałabym, że to glassfleckedowe drobinki![]() ![]() Pięknie zapuściłaś Ale też myślę, że taka długość to max.Kształt też bardzo mi się podoba ![]() Cytat:
![]() ![]() Ślinię się ![]() Ale tym razem podobają mi się bardziej pierwsze - bez SE Cytat:
![]() Przepiękne Płonę z zazdrości ![]() CDN... Trza dać koutom jeść
|
|
#1688 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dzięki Też lubię. Może niekoniecznie mam do tego naukowe podejście, ale ciekawi mnie to. ![]() Cytat:
Piękne. Dlaczego ja nie mam żadnego JJ? ![]() Cytat:
![]() Właśnie od dwóch dni testuję Nagietkowy - wiem, to jeszcze żaden test ![]() On koi skórę i łagodzi zaczerwienienia. Autentycznie, u mnie to było widoczne gołym okiem o tak po posmarowaniu. Mam cerę alergiczną i zanieczyszczoną (choć nie trądzikową) i ten krem bardzo ładnie przycisza wszystko. W sumie to jest przeznaczony do skóry łuszczącej się, skłonnej do infekcji, zaczerwienionej, podrażnionej, zanieczyszczonej, szorstkiej. No i przy trądziku oczywiście. Ale tak dosadnie mówiąc to żaden krem nie zrobił na mnie nigdy takiego wrażenia. Jeszcze za taką kasę? Niech się te wszystkie Vichy, LRP i inne podobne schowają... ![]() Szuflaaadaaa A brokat to przez chwilę myślałam, czy to nie Time for romance ale przecież napisałaś co to ![]() Super kolor. Korci mnie... A miałam nic nie kupować! Znowu... ![]() Cytat:
![]() Moim zdaniem długość jeszcze ok, pięknie zapuściłaś pazurki. Życzę powodzenia z wynikami. A kot Wiem, odbija mi ![]() Cytat:
Bym chciała... Jakbym wiedziała, że tam praca będzie dla mnie i małża to uwierz, że już byśmy się pakowali i dzwonili po firmę od przeprowadzek. Szczerze mówię. Co jedne to ładniejsze (o ile to jeszcze możliwe) ale teraz to PRZEGIĘŁAŚ!!! Dawać mi tu wiadro i ścierę... Nadrabiam dalej.
|
|||||
|
|
|
#1689 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widziałam go wczoraj na jakimś blogu i, cholercia, spodobał mi się ![]() Cytat:
Cytat:
Wyglądają cudownie[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4059673 2] Dzięki Sama prawda
|
|
#1690 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Rozłożyłaś mnie na łopatki Cytat:
![]() Cytat:
to jest super. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiecie co Wam powiem? Wkurzałam się, że z długiego weekendu To błysnęłam...
|
|||||
|
|
|
#1691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jakoś boję się mieszać piękne [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4059685 8] Oj... pomijając boczki, których bym nie zauważyła, gdybyś nie powiedziała... to jest super. ![]() Za mną też. No miesiąc i niecały tydzień temu "zkwadraciłam" paznokcie, lewo się zrobiły prawdziwe kwadraty... i co? I już będę kombinować. Ale mi się nie łamią czubki przy migdałach. Raczej teraz rożkami kwadratów wszędzie zaczepiam, drapię się, wbijam je sobie... [/QUOTE]dzięki ![]() i co? migdalisz? |
|
|
|
|
#1692 |
|
Konto usunięte
|
No zaraz będę migdalić
![]() Ech... zamówiłam sobie ostatnio ten top Poshe, ale jak znam moje szczęście to pewnie dzisiaj nie dojdzie. A jak nie dzisiaj to dopiero w poniedziałek. dopiero to do mnie dotarło... |
|
|
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
Viv tak to termiczny
|
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4059762 1]No zaraz będę migdalić
![]() Ech... zamówiłam sobie ostatnio ten top Poshe, ale jak znam moje szczęście to pewnie dzisiaj nie dojdzie. A jak nie dzisiaj to dopiero w poniedziałek. dopiero to do mnie dotarło... ja znowu kwadraty skróciłam i szczerze nie chce mi się nic z nimi kombinować, ale może, jak podrosną? jak zobaczę Twoje migdałki...? |
|
|
|
#1695 |
|
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny
Wszystkie paznokcie jakie widziałam były piękne Ewalucja kwiatek jest śliczny ![]() Mi chyba przyszły wzorniki.Po 12 odbiore i będę miała zabawę
|
|
|
|
#1696 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Eee, zobaczymy co wyjdzie
|
|
|
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4059787 0]Właśnie zaczęłam piłować i zdałam sobie sprawę, że chyba mam za krótkie na migdały... na wskazówce mam raptem 1mm wolnego brzegu...
Eee, zobaczymy co wyjdzie [/QUOTE]pokaż po piłowaniu koniecznie |
|
|
|
#1698 | |
|
leśny stwór
|
eee?
Cytat:
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4059673 2] A brokat to przez chwilę myślałam, czy to nie Time for romance ale przecież napisałaś co to ![]() [/QUOTE] dziękuję ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4059762 1] Ech... zamówiłam sobie ostatnio ten top Poshe, ale jak znam moje szczęście to pewnie dzisiaj nie dojdzie. A jak nie dzisiaj to dopiero w poniedziałek. dopiero to do mnie dotarło... oł... cały tydzień |
|
|
|
|
#1699 |
|
Kawoholiczka
|
Dzień dobry
U Was też tak leje?Lecę nadrabiać!
|
#1700 |
|
Konto usunięte
|
Pewnie, tylko wiesz, mi to pół dnia zawsze zajmuje. Opiłuję jednego... zmęczę się. Porobię co innego, opiłuję następnego, znowu coś odwróci moją uwagę, potem poprawiam pierwszego... i tak kilka godzin...
No ja nie wiem jak to tak wyszło... Mam za swoje, mogłam wcześniej zamówić a nie czekać na długi weekend ![]() Wyjątkowo nie, ale zimno jest masakrycznie. |
|
|
|
#1701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten komiks... hahaha ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Leje i burza od 6
|
|
|
|
|
#1702 | ||||||||
|
Kawoholiczka
|
Cytat:
Jesteś przykładem na to, że krótkie pazurki mogą być tak samo ładne, jak długie! Cytat:
Jak urosną to może wtedy będę coś próbować zmieniać w kształcie.Wcale nie są krótkie! Maluszek wystaje za opuszek. Cytat:
Nie mogę się napatrzeć. Toż to cudo, a nie mani! Piękne kwadraty (przypominają Ewalucjowe), i kolor jaki subtelny! Bardzo mi się podoba. Cytat:
Cytat:
Szczerze mówiąc to ja się w takich owalnych dobrze czuję, nie umiem się zdecydować na inny kształt. Boję się, że jak zrobię kwadraty to będą takie strasznie krótkie. Poza tym mam wąską płytkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A lakier z Bell Air Flow numerek 29. Cytat:
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4059685 8]Wiecie co Wam powiem? Wkurzałam się, że z długiego weekendu
To błysnęłam... [/QUOTE]A weź nawet nic nie mów Jestem prawie tak samo wkuwiona, jak byłam przeciągającą się zimą Dziś planuję grilla ze znajomymi - nareszcie każdy jest wolny, nikt nie pracuje, nikt nie musi jechać do szkoły, ale żeby wysiedzieć przy kiełbasce chyba trzeba będzie brać zimówki Nie, nie, nie! Oby nie!
|
#1704 |
|
szef wszystkich szefów
|
Souv, ja bym je zmigdaliła. Będą zabójcze migdały
![]() Miał, ja bym brała ten pierwszy, brzoskwinkę ![]() Misiaczku, Ty jak wrzucisz Ka-boom to nie ma wuja we wsi. Kolorowe flejksy są cudowne! Pilar, wyguglałam tego opiacza i... chcę go! Ja go chcęęę Poka migdałki![]() Beatko, czytasz mi w myślach Właśnie chciałam go kliknąć. Dokładnie ten sam kolor. Marzy mi się jakis termiczny o pastelowych kolorach. Ale przeczytałam, że on robi się żarówiasto żółty jak jest ciepły (czy zimny? A nie pamiętam:P) i czar prysł. Zadowolona jesteś? Wart tej kasy, którą za niego wołają?Ahaa wiedziałam, że coś mi umknęło:P Smoot, bardzo ładnie Ci to wyszło. Ta mgiełka jest cudowna! Zła, pięknie Ci w kobalcie. Jeden z moich ulubionych kolorów, lubię wyraziste kolory. Hmm... ja w ogóle lubię kolory
"Nie należy oszukiwać brzydkich dziewcząt." Prezio paczy. Widzi. Kontroluje. Edytowane przez Prezes Kuli Ziemskiej Czas edycji: 2013-05-02 o 11:14 |
|
|
|
#1705 |
|
Zakorzenienie
|
nie jest zarówiasty. Ale długo schnie i dobrze wygląda na dłuższych paznokciach bo wtedy ombre sie ładnie utrzymuje chyba ze masz czesto zimne dłonie to nie polecam
Ale jest ładny |
|
|
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
Pomalowałam jakiś czas temu tym blokatem z eclare i zapomniałam pokazać
|
|
|
|
#1707 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Ładny brokat, podoba mi się. Kojarzy mi się troszkę z Halo. Tak troszeczkę, tyci tyci
|
|
#1708 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a żebyś wiedziała że tak! a można zapytać gdzie i za ile go dorwałaś? Cytat:
Cytat:
![]() czasem faktycznie efekt ciężko przewidzieć, nawet jeśli się niby zna swoje typy. Cytat:
![]() czy ten cieniowany to tak wygląda normalnie? w sensie bez moczenia itd? |
|||||
|
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
Anula wygląda tak jak masz ciepłe ręce a naokoło jest normalnie
ale nie za gorąco.
|
|
|
|
#1710 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
hehe dobre ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

taki komplement spod Twoich paznokci 

Nie wiem czy się chwaiłam ale przyszłym roku będziemy myśleć nad moim mani ślubnym i tak w sumie soie pomyślałam że mogłabym mieć coś w tym stylu 

Ale też myślę, że taka długość to max.

Ostatnie, które wstawiłaś spowodowały ślinotok, przedostatnie też i te poprzednie...
Dzięki 

dopiero to do mnie dotarło... 

Oby nie!

chyba ten brak dostępności jeszcze bardziej pociąga w kupowaniu