|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Połączyła nas Biedronka! Przyjaźń w necie? To nie mrzonka! Wątek offtopowy częś
Cytat:
Polewa Składniki: 60 g margaryny 125 g cukru pudru (daję mniej) 1 łyżeczka cukru waniliowego 100 g serka typu kanapkowy ja dodaję tez sok z cytryny, zeby przelamać słodycz Sposób przygotowania: Do margaryny dodajemy cukier puder i ucieramy obydwa składniki tak, aby się ze sobą połączyły. Dodajemy cukier waniliowy oraz serek i dalej ucieramy na gładką masę tak, aby nie powstały grudki (ok. 5-7 minut). Ciasto smarujemy polewą.
|
|
#3572 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Połączyła nas Biedronka! Przyjaźń w necie? To nie mrzonka! Wątek offtopowy częś
Cytat:
Ja to zawsze ograniczam cukier w przepisach... 8 łyżek cukrku na 4 szklanki mąki to za słodko.... Zwłaszcza ze ten nasz cukier jest strasznie słodki.... 100% cukru w cukrze
|
|
#3573 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przywożąc Ci tylko Twoje rzeczy co chce osiągnąć. Aż tak bardzo ważna jest dla niego wygoda a nie spokój i zdrowie żony. Jaką ma wogóle pewność, że część domu teść przepisze jemu skoro już tyle czasu odwleka. Mąż powinien być za żoną.
|
|
|
|
|
#3574 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3576 |
|
Moderator
|
Ja uciekam. Trzymta się dziołchy
![]() Miłego popołudnia życzę
|
|
|
|
#3577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Tak do smaku
|
|
#3578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Dopisalam dopiero jedną strone do mojej pracy.. tempo mam zabójcze ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------
|
|
#3579 | |||||
|
Zakorzenienie
|
znow dzien łazenia mialam
![]() wyszlam o 11, juz kurier byl po drodze, to mąz go zlapal i mam kremiki z Ori , u mnie dobrze, bo czy praca czy dom to najczesciej ten sam rejon robia kurierzy ![]() z kolezanka sie widzialam przed 12, to kawka i drozdowka z serem, bo na sniadanie to tlyko sie herbaty napilam i kawale żeberka z zupy skubnelam potem pochodzilysmy, w SP bylysmy, to wzielam podklad Soraya, bo plyn micelarny byl gratis, odprowadzilam ja na PKS, bo do rodzicow jechala i szlam dalej, zaraz mnie P. zgarnal, to szukalam jeszcze mlodej kapusty, ale droga jeszcze taka, a w B. z Włoch to nie chce w domku juz pyszna pomidorowka, to zjedlismy, nawet dzis P. pozwolilam kupic wątrobe wieprzowa , to od razu podsmazyli zabralam sie z nim, bo on dalej dzis te kosze zbiera, to do B. zaszlismy i ja do mamy na cmentarz, wzielam te naz tulipany i teraz wrocilam sama pieszo i kawke sobie zrobie ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- a przeczytalam, ze jak Przyjaciolki sie koncza na caly rok przerwa, bo 3 aktorki w ciązy, to puszcza na jesien Hotel52 i bedzie dalej Bukowski jakis zamiast Na krawedzi ma byc o dwoch babeczkach co sie odchudzaja, jedna ta co w Ranczu gra zone tego Pietrka, a Na krawedzi nie kontynujuja , bo mala ogladalnosc, jakies pierdoły typu Trudne sprawy to do wyrzygania, ale fajny film to nie, widac pozim widzow ![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Sonia chyba znow po kleszcze poszla, dzis trzy napite jej wynalazlam ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
oj w ogole bez slonca, to weź sobie mi dzis pasowalo, bo chodzilam, to akuratnie bez ![]() Cytat:
![]() ale trzymam za was , a Wy kiedys ten ślub macie?Cytat:
Cytat:
![]() ale mi tam wsioryba, jest, zaraz nie ma i idzie zawsze idealnie wzajemnie, choc przeczytasz jak wrocisz
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|||||
|
|
|
#3580 | |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Cytat:
Co do Na krawędzi,a co niby mieliby dawać w 2. sezonie, jesli tu już wszystko zostanie wyjaśnione. |
|
|
|
|
#3581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez Laury, Andrzej hotelem sie zajmie, wiecej Bobka ![]() tez w sumie myslalam co by dalej w tym bylo, moze nowy watek z kim innym, ale dalej Ci sami policjanci
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#3582 | |||
|
luckygirl
|
Cześć Kochane
Właśnie Was nadrabiam ![]() No to najważniejsze, że lżej i lepiej ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;4058877 8]Taka http://allegro.pl/h345m-sliczna-suki...189295580.html i taka http://allegro.pl/letnia-sukienka-li...194387572.html i gaciory http://allegro.pl/fz-o438-next-36561...190995681.html[/QUOTE] Fajne te sukienki Cytat:
![]() Ja się właśnie zastanawiam co ze swoim zrobić ![]()
|
|||
|
|
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
http://rozrywka.dziennik.pl/seriale/...-polsacie.html
tu jest o serialu ![]() mam z 25 herbat, a zaraz moze zamowie kolejne, bo musze te pu erh sprobowac, a pewnie tak nie kupie , a ja musze miec na juz
|
|
|
#3584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To mialas dzis chodzonego caly dzien U mnie to by bylo nie realne bo padalo z przerwami ciagle Bylismy teraz w Realu maz chcial piwo oczywiscie tylko kartony zostaly ok mozna sie bylo tego spodziewac no ale zeby nie bylo ani jednego banana to juz przesada co Ci ludzie beda je sobie grillowacNa oslode kupilam te dwa nowe magnumy pink i black O prosze mowisz,ze Hotel bedzie to fajnie i w sumie dziwne,ze jednak beda krecic ale spoko No tez tak mysle,ze Na krawedzi to by nie bylo co skoro sie wszystko wyjasni to taki serial jednosezonowy
|
|
#3585 | |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Cytat:
Moim zdaniem za dużo tych sezonów, ale zobaczymy. Najwyżej przestanę oglądać ![]() Kolejny sezon Na krawędzi nie ma sensu. |
|
|
|
|
#3586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3587 | ||||
|
luckygirl
|
Cytat:
chałwowie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A na moim blogu jest przepis na leczo, też troszkę inne i nie musisz dodawać mięsa tak jak ja ![]() Cytat:
![]() My dzisiaj z TŻtem lataliśmy po sklepach. Dorwałam szparagi i truskawki i troszkę ziół świezych na mój ziołowy parapet a teraz skrzydełka się pięką i będzie obiado-kolacja. a w sumie to i śniadanie dla mnie ![]() Wczora na meczu Bayern-Barcelona byli u Nas znajomi i też miałam trochę roboty, bo i dwie sałątki i pizzę robiłam, a potem padłam jak nie wiem co
|
||||
|
|
|
#3588 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Co do bakłażana to mam na niego pomysł ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
|
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
Napój gazowany Wild Grass Ale Ginger 330ml -
Herbata czarna Herbapol Lublin z jaśminiem - Herabciany Ogród Gruszka z Białą herbatą - Herbata ekologiczna czerwona Pu-Erh - Earl Grey z płatkami róży ekspresowa 30TBx2g Herbata kwitnąca-"Cesarska Lilia" - 1 szt. Herbata kwitnąca-"Wschodzące Słońce" - 1 szt. Herbata kwitnąca-"Zabawy smoków z perłami" - 1 szt. Herbata kwitnąca-"Kuszące oczekiwania" - 1 szt. Herbata kwitnąca-"Motyl i Lilia" - 1 szt. Herbata kwitnąca-"Niebiańska Lilia" - 1 szt. Herbata kwitnąca-"Sekretne Kwiaty" - 1 szt. Herbata czerwona Pu-Erh Toucha 5 szt. Herbata zielona Earl Grey - ekspresowa 20TBx1,5g to moje zamowienie i znalazlam na wyprzedazy gruszka biała herbata, ale krotki termin ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- i te kwitnace w koncu sprobuje, bo raz mialam inne, a teraz takie fajne
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2013-05-02 o 19:18 |
|
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
zaszalałaś
|
#3591 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
nie miesza ci się ?
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
ale komu co sie miesza ?
|
|
|
#3594 |
|
luckygirl
|
Groszku to zaszalałaś
|
|
|
|
#3595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3596 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak zawsze, bo jak za przesylke idzie mi 9 zl, to musi sie opłacac
![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- i paczkomaty lubie, esy przychodza, ze wyslane potem, ze jest juz w paczkoamcie, cyk cyk i wsioryba ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- paczkoamcie napisalam
|
|
|
#3597 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;4060317 0]
Może powiedz mu wprost, żeby przyszedł tutaj do Ciebie na jakiś czas, może głupio mu samemu sie wprosić do twojej mamy i ogólnie głupio mu tez pewnie przed twoją mamą, że do tego doszło.[/QUOTE] już mówiłam, ale odparł,m że jego życie nie ogranicza się tylko do pracy i nie będzie tam (u mojej mamy) siedziec cały czas, bo tutaj (u swoich rodziców) ma warsztat swój kantorek i ma ileś fuch do zrobienia, więc mu odparłam, że moje zycie też nie ogranicza się do siedzenie w domu jego rodziców cały czas (dosłownie nie mam tam do kogo pójść) i wysłuchiwania tych wszystkich obelg i wiecznego czepiania się. Mój chłop za mną nie pójdzie, bo jemu jest wygodnie tak, jak było więc będzie musiał być zdany na basię rączk...wską ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
ja go nie bede ciagnąc na siłę, to on musi sam zdecydować. Albo nie rozumie mnie, albo uważa, że wyolbrzymiam całą sytuację, ale ja juz "walczę" z teściami rok czasu i nic do tych ich głów nie dociera, że maja się nie mieszać w nie swoje sprawy, bo oni nie mają swojego zycia, to zyją życiem naszym, my nie mamy tam żadnej prywatności, kuchnia bez drzwi, nawet zamknąc się nie mogę, choc tego w ogóle nie lubię robić, bo w moim daomu rodzinnym nikt się nie zamykał po kątach, a oni potrafia się zamknąć każde w swoim pokoju i tak przesiedziec pół dnia, teści przy kompie, żeby było zabawnie - sam siedzi, a drugich ☠☠☠uta, na siebie nie patrzy, jeszcze żeby coś pożytecznego robił, ale on gra w ta durną grę ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- w czerwcu, w sumie to za miesiąc, postanowiłam, że to wydarzenie na pewno nie wpłynie na moją decyzje, mąż bedzie zmuszony przywieźć mi wszystkie potrzebne rzeczy
|
|
|
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
Kupilma kiedys w lidlu takie ciacha
http://lidl.dofollow.be/?id=26963 i o nich calkiem zapomnialam jutro mam gosci wiec oby sie udalo i bylo zjadliwe
|
#3599 | |
|
Zakorzenienie
|
a tez to mialam, cherry i wyszlo
![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- tak zglodnialam, ze przysmazylam na wegiel prawie watrobke i taka to zjem ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
kurde, ale jak nie pojdzie za Toba????
|
|
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.

A jak z serka robisz lukier??? Likier to z cukru chyba 

przywożąc Ci tylko Twoje rzeczy co chce osiągnąć. Aż tak bardzo ważna jest dla niego wygoda a nie spokój i zdrowie żony. Jaką ma wogóle pewność, że część domu teść przepisze jemu skoro już tyle czasu odwleka. Mąż powinien być za żoną.

tempo mam zabójcze 

, a Wy kiedys ten ślub macie?

Właśnie Was nadrabiam