Offtopowe zapuszczanie XLVIII - Mroźnej zimie się nie damy, włosy dalej zapuszczamy! - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-02, 13:43   #4711
Celestyn3k
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLVIII - Mroźnej zimie się nie damy, włosy dalej zapuszc

Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość
One nie są wypchane, mają taką sztywną miseczkę, wszędzie równą. I uwierz mi, to wystarcza, żeby zrobić dolinkę
To jeszcze lepiej, bo nie lubię takich z wyjmowanymi poduszkami, albo z wszytymi poduchami. Wolę wyprofilowane odpowiednio taką delikatną gąbęczką. Effuniaki są w Esotiq, ale cholera, 200 zł. No i one są z poduszkami o ile dobrze pamiętam. Będę zbierać i kupię sobie coś od Ewy, a co

"Dążcie więc do tego co w górze
- nie do tego co na ziemi."
[Kol 3,2]
zupa
Celestyn3k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-02, 13:45   #4712
otako
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLVIII - Mroźnej zimie się nie damy, włosy dalej zapuszc

Cytat:
Napisane przez Celestyn3k Pokaż wiadomość
To jeszcze lepiej, bo nie lubię takich z wyjmowanymi poduszkami, albo z wszytymi poduchami. Wolę wyprofilowane odpowiednio taką delikatną gąbęczką. Effuniaki są w Esotiq, ale cholera, 200 zł. No i one są z poduszkami o ile dobrze pamiętam. Będę zbierać i kupię sobie coś od Ewy, a co
Tak?

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-02, 13:46   #4713
Magdzia94
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Ale spaghetti to akurat makaron.

I lepiej z torebki nie robić, wystarczy kupić przecier pomidorowy/puplę w kartoniku, trochę doprawić czosnkiem, ziołami i wychodzi 100 razy lepszy niż torebkowy syf.
Zgadzam się
Na wyjeździe robiliśmy takie kupne, bleee !

A w domu to tylko podsmażyć mięsko przyprawić+ czosnek. Aa potem sos MY dodajemy pomidory w puszce, koncentrat/ przecier odrobina wody albo trochę śmietany , gdy za bardzo pomidorowe i pychaaaaaaaaaaa jest !

Miki nawet MÓJ brat zrobił więc to musi być łatwe. Wprawdzie wołał mnie 6 razy , ale dał radę

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-02, 13:46   #4714
pamfilia
Zakorzenienie

Cytat:

I lepiej z torebki nie robić, wystarczy kupić przecier pomidorowy/puplę w kartoniku, trochę doprawić czosnkiem, ziołami i wychodzi 100 razy lepszy niż torebkowy syf.
No jasne, mówię tylko że z torebki to najbardziej banalne rozwiązanie, każdy to umie Ja też prawie zawsze robię sos domowy ale do niego trzeba mieć więcej składników, nie zawsze mam wszystko pod ręką.
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-02, 13:47   #4715
Magdzia94
Zakorzenienie

Jak znajdę pracę to pierwsze co zrobię to kupuję DOBRY stanik! Mam dość moich wiecznie za małych!

Stary 2013-05-02, 13:47   #4716
Bellitudoo
Zakorzenienie

Cytat:
No dokładnie bazylia, oregano . Chociaż ten gotowy Knorra (chyba ) ma nawet niezły skład, czasami kupuję.
Stary 2013-05-02, 13:51   #4717
Magdzia94
Zakorzenienie

W ramach atrakcji poszłam posprzątać kuchnię, umyłam piec, piekarnik , no wszystko co się codziennie myje w kuchni. Chwilę później przychodzi tata i mówi że będzie sobie smażyć kiełbasę.
Nie muszę mówić jak wygląda kuchnia po jego gotowaniu....

Stary 2013-05-02, 13:55   #4718
Celestyn3k
Zakorzenienie

Cytat:
Co nie? Taki tatuaż mogłabym sobie zrobić choćby i dzisiaj, tak z marszu.

A ja dzisiaj sobie podsmażę na patelni talarki z młodych ziemniaków i zjem z jajkiem sadzonym.

Pogoda pokrzyżowała mi plany, miałam jechać na działkę, zostaję w łóżku cały dzień. Chociaż może to lepiej, w końcu mam czas trochę się powylegiwać i przeczytać na spokojnie jakąś książkę.
W ogóle to wczoraj wieczorem przyjechał do mnie FF, mieliśmy pić drinki całą noc, oglądać filmy, a zasnęliśmy na drugiej połowie meczu i wstaliśmy po 10.
Też bym chciała, ale nie wiem, czy na zawsze

Młode ziemniaczki

Kim jest FF?
Widzę, że imprezujesz tak jak ja, zasypiasz w trakcie imprezy.
Moja koleżanka wczoraj tak się zrobiła, że masakra. Do tej pory się nie odezwała do mnie, ciekawe czy żyje... Druga tańczyła na stole, ciekawe czy pamięta

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
Tak?
Widziałam czarne i nude ostatnio, ale kiedyś były granatowe, mniej klasyczne, takie ładne i promocyjna cena, coś koło 50zł. Ale to była końcówka serii i ze dwa rozmiary.

[Kol 3,2]
zupa
Stary 2013-05-02, 13:56   #4719
Magdzia94
Zakorzenienie

Jakie to dziwne zaglądać tutaj kilka razy dziennie

Stary 2013-05-02, 13:58   #4720
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie, im wyższy tym lepszy, przynajmniej dla mnie. Myślałam, żeby zamówić na allegro, ale wciąż się waham. Może coś poszukam i poczytam o tym na necie, a jeśli nic nie wymyślę, to zapytam kolesia od foto na uczelni. Pracowałam tylko raz ze statywem, miałam zakwasy po sesji tak się zaangażowałam i, jak zwykle zresztą, złapałam bakcyla.
Na pewno coś Ci doradzi Wybór statywów jest ogromny. Na pewno by Ci się przydał. Pamiętam jak sama wcześniej ustawiałam aparat na przeróżnych rzeczach żeby zrobić sobie zdjęcie

Cytat:
Napisane przez pamfilia Pokaż wiadomość
Biorąc pod uwagę że za parę miesięcy zamieszkasz z TŻ i dzieckiem to chyba najwyższy czas żeby się czegoś nauczyć, spaghetti akurat jest banalnie proste jeśli robi się sos z torebki Lepiej żebyś załapała parę dań teraz, bo później nie będziesz miała czasu, a będziesz miała do wykarmienia i siebie, i TŻ, i dzidzię
Takie z torebki to każdy potrafi, to chyba sama chemia, nie lubię takiego To ze słoika z Biedry na całkiem porządny skład. Nie chodzi o to, że nie potrafiłabym zrobić sobie obiadu, bo wielokrotnie już robiłam tylko o to, że prosiłam żeby kupiła mi składniki skoro była w Biedronce.

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-02, 14:03   #4721
otako
Zakorzenienie

Ja nawet nie podejrzewałam, że robienie makaronów jest takie banalnie proste. Np. sosy śmietanowe - wystarczy śmietanka 30, chociażby taka z Biedronki, za niecałe 3zł Jakieś podduszone pieczarki, zeszklona, drobno posiekana cebulka, szynka, zalać śmietanką, lekko zredukować, wrzucić makaron i jest pycha obiad

Wielkim wyzwaniem dla mnie jest za to zupa. Wydaje mi się, że to już wyższa szkoła jazdy i jeszcze nigdy w życiu się nie podjęłam ugotowania.

Stary 2013-05-02, 14:04   #4722
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

Torebkowych nie jem Jak już to kupuję gotowy sos do spaghetti z Biedry.

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Zgadzam się
Na wyjeździe robiliśmy takie kupne, bleee !

A w domu to tylko podsmażyć mięsko przyprawić+ czosnek. Aa potem sos MY dodajemy pomidory w puszce, koncentrat/ przecier odrobina wody albo trochę śmietany , gdy za bardzo pomidorowe i pychaaaaaaaaaaa jest !

Miki nawet MÓJ brat zrobił więc to musi być łatwe. Wprawdzie wołał mnie 6 razy , ale dał radę
Pewnie zrobiłabym sama, bo raczej nic trudnego w tym nie ma. Tylko tu potrzeba już więcej składników, tym bardziej nie mam ich w domu Jakoś zawsze idziemy na łatwiznę i kupujemy to http://4.bp.blogspot.com/-QlwAuonPM4...0/CIMG5845.JPG składem jakoś nie odstrasza, a jak dla mnie smakuje świetnie. Nie mam porównania z takim zrobionym od podstaw samemu, pewnie jest jeszcze lepsze.

Stary 2013-05-02, 14:05   #4723
otako
Zakorzenienie

Ale może uda mi się załapać na szkolenie dla cukierników

Stary 2013-05-02, 14:06   #4724
Bellitudoo
Zakorzenienie

Otako, zupy, szczególnie te "niezaciągane" to banał
Stary 2013-05-02, 14:09   #4725
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Otako, zupy, szczególnie te "niezaciągane" to banał
Ja to bym nie wiedziała ile wrzucić mięsa, ile wlać wody, ile włoszczyzny, żeby wyszedł dobry wywar. Odszumować to też chyba trzeba. Za dużo roboty. Bo nie mówię o takiej zupie na samych kostkach, albo na samych warzywach.
Już nawet mówiłam chłopakom w pracy, żeby mnie nauczyli, ale jak przychodzę rano, to zupa już prawie gotowa.

Stary 2013-05-02, 14:12   #4726
Magdzia94
Zakorzenienie

Cytat:
Ale może uda mi się załapać na szkolenie dla cukierników
Super !

Zupa to również dla mnie czarna magia

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość

Pewnie zrobiłabym sama, bo raczej nic trudnego w tym nie ma. Tylko tu potrzeba już więcej składników, tym bardziej nie mam ich w domu Jakoś zawsze idziemy na łatwiznę i kupujemy to http://4.bp.blogspot.com/-QlwAuonPM4...0/CIMG5845.JPG składem jakoś nie odstrasza, a jak dla mnie smakuje świetnie. Nie mam porównania z takim zrobionym od podstaw samemu, pewnie jest jeszcze lepsze.

W takim razie jak wywalczysz kupno mięsa, to polecam zrobić

Stary 2013-05-02, 14:18   #4727
Celestyn3k
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno coś Ci doradzi Wybór statywów jest ogromny. Na pewno by Ci się przydał. Pamiętam jak sama wcześniej ustawiałam aparat na przeróżnych rzeczach żeby zrobić sobie zdjęcie

Mam zamiar zrobić sobie domowe atelier, mam już takie fajne reflektory, potrzebuję jeszcze parasol biały, mam jakieś styropiany do rozpraszania i kumulowania światła. Mam też dużo miejsca na strychu po remoncie, muszę to wykorzystać, nie każdy ma możliwości, a robią super zdjęcia, chcę przynajmniej spróbować dla siebie Zwłaszcza, że mam sprzęt i miejsce. Jeszcze czarne tło by się przydało, nie wiem, skąd takie się bierze...

Cytat:

Wielkim wyzwaniem dla mnie jest za to zupa. Wydaje mi się, że to już wyższa szkoła jazdy i jeszcze nigdy w życiu się nie podjęłam ugotowania.
Ja tylko dwa razy gotowałam, jutro ugotuję ze szczawiu

[Kol 3,2]
zupa
Stary 2013-05-02, 15:18   #4728
Magdzia94
Zakorzenienie

Pada i pada całyyy dzień!
Nic tylko spać !

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Miki przybyły już jakieś ciążowe kilogramy ? A jak nie kilogramy to chociaż wizualnie ?

Stary 2013-05-02, 15:21   #4729
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Smile Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLVIII - Mroźnej zimie się nie damy, włosy dalej zapuszc

Hej
Ja lubi robic domowy sos do spaghetti. Mozna robic na rozne sposoby, tzn cos dodac, innym razem cos innego. Koncentrat albo pomidory swieze lub z puszki. Miesko mielone. Dla mnie koniecznie duzo cebuli + czosnek. No i co jest pod reka - pieczarki, papryka itp do tego ziola prowansalski lub oregano, pieprz i mielona papryka slodka, ostra czasem pietruszka suszona lub swieza. Szczypiorek tez pasi. Jeju az zglodnialam

A z zup to najczesciej robie bezmiesne. Szubko i banalnie. Z miesnych to tylko rosol chyba robilam. Z mies za bardzo nie umiem robic jedzonka. A tak to zawsze cos sie wykombinuje chocby z mrozonek z Biedry + ziemniaki kasza czy ryz.
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-02, 15:34   #4730
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pamfilia Pokaż wiadomość
Maryś, ja też skłaniam się ku temu że to wina nowych anty. Nie wszystkie tabsy są identyczne, różnią się i poziomem i rodzajem hormonów, i substancjami pomocniczymi. Ewidentnie coś Ci szkodzi, ja bym wróciła do poprzednich. A nie myślisz że to kwestia stresu przedślubnego?
Idę do gina w przyszłym tygodniu tak czy siak to pogadam. Zmieniłam tabsy na słabsze, mam Narayę, to są faktycznie tabletki z innymi składnikami i innej generacji i poza włosami jestem bardzo zadowolona, najbardziej to z wagi bo wreszcie udało mi się ustabilizować to na co sobie zapracowałam. Nie wrócę do poprzednich bo w ciągu miesiąca wjedzie mi 3 kg wody na pysk, a później będzie już tylko gorzej. Odstawić tabsy? Ciężko to widzę. Pogadam z lekarzem.

Cytat:
Mniam mniam

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Chyba nie umiem, nie próbowałam nigdy sama robić. Zawsze kupujemy gotowe Aspiro z Biedry, które najbardziej mi smakuje. Zresztą nic poza makaronem nie ma do spaghetti w domu Prosiłam mamę żeby kupiła mięso i sos, olała mnie
czemu sobie sama nie pójdziesz do biedry? Dalej masz takie dramatyczne mdłości? Strasznie długo to już trwa, okropność.

Jakbym ja mieszkając w domu czekała aż mama mi zrobi obiad zdechłabym z głodu zaraz po skończeniu 13 lat, bo wtedy mama uznała że jestem w stanie sama siebie już jakoś nakarmić

Cytat:
W ramach atrakcji poszłam posprzątać kuchnię, umyłam piec, piekarnik , no wszystko co się codziennie myje w kuchni. Chwilę później przychodzi tata i mówi że będzie sobie smażyć kiełbasę.
Nie muszę mówić jak wygląda kuchnia po jego gotowaniu....
Tak to jest. Ja w kuchni myje wszystko codziennie

Cytat:
Takie z torebki to każdy potrafi, to chyba sama chemia, nie lubię takiego To ze słoika z Biedry na całkiem porządny skład. Nie chodzi o to, że nie potrafiłabym zrobić sobie obiadu, bo wielokrotnie już robiłam tylko o to, że prosiłam żeby kupiła mi składniki skoro była w Biedronce.
A widzisz, takie są mamy. Z moją też tak jest, było i będzie. Trzeba sobie samemu radzić, nie ma innego wyboru ja bym sobie poszła, kupiła i zrobiła sama, a niech oni sobie jedzą co chcą.

Cytat:
Ja to bym nie wiedziała ile wrzucić mięsa, ile wlać wody, ile włoszczyzny, żeby wyszedł dobry wywar. Odszumować to też chyba trzeba. Za dużo roboty. Bo nie mówię o takiej zupie na samych kostkach, albo na samych warzywach.
Już nawet mówiłam chłopakom w pracy, żeby mnie nauczyli, ale jak przychodzę rano, to zupa już prawie gotowa.
Serio? ja sama się nauczyłam w kuchni wszystkiego, nawet nie wiem kiedy tak dawno temu to było a poza tym dalej gotuje wiele rzeczy których nigdy wcześniej nie robiłam, ani nie widziałam jak się je robi i nawet nie korzystam z przepisów- po prostu wymyślam jak coś takiego zrobić i jazda
Stary 2013-05-02, 15:41   #4731
Bellitudoo
Zakorzenienie

Marysia, Ty je bierzesz 3 miesiąc, tak?

Bo jesli to rozstrojenie hormonami (a spadek ilości estrogenów może powodować wypadanie) to ciekawa jestem ,czy lekarz będzie chciał zmieniać je na starsze, czy kontynuować czekając aż się ustabilizuje może No bo w sumie zmiana to kolejna "rewolucja" w organiźmie.
Stary 2013-05-02, 18:37   #4732
Maryha_ah
Zakorzenienie

Tak, trzeci miesiąc. Wcześniej brałam harmonet, dłuugo. Myslę że nic nie będzie chciał robić, bo właśnie kolejny krok to kolejna huśtawka

ja nie będę chciała zmieniać je na starsze, bo te są słabsze, nowsze, lepsze, dobrze się po nich czuje i co najważniejsze- waga dobra. etc. Harmonet to hit minionej dekady i 2-3 kg na plusie po pierwszym pudełku i to w postaci wody, przez którą czuje się ciężka, opuchnięta, aż twarz mi się zmienia nie zdawałam sobie z tego sprawy dopóki nie odstawiłam

Edytowane przez Maryha_ah
Czas edycji: 2013-05-02 o 18:40
Maryha_ah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-02, 18:48   #4733
201612231846
Konto usunięte

Cytat:

Też lubię ten sos z aspiro

Od kilku dni spędzam czas z TŻ . Wziął sobie wolne i siedzi u mnie od poniedziałku . Mieliśmy grilla, spacerowaliśmy, oglądaliśmy filmy, byliśmy na rowerach .

Cudownie spędzony czas
201612231846 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-02, 21:06   #4734
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

Mam zamiar zrobić sobie domowe atelier, mam już takie fajne reflektory, potrzebuję jeszcze parasol biały, mam jakieś styropiany do rozpraszania i kumulowania światła. Mam też dużo miejsca na strychu po remoncie, muszę to wykorzystać, nie każdy ma możliwości, a robią super zdjęcia, chcę przynajmniej spróbować dla siebie Zwłaszcza, że mam sprzęt i miejsce. Jeszcze czarne tło by się przydało, nie wiem, skąd takie się bierze...
Świetny pomysł Wpadniemy z Otako na jakąś sesyjkę

Cytat:

Miki przybyły już jakieś ciążowe kilogramy ? A jak nie kilogramy to chociaż wizualnie ?
Nic jeszcze nie przybyło. Jeszcze schudłam odkąd dowiedziałam się o ciąży. Wizualnie na brzuchu widać, biust też większy

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość

czemu sobie sama nie pójdziesz do biedry? Dalej masz takie dramatyczne mdłości? Strasznie długo to już trwa, okropność.

Jakbym ja mieszkając w domu czekała aż mama mi zrobi obiad zdechłabym z głodu zaraz po skończeniu 13 lat, bo wtedy mama uznała że jestem w stanie sama siebie już jakoś nakarmić

Tak to jest. Ja w kuchni myje wszystko codziennie

A widzisz, takie są mamy. Z moją też tak jest, było i będzie. Trzeba sobie samemu radzić, nie ma innego wyboru ja bym sobie poszła, kupiła i zrobiła sama, a niech oni sobie jedzą co chcą.
Gdybym wiedziała, że będzie robić problemy z obiadem to bym się ubrała wcześniej i poszła. Myślałam, że skoro tak czy inaczej idzie do Biedry to kupi i dla mnie, ale się przeliczyłam

U mnie mama nie pracuje, więc zazwyczaj tak było że robiła obiad dla wszystkich. Jak jej nie ma to robię coś sama, z głodu raczej nie umarłabym. Może nie umiem robić jakichś wymyślnych dań, ale takie podstawowe jak najbardziej.

Wymioty prawie ustąpiły, a mdłości mam dalej, na szczęście trochę słabsze niż wcześniej. Najbardziej mdli mnie od otwierania lodówki, ten zapach jakoś źle na mnie działa

Stary 2013-05-02, 21:35   #4735
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Podziel się wrażeniami później.

Ja ostatnio pierwszy raz w życiu jadłam ozorki i flaki. Ozorki pycha!

Nadejszła ta wiekopomna chwila, jestem już po i ... posmakowało mi na początku zjadłam parę i miałam mieszane uczucia. Ale za chwilę wszystkie wszamałam ze smakiem spodziewałam się większego WOW ale nie jest tak źle. Na pewno przy jakiejś okazji będę chciała spróbować innych "smaków".
Wygooglałam sobie co to za ustrojstw http://sushiba.files.wordpress.com/2011/06/nati.jpg w smaku nie przypominające niczego znanego. Nawet mi smakowało jak jadłam razem z kawałkiem sushi, a teraz jak przeczytałam opis, ups :
Marynowany imbir – gari, który służy do oczyszczania kubków smakowych przed kolejną porcją sushi występuje w dwóch postaciach – białej i różowej. Jeśli jednak nie odpowiada nam smak imbiru, zastępujemy go o-shinko – marynowanymi piklami warzywnymi, zazwyczaj z rzepy japońskiej.
Biały imbir jest bardziej ostry, różowy jest łagodniejszy – dłużej marynowany.

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

A ozorkami i flakami zajadają się moi rodzice. Ja musiałabym być po %% żeby spróbować
Chyba że na starość mi odbije.

Umówiłam się do lekarza medycyny estetycznej

Edytowane przez n0emi
Czas edycji: 2013-05-02 o 21:41
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-02, 21:44   #4736
Celestyn3k
Zakorzenienie

Cytat:
Zapraszam

Jutro robię pierwszą sesję Ale chyba muszę zrobić to u siebie w pokoju, bo niestety nie mam tam gniazdka, żeby podłączyć reflektor, który chyba jest na budowie Spróbuję się zabawiać lampami w pokoju, mam 2 biurowe, jedna podwójną stojącą i żyrandol, więc powinno wystarczyć. Zamontuje je w różnych miejscach i będzie git Na razie muszę aparat rozkminić Bo mam go dopiero rok i 5 miesięcy, nie było czasu

[Kol 3,2]
zupa

Edytowane przez Celestyn3k
Czas edycji: 2013-05-02 o 21:47
Stary 2013-05-02, 22:01   #4737
Bellitudoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
Tak, trzeci miesiąc. Wcześniej brałam harmonet, dłuugo. Myslę że nic nie będzie chciał robić, bo właśnie kolejny krok to kolejna huśtawka

ja nie będę chciała zmieniać je na starsze, bo te są słabsze, nowsze, lepsze, dobrze się po nich czuje i co najważniejsze- waga dobra. etc. Harmonet to hit minionej dekady i 2-3 kg na plusie po pierwszym pudełku i to w postaci wody, przez którą czuje się ciężka, opuchnięta, aż twarz mi się zmienia nie zdawałam sobie z tego sprawy dopóki nie odstawiłam
Może teraz już się będzie zmniejszać wypadanie
Stary 2013-05-02, 22:28   #4738
201612231846
Konto usunięte

Cytat:

Nic jeszcze nie przybyło. Jeszcze schudłam odkąd dowiedziałam się o ciąży. Wizualnie na brzuchu widać, biust też większy

Gdybym wiedziała, że będzie robić problemy z obiadem to bym się ubrała wcześniej i poszła. Myślałam, że skoro tak czy inaczej idzie do Biedry to kupi i dla mnie, ale się przeliczyłam

U mnie mama nie pracuje, więc zazwyczaj tak było że robiła obiad dla wszystkich. Jak jej nie ma to robię coś sama, z głodu raczej nie umarłabym. Może nie umiem robić jakichś wymyślnych dań, ale takie podstawowe jak najbardziej.

Wymioty prawie ustąpiły, a mdłości mam dalej, na szczęście trochę słabsze niż wcześniej. Najbardziej mdli mnie od otwierania lodówki, ten zapach jakoś źle na mnie działa
Bardzo się cieszę, że już lepiej się czujesz

Używała może, któraś z was nowego biowaxu?
201612231846 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-02, 22:33   #4739
Bellitudoo
Zakorzenienie

Ja. Bardzo leciutki jest, nie obciąża włosów. Są po nim miękki i błyszczące. Nawet się polubiliśmy, chociaż nie robi zadnego efektu wow.
Stary 2013-05-02, 23:34   #4740
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość
Używała może, któraś z was nowego biowaxu?

Cytat:
Ja. Bardzo leciutki jest, nie obciąża włosów. Są po nim miękki i błyszczące. Nawet się polubiliśmy, chociaż nie robi zadnego efektu wow.
moje włoski też go lubią
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości