|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8071 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Asiuchna zniknęła
Może na paczkę czeka albo zdjęcia robi. Ach ta ciekawość Demo przede wszystkim mnie interesuje
|
|
|
|
#8072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#8073 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale zanim przekopałam się przez tyle postów to trochę potrwało ![]() Cytat:
![]() Co do tych wrażeń z kat 6 ![]() *NOwy żel senses Tropical Zing w sumie przypomina mi ten żółty co był ostatnio na lato, chociaż mam na pewno z jedną inną nutę zapachową dodaną. Ogólnie ładny ![]() *Z nowych Foot works'ów z miętą i cytryną wzięłam sobie balsam, a klientka jedna spray. Zapach taki sobie... zależy od gustu. Bo jak dla mnie może być, ale niektórzy mówią że śmierdzi *I jeszcze też z Foot works'ów mam poduszeczki zelowe, ale opakowali je tak szczelnie że nic się nie da podglądnoć a to niestety dla klientki. Wyczułam tylko ( ) że śa dość twarde ![]() *Nowa nabłyszczająca szminka Champagne glow czyli darmowe demo Mi się strasznie spodobała. Jest właśnie taka fajna wilgotna, ma dobry poślizg. Z tymi zdjęciami na których tak bardzo lśni to oczywiście przesadzili, ale ogólnie daje jej 5+ Kolor ten własnie jest delikatny, prawie niewidoczny, dla mnie w sam raz A nie daje jej 6, bo jest dość mała i za cenę katalogową 20zł to chyba się nie opłaca... Chyba że to demo jakieś niepełnowymiarowe jest ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4060598]Asiuchna zniknęła Może na paczkę czeka albo zdjęcia robi. Ach ta ciekawość Demo przede wszystkim mnie interesuje[/quote] A to zaraz
|
|
#8074 |
|
Raczkowanie
|
też tak uważam za 20zł to sie nie opłaca!!!
|
|
|
|
#8075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale może mi się nie zepsują, bo jeszcze mi się zadne "psikadełko" Avonowe nie zepsuło
|
|
#8076 | ||
|
Konto usunięte
|
Asiuchna
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I tak jeszcze 1,5 miesiąca zanim będę składała zamówienie z 06...Ech. A tak a'propos to jaki ona ma w końcu odcień? Możesz też dołączyć jej fotki na ustach? Będę niezmiernie wdzięczna i zazdrosna, że muszę tyle czekać a Ty już masz Czekamy na fotki
|
||
|
|
|
#8077 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak sie nazywalo to male psikadelko z Avonu?To do perfum.4ml czy 5 mialo.Zapomnialam nazwy
Myslalam czy to byl dozownik ale chyba nie .Bylo to po 4.90 w ostatnich katalogach.
|
|
#8078 |
|
Zakorzenienie
|
chyba chodzi o atomizer - jest cały czas w ofercie logo, za 4,90 właśnie
|
|
|
|
#8079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bym se musiala kupic Dzieki raz jeszcze
|
|
|
#8080 | |
|
Zadomowienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4060748]Asiuchna
![]() Cytat:
![]() Czemu jestem dzień J I tak jeszcze 1,5 zanim będę składała zamówienie z 06...Ech. A tak a'propos to jaki ona ma w końcu odcień? Możesz też dołączyć jej fotki na ustach? Będę niezmiernie wdzięczna i zazdrosna, że muszę tyle czekać a Ty już masz Czekamy na fotki [/quote]NO raczej słodkie. Moja mama tak mówi JA się nie znam Ale takie lubie ![]() Aj zazdrość bo masz czego fajna jak nie wiem, zaraz spróbuje cyknąć fotkę ![]() A póki Co DEMO ![]() P.S. A co do demo to się strasznie wkurzyłam bo ten krem to mam w barakach
|
|
#8081 |
|
Konto usunięte
|
no atomizer atomizer ![]() a my w dalszy ciagu czekamy na zdjatka a co do nowej serii FW to mi sie zapach podoba a co do senses to zapach cudny wyposaze sie w oba cudne produkty-peeling i zel nie zwazajac na działanie a raczej brak działania zelu |
|
|
|
#8082 |
|
Raczkowanie
|
atomizer może?? tyle ludzi ze dlugo sie czeka az post dojdzie. hihi ale widze ze masz odpowiedz na pytanko
|
|
|
|
#8083 |
|
Zakorzenienie
|
mi tez sie zadne nie psują (np. w dezodorantach do ciała, czy w sprayu nabłyszczającym), ale te ze sprayów do stóp są jakieś felerne
|
#8084 |
|
Zakorzenienie
|
Juz doczytalam wyzej
ale tez dziekiI spodobala mi sie w k7 woda Island ta rozowa- piszecie o niej wyzej A moje zamowienie przyjdzie jutro A kazda konsultankta ma to logo?Bo ostatnio moja mi nie dala tego logo i nie widzialam juz ostatnio zeby byl ten atomizer.
|
|
#8085 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dla mnie zalatują one cytrusami i jakimiś ziołami...przypomniało mi się że w panoramce zawsze są opisane nuty głowy,serca i głębi ...i miałam racje cytrusy i piżmo ![]() Mim zdaniem powinni takie informacie jak z czego skomponowane sa perfumy umieszczać w katalogu... Cytat:
Sunshine jest złoty!!! Złoty złoty i jeszcze raz złoty Mam pinky peach i cudo Taka połyskująca brzoskiwnka..śliczny kolorek Bronze wpada w miedziany i to taki mocniejszy.Najdelikatniejszy jest właśnie pinky peach Używam tych cieni prawie codziennie lub co któryś dzień i jeszcze jak zajrze do środka to widac ten proszek..więc mimo iż to 1 g to są wydajne. Cytat:
![]() Szybko działający żel na wypryski nakłada się punktowo a potem odrywa :confused : hehe A mi za to mieli przysłac to mleczko z reklamacji..otwieram paczke a tu nie ma i info że produkcja opóźniona..no śmiechu warte.. Cytat:
![]() Kurde dla tylu tysięcy konsultantek zafundowali darmową szminke....aż mi się wierzyć nie chce
|
|
#8086 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8087 |
|
Konto usunięte
|
Asiuchna dzięki
Już wiem, że chcę spray AT
|
|
|
|
#8088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest tam m.in. kubek, miniradio, parasolka, długopis itp |
|
|
|
|
#8089 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ostatni raz byłam tu wczoraj wieczorem![]() Też się tego obawiam ![]() Cytat:
![]()
|
|
#8090 |
|
Zadomowienie
|
No i jeszcze co do katalogu 7 jakieś programy dla konsultantek
![]() I zdjęcia nowej pomadki z demo. Na tych zdjęciach to jej prawie nie widać prawdę mówiąć tylko usta się ładnie błyszczą ![]() edit: to ostatnie zdjęcie jakoś dziwnie wyszło
|
#8091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chce ten atomizer Ale z moja konsultantka roznie Jak juz kiedys pisalam probek nie zamawia bo twierdzi ze nie ma Wiec zamowilam w biurze Avonu-tez jutro przyjda.Ja chce ten Island
|
|
|
#8092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. powiedziałabym Jej,że wiedziała do kiedy kosmetyki się zamawia i że po tym terminie nie ma możliwości domówienia czegoś (ew.na drugi termin) ani wycofania się, a skoro się wycofuje, a nie chce ich już w ogóle to powinna ponieść koszty paczki zwrotnej Chyba,że jednak zdecyduje sie je wziąść |
|
|
|
|
#8093 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki Asiuchna
z demo biorę ten sprey nabłyszczający ![]() A te mgiełki..to pamietam kiedyś u mnie kolezanka zamawiała ..i to jest strasznie klejące się..ble No chyba że to nowa lepsza wersja ..
|
#8094 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#8095 |
|
Konto usunięte
|
Ło żesz matko
Ale ta szminka śliczna
|
|
|
|
#8096 |
|
Konto usunięte
|
Asiuchnawielkie dzieki za fotki
![]() ![]() te szminki ładnie wygladaja ![]() ale z tymi programami zarobkowymi to sie wycwanili bo zrobili je na drogie albo słabo sprzedawalne produkty ![]() a to z tym 150 zł na kolorówke to już przegiecie xD |
|
|
|
#8097 |
|
Raczkowanie
|
Ja też wezmę sobie ten spray, a co do tych mgiełek to zamówiły kiedyś moje koleżanki z pracy i faktycznie były takie jakieś oleiste że do noszenia w torebce one się nie nadają bo wszystko oblepią
|
|
|
|
#8098 |
|
Zakorzenienie
|
a czy jest coś ciekawego na formularzu zamówienia? jakieś oferty na próbki?
jakis kącik wspomnień? i czy w związku z długim weekendem kolejny katalog będzie później czy wcześniej niż zwykle? (nie bijcie |
|
|
|
#8099 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#8100 |
|
Raczkowanie
|
hehe A mi za to mieli przysłac to mleczko z reklamacji..otwieram paczke a tu nie ma i info że produkcja opóźniona..no śmiechu warte.. brak słów....
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.

Może na paczkę czeka albo zdjęcia robi. Ach ta ciekawość
Demo przede wszystkim mnie interesuje

Ale może mi się nie zepsują, bo jeszcze mi się zadne "psikadełko" Avonowe nie zepsuło

Ale ta szminka śliczna