|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część XVII
od niedawna jest w rossie, tutaj masz info i cenę:
http://www.rossnet.pl/Produkt/Bio-Oi...i-skory,118327 Edytowane przez Justine1989 Czas edycji: 2013-05-02 o 10:05 |
|
|
|
#2642 |
|
Marudziara
|
Który olejek z rossmana jest dobry do olejowania włosów? Czy otrzymam może jakis kokosowy?
|
#2643 |
|
Zakorzenienie
|
hmm, to zależy jakie masz włosy i w jakiej kondycji. Wiele osób zachwyca się olejkami z alterry, dużego wyboru nie ma, ale warto spróbować. Część wykorzystuje do tego oliwkę BD albo Hipp, ale chyba najwięcej inwestuje w Amlę albo Vatikę-dostępne głównie na allegro i w sklepach internetowych. Kokosowego w R. nie znajdziesz.
|
|
|
|
#2644 |
|
Marudziara
|
Kupiłam kiedyś w naturze olejek z GP łopian z czerwoną papryką i nie zdaje u mnie egzaminu. Chciałabym coś nawilżającego włosy i regenerującego.
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
polecam zajrzeć na blogi włosomaniaczek, albo na wątki na wizażu-tam na pewno bardziej kompetentne osoby Ci doradzą lub sama sobie poczytasz
|
|
|
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wesz co, on ma na trzecim bodajże miejscu w składzie glicerynę- ona czasami potrafi zapchać. Mnie też, ale tylko jak jest na pierwszym miejscu, kiedy jest jej mniej to już nie wykazuje takiego działania. Ewentualnie zapycha Cię któryś z olei- widzę, że wysoko też jest oliwa z oliwek- ona też potrafi być komedogenna bo jest ciężkim olejem. |
|
|
|
|
#2648 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
|
|
|
|
#2649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wkurza mnie tez jak ktos uzywa czegos o paru dni i juz wystawia opinie.
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczęta, potrzebny mi tusz z małą, w miarę miękką szczoteczką, nie plastikową (tuszu nie potrzebuję, wnętrze nie ma dla mnie znaczenia, sama szczotka). Polecicie coś?
Edytowane przez razdwapiec Czas edycji: 2013-05-02 o 12:56 |
|
|
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
Jak zwykła szczoteczka to może wibo różowy albo coś z rimmela? Ale niech się inne babki wypowiedzą
|
|
|
|
#2652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2653 |
|
Raczkowanie
|
Ja polecam z Alterry olejek granat i awokado - bardzo fajnie nawilża i odżywia włosy.
U mnie olejek z GP z czerwoną papryką też kompletnie się nie sprawdził, a do tego zwiększał wypadanie włosów! |
|
|
|
#2654 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję dziewczyny za pomoc
![]() spróbuję, jak na moje stopy zadziała to będzie cud moja systematyczność pozostawia wiele do zyczenia![]()
|
|
|
|
#2655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale wczoraj wzięłam się za moje stópki, potraktowałam je tarką z Rossa, a później nasmarowałam kremem i w skarpetki-stopy są dużo gładsze niż poprzednio, ale daleko im do ideału, nagromadziło się za dużo zrogowaciałego naskórka i jego usuwanie trochę potrwa mogę polecić ten krem na stopy-dostępny w R. i nie jest drogi, warto spróbować https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ra-wersja.html |
|
|
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy już o tym było, ale są już u mnie kosmetyki Aussie
Chyba skuszę się na tą 3-minutową odżywkę :P
|
#2657 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale kupiłam w CND serum z eveline brzuch+pośladki za 8,99 zł, było też w CND samo do pośladków
|
|
#2658 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Ciekawe czy będzie w poniedziałek nowa gazetka?
|
|
#2659 |
|
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny, są już w Rossmanie nowe lakiery Rimmel Salon Pro?
|
|
|
|
#2660 |
|
Raczkowanie
|
maszynka WILKINSON xtreme3 za darmo do odebrania w Rossmannie
apps. facebook.com /odbierz-maszynke/ 2 spacje |
|
|
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2662 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Do dostania w każdej aptece.Ale suche szampony też? Po ile?
|
|
#2663 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Dziadostwo,w dodatku na parafinie... (patrz: baza). Cena tez jakaś z kosmosu jak na parafinowe dziadostwo, która blokuje wchłanianie wszystkich wartości odżywczych. Lepiej zainwestować w olejki Alterra ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Mi tam pasują olejki Alterra, stosuje na włosy i na ciało. Mam brzozę i pomarańczę oraz granat i avocado (ale chyba go wycofali) i migdały z papają. Nafty nie lubię, wysusza wlosy i jeszcze nie mogę jej zmyć z włosów. |
|
|
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam dziś żel Isana o zapachu kwiatu maku
|
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie nafta ma całkiem inne działanie niż u Ciebie-dodam, że na moje włosy działa tak naprawdę mało produktów, a po nafcie włosy są miękkie i wystarczy, że normalnie umyję włosy i schodzi-w przeciwieństwie do olejów (bez dwóch myć się nie obejdzie). także uważam, że jest godna spróbowania
|
|
|
|
#2666 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Spróbować można, ale osobom z wrażliwą skórą głowy radzę uważać. Mnie tak podrażniła, że miałam ochotę wyszorować sobie głowę drucianą szczotką. Masakryczne swędzenie, dwa razy się tak urządziłam. |
|
|
|
|
#2667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet najlepszy kosmetyk u 99% sprawdzi się, a jednej może wywołać krzywdę. Nie spróbujesz na sobie-nie wiesz.
|
|
|
|
|
#2668 |
|
Konto usunięte
|
A ja odstawiam wszystkie oliwki. Byłam zadowolona z efektu oliwki babydream którą stosowałam do ciała i nie tylko. Ale dziś miałam pranie całej bielizny nocnej bo wszystko cuchnęło. Zapach starego zjełczałego masła a włożyłam 2 dni wcześniej do szafki piżamę. Próbowałam zabić wszystkim ten zapach ale żadne perfumy nie dały rady. Namoczyłam dopiero w wielkiej ilości płynu do płukania i mam nadzieję że będzie lepiej.
|
|
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;40611849]A ja odstawiam wszystkie oliwki. Byłam zadowolona z efektu oliwki babydream którą stosowałam do ciała i nie tylko. Ale dziś miałam pranie całej bielizny nocnej bo wszystko cuchnęło. Zapach starego zjełczałego masła a włożyłam 2 dni wcześniej do szafki piżamę. Próbowałam zabić wszystkim ten zapach ale żadne perfumy nie dały rady. Namoczyłam dopiero w wielkiej ilości płynu do płukania i mam nadzieję że będzie lepiej.[/QUOTE]
No właśnie oliwka z BD ma to do siebie, że zostawia na tkaninach smrodek, u mnie w szczególności na ręczniku, nawet po kilku praniach czuć
|
|
|
|
#2670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.

, żeby nie było, wiem, że wiele osób używa go o mycia włosów, ale w kwc jest w kategorii hig int i o tym przede wszystkim należałoby wspomnieć. KWC przez to nie jest już tak wiarygodne jak kiedyś. Nie muszę chyba wspominać przykładu np. pomarańczowego olejku Alterry, który bije na głowę wszystkie produkty antycelulitowe, a tak na prawdę tylko w garstce recenzji jest coś o tym przeznaczeniu wspomniane

moja systematyczność pozostawia wiele do zyczenia
Do dostania w każdej aptece.
ESPANA
PORTUGAL
Türkiye