|
|
#2941 | ||||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Snad
i spod nadchodzącego dejszczu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2.no fuaśnie ![]() 3.jaki , muf , muf ![]() ![]() a so to Cytat:
Cytat:
oglądałam dziś torby na bazarku i dlaczemu jak kształt ma fajny to kolor nie do przyjęcia i odwrotnie ![]() Oooo , szczyt z torbą
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#2942 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
znad po burzy
ależ była mhroooczna i rhomantyczna Cytat:
a każda sieciuniowa dieta dla nadkwasoty pisze białko białko białko - gotowane mięcho nabiał wtf? sieciunia to zło ![]() Cytat:
![]() nie wiem, pewności nie mam, podkreślam że to zasłyszany legend Cytat:
same kupy, na rzadko no i skończyłam z czarną i tyla - może latem wyjdzie jakiś siodlany brąz w kolorze siodła na koniach---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
Cytat:
2. Cytat:
nie o zjadanie chodzi a o sposób zdobywania/polowania Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2943 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jest tu Kamena? Jaka kasze mam kupic i z czym jesc?
jeczmienna,jaglana? Bo mnie juz ziemniaki, makarony i ryze obrzydly.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tą i tą - dla odmianki jęczmienna z lekkimi gulaszami dobra - lub pieczenią, np indyczą, duszonymi mięskami z sosami pieczarkowym, koperkowym jagalaną ugotuj z odrobiną oleju/oliwy i oceń sama smak - ja jem ją samą do czegokolwiek, bez niczego, do zup też - bo lubię jej smak, ale nie wszyscy lubią jaglana słynie z tego że dobra na słodko z pestkami dyni, słonecznika, suszonymi owocami, orzechami - ja preferuję wytrawnie możesz jeszcze pęczak - ale gruby i pono mniej wartościowy niż reszta jęczmiennych gryczana prażona (ciemna) i biała - delikatniejsza w smaku - te jadam rzadko bo najmniej mi smakują, drapią mnie w gardło fogle
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-02 o 12:29 |
|
|
|
|
#2945 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale przejdzie im
|
|
#2946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dobry
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2947 |
|
To ja :)
|
Nie, dlaczego?? To trwa z 10 sekund, bierze, wyciągasz, w łeb i koniec... Chyba gorzej takim w w wielkich kadziach, pływającym w ścisku, z małą ilością tlenu...
|
#2948 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Kurcze, z kasą kiepsko stoję, zeszłam z ceny Aod i dalej nikt nie chce ![]() Tak patrzę, co by tu jeszcze sprzedac i może używkę Angela i odlewki Jade lub Fumidusa ogłosić
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-05-02 o 13:32 |
|
|
|
|
#2949 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2950 |
|
Piers do przodu
|
Win bo jaglana jest podobna do kuskusa, tylko jest ciut grubsza
na słodko i na ostro się nadaje, ja lubię
|
#2951 |
|
Nindżopesz
|
Było ostatnio o nieletnich kreujących się na starsze, dzisiaj zaskoczyła mnie dziewczyna z lb http://lookbook.nu/look/4870795-H&M-Duet-Wyrazisty Może powinnam napisać "dziewczynka"
|
|
|
|
#2952 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
no to chyba dobrze, nie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() współczuję....Cytat:
ja najbardziej lubię pęczak jęczmienny i gryczaną niepaloną, jaglana też mi jakoś nie obrzydła... jadam nawet samą z masłem, ale pewnie można powrzucać dodatki i zrobić coś a la sałatkę albo zapiec, też całkiem zwyczajnie jako dodatek do mięsa/sosu, na słodko nie próbowałam.---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
a potem tłumacz się że nie jesteś pedofilem....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#2953 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2955 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#2956 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Niby ich jest dwie, może ta jest ciut starsza ale na innej fotce na blogu widać, że ma z 16-17 lat pod tapetą. Czyli może jeszcze mniej. |
||
|
|
|
#2957 |
|
Piers do przodu
|
Redzia avek
|
#2958 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.widac oparzenie nie było głębokie . Trzeba ubranie ściągnąć , bo zalane przedłuża kontakt skóry z gorącem , utrudnia chłodzenie i nasila oparzenie . A jeżeli oparzenie głebokie to jeszcze zakazi ranę pooparzeniową . 3.Ha ! sem kupila torbu - niesraczkofou bronsofou jeszcze muszę jakąś czarnou wyczaić bes ćwieków i inszych cudów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
rewelacja ciekawe czy ona ma jakąś matkę czy kogoś i czy ów ktos ma rozum Dlaczego , dlaczego powąchałam Fougere Royale ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- hehe , ja widuję takie co mają 14 a wyglądają na 30
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#2959 |
|
Nindżopesz
|
Dzięki, to była "sesja" kanapowa na okoliczność sukienki i naszyjnika a'la Melisandre
![]() Ad sinupret diet muszę wyznać, że poległam po trzech miesiącach jedzenia z sensem i obecnie znowu jadę na bułkach z (uwaga, niespodzianka) kiełbasą i ogórkami konserwowymi. Na obiady natomiast głównie pieczone udka z ogórkami j/w, jako interludium Rolmlecze i Grześki. Nie jestem stworzona do jedzenia jak człowiek Umrę na anemię i wrzody.
|
|
|
|
#2960 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
2.nieludzie nie jedzą ogórków konserwowych oraz a zwłaszcza Grześków i serków waniliowych
|
|
|
|
#2961 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ja ostatnio zażeram się tym kiełbaskami z Biedry klik
|
|
|
|
#2962 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Chipsy kiełbasiane iście w stylu Skrb Rzucam hasło: Cinnabar. Fajny czy nie? Capi mydłem, majciochami, duszącym kfieciem czy czymś w tym guście? Miałam próbkę ale nie pamiętam. |
|
|
|
|
#2963 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Kupiłam sobie Tartare serek orzechowy, idę zjeść z grahamką.
|
|
|
|
#2964 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2965 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Naści moją ulubioną recenzję. Oraz drugą (krótszą ).Jeśli chcesz próbasa, to podrzuć adres na PW - choć na pocztę to chyba dopiero w poniedziałek podejdę, bo jutro święto, a dziś już się wystarczająco namoczyłam Aromatics Elixir znasz?
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2013-05-02 o 17:19 |
|
|
|
|
#2966 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
|
|
|
|
#2967 |
|
Mother of Cats
|
Nie znają się
![]() Ziemniaki ze smażoną cebulką - omniomniomniom! Jak to niewiele człowiekowi potrzeba do szczęścia
|
|
|
|
#2968 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ba, jasne, że chcę! A może Tobie czegoś potrzeba do szczęścia, mogę zrobić jakieś próbki albo choć sfinansować próbkę i przesyłkę ![]() AE znam, nie trawię ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2969 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() No wygląda na 20 pare ![]() Cytat:
![]() Dziś widziałam się z kolezanką, ktorej nie widzialam rowno rok. Stoje sobie w kolejce jakiejś, a tu nagle ktoś podniega i mnie cmoka. Ja w szoku...po kilku minutach...Bosz...to Ty?? Normalnie nie poznałam....+20 od ostatniego spotkania.... A zawsze była chudsza odemnie...ale zaroblam komplementa że wyglądam fantastycznie, jednak męki dietowo białkowe opłacalne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Red chcesz , to moge podesłać Ci AE, jak nie znasz. Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wczoraj spotkałam jedną koleżanke, to też mnie nie poznała ![]() poza tym połowa kolegów faceta się niemal śliniła na mój widok, więc chyba wyglądam nieźle
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

i spod nadchodzącego dejszczu 

w cudownym sklepie na wsi 

). 
same kupy, na rzadko 

a potem tłumacz się że nie jesteś pedofilem....
Naści moją ulubioną