|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIX + przeogromna dawka plotek!
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4059807 7]Pewnie, tylko wiesz, mi to pół dnia zawsze zajmuje. Opiłuję jednego... zmęczę się. Porobię co innego, opiłuję następnego, znowu coś odwróci moją uwagę, potem poprawiam pierwszego... i tak kilka godzin...[/QUOTE]
ooo to ja tak nie lubię na raz lubię i mieć to z głowy ![]() Cytat:
i dziękuję na wierzchu mgiełka GR with protein, 318 Cytat:
dziękuję Kochana! seeeeeeeerio długa? dziękuję Cytat:
u mnie będą jutro a ten lakier jest mega! Cytat:
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4060174 2] Ja mam tylko +18 Pierwszy raz od bardzo dawna piłowałam niemalowane, więc po malowaniu na bank będą poprawki... ale... ale... Nie mam ochoty na malowanie Macie zatem golasy - mam okropnie zażółconą płytkę po czarnym wstręciuchu z Manhattana .[/QUOTE]migdałki ej, też chyba chcę Cytat:
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4060294 9] ![]() [/QUOTE] doskonale Cię rozumiem .... ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Miał ogarnia chemiczne żarty.....
|
|||||
|
|
|
#1742 |
|
Lwiątko z Cintry
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIX + przeogromna dawka plotek!
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam Cię za to
aaa wiecie?! kupiłam dzisiaj sobie z Delii rozcieńczalnik do lakierów ciekawe jak się spisze
|
|
|
|
#1744 | |||||
|
Kawoholiczka
|
Ale lecicie z postami. Na szczęście brzydka pogoda, nie ma co robić, to siedzę na wizażu i nadrabiam.
Cytat:
Twoje paznokcie wyglądają pięknie nawet jako "krótkie", chociaż według mnie wcale takie nie są. Kształt niezmiennie zachwyca!Cytat:
Miło to czytać. Zapuszczę może jeszcze parę mm i zobaczę, jak się będą prezentować i jak coś to zawsze można spiłować.Serio to jajka? A tak płakałam, że nie umiem wypiłować na jajeczka Nareszcie się udało!Cytat:
Dziękuję, od tych komplementów normalnie cała czerwona się robię Cytat:
Bo ja jestem bardziej ku migdałom. Cytat:
|
|
#1745 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4060174 2]Ala świetne połączenie lakierów. A skórki tak nakremowane że nie widać nic a nic tego przesuszenia. ![]() Śnieguś wow, ale krycie ma ten Silicare ![]() Ja mam tylko +18 Pierwszy raz od bardzo dawna piłowałam niemalowane, więc po malowaniu na bank będą poprawki... ale... ale... Nie mam ochoty na malowanie Macie zatem golasy - mam okropnie zażółconą płytkę po czarnym wstręciuchu z Manhattana .[/QUOTE]Śliczne golasy Ja muszę zabrać się za swoje...Nie wiem czemu nie zacytowało mi Ali. Alu cudnie się mienią |
||
|
|
|
#1746 |
|
leśny stwór
|
|
|
|
|
#1747 | |||||
|
Kawoholiczka
|
Cytat:
Ale dzięki za radę, tym razem postaram się nie zepsuć. Nie jestem specjalistką od piłowania, niestety.Cytat:
Wszystkie koty to są genialne stworzenia, prawda? Kochane i urocze ![]() Cytat:
Brokat ładny, kojarzy mi się z żelkami. Cytat:
Lakier interesujący, fajnie flejksy. A skórki w bardzo dobrym stanie! Cytat:
|
|
#1748 | ||
|
Zakorzenienie
|
no
Cytat:
![]() na serio serio ![]() na innych słoczach wygląda jednak gorzej, więc tego się będę trzymać, nie chcę go, nie chcę go, nie chcę... Cytat:
musisz być przede wszystkim zdecydowana, bo póki co to niby że kwadraty chcesz, niby że migdały a może po prostu takie jak masz? udało Ci się zapuścić, jak jesteś zadwolona to po co ruszać, to Ty się masz dobrze czuć, a nie my.
|
||
|
|
|
#1749 | |||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Dla mnie 40 za tiszirt to już sporo. Nie kupiłam jej. Wziełam inną KLIK Ta "Twoja" nie leżała aż tak dobrze. Jak dostanę zastrzyk kasy to jeszcze ze 2 czy 3 tam kupię. Szukałam koszulek tego typu w zeszlym roku.... Jak zwykle. Dzieki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Szacunek. Oj tak. Koooooty On nie jest zupełnie biały. Ma kroplę lawendy. Drobinki są różowe i złote- oba rodzaje holo |
|||
|
|
|
#1750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czemu u nas takich nie zrobią?świetna bluzka ![]() i fajnie chyba optycznie wyszczupla talię, choć może też poszerzać w ramionach
|
|
|
|
|
#1751 | |
|
Kawoholiczka
|
Cytat:
Kochana jesteś.Wy też tak macie, że patrzycie innym na dłonie? To już moja obsesja Kobieta może być ładnie ubrana, szpileczki, makijaż, ale patrzę na paznokcie i cały czar pryska...
|
|
#1752 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
![]() daj znać, jak się sprawdza ![]() a tam.. co mi szkodzi, capnę go najwyżej pójdzie w świat ale jak nie spróbuję to pewnie będę żałować
|
|
#1753 | ||
|
leśny stwór
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiele kobiet chyba jednak nie do końca wierzy w siłę zadbanych dłoni i paznokci. |
||
|
|
|
#1754 | ||||
|
Zakorzenienie
|
oglądanie buteleczek
chyba tak ![]() trudno powiedzieć, bo to co w szufladzie to nie wszystko trudno się już w tym momencie doliczyćCytat:
![]() o TYYYYYYY, ja go pierwsza chciałam pokazać na pazurkach niedobra TY!w sumie jak tak patrzę to troszkę taki shimmerkowo-złoty glassflecked ![]() Cytat:
![]() mogłabyś zmigdalić trochę paznokcie kolor bardzo fajnyCytat:
Cytat:
|
|
|
#1755 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam lenia
![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1756 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
), bo ma zielone wzory Tak, czy owak dokupiłam sobie drugą spódnicę - różową Wygląda bosko z tą bluzką
|
|
|
|
|
#1757 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tez widziałam plakat sylveco w twierdzy na wysepce, to może też mają? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4059673 2] Mogę wtrącić? ![]() Właśnie od dwóch dni testuję Nagietkowy - wiem, to jeszcze żaden test ![]() On koi skórę i łagodzi zaczerwienienia. Autentycznie, u mnie to było widoczne gołym okiem o tak po posmarowaniu. Mam cerę alergiczną i zanieczyszczoną (choć nie trądzikową) i ten krem bardzo ładnie przycisza wszystko. W sumie to jest przeznaczony do skóry łuszczącej się, skłonnej do infekcji, zaczerwienionej, podrażnionej, zanieczyszczonej, szorstkiej. No i przy trądziku oczywiście. Ale tak dosadnie mówiąc to żaden krem nie zrobił na mnie nigdy takiego wrażenia. Jeszcze za taką kasę? Niech się te wszystkie Vichy, LRP i inne podobne schowają... ![]() [/QUOTE] to super rokuje kupię na pewno, ale nie wiem czy już teraz, mam trochę pozaczynanych kremów ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
![]() a brokacik niezmiennie mnie urzeka ![]() flejksy ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4060174 2]Macie zatem golasy - mam okropnie zażółconą płytkę po czarnym wstręciuchu z Manhattana .[/QUOTE]no troszkę zażółcone, ale nie bardzo poza tym cacy ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;40602688]Ok wstawiam pomalowane wzorniki. Shimmery gdzieś poznikały,flakesy,holo też :/ 1-prawie wszystkie kolory 2-reszta i różne połączenia lakierów.[/QUOTE] lubię oglądać takie rzeczy ![]() nie miałam 2 dni internetu
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2013-05-02 o 21:40 |
||||||
|
|
|
#1758 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Nadrabiam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cudny jest na Twoich pazurkach ![]() Cytat:
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4059685 8] Eee... Z tego wszystkiego to tylko kwiatek mi się podoba ![]() Wiecie co Wam powiem? Wkurzałam się, że z długiego weekendu To błysnęłam... [/QUOTE]Prawda że kwiatek najładniejszy A co to za lakier Jakaś nieogarnięta jestem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wstawiam moje golasy ![]() Psychicznie sie nastawiam na pierwsze, czerwone mani ale jak to będzie nie wiem ![]() I tak dla porównania poprzednie golasy
|
|
|
#1759 | ||||
|
leśny stwór
|
Cytat:
![]() dzięki Cytat:
---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
![]() squoval ![]() Cytat:
ja też mam nowe mani, ale to jutro pokażę
|
||||
|
|
|
#1760 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
u mnie też właśnie tak wygląda na pazurkach Cytat:
A mi jakoś takoś nie bardzo ![]() Cytat:
|
|
|
#1761 |
|
leśny stwór
|
idę oglądać "Matrixa" po raz 1459.
|
|
|
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I mają ogromny potencjał żeby przyrosnąć Maluj Czerwony każdemu pasuje.
|
|
|
|
|
#1763 |
|
keep calm and contour on
|
Zgubiłam cytowanie
![]() więc jadę z pamięci Prezio gdzie ty byłaś jak trąbiłam,że OPI GGG maluję co drugie mani zeszłej wiosny? Nawet go pokazywałam,co zważywszy na to jak rzadko pokazuję mani, coś znaczy ![]() Anula Marcepanka znalazłam w sklepie kajuba (co za nazwa ) i dolce . W dolce jest droższy ale odbiór osobisty więc w sumie bardziej mi się opłacało ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- I coś jeszcze chciałam ale zapomniałam
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1765 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Jutro?
Chlip.Jaką Ty masz płyyyytkę ![]() Teraz się zastanawiam czy to nie od bazy pod brokaty? Ale z drugiej strony one wyglądają jakby to z mocnego przesuszenia się zrobiło, tylko dlaczego akurat w tym miejscu, gdzie bazę zmywałam a nie odklejałam? Cytat:
Poka poka Chyba dawno na żaden lakier nie zbierałam...
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
Moje boxianki, piszę apel do Was tutaj, bo być może nie każda zagląda do klubu.
Otóż dostałam kilka prywatnych wiadomości z prośbą o powstrzymanie niektórych z Was przed zakupem lakierów. Zatem jeśli nie chcecie mieć dubli, a pragniecie przyjemnej niespodzianki to przystopujcie jeszcze przez miesiąc z zakupami. Lakiery nie zając, a ułatwicie życie swoim darczyńczyniom. Z poważaniem, lizak
|
|
|
|
#1767 | |
|
leśny stwór
|
nie płakusiaj, jutro będą za to foto lepsze, niż byłyby dzisiejsze
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1768 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1769 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale komplement Cytat:
nie bij! przynajmniej skórkami nie straszę Cytat:
piękne golaski Cytat:
|
||||
|
|
|
#1770 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja mam problem w druga stronę.. rozmiar 36/37 i na tyle szczupła stopa że przez prawie każde buty przelatuje xD masakra.. tyle szczęścia że szpilki spokojnie ubrać mogę ;] ja mam 162 narzeczony 183 ;]Cytat:
piękne ![]() dobranoc Kobitki
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:54.

na raz lubię i mieć to z głowy 

u mnie będą jutro
Macie zatem golasy - mam okropnie zażółconą płytkę po czarnym wstręciuchu z Manhattana 

kupiłam dzisiaj sobie z Delii rozcieńczalnik do lakierów
Ale też myślę, że taka długość to max.
Ale dzięki za radę, tym razem postaram się nie zepsuć. Nie jestem specjalistką od piłowania, niestety.

[/QUOTE]