Lesbijki i Biseksualistki - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-04-28, 16:45   #1141
201607231707
Konto usunięte

Dot.: Lesbijki i Biseksualistki

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
ja lubię podczytywać homoopowiadania homoviatora, ale to o gejach
Ja rozpaczam, że w fandomach, w których się obracam jest tak mało fanfiction z parami les :< C'mon, czy tylko ja uważam, że Isabelle i Clary z TMI mogłyby stanowić ultimate combo of hotness??? (znaczy, po zmienieniu Clary charakteru)
I o ile rozumiem, czemu tak jest w tych mniej popularnych (tam nawet slashy jest mało), to w Potterze???

Cytat:
Napisane przez patiasym Pokaż wiadomość
No to niedługo wrzucam drugą część obrazków. Tym razem japońskie drzeworyty - takie na których mallary zauważyła wzory-pokemonki na tkaninach. I właśnie to w nich jest - miluśne, przytulne tło, jakieś ciepło, jedwabne tkaniny z pięknymi wzorami, a nie biała pościel o świcie. Bo my, dziewczyny, patrzymy na wszystko, a nie tylko skupiamy wzrok na miejscu między nogami jak faceci. Ale ostrzegam - tym razem będzie naprawdę na ostro. Co Wy na to?
Gimme!
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-28, 17:04   #1142
mallary
Rozeznanie

Cytat:
Tak! Tak! Tak!

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

A tak z innej beczki, dziewczyny macie jakiś sposób na to, by być mniej zazdrosną? Podobno rzecz się rozbija o niską samoocenę. Jak ją podnieść? Staram się wyładnieć ostatnio, rozwijać, radzić sobie lepiej w życiu, ale kurde, nadal samoocenę mam niską, że szok. Martwię się, że w końcu ludzie ze mną nie wytrzymają.
Mam ten sam problem :C Moja samoocena leży i kwiczy kilka kilometrów pod poziomem morza, w lustrze widzę paszteta :C Wiem, że nie wolno się porównywać i blalabla, doceń swoją niepowtarzalność i blabla, ale czuję się jak szara mycha i pasztecicho :/
I jup, jestem za rycinami :3
mallary jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-28, 17:06   #1143
201607231707
Konto usunięte

O, dziewczyny, welcome to the club, nam Dzień Paszteta średnio 6 razy w tygodniu, bo jednak zdarzają mi się momenty wypełnione samouwielbieniem
Stary 2013-04-28, 17:12   #1144
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
O, dziewczyny, welcome to the club, nam Dzień Paszteta średnio 6 razy w tygodniu, bo jednak zdarzają mi się momenty wypełnione samouwielbieniem
A myślicie że ja nie mam? Każdy ma. Ale robię to przed lustrem, jak mam doła to ryczę do poduszki. Dawać poznać innym, że myśli się o sobie jak najgorzej, to albo prowokować odrzucenie, wykluczenie i ostrzejsze kpiny, albo (zakładając empatię osoby której się zwierzacie) ryczenie w duecie.
patiasym jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-28, 17:28   #1145
mallary
Rozeznanie

Ja mam ostatnio dzień paszteta za często :C Czasem mam tak, że o, wyglądam nawet okej, wychodzę sobie zadowolona na miasto i...zauważam tak ładne osóbki, że mam ochotę się zapaść pod ziemię Ach, chciałabym być czasem długonogą pięknością o regularnych rysach, a tu nie, samica krasnoluda. Dobrze chociaż, że coraz węższa. No i TŻ ma już dość mojego jojczenia
Stary 2013-04-28, 17:28   #1146
Bananalama
jestę wieszczę

Chyba załatwię sobie jednak laserowe usuwanie naczynek i będę bjuti na wakacje haha

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-28, 17:37   #1147
201607231707
Konto usunięte

A ja wam powiem, że już do swojej paszczęki przywykłam Miss Uniwersum nie zostanę nigdy, właściwie dziwny mam ryj, ale dzięki pigułkom szczęścia coraz częściej dochodzę do wniosku, że aaaa tam, pierdzielę i momentów prawdziwej załamki nad wyglądem mam mało (no, mniej niż dawniej)
Aczkolwiek lepszą aparycją bym nie pogardziła :3
Stary 2013-04-28, 17:48   #1148
mallary
Rozeznanie

Nie wiem czy to się nie wzięło z tego, że kiedyś gnębiono mnie, bo 'baleron, grubas, brzydula" i cały czas mam to z tyłu głowy. Chyba muszę wrócić do moich piguł szczęścia.
Stary 2013-04-28, 17:58   #1149
Bananalama
jestę wieszczę

Cytat:
Napisane przez mallary Pokaż wiadomość
Nie wiem czy to się nie wzięło z tego, że kiedyś gnębiono mnie, bo 'baleron, grubas, brzydula" i cały czas mam to z tyłu głowy. Chyba muszę wrócić do moich piguł szczęścia.
to widzę, żeśmy miały podobnie .

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-28, 18:07   #1150
mallary
Rozeznanie

Cytat:
to widzę, żeśmy miały podobnie .
Nawet jak ludzie mówią, ze jest okej, dobrze wyglądam i o co mi chodzi, to i tak mam w głowie te widma obelg. Po prostu raz w życiu chciałabym si,e poczuć jak milion dolarów, tfu, funtów nawet
Stary 2013-04-28, 20:41   #1151
2016070953
Konto usunięte

ja też mam dziwny ryj ale go uwielbiam
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-28, 20:52   #1152
Bela03
Zadomowienie

Ja nie mam problemów z twarzą, lubię ją. Ale napatrzyłam się na zdjęcia gimn/liceum i teraz jestem pączkiem No i mam wysypkę nieuleczalną na ramionach i ciągłe siniaki na nogach. Skąd one się biorą?
Jak chcę się ubrać normalnie i nagle widzę jaką mam tłustą talię to popadam w skrajność i ubieram wielkie swetrzysko i mini, albo mega szpilki i obcisłe rurki. Tylko jak mam być elegancka wtedy to mi się płakać chce bo nic nie pasuje. To samo w lecie gdy mi się nogi puchną od ciepła
Bela03 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-28, 21:43   #1153
mallary
Rozeznanie

Tez walczę o spadek wagi, np. do tej z liceum. Jestem niska, gruchowata i zaczęłam wyglądać koszmarnie okrągło. Spodni znaleźć na siebie nie potrafię, kupuję "zakazane" fasony, uda i tyłek mam jak betoniara. Za to w talii i ramionach trochę zeszczuplałam, sylwetka się poprawiła. Dziwne mam pyszczydło, okrągłe, blade, według niektórych znajomych "nie do pomylenia z nikim innym", ale nie wiem ile w tym prawdy, haha
Stary 2013-04-28, 21:45   #1154
201607231707
Konto usunięte

Też mam paszczaka okrągłego i bladego! Średnio pasuje do reszty ciała, jak wacik na patyczku higienicznym

Edytowane przez 201607231707
Czas edycji: 2013-04-28 o 21:55
Stary 2013-04-28, 21:52   #1155
Bela03
Zadomowienie

Blada skóra mi się strasznie podoba i tłuste uda zresztą też
Mi talia się zwiększyła i mam inne proporcje przez to, bo nic innego nie utyło aż tak, ale tak to jest jak się 3 miesiące z domu nie rusza czlowiek z powody rwy kulszowej a większości domowych ćwiczeń nie mogę bo plecy
Stary 2013-04-28, 22:05   #1156
5e39f43c776cd63a5691dbeeeb4c12a7b21f7a21_63e19482c3766
Konto usunięte

Ja kiedyś w przypływie złego humoru założyłam sobie nawet wątek na metamorfozach Z moją niską samooceną walczę od lat i mogę się pochwalić, że są efekty Byłam brzydką nastolatką, w dodatku bardzo chudą i wyrośniętą, więc nie dało się na mnie kupić żadnych ładnych ubrań. Rówieśnicy często komentowali mój wygląd, byłam kozłem ofiarnym w klasie. Parę lat mi to zajęło, ale teraz mam i lepszy wygląd, i lepszą samoocenę, a przede wszystkim dużo lepiej się odnajduję wśród ludzi

Też chętnie obejrzę te obrazki. Bardzo mi się podobały reklamy, które wrzuciłyście
5e39f43c776cd63a5691dbeeeb4c12a7b21f7a21_63e19482c3766 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-28, 22:14   #1157
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bela03 Pokaż wiadomość
Mi talia się zwiększyła i mam inne proporcje przez to, bo nic innego nie utyło aż tak, ale tak to jest jak się 3 miesiące z domu nie rusza czlowiek z powody rwy kulszowej a większości domowych ćwiczeń nie mogę bo plecy
oj biedactwo

u mnie skóra oliwkowa, za to nos mam po mamusi ale co tam, nawet zaczyna mi się podobać, trzeba z wad umieć robić zalety
patiasym jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-28, 23:07   #1158
mallary
Rozeznanie

[1=5e39f43c776cd63a5691dbe eeb4c12a7b21f7a21_63e1948 2c3766;40540720]Ja kiedyś w przypływie złego humoru założyłam sobie nawet wątek na metamorfozach Z moją niską samooceną walczę od lat i mogę się pochwalić, że są efekty Byłam brzydką nastolatką, w dodatku bardzo chudą i wyrośniętą, więc nie dało się na mnie kupić żadnych ładnych ubrań. Rówieśnicy często komentowali mój wygląd, byłam kozłem ofiarnym w klasie. Parę lat mi to zajęło, ale teraz mam i lepszy wygląd, i lepszą samoocenę, a przede wszystkim dużo lepiej się odnajduję wśród ludzi

Też chętnie obejrzę te obrazki. Bardzo mi się podobały reklamy, które wrzuciłyście [/QUOTE]

Kiedyś też założyłam wątek na metamorfozach, ale byłam zbyt uparta, żeby przyznać komukolwiek rację
Stary 2013-04-28, 23:29   #1159
mary_poppins
sissy that walk

Nie przejmujcie się, ja też w którymś z dni paszteta założyłam wątek
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-29, 00:12   #1160
201607231707
Konto usunięte

http://www.youtube.com/watch?v=vu5YZLa09wU <3
Stary 2013-04-29, 19:09   #1161
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

Wiecie, ja się często spotykam z tym, że osoby, które nie mają delikatnie mówiąc powodów żeby być zadowolone ze swojej figury, charakteru czy ogólnie wyglądu, mają bardzo wysoką samoocenę. Więc jak zaczynam mieć dzień paszteta to sobie o nich przypominam i myślę "oh, really?'
KawaMarcepanowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-01, 01:58   #1162
201604190949
Konto usunięte

Dziewczyny, czy działa wam poprawnie IS? Bo mi się kwestionariusze nie chcą wyświetlać i nie wiem o co kaman.
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-02, 12:26   #1163
olenkasz
Zakorzenienie

Lesbijki i Biseksualistki

Wszystko dziala ))

Sent from my iPhone using Tapatalk
Stary 2013-05-02, 12:50   #1164
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
Napisane przez KawaMarcepanowa Pokaż wiadomość
Wiecie, ja się często spotykam z tym, że osoby, które nie mają delikatnie mówiąc powodów żeby być zadowolone ze swojej figury, charakteru czy ogólnie wyglądu, mają bardzo wysoką samoocenę. Więc jak zaczynam mieć dzień paszteta to sobie o nich przypominam i myślę "oh, really?'
Mam dokładnie te same spostrzeżenia Najbardziej pewne siebie osoby jakie znam nie mają w sobie w sumie nic obiektywnie ładnego. Charakter trudno oceniać, ale wygląd - no cóż, widzę dziewczynę która ma figurę klocka, małe oczka, żółte zęby itp., a zadowolona jest z siebie niesamowicie Chciałabym tak umieć.
Stary 2013-05-02, 17:39   #1165
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

O to to "figura klocka"
Często też osoby grubsze zamiast trochę zadbać o siebie, włożyć ODROBINĘ wysiłku w swój wygląd zasłaniają się samoakceptacją i tym, że dobrze się czują w swoim ciele. Trzeba mieć wymówkę na bycie leniwym Jak słyszę takie coś to myślę po co mi te wszystkie diety i fitnessy, jak jest na to jedna prosta recepta :P
Stary 2013-05-02, 17:42   #1166
Bela03
Zadomowienie

Cytat:
O to to "figura klocka"
Często też osoby grubsze zamiast trochę zadbać o siebie, włożyć ODROBINĘ wysiłku w swój wygląd zasłaniają się samoakceptacją i tym, że dobrze się czują w swoim ciele. Trzeba mieć wymówkę na bycie leniwym Jak słyszę takie coś to myślę po co mi te wszystkie diety i fitnessy, jak jest na to jedna prosta recepta :P
Niekoniecznie, nie mówię o jakiejś nadwadze, ale często takie osoby jak zaczynają ćwiczyć to przesadzają i potem są wszędzie chodzące kościotrupy z mięśniami. To już wolę plussize (oczywiście jeśli nie łączy się z chorobami)
Każdemu podoba się co innego
Stary 2013-05-02, 17:54   #1167
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

Nie no, żeby była jasność to nie hejtuję tu osób z nadwagą, mi wszystko jedno jak kto wygląda. Mówię tylko i wyłącznie o tym, że jak coś jest nie do końca zdrowe/dobre dla nas to raczej staramy się to poprawić prawda? Dla przykładu mam cienkie włosy i miałam ich dość mało na głowie, to zaczęłam akcję pt "pokrzywa i oleje to twój najlepszy przyjaciel", co dało bardzo dobry skutek, zamiast biadolić że akceptuję siebie jaką mnie natura stworzyła i w ogóle jest super

A tak na marginesie to jeszcze nie spotkałam się z osobą plus size, której by tak odbiło żeby zmieniła się w rozmiar xxxs, bez przesady
Stary 2013-05-02, 17:58   #1168
Bela03
Zadomowienie

Też bym tak chciała. Mam paskudną skórę (brak wit A bo nie mogę marchwi jeść), tak cienką że wszystko przez nią widać ale nie umiem się zebrać do użycia balsamów, są dla mnie fee.

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:

A tak na marginesie to jeszcze nie spotkałam się z osobą plus size, której by tak odbiło żeby zmieniła się w rozmiar xxxs, bez przesady
No ja znam takie, albo takie z niezdrowymi pseudodietami które bardziej niszczą organizm niż nadwaga lekka, albo takie które źle się odchudzają i potem im wszystko wisi
Stary 2013-05-02, 18:05   #1169
mary_poppins
sissy that walk

Niektórym chudnięcie po prostu nie służy. Takim pierwszym z brzegu przykładem jest dla mnie Sonia Bohosiewicz, która była cudna jak była trochę przy kości, a teraz się zasuszyła, odchudziła i nie wygląda za fajnie Zresztą znam pulchne dziewczyny które mają świetne, zadbane ciała (gładkie, lekko opalone, bez cellulitu i rozstępów) ale też takie, których skóra wyglądają jak trzęsący się twarożek. Zresztą to dotyczy każdej wagi - ja jestem chuda, ale nie mam super skóry, bo nie chce mi się ćwiczyć i nie lubię używać kosmetyków do ciała. Nie pochwalam promowania nadwagi/otyłości i nazywania tego rozmiarem plus size, ale 90% efektu końcowego to sposób dbania o ciało, bez względu na kilogramy.

Edytowane przez mary_poppins
Czas edycji: 2013-05-02 o 18:09
Stary 2013-05-02, 18:15   #1170
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

masz rację mary

jak tam majówka Wam mija?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości