|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zapuszczanie włosów część II
Moja ma dwa lata i nadal nie przesypia niestety. Budzi się tak ze trzy razy w nocy.
ja nie to, żebym chciała Cię martwić ale moje malenstwo ma prawie trzy i jak się obudzi około 2. w nocy to i do 4. kręci się w łóżku jak na rożnie, oczywiście naszym, bo łóżeczko jest bleee
|
|
|
|
#4712 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4713 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Zapuszczanie włosów część II
Cytat:
Niestety jakość nie jest dobra bo robiłam je telefonem ale to co najważniejsze widać. Chyba nie będę żałować tych końcówek bo teraz wyglądają ładniej. Czerwoną kreska zaznaczyłam ile mniej więcej ścięłam. Pomyśle o drożdżach. Może tym razem będzie lepiej.donimica śliczne włosy i różnica zdecydowanie na duży plus
Edytowane przez CrazyCatLady Czas edycji: 2013-05-02 o 22:20 |
|
|
|
|
#4714 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Zapuszczanie włosów część II
![]() ![]() Cytat:
Widać . Piękne te Twoje falki.. i kolor A kim jest ta niewiasta , która często towarzyszy Ci na foteczkach ? :P CrazyCatLady dajesz aaa jestem ślepa nie jest źle. wcale nie są takie krótkie.
Edytowane przez poziomkowa truskawka Czas edycji: 2013-05-02 o 22:27 |
|
|
|
|
#4715 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale jestem taka, że mi szkoda obcinać włosy i pewnie będę zwlekała długo... ![]() donimica, masz piękne blond włosy Co do tej maseczki z Joanny to chyba spróbuję, i zacznę brać Skrzypowitę
|
|
|
|
|
#4716 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
naturalne!! w życiu bym nie rozjaśniała włosów dziękuję też paprif
|
|
|
#4717 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4718 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
to ja zapomniałam dodać zdjęcia. Przyznaję się do winy Dziękuję za rady. Dzięki nim mam znowu siłę, żeby o nie dbać |
|
|
|
|
#4719 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem, czy to samo, zwłaszcza, że pisałaś, że swoją traktujesz jak b/s - czyli rozumiem, że trzeba ją spłukiwać wg opisu na opakowaniu? Bo ta co ja pokazałam to jest b/s.
Edytowane przez Mrs Mysza Czas edycji: 2013-05-03 o 09:03 |
|
|
|
#4720 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() więc lepiej nie tracić czasu moje końce są w o wiele lepszej kondycji po obcięciu i teraz szybciej rosną (mam nadzieję, bo optycznie wydają się być dłuższe )
|
|
|
#4721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Źle sprecyzowałam. Wg opisu się jej nie spłukuje
Edytowane przez paprif Czas edycji: 2013-05-03 o 11:22 |
|
|
|
|
#4722 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak z innej beczki to do jakiej długości zapuszczasz ?
|
|
#4723 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Macie coś do polecenia może? : ) |
|
|
|
|
#4724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-serum na końcówki -dziewczyny polecają tą odżywkę -jeśli nie masz olejków Alterra to proponuję się zainteresować ![]() Ja teraz zachwycam się szamponami i odżywkami firmy Timotei.
|
|
#4725 |
|
Raczkowanie
|
Gdzie kupiłyście tą odżywkę z joanny miód i mleko?
Ostatnio oglądałam szampony timotei i był tam w składzie SLS więc nie kupiłam
|
#4726 | |||
|
Rozeznanie
|
dziękuję, miło mi
![]() Cytat:
dokładnie, już by Ci urosły ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
ja raz użyłam, bo mama kupiła sobie i miałam takie siano, że już w życiu nie umyję tym włosów
|
|
|
#4727 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Odżywkę na końcówki miałam też Joanny ale z tej serii Z apteczki Babuni Była fajna, ładnie pachniała i dawała efekty, ale potem nie mogłam jej zupełnie znaleźć.Przyznam się, że nigdy nie miałam szamponów i odżywek Timotei. ![]() Dziękuję |
|
|
|
|
#4728 |
|
Nindżopesz
|
Ciebie miałam pytać o to samo
|
|
|
|
#4729 | |
|
Przyczajenie
|
dziękuję
![]() Cytat:
.Red masz na swoim koncie kolejną nawróconą duszę
|
|
|
|
|
#4730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4731 |
|
Konto usunięte
|
cześć. pryłączam sie do tematu. dość długo walczę z chęcią zapuszczania włosów. a że z natury są falowane niestety tak szybko nie widać ichwzrostu
ostatnio podcięłam końcówki, i byłam z siebie dumna, ze nie dałam fryzjerce ściać więcej, co z reguły mialo miejsce. obecnie stosuję szampon i odżywkę Syoss. Maskę natomiast Pantene. Zobaczymy jaki bedzie efekt
|
|
|
|
#4732 |
|
Rozeznanie
|
[1=05f950ef205c7794ee0240d 3246bc1b5cf688fd9_601f2d8 222f73;40619055]cześć. pryłączam sie do tematu. dość długo walczę z chęcią zapuszczania włosów. a że z natury są falowane niestety tak szybko nie widać ichwzrostu
ostatnio podcięłam końcówki, i byłam z siebie dumna, ze nie dałam fryzjerce ściać więcej, co z reguły mialo miejsce. obecnie stosuję szampon i odżywkę Syoss. Maskę natomiast Pantene. Zobaczymy jaki bedzie efekt [/QUOTE]Hej Ja jakoś nie jestem przekonana do kosmetyków Syoss. Użyłam kiedyś farby tej firmy i wyszedł okropny kolor, włosy były zniszczone. |
|
|
|
#4733 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Pokażesz fotki przed i po próbowami wydobycia fal? Donimica, a jak Tobie idzie wydobywanie skrętu? Próbowałaś już jakiegoś żelu, pianki, plunkingu? |
|
|
|
|
#4734 |
|
Rozeznanie
|
Domowe sposoby na szybciej rosnące włosy -----> na stronie STYLISTKA . pl po prawej stronie jest SZUKAJ i tam wpiszcie Chcę mieć długie włosy! - Domowe kuracje
Tam zobaczycie 1 artykuł o tej nazwie
Mój blog: https://asia-muf.blogspot.com/ Mój Instagram: https://instagram.com/asiamuf/ Moja miłość: - kosmetyki kolorowe i o cudownych zapachach, - modne ubrania pasujące do mojego stylu, - muzyka w klubowych brzmieniach. Zapuszczam włosy od 25.10.2012r.
Edytowane przez nutusia16 Czas edycji: 2013-05-03 o 15:42 |
|
|
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
[1=05f950ef205c7794ee0240d 3246bc1b5cf688fd9_601f2d8 222f73;40619055]cześć. pryłączam sie do tematu. dość długo walczę z chęcią zapuszczania włosów. a że z natury są falowane niestety tak szybko nie widać ichwzrostu
ostatnio podcięłam końcówki, i byłam z siebie dumna, ze nie dałam fryzjerce ściać więcej, co z reguły mialo miejsce. obecnie stosuję szampon i odżywkę Syoss. Maskę natomiast Pantene. Zobaczymy jaki bedzie efekt [/QUOTE]hej lepiej zaopatrzyć się w odżywki z przyzwoitym składem
|
|
#4736 |
|
Raczkowanie
|
A ja się chciałam podzielić postem odnosnie zapuszczania włosów na moim blogu
- jest w podpisie. (dodałam też zdjęcie do albumu)Ogólnie to od 12 lutego urosły mi 4,5 cm (wg moich pomiarów) czyli nie jest źle. Może kiedyś tam je w końcu wyhoduję za biust
|
|
|
|
#4737 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale coś wykombinuje ![]() Cytat:
) bodajże OIL CARE. i super działał i nawilżał!!! to wywołało u mnie niezły szok ![]() Cytat:
![]() ![]() klask i: ja tam zaniedbałam bloga
|
|
|
#4738 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4739 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4740 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Całą zimę przechodziłam w kucyku albo w warkoczu bo tak mi było najwygodniej i jakoś specjalnie się nimi nie przejmowałam. Na lato zamarzyły mi się piękne fale Teraz nie ma rewelacji ale będzie lepiej. Widzę poprawę skrętu ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.

ale moje malenstwo ma prawie trzy i jak się obudzi około 2. w nocy to i do 4. kręci się w łóżku jak na rożnie, oczywiście naszym, bo łóżeczko jest bleee

Niestety jakość nie jest dobra bo robiłam je telefonem ale to co najważniejsze widać. Chyba nie będę żałować tych końcówek bo teraz wyglądają ładniej. Czerwoną kreska zaznaczyłam ile mniej więcej ścięłam. Pomyśle o drożdżach. Może tym razem będzie lepiej.

klask i:
Całą zimę przechodziłam w kucyku albo w warkoczu bo tak mi było najwygodniej i jakoś specjalnie się nimi nie przejmowałam. Na lato zamarzyły mi się piękne fale