Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-03, 10:36   #541
ILLUSION
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
hej

Nie było mnie chwilę i już nie mam czego szukać w starym wątku

żyję, choć nie wiem czy ktoś zauważył moją nieobecność
Mamy problemy z Malutką i nie mam czasu na Internet Obraziła się na pierś i ciągle płacze Odciągam mleko i podaję. Nie chce w ogóle spać w dzień (
(skok)??? Skończymy w ponidziałek 10tyg, ale urodziła się tydzień wcześniej.

Do tego wczoraj zmarł mój dziadek...

Z dobrych wieści - Niunia, jak prawdziwa kobieta pierwszy raz zaśmiała się w głos w przymierzalni Zatwierdziła mój wybór sukienki na Jej chrzest

Nie wiem kiedy uda się mi nadrobić Was gaduły...
Ja myślałam że wyjechaliście gdzieś może, w końcu długi weekend Mam nadzieję że problemy z karmieniem są przejściowe tylko. Gratuluję pierwszego głośnego uśmiechu i pochwal się sukienką koniecznie
Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Co do tych wszystkich skoków, ja w to nie wierzę
Daria jakoś nie marudzi bardzo. Czasem płacze ale jak ją węzmę na ręce to się uspokaja...Każde dziecko czasem musi pomarudzić. Ale żeby zwalać winę zawsze na jakiś skok
Ja już nawet nie patrzę na te skoki, jestem tego samego zdania co Ty
Stary 2013-05-03, 10:51   #542
blogerka
Wtajemniczenie

wiecie co, jesli chodzi o skoki, to dopoki je sledzilam to mi sie wydawalo, ze dziecko non stop marudzi i ze ma skok juz nawet tz sie smial, jak maly zaczynal plakac "no pewnie ma skok rozwojowy"
a teraz przestalam czytac o tych skokach i wydaje mi sie, ze dziecko jakies bardziej znosne
tylko wczoraj sie wkurzylam, bo dalam tesciowej dziecko, w swietnym humorze. rozesmiane ... a odebralam co? ... takiej histerii to on chyba z miesiac nie mial, darl sie ile wlezie i nic nie pomagalo, nawet jak go tulilam to sie prezyl i zwijal .. dopeiro zasnal i preszlo ...
Stary 2013-05-03, 10:51   #543
nancykenator
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40613894]Nancy, wszystko co robisz to stymulje dziecko ale jeśli widzisz, że po 15 minutach maty ma wyraźnie dość, to ja zabieram Dorcię już w momencie pierwszego maruda. Biorę na ręce, przewijam, daję na bujaczek, kładę spać - różnie. Bujaczek też stymuluje, gadanie do dziecka też, nam się często wydaje, że co to takiego, tylko gadamy, robimy miny a dziecko może być tym zmeczone też szybko. Czasem po prostu siadam, biorę na klatę i leżymy, nie śpiąc nawet.[/QUOTE]
to spróbuję teraz przy pierwszym marudzie zabierać z maty bujaczka itd
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 10:52   #544
blogerka
Wtajemniczenie

aha .. i wiecie co .. u nas pada juz 3 dzien, wlasciwie to leje, w nocy fajnie sie spi, bo szum usypia ale w dzien nie idzie nawet na spacer wyjsc nigdzie. nuda.
Stary 2013-05-03, 10:53   #545
ania13.03
Zadomowienie

Hej dziewczyny, przepraszam, ze sie znowu nic nie odzywam ale nawet z czytaniem co u Was ciezko mi byc na biezaco Lila prawie wcale nie spi w dzien a i Gabi do najmniej absorbujacych dzieci nie nalezy Wolnego czasu nie mam wcale

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 10:54   #546
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
wiecie co, jesli chodzi o skoki, to dopoki je sledzilam to mi sie wydawalo, ze dziecko non stop marudzi i ze ma skok juz nawet tz sie smial, jak maly zaczynal plakac "no pewnie ma skok rozwojowy"
a teraz przestalam czytac o tych skokach i wydaje mi sie, ze dziecko jakies bardziej znosne
tylko wczoraj sie wkurzylam, bo dalam tesciowej dziecko, w swietnym humorze. rozesmiane ... a odebralam co? ... takiej histerii to on chyba z miesiac nie mial, darl sie ile wlezie i nic nie pomagalo, nawet jak go tulilam to sie prezyl i zwijal .. dopeiro zasnal i preszlo ...
pewnie mu non stop ględziła nad głową i biedny się przemęczył tym
Stary 2013-05-03, 10:57   #547
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
pewnie mu non stop ględziła nad głową i biedny się przemęczył tym
a wiesz, możliwe .. ona tak mnie w☠☠☠☠ia, zawsze wyciaga jakieś pozytywki, albo stare miski i mu nad glowa nimi macha, do tego spiewa, skrzeczy, itd. a najgorzej jak dziecko placze, a ona robi to z jeszcze wieksza intensywnoscia tak jakby myslala, ze przekrzyczy placz ... boze. dorosly czlowiek by szalu dostal, a co dopiero taki maly dzieciaczek ...
Stary 2013-05-03, 11:02   #548
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
uważam, ale bardzo się boję że jednak go zaraże, dzisiaj rano mi dwa razy kaszlną ale wcześniej mu się troszkę ulało i nie wiem czy to przez to czy nie, cały czas go obserwuje
a może zakup sobie taką maseczkę na twarz?
Cytat:
hej

Mamy problemy z Malutką i nie mam czasu na Internet Obraziła się na pierś i ciągle płacze Odciągam mleko i podaję. Nie chce w ogóle spać w dzień (

Z dobrych wieści - Niunia, jak prawdziwa kobieta pierwszy raz zaśmiała się w głos w przymierzalni Zatwierdziła mój wybór sukienki na Jej chrzest

bardzo mi przykro z powodu dziadka
na pewno kłopoty z karmieniem są przejściowe, jak można się obrazić na cycusia mamy, niemożliwe, na pewno to tylko chwilowe...
gratulacje z okazji pierwszego głośnego uśmiechu dla Malutkiej prawdziwa mała kobietka

dziewczyny, co ja przeżyłam przed chwilą :/ masakra
karmię małego bo już się robił niespokojny i minęło prawie 1,5 h od ostatniego jedzenia, je je oczywiście jak to on łapczywie i nagle zaczyna się drzeć niemiłosiernie, cały czerwony, sztywny, oczy zamknięte i wrzeszczy, biorę go na ręce, przytulam tulę, uspokajam a ten nic, drze się dalej cały sztywny i czerwony, masuje brzuszek twardy strasznie. Czy to kolka? Ale jak to w dzień? Nigdy wcześniej tak nie miał :/
Stary 2013-05-03, 11:07   #549
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
Pstryniu, dzieć nadal śpi od tamtej pory? Czy to zwiastuje kolejną pobudkę o 4 nad ranem?
nie, pospal z jakies 30 min tylko o dziwo na nocke zasnal o 21!!! i wstal o 6.30!!!!!!!!!!!!!!! czuje sie taaaaaaaaka wyspana

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
hej kochane wrociłam

zaglądam na wizaż i zamarłam, na wątku majowym zmarło maleństwo w 37tc

Boże czemu tak często to się dzieje, moja znajoma też ostatnio pochowała malucha, powiesił się na pępowinie

ech miałam napisać jak było w Austrii ale idę się przytulić do mojego maluszka bo mi strasznie smutno
o matko!

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
Witajcie mamusie!niestety przy mojej Oli nie da sie wizazowac.Dziecie w dzien w ogole nie spi,za to noce super od 21 do 6 lub 7 rano, przy tm przewaznie o 5 budzi sie na cyca.Calineczka rosnie,na moje oko jakies 5kg bedzie juz miala. Dalej ma kolki , ale jest coraz lepiej. Widze na forum duzo nowucj mamusiek , ktore seedecznie witam i gratuluje dzieciatek. 27 kwietnia Ola zostala ochrzczona. Cala msze pieknie przespala, a po wszystkim dwa dni ryczala. Szatan w nia wstapil czy jak? Pewnie wiekszosc z was cieszy
sie z rocznego macierzynskiego, ja niestety ze wzgledow finansowych we wrzesniu wracam do pracy. Goraco was kochane pozdrawiam i sciskam najmocniej jak moge.Wszystkie dzieciaczki w klubie cudowne.
Witaj! Pozdrowienia i calusy dla Twojej Ksiezniczki

Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
nadrobiłam co napisałyście ale nie mam siły cytować, byłam dziś u lekarza mam anginę i biorę antybiotyk, czuję się fatalnie, na szczęście odpukać Bartuś na razie się nie zaraził
oojojoj, szybkiego powrotu do zdrowia zycze

Cytat:
Napisane przez ewadylewska Pokaż wiadomość
A czy Wasze maluchy placza gdy nie spia?tzn.co robia gdy juz wstana, pobawia sie, bo moja.szybko sie nudzi i trzrba ciagle cos zmieniac, bo inaczej placze...

A Wasze baczki co robia gdy nie spia w ciagu dnia?i nie jedza?
wszystko co mozliwe - rozmawiam z malym, karuzelka, mata, hustawka a jak nic nie poamga to rece

Cytat:

Przykro mi z powodu dziadka....
No no dla malej modnisi!

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, przepraszam, ze sie znowu nic nie odzywam ale nawet z czytaniem co u Was ciezko mi byc na biezaco Lila prawie wcale nie spi w dzien a i Gabi do najmniej absorbujacych dzieci nie nalezy Wolnego czasu nie mam wcale

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 11:07   #550
LadyWhisper
Zakorzenienie

Blogerko, chcialam to wlasnie napisac, ze pewnie go zagugala na amen...... moja tesciowa robi to samo i ostatnio byla o to mega wielka awantura, dziecko musi sie wyciszyc ale to starsze pokolenie chyba nie rozumie, zreszta moj maz robi podobnie, dopiero jak mu wrzasne nad uchem zeby wyszedl z mlodym do innego pokoju to idzie, Piotrus zasypia w 30sek a maz doslownie przed 5cioma minutami tak bylo
A teraz wlasnie cwiczy skalpel a ja ske z niego smieje

Silver, co do skokow mysle podobnie, chociaz wczoraj pisalam - jeden, dwa dni, ok zdarza sie, ale 4 dni pod rzad porzadnego marudzenia, plakania, tylko raczki i raczki, zasypianie tylko na raczkach, no nie wiem, podejrzane mi sie to strasznie wydalo

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 11:10   #551
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
hej

No przecież pytałysmy o ciebie a pleśniawek nie ma? z piersiami twoimi ok?
Współczuję śmierci Dziadka

Cytat:

Czy Wasze dzieciaczki też tak się cieszą jak podchodzicie z nimi do lustra?? Moja ma wtedy straszny zaciesz
Też to fajny patent w ogóle jak dziecko nie chce na brzuszku być - przywiązać lustro do nogi od stołu, położyć na kocu dziecko i dawaj

Cytat:
Napisane przez aluap987 Pokaż wiadomość
Opis skoku karmi mame, tate i psa the best
Szajka wymiękam przy tobie. Jak ty to robisz? Dla trzeciego też byś coś wymyśliła
Adhd mam

Cytat:
Co do tych wszystkich skoków, ja w to nie wierzę
Daria jakoś nie marudzi bardzo. Czasem płacze ale jak ją węzmę na ręce to się uspokaja...Każde dziecko czasem musi pomarudzić. Ale żeby zwalać winę zawsze na jakiś skok

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Lecę ćwiczyć
Wiesz co, no dzieci rozwijają się skokowo, to fakt, zarówno ruchowo/intelektualnie jak wzrostowo, u Agatki najwyraźniej było to widać gdy miała 8,5mca, w tydzień wstała, raczkowała i siadła, no ale te skoki to tak opisane od czapy trochę

Macie i cieszcie swe uszy

http://www.youtube.com/watch?v=jTLgX...ature=youtu.be

ukochana piosenka Agatki ostatnio
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 11:10   #552
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
a wiesz, możliwe .. ona tak mnie w☠☠☠☠ia, zawsze wyciaga jakieś pozytywki, albo stare miski i mu nad glowa nimi macha, do tego spiewa, skrzeczy, itd. a najgorzej jak dziecko placze, a ona robi to z jeszcze wieksza intensywnoscia tak jakby myslala, ze przekrzyczy placz ... boze. dorosly czlowiek by szalu dostal, a co dopiero taki maly dzieciaczek ...
oj tak, i jeszcze opatulic go 3 kocami bo jak cieplo to szybciej sie uspokoi

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość

dziewczyny, co ja przeżyłam przed chwilą :/ masakra
karmię małego bo już się robił niespokojny i minęło prawie 1,5 h od ostatniego jedzenia, je je oczywiście jak to on łapczywie i nagle zaczyna się drzeć niemiłosiernie, cały czerwony, sztywny, oczy zamknięte i wrzeszczy, biorę go na ręce, przytulam tulę, uspokajam a ten nic, drze się dalej cały sztywny i czerwony, masuje brzuszek twardy strasznie. Czy to kolka? Ale jak to w dzień? Nigdy wcześniej tak nie miał :/
Hmmm, a nie problem z kupka albo baczkiem?

Stary 2013-05-03, 11:16   #553
ILLUSION
Wtajemniczenie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40615072]

ukochana piosenka Agatki ostatnio[/QUOTE]

Ale Ty masz cudny głos Idealny do pracy z dziećmi Taki właśnie głos powinna mieć każda pani w przedszkolu i szkole
Stary 2013-05-03, 11:19   #554
nancykenator
Zakorzenienie

pstryczku kupsko walnął z 15 minut wcześniej, bąków niby nie było ale nigdy przy bąkach się tak nie darł. To nie był płacz to było dużo dużo gorsze
Stary 2013-05-03, 11:21   #555
Konto usunięte

Lady, a chichoczący Pietraszko rewelacja
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 11:21   #556
nancykenator
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40615072]

fajne
Stary 2013-05-03, 11:21   #557
Konto usunięte

Illusion, no co ty
Na pewno mam głośny głos i muszę się pilnować nieraz
Stary 2013-05-03, 11:24   #558
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
pstryczku kupsko walnął z 15 minut wcześniej, bąków niby nie było ale nigdy przy bąkach się tak nie darł. To nie był płacz to było dużo dużo gorsze
A może się czegoś wystraszył. Nie było jakiegoś gwałtownego dźwięku? Mój tak miał raz jak karmiłam a mąż wlazł w blaszkę do pieczenia co na podłodze pod piekarnikiem postawiłam i młody aż bordowy się zrobił jak zaczął wiszczeć, naprężył się i aż się zanosił.
Stary 2013-05-03, 11:34   #559
litllesweetangel
Lurker ;)

Klucha kiedys przestraszyla sie mojego kichniecia. Kicham dosc glosno, patrze na nia obudzila sie, podkowka i ryk. A mi glupiej smiac sie tylko chcialo- takie to komiczne bylo.

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 11:35   #560
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
A może się czegoś wystraszył. Nie było jakiegoś gwałtownego dźwięku? Mój tak miał raz jak karmiłam a mąż wlazł w blaszkę do pieczenia co na podłodze pod piekarnikiem postawiłam i młody aż bordowy się zrobił jak zaczął wiszczeć, naprężył się i aż się zanosił.
no właśnie niczego takiego nie było, cichutko, jesteśmy sami, większość słoików wyjechała także blok opustoszał, żadnych gwałtownych ruchów, dźwięków. Nie mam pojęcia od czego ale się bardzo wystraszyłam

szaja to jest Twój głos?
Stary 2013-05-03, 11:37   #561
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:

skoro ma twardy brzuszek to ja bym stawiala na baczki
a spac mu sie nie chce? moj tak czasami ma jak usnac nie moze...

Stary 2013-05-03, 11:38   #562
Konto usunięte

Tak, ja śpiewam jeszcze kiedyś wam Żabki nagram, bo to fajne do pokazywania z dzieckiem.
Stary 2013-05-03, 11:44   #563
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
aha .. i wiecie co .. u nas pada juz 3 dzien, wlasciwie to leje, w nocy fajnie sie spi, bo szum usypia ale w dzien nie idzie nawet na spacer wyjsc nigdzie. nuda.
Ooo tak Uwielbiam jak w nocy pada i deszcz uderza o parapet

Cytat:
(skok)
??? Skończymy w ponidziałek 10tyg, ale urodziła się tydzień wcześniej.
Jak już wcześniej pisałam...nie wierzę w te skoki.
Moja Daria wogóle w dzień nie spi. W sumie od urodzenia tak ma...i co ? Musiałabym ciągle zwalać winę na skok?

Przykro mi z powodu dziadka

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Cześć Ania

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40615072]Też to fajny patent w ogóle jak dziecko nie chce na brzuszku być - przywiązać lustro do nogi od stołu, położyć na kocu dziecko i dawaj

Co do lusterka świetny pomysł

Super piosenka A głos (jak już pisałam wcześniej) masz bardzo bardzo ładny, miły, przyjemny dla ucha i to bardzo taki balsam dla uszu

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
Ale Ty masz cudny głos Idealny do pracy z dziećmi Taki właśnie głos powinna mieć każda pani w przedszkolu i szkole
Zgadzam się!

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2013-05-03 o 11:48
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 11:44   #564
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

skoro ma twardy brzuszek to ja bym stawiala na baczki
a spac mu sie nie chce? moj tak czasami ma jak usnac nie moze...
był już trochę zmęczony ale nie aż tak, żeby tak wrzeszczeć...
ja się martwię, czy to nie taka kolka jak przy nietolerancji laktozy, bo kilka minut jadł i nagle płacz, tak jakby od tej laktozy... odstawiłam cały nabiał ale wczoraj małż kupił pączka i go zjadłam i to chyba od tego jaka ja jestem tępa pipa
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40615546]Tak, ja śpiewam jeszcze kiedyś wam Żabki nagram, bo to fajne do pokazywania z dzieckiem.[/QUOTE]
ale masz kochany głos, zgadzam się, że wszystkie Panie w przedszkolach i szkołach powinny mieć taki głos
Stary 2013-05-03, 11:45   #565
LadyWhisper
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40615232]Lady, a chichoczący Pietraszko rewelacja [/QUOTE]

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 11:55   #566
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
był już trochę zmęczony ale nie aż tak, żeby tak wrzeszczeć...
ja się martwię, czy to nie taka kolka jak przy nietolerancji laktozy, bo kilka minut jadł i nagle płacz, tak jakby od tej laktozy... odstawiłam cały nabiał ale wczoraj małż kupił pączka i go zjadłam i to chyba od tego jaka ja jestem tępa pipa

ale masz kochany głos, zgadzam się, że wszystkie Panie w przedszkolach i szkołach powinny mieć taki głos
moj tak wrzeszczal wlasnie, niby bez pwowdu. raz jak bylismy u tesciow a za drugim razem u nas w domu. zanosil sie w nieboglosy, prezyl, tchu nie mogl zlapac...
i tu i tu problemem byl sen. podzialala tylko susaszrka, i to prawdziwna!

a moze to i ten paczek...
juz jest ok?

co do pogrubionego - dobrze ze "ladny" glos nie jest wymagany w naszej robobcie bo bylabym bezrobotna na bank!!!

Edytowane przez pstryczek84
Czas edycji: 2013-05-03 o 11:57
Stary 2013-05-03, 12:11   #567
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
moj tak wrzeszczal wlasnie, niby bez pwowdu. raz jak bylismy u tesciow a za drugim razem u nas w domu. zanosil sie w nieboglosy, prezyl, tchu nie mogl zlapac...
i tu i tu problemem byl sen. podzialala tylko susaszrka, i to prawdziwna!

a moze to i ten paczek...
juz jest ok?

co do pogrubionego - dobrze ze "ladny" glos nie jest wymagany w naszej robobcie bo bylabym bezrobotna na bank!!!
już jest ok, śpi sobie, właściwie zaraz po tej akcji przystawiłam do piersi, uspokoił się, pociumkał i usnął, odłożyłam do łóżeczka i śpi sobie...
Wiesz pstryczku Ty też byś miała pracę w szkole zapewnioną bo jesteś mega wesołą, zabawną i uśmiechniętą dziewczyną a to jest bardzo ważne
Stary 2013-05-03, 12:29   #568
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
już jest ok, śpi sobie, właściwie zaraz po tej akcji przystawiłam do piersi, uspokoił się, pociumkał i usnął, odłożyłam do łóżeczka i śpi sobie...
Wiesz pstryczku Ty też byś miała pracę w szkole zapewnioną bo jesteś mega wesołą, zabawną i uśmiechniętą dziewczyną a to jest bardzo ważne
no to dobrze ze juz jest ok...
o jej, dziekuje! ale mi poprawilas humorek

Stary 2013-05-03, 12:51   #569
s i l v e r
Zakorzenienie

Dostałam od sąsiadki taką kulę dla Darii (używana, po jej dzieciach). Fajne to

http://www.youtube.com/watch?v=6sX_67xC76E
Stary 2013-05-03, 12:58   #570
mala_19kw
Zakorzenienie

Hej
Szajka-pytałaś która to wczoraj z dzieckiem na rękach była ... No kto by inny jak nie JA
Siedziałam z nim tak przeszło 3 godziny dopóki mąż nie wrócił z pracy i mnie nie zmienił

Co do twojego pytania odnośnie -czemu nie wezmę Oskara do łóżka. Otóż jest jeden powód czemu-tym powodem jest mój mąż Często zapomina że mały śpi z nami i tak jest po prostu bezpieczniej. Mimo że czasem jak go do nas biorę to mały śpi przy mnie,na mojej połowie ale mimo wszystko muszę czuwać bo M. bardzo rozłożysty jest Za to jak mąż idzie do pracy to wtedy już mały śpi ze mną

Co do porządku w klubie zgadzam się-czemu ktoś ma wiedzieć co tam jest skoro się nie udziela
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości