Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.12 - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-03, 10:05   #1501
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40613945]Mam wyższy, ale tak wysoki by mnie nieźle zestresował.
U mnie najwyższy był ogólnie ok. 130.

Ja z wyprawką czekam jeszcze tydzień...
Minie poniedziałek, w środę wizyta i chyba się zabiorę

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Zgadza się W ogóle jak ja głębiej oddycham na skurczu, to mi szybciej przechodzi.

Ja nie noszę obecnie żadnych skarpetek, bo wszystko mnie uciska :/
Mam tylko takie stopki do balerinek, a tak to ew. rajstopy do spódnicy.[/QUOTE]

Ja mam takie zalecenie... Nic fajnego, bo żeby je założyć na lezaco z podniesioną nogą potrzebuje pomocy męża. Powiedział, że będzie mi pomagał jak kupię sobie czarne pończochy tylko nie wiem, czy mnie wtedy z.tego łóżka wypuści:-P

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 10:05   #1502
enlevee
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cytat:
Napisane przez Myszolka91 Pokaż wiadomość
Zaczela mnie bolec glowa a w domu mam tylko ibuprom,niestety gdzies ulotke zgubilam i nie wiem czy moge wziasc?
Z tego co pamiętam w III trymestrze jest niezalecany ibuprom zgodnie z ulotką. Najlepiej apap
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 10:06   #1503
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Bo w trakcie porodu właśnie te oddechy uśmieżają trochę ból.
No mi w czasie porodu kazali tak szybko oddychać.
Mam nadzieję, że na szkole rodzenia się tego nauczę.

Cytat:
Zaczela mnie bolec glowa a w domu mam tylko ibuprom,niestety gdzies ulotke zgubilam i nie wiem czy moge wziasc?
Niestety nie bardzo Paracetamol jedynie..
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 10:08   #1504
milka_krk
Raczkowanie

Witam sie z rana!

wczoraj jak przeczytalam o tragedii majowki to sie zupelnie rozkleilam, ale jak sobie pomyslalam ze ona juz oczekiwala porodu, wszystko gotowe, wszystko w porzadku i nagle taka informacja............. koniec swiata

Enlevee czytajac opis pobytu na IP zeromskiego przypomniala mi sie wizyta tam na poczatku mojej ciazy kiedy dostalam krwawienia i wiedzialam co to moze oznaczac. Jak tylko dowiedzialy sie z czym przychodze od razu zaczely tlumaczyc ze nie kazde krwawienie oznacza poronienie itp. Od razu USG i wiadomosc ze wszytko w porzadku. Mimo calego stresu ktory temu towarzyszyl podejscie do pacjenta wspominam raczej pozytywnie. Wszystko zalezy od osoby na ktora sie trafi, Ty trafilas na jakas sfrustrowana i nieczula!
milka_krk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 10:09   #1505
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Ja mam takie zalecenie... Nic fajnego, bo żeby je założyć na lezaco z podniesioną nogą potrzebuje pomocy męża. Powiedział, że będzie mi pomagał jak kupię sobie czarne pończochy tylko nie wiem, czy mnie wtedy z.tego łóżka wypuści:-P

Tzn. tak się je zakłada? Na leżąco?

A tak abstrahując: używasz aplikacji na telefonie? Jak się sprawuje?
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 10:09   #1506
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
O Boże to ja chyba też zrobię ciasto drożdżowe bo mnie wzięło przez Was.. takie cieplutkie, z kruszonką.. no nie, popłynę znowu z wagą ale ja muszę ręcznie ugniatać..
Ja też ugniatam mimo, że mam maszynę do chleba. Jakoś mi wtedy ładniej rośnie jak ręcznie poklepię i powietrze ładniej dojdzie.
Dobra uciekam bo bateria siada.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 10:10   #1507
Myszolka91
Raczkowanie

To nie ryzykuje. Znalazlam jeszcze paracetamol w czopkach dla dzieci 125mg wiec chyba to moge wziasc.
Myszolka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 10:12   #1508
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz

A ja dziś w nocy miałam chyba pierwszy skurcz. Obudziłam się, macica jakby scisnieta jak przy okresie. Odpuscilo, obudziło mi dziecko, pokopal i wszystko ok. ;-)

Filipiśko

Stary 2013-05-03, 10:12   #1509
milka_krk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez JakKazdaInna Pokaż wiadomość
Niedługo skończe 26lat, mąż wybierał imię- Bartosz.

Nie wiem czy też tak macie, że bardzo mało śpicie. Ja np. w tym tyg. zaczęłam całkiem nieźle od ok. 6h snu, a dzis zaliczyłam znów 5-tke
Masakra, czuje sie jak trup i nic z tym zrobić nie mogę. Poza tym nerwy, nerwy a lekarz zalecił krople walerianowe...

Ja spie dlugo i jestem wypoczeta ok 8 godz. Rzeczywiscie sprobuj moze podkladac sobie poduszke miedzy nogi, na lewym boku. Chyba ze z natury malo spisz, bo ja to spioch jestem
Stary 2013-05-03, 10:12   #1510
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milka_krk Pokaż wiadomość
Witam sie z rana!

wczoraj jak przeczytalam o tragedii majowki to sie zupelnie rozkleilam, ale jak sobie pomyslalam ze ona juz oczekiwala porodu, wszystko gotowe, wszystko w porzadku i nagle taka informacja............. koniec swiata

Enlevee czytajac opis pobytu na IP zeromskiego przypomniala mi sie wizyta tam na poczatku mojej ciazy kiedy dostalam krwawienia i wiedzialam co to moze oznaczac. Jak tylko dowiedzialy sie z czym przychodze od razu zaczely tlumaczyc ze nie kazde krwawienie oznacza poronienie itp. Od razu USG i wiadomosc ze wszytko w porzadku. Mimo calego stresu ktory temu towarzyszyl podejscie do pacjenta wspominam raczej pozytywnie. Wszystko zalezy od osoby na ktora sie trafi, Ty trafilas na jakas sfrustrowana i nieczula!

Oczywiście, że tak.. ja nie twierdzę, że nie, aczkolwiek niektórzy lekarze na NFZ dają Ci tak bardzo odczuć, że są nad tobą, że od razu powinno się na nich skargi składać. Absolutnie nie mówię tutaj o personelu całego szpitala Żeromskiego, bo są o nim dobre opinie i jak najbardziej jest to szpital polecany. Gdyby nie to, że mam gdzie indziej lekarza i zdecydowałam się gdzie indziej na poród sama pewnie bym go wybrała. Dlatego ja nie demonizuję- żeby była jasność. Lekarze z powołania zdarzają się wszędzie, tak samo ci, którzy nie powinni w ogóle się za to brać. Napisałam akurat o moim przypadku. Oczywiście jej uwagi były dla mnie w tamtej chwili dużo mniej ważne niż zdrowie mojego dziecka, więc skuliłam uszy po sobie i czekałam aż powie mi, że wszystko w porządku

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-05-03, 10:13   #1511
Myszolka91
Raczkowanie

Cytat:

O Boże to ja chyba też zrobię ciasto drożdżowe bo mnie wzięło przez Was.. takie cieplutkie, z kruszonką.. no nie, popłynę znowu z wagą ale ja muszę ręcznie ugniatać..

Podeslij mi kawalek jak zrobisz,tylko prosze o duza ilosc kruszonki. Bol glowy po takim ciescie od razu by przeszedl
Stary 2013-05-03, 10:16   #1512
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Podeslij mi kawalek jak zrobisz,tylko prosze o duza ilosc kruszonki. Bol glowy po takim ciescie od razu by przeszedl
Tylko najpierw muszę iść do sklepu po składniki.. na szczęście kefirek otwarty u nas

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-05-03, 10:17   #1513
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40614080]Tzn. tak się je zakłada? Na leżąco?

A tak abstrahując: używasz aplikacji na telefonie? Jak się sprawuje?[/QUOTE]

Na lezaco z nogą w górze. Przed wstaniem. Chodzi o to, żeby było w momencie zakładania jak najmniej zastojow.

A aplikacja super wcześniej szlag mnie trafiał jak pisałam w przeglądarce tel. Bo nie mogłam edytowac tekstu, ale teraz bajka i bardzo czytelne forum jak wchodzę to pokazuje ostatnia czytana wiadomość i to nie w tel. tylko z kompa jakoś pamięta

Filipiśko

Stary 2013-05-03, 10:18   #1514
milka_krk
Raczkowanie

Cytat:
Oczywiście, że tak.. ja nie twierdzę, że nie, aczkolwiek niektórzy lekarze na NFZ dają Ci tak bardzo odczuć, że są nad tobą, że od razu powinno się na nich skargi składać. Absolutnie nie mówię tutaj o personelu całego szpitala Żeromskiego, bo są o nim dobre opinie i jak najbardziej jest to szpital polecany. Gdyby nie to, że mam gdzie indziej lekarza i zdecydowałam się gdzie indziej na poród sama pewnie bym go wybrała. Dlatego ja nie demonizuję- żeby była jasność. Lekarze z powołania zdarzają się wszędzie, tak samo ci, którzy nie powinni w ogóle się za to brać. Napisałam akurat o moim przypadku. Oczywiście jej uwagi były dla mnie w tamtej chwili dużo mniej ważne niż zdrowie mojego dziecka, więc skuliłam uszy po sobie i czekałam aż powie mi, że wszystko w porządku

Ale w takich przypadkach na IP gin-poloz wiadomo ze kobiety przychodza z krwawieniami, problemami i ogromnym stresem nie o siebie ale wlasnie o maluszka wiec ten personel szczegolnie powiniem podejsc do pacjentek z wyczuciem i troska. Ale niestety wiekszosci jej brak - rutyna! A wystarczyloby kilka uspokajajacych slow, tak niewiele najwazniejsze ze wszystko ok
Stary 2013-05-03, 10:21   #1515
Anulka_p
Zakorzenienie

Witam się w deszczowy poranek. Nadal myślę o tej majówce

En- okropne podejście. Zdarzają się czasem takie położne, siostry, że aż żyć się odechciewa....
Najważniejsze, że z Bezikiem wszystko w porządku
Co do liczenia tygodni, to moja Pani doktor na ostatniej wizycie (wg OM 29 t 3 d), wpisała w karcie 30 tydzień i kiedy na USG "pokazał" się wiek wg wagi 29 t 1 d to powiedziała, że mały odpowiada 30 tc, więc liczy "do przodu"

Cytat:
Dziewczyny przyjmiecie jeszcze?
Melduje sie juz w 26. tyg. ciąży.
OM 9.11.2012
TP 16.08.2013
Witamy serdecznie

Cytat:
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 10:22   #1516
d0tkaaa
Zakorzenienie

Witam wszystkie mamuski i nowa mamuske tez)

ale mi sie nic niw xhce..pogoda do pupy...:-/ i len w tylku przez to...

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 10:23   #1517
surka
Zakorzenienie

U mnie znowu pogoda do Cały czas leje, jak zaczęło w poniedziałek tak nie może przestać

A tak wogóle Dzień Dobry L

JakKazdaInna

Witam nową mamusię

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
No i się witam - helołłłł!
U mnie do d.upy - mam zapalenie spojówek - oko boli jak diabli, ropa cieknie, do tego gardło w stanie strasznym, a dr na dyżurze jakiś lewy - przeziębienia kazał nie leczyć, chyba dziś znów pojadę, może będzie ktoś inny...

Moja siostra też złapała zapalenie spojówek, a w poniedziałek matura

Cytat:
W każdym razie w brzuszku bryka sobie chłopczyk Ostatnie usg miałam na początku 18tyg. wiec dawno temu- wtedy wazył 200g, ale i ja ważyłam kilka kg mniej
Kolejny męski potomek

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Piszmy dziś o dobrych rzeczach ok?
To z tych dobrych - teściowa robi pierożki

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
Zaczelam wyprzedawac Marysi rzeczy na all, ale zarobek zaden (nie to ze chcialam sie wzbogacic, ale chociaz moc kupic za to materac malemu), a rachunek za all wielki, wiec mam w nosie. Od 74 rozmiaru ciuszki oddam juz kolezance, w duszy to mam.
Na all coraz bardziej nie opłaca się sprzedawać, dużo za wystawienie itd.Ja ostatnio próbuję na tablica.pl, ale póki co cisza w eterze

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
U nas wczoraj domoweczka byla, opilam sie Ice tea i troszke Karmi, i o polnocy wszystko pieknie zwrocilam Panu Kibelkowi, taka mialam zgage; potem poszlam sie NA MOMENT polozyc w salonie i wstalam przed 4 jak sie goscie zbierali do wyjscia . Polozylam meza spac, posprzatalam ze stolu, zamiotlam i dalej do wyreczka - tak ze po raz pierwszy po calonocnej imprezie czuje sie wyspana i rzeska jako mlody bog
Widać, że wróciłaś do zdrowia i energia w podwójnej sile wróciła do ciebie

Cytat:
Sprzatnę trochę mieszkanie i jadę dziś do rodziców na weekend. Siostra podrzuciła jakieś pudła ubrań dla małego, moja przyjaciółka tez zaoferowała, ze odda nam rzeczy po swoich dzieciach. Jeszcze właściwie nic nie przygotowuję dla małego, ale muszę to wszystko zebrac, zobaczyc co jest. Bo moj maz w goracej wodzie kapany- wózek kupił jeszcze w styczniu, teraz kupuje ubranka, a pozniej bedziemy miec wszystkiego tony

U nas tez pada, niestety. A chciałam dziś umyc okna
Mój to wogóle na razie nie widzi potrzeby kupowania, już żeby się ze mną nie sprzeczać to mówi, jak sprawia ci to przyjemność to kup, ale to jescze za wcześnie.

Cytat:

Witamy się z Leniem Bezem!

Od rana kopie jak najęty, więc jestem spokojna- chyba serio uznał, że mu wczoraj wstyd zrobiłam
BezLeń wziął sobie do serca, ze nie można tak mamy straszyć i nadbiera

Cytat:
Hej! witam nową mamusie!

my dziś zaczynamy 28 tydzień, czyli 7 miesiąc i III trymestr :-D

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Niom Maz do mnie z ciezkim wyrzutem o czwartej, napity jak messerschmidt: Kochanie, wez nie pij tyle nastepnym razem

Cytat:
Nie wiem czy też tak macie, że bardzo mało śpicie. Ja np. w tym tyg. zaczęłam całkiem nieźle od ok. 6h snu, a dzis zaliczyłam znów 5-tke
Masakra, czuje sie jak trup i nic z tym zrobić nie mogę. Poza tym nerwy, nerwy a lekarz zalecił krople walerianowe...
Ja ogólnie w łóżku spędzam dużo czasu, np. kładę się koło 23, o której zasnę nie wiem, w między czaie w nocy wstaję do toalety, a budzę się koło 9, ale nie wiem ile dokładnie mam snu
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 10:33   #1518
shestiger
Rozeznanie

Igorek w 3d
No i 7 miesiąc czas zacząć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg igor.jpg (21,6 KB, 37 załadowań)

Edytowane przez shestiger
Czas edycji: 2013-05-03 o 10:34
shestiger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 10:34   #1519
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shestiger Pokaż wiadomość
Igorek w 3d
She, co tam u Ciebie?

Filipiśko

Stary 2013-05-03, 10:34   #1520
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Igorek w 3d
piekny chłopczyk, gratuluje.. moze napiszesz cos wiecej o wizycie?
No i nie wiem czy przegapiłam Twoja odpowiedź- jak Ci jest w Krk? jak Marika? jest juz z Toba?

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-05-03, 10:36   #1521
milka_krk
Raczkowanie

Cytat:
Igorek w 3d

jakie ladne zdjecie! Moja na USG 4d nie wykazala grama wspolpracy - mam na zdj rece, nogi i plecy zlosnica - nie wiem po kim to ma
Stary 2013-05-03, 10:41   #1522
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Igorek w 3d
Słodziutki, napisz coś więcej o wizycie, o sobie, itd.
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 10:43   #1523
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Igorek w 3d
Milusi

A jak Ci tam w Krk, czy gdziekolwiek jestes?
Bo nic nie piszesz, wiec mam nadzieje, ze nie dlatego, ze nie ma czym sie chwalic?

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
Napisane przez milka_krk Pokaż wiadomość
jakie ladne zdjecie! Moja na USG 4d nie wykazala grama wspolpracy - mam na zdj rece, nogi i plecy zlosnica - nie wiem po kim to ma
Jak Lilo nozdrza od spodu i oblizujacy maly jezorek - tyle
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 10:44   #1524
d0tkaaa
Zakorzenienie

She moze wkoncu odpowiesz na nasze pytania?

Zuza

Razem
Stary 2013-05-03, 10:46   #1525
Myszolka91
Raczkowanie

Zaszalam i kupilam mate dla mojego Adasia. Kusila mnie od dawna i musialam ja zamowic
http://www.amazon.de/BRIGHT-STARTS-9...=bright+starts
Stary 2013-05-03, 10:46   #1526
enlevee
Zakorzenienie

Boze.. zapomniałam Wam napisać czym jeszcze wczoraj sie tak zestresowałam.. ta lekarka robiła to usg i patrzy patrzy patrzy i mówi: serduszko bije.. a po chwili: a badanie genetyczne miała Pani wykonywane? ja mówię: tak, oczywiście.. w I i II trymestrze.. a ona na to patrzyła tak jeszcze ze 2 minuty i mówi: a gdzie? ja mówie: w ultramedice.. a ona: a to dobrze, oni sa tam wykwalifikowani..

I tak sie przestraszyłam, że ona cos tam dojrzała ale raczej by zleciła dalsze badania prawda?? dopiero teraz sobie to przypomniałam z tego całego stresu :/

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-05-03, 10:48   #1527
skylie
Wtajemniczenie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40612110]
A ja znowu mam problem z kibelkiem i już mnie to dobija :/ 6. miesiąc był taki łaskawy w tym temacie, w 7. powtórka z początku ciąży..

Tak, też miałam masaż szyjki. Coś strasznego :/ No ale to było po coś, a niektórzy lekarze badają tak boleśnie, jakby im to sprawiało satysfakcję :/[/QUOTE]

A próbowałaś siemę lniane? Tylko nie wiem czy można brać w ciąży Bo jak rozumię jabłek teraz nie możesz ze względu na cukier?

Z tą satysfakcją to masz niestety rację. A ból okropny podczas badania

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Ale dostałam zgage od słonecznika...i jak tu zasnac
:
Trzeba było łyknąć jogurcik lub mleczka

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość

A u mnie noc,a ja co robię? zre lody
To idealnie wbijasz się w trend wątku

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
[/COLOR]No i się witam - helołłłł!
U mnie do d.upy - mam zapalenie spojówek - oko boli jak diabli, ropa cieknie, do tego gardło w stanie strasznym, a dr na dyżurze jakiś lewy - przeziębienia kazał nie leczyć, chyba dziś znów pojadę, może będzie ktoś inny...
Zdrowiej Na zapalenie spojówek lekarz przepisywał Torbarex krople do oczu, ale to było przed ciążą. Nie wiem czy można to stosować w trakcie?

Cytat:
Hej! witam nową mamusie!

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Jeszcze chciałam Wam napisać, że po przebudzeniu pomyślałam o Was i o tym, że każda z Was jest tak wspaniała i wyjatkowa! i nasz szczęśliwy wątek jest taki ciepły... Bogu dziękuje, że tutaj trafiłam i Wam dziękuje za postawę.

Ale Ci wzięło Ale my chyba wszytskie zżyte razem jesteśmy

Cytat:

Nie wiem dlaczego mi nie zacytowała Witam nową mamusię

Tż wraca do kraju w niedzielę
Powiem Wam że nigdy podczas podróży nie przydało nam się ubezpieczenie. A teraz- pobyt w szpitalu, operacja, hotel, bilet powrotny do kraju....

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 10:50   #1528
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

She: ładny ten Twój Igorek) my się chyba jednak zdecydujemy na podejrzenie naszego Igorka Tym bardziej że dostaliśmy namiary na babeczkę, która dokładnie wszystko mierzy,opisuje i bada przy takim usg.

Cytat:
Niedługo skończe 26lat, mąż wybierał imię- Bartosz.

ojej to mało, ale widzę po sobie że też śpię mniej. ale nie aż tak krótko

Cytat:
A aplikacja super wcześniej szlag mnie trafiał jak pisałam w przeglądarce tel. Bo nie mogłam edytowac tekstu, ale teraz bajka i bardzo czytelne forum jak wchodzę to pokazuje ostatnia czytana wiadomość i to nie w tel. tylko z kompa jakoś pamięta

muszę poszukać w takim razie...bo edycja normalnie to masakra jest jakaś.. przynjamniej ja sobie z nią średnio radzę..

no i gratki za 7 miesiąc!

Idzia:
na SR położna jednej dziewczynie mówiła że czasami cukier bardziej może skoczyć np po sałacie.. że warto zobaczyć po czym indywidualnie organizm ..

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 10:54   #1529
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Dziewczyny przyjmiecie jeszcze?
Melduje sie juz w 26. tyg. ciąży.
OM 9.11.2012
TP 16.08.2013
Witamy nowa mamusie

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
Hej! witam nową mamusie!

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Jeszcze chciałam Wam napisać, że po przebudzeniu pomyślałam o Was i o tym, że każda z Was jest tak wspaniała i wyjatkowa! i nasz szczęśliwy wątek jest taki ciepły... Bogu dziękuje, że tutaj trafiłam i Wam dziękuje za postawę.

za tydzien i miesiac

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
Igorek w 3d

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Witam sie z Wami .
Nie moglam spac przez ten wynik cukru jakies mi sie snilo nie wiadomo co zwiazane z tym

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 10:56   #1530
d0tkaaa
Zakorzenienie

Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz

Cos mi internet zamula,sciaglam ta aplikacje ale mnie drazni nie moge sie polapac..jak tu sie cytuje??

en nie martw sie,pewnie z ciekawosci sie ciebie zapytala czy mialas usg genetyczne.

Zuza

Razem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości