|
|
#1141 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Lesbijki i Biseksualistki
Ja rozpaczam, że w fandomach, w których się obracam jest tak mało fanfiction z parami les :< C'mon, czy tylko ja uważam, że Isabelle i Clary z TMI mogłyby stanowić ultimate combo of hotness??? (znaczy, po zmienieniu Clary charakteru)
I o ile rozumiem, czemu tak jest w tych mniej popularnych (tam nawet slashy jest mało), to w Potterze??? Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1142 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I jup, jestem za rycinami :3 |
|
|
|
|
|
#1143 |
|
Konto usunięte
|
O, dziewczyny, welcome to the club, nam Dzień Paszteta średnio 6 razy w tygodniu, bo jednak zdarzają mi się momenty wypełnione samouwielbieniem
|
|
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
A myślicie że ja nie mam? Każdy ma. Ale robię to przed lustrem, jak mam doła to ryczę do poduszki. Dawać poznać innym, że myśli się o sobie jak najgorzej, to albo prowokować odrzucenie, wykluczenie i ostrzejsze kpiny, albo (zakładając empatię osoby której się zwierzacie) ryczenie w duecie.
|
|
|
|
|
#1145 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam ostatnio dzień paszteta za często :C Czasem mam tak, że o, wyglądam nawet okej, wychodzę sobie zadowolona na miasto i...zauważam tak ładne osóbki, że mam ochotę się zapaść pod ziemię
|
|
|
|
|
#1146 |
|
jestę wieszczę
|
Chyba załatwię sobie jednak laserowe usuwanie naczynek i będę bjuti na wakacje haha
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#1147 |
|
Konto usunięte
|
A ja wam powiem, że już do swojej paszczęki przywykłam
Miss Uniwersum nie zostanę nigdy, właściwie dziwny mam ryj, ale dzięki pigułkom szczęścia coraz częściej dochodzę do wniosku, że aaaa tam, pierdzielę i momentów prawdziwej załamki nad wyglądem mam mało (no, mniej niż dawniej) Aczkolwiek lepszą aparycją bym nie pogardziła :3 |
|
|
|
|
#1148 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem czy to się nie wzięło z tego, że kiedyś gnębiono mnie, bo 'baleron, grubas, brzydula" i cały czas mam to z tyłu głowy. Chyba muszę wrócić do moich piguł szczęścia.
|
|
|
|
|
#1149 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
|
#1150 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#1151 |
|
Konto usunięte
|
ja też mam dziwny ryj ale go uwielbiam
|
|
|
|
|
#1152 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie mam problemów z twarzą, lubię ją. Ale napatrzyłam się na zdjęcia gimn/liceum i teraz jestem pączkiem
Jak chcę się ubrać normalnie i nagle widzę jaką mam tłustą talię to popadam w skrajność i ubieram wielkie swetrzysko i mini, albo mega szpilki i obcisłe rurki. Tylko jak mam być elegancka wtedy to mi się płakać chce bo nic nie pasuje. To samo w lecie gdy mi się nogi puchną od ciepła
|
|
|
|
|
#1153 |
|
Rozeznanie
|
Tez walczę o spadek wagi, np. do tej z liceum. Jestem niska, gruchowata i zaczęłam wyglądać koszmarnie okrągło. Spodni znaleźć na siebie nie potrafię, kupuję "zakazane" fasony, uda i tyłek mam jak betoniara. Za to w talii i ramionach trochę zeszczuplałam, sylwetka się poprawiła. Dziwne mam pyszczydło, okrągłe, blade, według niektórych znajomych "nie do pomylenia z nikim innym", ale nie wiem ile w tym prawdy, haha
|
|
|
|
|
#1154 |
|
Konto usunięte
|
Też mam paszczaka okrągłego i bladego! Średnio pasuje do reszty ciała, jak wacik na patyczku higienicznym
Edytowane przez 201607231707 Czas edycji: 2013-04-28 o 21:55 |
|
|
|
|
#1155 |
|
Zadomowienie
|
Blada skóra mi się strasznie podoba i tłuste uda zresztą też
Mi talia się zwiększyła i mam inne proporcje przez to, bo nic innego nie utyło aż tak, ale tak to jest jak się 3 miesiące z domu nie rusza czlowiek z powody rwy kulszowej a większości domowych ćwiczeń nie mogę bo plecy |
|
|
|
|
#1156 |
|
Konto usunięte
|
Ja kiedyś w przypływie złego humoru założyłam sobie nawet wątek na metamorfozach
Z moją niską samooceną walczę od lat i mogę się pochwalić, że są efekty Byłam brzydką nastolatką, w dodatku bardzo chudą i wyrośniętą, więc nie dało się na mnie kupić żadnych ładnych ubrań. Rówieśnicy często komentowali mój wygląd, byłam kozłem ofiarnym w klasie. Parę lat mi to zajęło, ale teraz mam i lepszy wygląd, i lepszą samoocenę, a przede wszystkim dużo lepiej się odnajduję wśród ludzi ![]() Też chętnie obejrzę te obrazki. Bardzo mi się podobały reklamy, które wrzuciłyście
|
|
|
|
|
#1157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie skóra oliwkowa, za to nos mam po mamusi ale co tam, nawet zaczyna mi się podobać, trzeba z wad umieć robić zalety
|
|
|
|
|
|
#1158 |
|
Rozeznanie
|
[1=5e39f43c776cd63a5691dbe eeb4c12a7b21f7a21_63e1948 2c3766;40540720]Ja kiedyś w przypływie złego humoru założyłam sobie nawet wątek na metamorfozach
Z moją niską samooceną walczę od lat i mogę się pochwalić, że są efekty Byłam brzydką nastolatką, w dodatku bardzo chudą i wyrośniętą, więc nie dało się na mnie kupić żadnych ładnych ubrań. Rówieśnicy często komentowali mój wygląd, byłam kozłem ofiarnym w klasie. Parę lat mi to zajęło, ale teraz mam i lepszy wygląd, i lepszą samoocenę, a przede wszystkim dużo lepiej się odnajduję wśród ludzi ![]() Też chętnie obejrzę te obrazki. Bardzo mi się podobały reklamy, które wrzuciłyście [/QUOTE]Kiedyś też założyłam wątek na metamorfozach, ale byłam zbyt uparta, żeby przyznać komukolwiek rację
|
|
|
|
|
#1159 | |
|
sissy that walk
|
Nie przejmujcie się, ja też w którymś z dni paszteta założyłam wątek
|
|
|
|
#1160 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, ja się często spotykam z tym, że osoby, które nie mają delikatnie mówiąc powodów żeby być zadowolone ze swojej figury, charakteru czy ogólnie wyglądu, mają bardzo wysoką samoocenę. Więc jak zaczynam mieć dzień paszteta to sobie o nich przypominam i myślę "oh, really?'
|
|
|
|
|
#1162 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, czy działa wam poprawnie IS? Bo mi się kwestionariusze nie chcą wyświetlać i nie wiem o co kaman.
|
|
|
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
Lesbijki i Biseksualistki
Wszystko dziala
))Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
#1164 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
Chciałabym tak umieć.
|
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
O to to
"figura klocka" Często też osoby grubsze zamiast trochę zadbać o siebie, włożyć ODROBINĘ wysiłku w swój wygląd zasłaniają się samoakceptacją i tym, że dobrze się czują w swoim ciele. Trzeba mieć wymówkę na bycie leniwym Jak słyszę takie coś to myślę po co mi te wszystkie diety i fitnessy, jak jest na to jedna prosta recepta :P
|
|
|
|
|
#1166 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Każdemu podoba się co innego |
|
|
|
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no, żeby była jasność to nie hejtuję tu osób z nadwagą, mi wszystko jedno jak kto wygląda. Mówię tylko i wyłącznie o tym, że jak coś jest nie do końca zdrowe/dobre dla nas to raczej staramy się to poprawić prawda? Dla przykładu mam cienkie włosy i miałam ich dość mało na głowie, to zaczęłam akcję pt "pokrzywa i oleje to twój najlepszy przyjaciel", co dało bardzo dobry skutek, zamiast biadolić że akceptuję siebie jaką mnie natura stworzyła i w ogóle jest super
![]() A tak na marginesie to jeszcze nie spotkałam się z osobą plus size, której by tak odbiło żeby zmieniła się w rozmiar xxxs, bez przesady
|
|
|
|
|
#1168 |
|
Zadomowienie
|
Też bym tak chciała. Mam paskudną skórę (brak wit A bo nie mogę marchwi jeść), tak cienką że wszystko przez nią widać ale nie umiem się zebrać do użycia balsamów, są dla mnie fee.
---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- No ja znam takie, albo takie z niezdrowymi pseudodietami które bardziej niszczą organizm niż nadwaga lekka, albo takie które źle się odchudzają i potem im wszystko wisi |
|
|
|
|
#1169 | |
|
sissy that walk
|
Niektórym chudnięcie po prostu nie służy. Takim pierwszym z brzegu przykładem jest dla mnie Sonia Bohosiewicz, która była cudna jak była trochę przy kości, a teraz się zasuszyła, odchudziła i nie wygląda za fajnie
Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2013-05-02 o 18:09 |
|
|
|
|
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
masz rację mary
![]() jak tam majówka Wam mija? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

Ale ostrzegam - tym razem będzie naprawdę na ostro. Co Wy na to?