|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części naszego wątku ?? | |||
| Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.16 |
|
0 | 0% |
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.16 - Rozpakowywanie trwa
|
|
11 | 17,46% |
| Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.16 |
|
2 | 3,17% |
| Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.16 |
|
2 | 3,17% |
| Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.16 |
|
1 | 1,59% |
| Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.16 |
|
5 | 7,94% |
| Część maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz.16 |
|
3 | 4,76% |
| Obniżone nasze brzuchy, bo już wychodzą z nich maluchy. Mamy V-VI 2013 cz.16 |
|
0 | 0% |
| Obniżają nam się brzuszki - chcą wychodzić z nich maluszki! MAJ-CZERWIEC 2013 cz.16 |
|
4 | 6,35% |
| Mamy już pierwsze maluszki, reszta nisko nosi brzuszki. Mamy V-VI 2013 cz.16 |
|
5 | 7,94% |
| Mamy pierwsze maluszki, reszta już rozchyla nóżki. Mamy V-VI 2013 cz.16 |
|
1 | 1,59% |
| Sexi orki maluchy witają, okładów z samca nie zaprzestają. Mamy V-VI 2013 cz.16 |
|
9 | 14,29% |
| Szamańśkie metody stosujemy, maluchy przywołać chcemy. Mamy V-VI 2013 cz.16 |
|
2 | 3,17% |
| Regularnie się myjemy, do porodów szykujemy. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.16 |
|
2 | 3,17% |
| Są już bliźniaczki i inne dzieciaczki, niecierpliwie czekamy na kolejne robaczki. |
|
10 | 15,87% |
| Są już bliźniaczki i inne dzieciaczki, właśnie rodzą się kolejne robaczki. V-VI 2013 |
|
6 | 9,52% |
| Głosujący: 63. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz
pawie oczko, też bym czuła się bezpieczniej będąc już w szpitalu - w końcu masz termin, lada chwila może się coś rozkręcić. a ty nie będziesz musiała panikować, szukać rzeczy - wszystko już masz na miejscu. kciuki za akcję, potrzebujemy pozytywnych wrażeń dla równowagi!
niunka, mam nadzieję, że coś przeciwbólowego ci dali. ale jak zaczyna cholernie boleć, to znaczy, że już jesteś do przodu i coraz bliżej końca. bardzo dobrze sobie radzisz i kibicuję ci z całych sił! twój aniołek na pewno też trzyma kciuki, żebyś dała sobie jak najlepiej radę
|
#2282 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15
Cytat:
Ja właśnie odkryłam, że nie mam karty bankomatowej, rozmawialiśmy z mężem coś o kartach i kurde nie wiem, mam nadzieję, że we wtorek zapomniałam w aptece na zakupach a nie ktoś mi wyciągnął z portfela bo kasa została. Ostatnio jakaś nierozgarnięta jestem Na rachunku nie mam żadnych zmian, więc nikt się nie dobierał.
|
|
#2283 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15
Cytat:
Cytat:
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
mimo, że nie należę do wątku, ale jestem mamą dwóch Aniołków i od wczoraj śledzę wiadomości od niunki.
niunka proszę pisz co u Ciebie, bo mimo, że Cię nie znamy umieramy ze zmartwienia. jak coś pamiętaj, że nie jesteś sama. Ze sutkiem zapraszam Cię do nas, Aniołkowych Mam.
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
niunka jesteś bardzo dzielna, dasz radę i los wynagrodzi Ci gromadą wspaniałych zdrowych dzieci, tego Ci z całego serca życzę
Oby szybko było "po wszystkim"...pawie_oczko Ty też się trzymaj ![]() Ja wczoraj wypiłam dwie melisy, łyknęłam nospę i spałam nawet. Dzisiaj było ładnie do teraz i siedzieliśmy w ogrodzie i grzebaliśmy się w ziemi. Posadziłam prawie 40 sadzonek poziomek...jak to dobrze móc się znowu troszkę poruszać, a nie ciągle leżeć i uważać...od dzisiaj ciąża jest już oficjalnie donoszona, zaczynam 39 tydzień. Byle do wtorku...
|
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
niunka kochana tez jedtem z toba ...czytam i nie wierze .....
ja sie odezwe jak dojde do siebie rana mi sie rozchodzi po cc bo brzuch na nia opada staram zie go podtrzymywac .. mam nadxieje ze bedzie ok ale moj problem to pikus .... buziaki dla WAs gratuluje kolejnych maluszkow i
|
#2288 |
|
Konto usunięte
|
Niunia jak mnie zaczęło boleć tak nie do wytrzymania, to okazało się, że mam pełne rozwarcie i potem już szybko urodziłam. Mam nadzieję, że u Ciebie idzie to równie sprawnie.
To dobrze, że szpital jest przygotowany na takie wypadki. U mnie w szpitalu byłam chyba rzadkim przypadkiem i lekarze nie bardzo wiedzieli, jak się zachowywać. Ordynator przy wypisie się mnie pytał, czy wizyta pani psycholog mi pomogła, bo oni nie mają za bardzo doświadczenia w takich sytuacjach.... Ja również, jak Berbie, zapraszam Cię do wizażowego wątku Aniołkowych Mam... Tam dzielimy się takimi doświadczeniami, założę się, że będziesz chciała robić badania jakieś (jeśli sekcja nie wykaże przyczyny), wszystko Ci napiszemy... Jak oczywiście będziesz miała siłę - zapraszam. |
|
|
|
#2289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Coś mozesz jeszcze zrobić, żeby pomóc ranie? Moze jakieś pasy stabilizujące? Sama nie wiem co mozna w takich sytuacjach zastosować....
|
||
|
|
|
#2290 |
|
BAN stały
|
Witamy się po krótkiej nieobecności
![]() Ale witamy się już w dwójkę Adisiek urodził się po cc we wtorek, choć do końca miałam nadzieję na sn, dziś nas wypisali już do domku. Odezwę się później jak się trochę ogarnę. Widzę że pojawiły się nowe maluszki, więc mamom gratuluje ![]() |
|
|
|
#2292 |
|
siedzę i myślę
|
Odp: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15
Gratulacje Elusiek
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2294 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratulację dla Ciebie i Adiśka, czekamy na foto!
|
|
|
#2295 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() klas ki: Poprosimy o fotkę
|
|
|
|
|
#2296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że już wszysliście do domu Ciekawe jak tam Aaś i nasze bliźniaczki. Pamiętam, że Aaś wspominała, że może w piątek pójdą do domu... Ciekawe czy coś się zmieniło... |
|
|
|
|
#2297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje !!!
|
|
|
|
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
Elusiek gratulacje
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
chyba wszystkie tu czekałyśmy na takie wiadomosci co??
|
|
|
|
#2300 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2301 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Justyna G ty w tą niedzielę masz tą komunię?? Bo czytałam, że Cię doktorka puściła na obiadek Ładnie waży Twoja malutka. Przepraszam, że wczoraj nie skomentowałam, ale nie miałam sił...
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2
elusiek: gratulacje!
Pawie oczko: powodzenia! Niunka: cały czas myślami jesteśmy z Toba!
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15
Ash a czemu idziesz do szpitala w dniu TP? Tak chcesz czy lekarz ustalił?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2306 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2307 |
|
Raczkowanie
|
Elusiek, gratulacje!!
Pawie oczko, czekamy na wieści!!
Edytowane przez joooasia Czas edycji: 2013-05-03 o 15:52 |
|
|
|
#2308 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ogromne Gratulacje elusiek ![]() piękna waga małego Adisia |
|
|
|
|
#2309 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz
Cytat:
ciekawosc mnie zzera co u tej dziewczyny, ktora w poludnie rodzila, ale mysle sobie, ze jeszcze za wczesnie na odwiedziny... Meza wyslalam na obiad i pojechal na budowe zobaczyc czy nie zalalo nam tarasu, bo w nocy byla straszna ulewa, a ja spalam jak mops ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- za prace ogrodkowe![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
Zaczely odchodzic a teraz cisza, nic sie nie leje, nic nie boli, w ogole nic tu sie nie dzieje, jaki tu spokoj na na na
|
|
#2310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.

Dlatego jeśli tylko będziesz chciała, to pisz nam wszystko, zawsze będziemy na Ciebie czekały, zawsze będziesz naszą "rodziną". I nie smucimy się przez Was, tylko razem z Wami przeżywamy tą tragedię. I jeśli chcesz się wyłączyć tylko dlatego, żeby nas nie smucić, to ja się nie zgadzam!!
Pisz jeśli tylko będziesz miała ochotę.
Oby szybko było "po wszystkim"...

wiecvlada dzien musialabym sie zglosic

07.07.2012 
klas ki: Poprosimy o fotkę

ciekawosc mnie zzera co u tej dziewczyny, ktora w poludnie rodzila, ale mysle sobie, ze jeszcze za wczesnie na odwiedziny... Meza wyslalam na obiad i pojechal na budowe zobaczyc czy nie zalalo nam tarasu, bo w nocy byla straszna ulewa, a ja spalam jak mops