|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
nie ma co pokazywać, z białego na biały pomalowane
|
|
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy
:-D spoko, w poniedziałek brudy zawoze do rodziców;-)
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek!
gdzie jest ta aplikacja mobilna bo nie mogę jej znaleźć ?
|
|
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Witam popołudniową porą
Od rana trochu zajęta byłam, byliśmy przez jakiś czas z naszym mieszkanku, żeby upiec chleb..a teraz znowu u rodziców. Zrobiłam obiadek (rybka, ziemniaczki, mizeria), mąż zmywa po i zaraz zabieram się za sałatkę (kapusta pekińska, pomidor, ogórek, kukurydza, czerwona fasolka, cebula, feta) i idziemy do przyjaciół i małej Idki ![]() skylie śliczna modeleczka gratki za tydzień ![]() she Igorek też niczego sobie No to ja również czekam na info co u Ciebie..?Anulkagratuluję tygodnia i 8 miesiąca! tweedledee gratuluję rocznicy ![]() JakKazdaInna witam i ja ![]() aa....En dla Twojego Tżta ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Niestety muszę uciekać i już mnie dzisiaj nie będzie.. Trzymajcie się ciężaróweczki |
|
|
|
#1685 |
|
Konto usunięte
|
Bolało
Ale kopniaczki wynagradzają wszystko. |
|
|
|
#1686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :brzyda l:Cytat:
ja sciagalam z Android Market. Zjedlismy z tz obiad pozamulalismy ogladnelam O MATKO bylo o porodach ( ona juz urodzila?) no i mam pytanie do MARGOS ... CZY W ZEROMSKIM SIE PLACI ZA TO ZE TZ BEDZIE ZE MNA PRZY PORODZIE? i jeszcze w jakiej pozycji chcecie rodzic bo z tego co ona mowila to na plecach nie zbyt fajnie sie rodzi ,tzn ze ciezko bo szyjka jest ustawiona ku górze i nie "sciaga" dziecka jak grawitacja,a ze mozna sobie wybrac w jakiej pozycji..? niewiem nie znam sie... ![]() Zaniedlugo bedziemy miec gosci.Mielismy do nich na grila jechac a taka pogoda ze oni przyjezdzaja do nas he ![]()
|
||
|
|
|
#1687 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wam,
zaraz wybywam, jedziemy mamuśkę zawieźć na stację, bo jedzie na week do taty do Wrocławia Ale zajrzę wieczorkiem, jak chłopaków uśpię ![]() Cytat:
ja w każdym razie dziękuję! Cytat:
Cytat:
W prawej łydce poradziłam sobie szybko, bo naciągnęłam stopę w górę i za chwilkę było ok, ale lewa A, miałam pytać, mam zlecony mocz, mofrologię i krzywą na poniedziałek, a chora jestem - jest sens iść? Morfo i mocz mogą wyjść zmienione... zastanawiam się, doradźcie! |
|||
|
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
Mowie do TZ ze podczas porodu jak go powyklinam to zeby sie nie denerowal bardzo i zeby nie był zły na mnie lol mowi ze ok ze rozumie hahah
![]()
|
|
|
|
#1689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1690 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do zastrzyków to dobrze, że już ostatni i dobrze że już się znacznie lepiej czujesz Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
To ja muszę tego mojego bardziej chyba doceniać bo on z natury taki porządniś. W ogóle stwierdziłam, że zołza jestem i muszę być milsza dla niego szczególnie teraz.Aaaaa Dziewczyny na zgagę mi pomaga ....szklanka mleka ponoć zobojętnia kwas żołądkowyWiecie co u majówek?? Wyjaśniła się jakaś przyczyna?? Boję się zaglądać
|
|||||
|
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
moze da sie nia w innym systemie operować,ja akurat sciagalam z android market.
---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- moze da sie nia w innym systemie operować,ja akurat sciagalam z android market.Ale wsumie to nie lubie tej aplikacji,wydaje mi sie ze nie widze nowych postow ani nic..
|
|
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20
Ja wpisałam
"wizaz" w sklep play i mi znalazło. Ale mi ciężko w brzuchu... Filip się wypial i ciężko mi lazic... Miałam iść do kościoła ale zobaczę czy dam radę... |
|
|
|
#1693 | |
|
Zakorzenienie
|
Ghia podobno wlasnie szklanka mleka jest najlepsza na zgage..!
Ja nie czytam juz bo łzy mi sie cisna do oczu.. nie mowiac o tym ze jak na koniec odcinka O MATKO ze niby Kaska ( chyba tak ma na imie nie?Bosadzka) urodzila i pokazywali malutkiego niemowlaka to... poryczalam sie ... Ona tez mowila w tym programie ze odrazu po porodzie naleza sie matce 2 h z dzieckiem odrazu i dopiero pozniej wazenie itp a w rzeczywistosci daja dziecko na chwile,myja czy tam czyszcza a waza a pozniej oddaja mamie? ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
![]() To dobrze ze nie jestem jedyna ktorej nie smakuje Rocker ![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Skylie byliscie w tym kinie? i jak bylo?
|
|
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
Ale słoooooooddddkkkkiiieeeee
|
|
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
Perse: a Ty aż miesiąc te zastrzyki? matko... 3maj się i powodzenia!
z tego lenistwa to i się zdrzemnęłam godzinkę a i tak zamulona jestem na maksa..aplikacja na androida.. aaaaaaa to nic z tego widzę
|
#1696 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-V
Cytat:
ja to nie wychodzę dziś...muszę się wyleczyć z kataru |
|
|
|
|
#1697 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I wysyłam dużo ![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40617634]U mnie kotlety z kurczaka, kasza jaglana (bo zapomniałam kupić kartofli:P) i fasolka szparagowa ze słoika.[/QUOTE] A u mnie McDonald, bo Wojtek nie przepuścił po kinie ![]() Cytat:
Cytat:
dla tżA w aż takie zmiany pod wpływem innych osób nie wierzę aaaa. Na Krudowie ![]() Cytat:
Cytat:
przyszła żona Króla Juliana Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
|
#1698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Większość mam jednak woli żeby dzidziusia najpierw "oporządzić" , żeby mąż mógł zrobić zdjęcia i wysłać rodzinie i znajomym razem z informacją o wadze . Mamusie też są zmęczone i wolą chwilkę odpocząć, ogarnąć się i dopiero zaopiekować maleństwem. Ja osobiście chciałabym chwileczkę się na maleństwo napatrzeć |
|
|
|
|
#1699 | |
|
Wtajemniczenie
|
Byliśmy
![]() Właśnie mam chwilę żeby Was nadrobić, bo Wojtek poluje na ślimaki w ogródku A to że leje jest dodatkową atrakcją, bo może założyć kalosze i wziąć swój parasol ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
U mnie Wojtusia położyli mi na troszkę na pierś, a potem zabrali do oporządzenia a ja w tym czasie rodziłam łożysko
OLCIA WOJTUŚ Edytowane przez skylie Czas edycji: 2013-05-03 o 18:06 |
|
|
|
|
#1700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A my takie dziwne, że deszczu nie doceniamy
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
A najlepsze, że zrobione w pół godz i najwięcej czasu zajęło ugotowanie fasolki
Była koleżanka z synkiem (3 tyg młodszy od Małgosi), posiedziałyśmy, pogadałyśmy, pojechałyśmy do stajnie i z powrotem. Taka pogoda, że naprawdę nie wiadomo co robić. Teraz pizza na kolację, tylko muszę składniki wymieszać i czekam aż mąż mi ser utrze.
|
#1702 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
Bezik mnie tak kopie, że aż cała faluję.. że tak wczoraj nie mógł tylko matkę stresował
|
|
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też będzie pizza jak mąż wróci i ciasto zagniecie
|
|
|
|
#1705 |
|
Konto usunięte
|
Łoooo jaka ta chlebo-babka z maszyny dobra
![]() Teraz tylko żeby cukier po niej był dobry |
|
|
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40622117]Łoooo jaka ta chlebo-babka z maszyny dobra
![]() Teraz tylko żeby cukier po niej był dobry daaaaaj trochę ja w końcu nie zrobiłam, bo Tż stwierdził, że "babka drożdżowa to mu roboty nie robi" i odpuściłam, bo wiedziałam że skończy się na tym, że zrobię i pochłonę całą blachę
|
|
|
|
#1707 |
|
Wtajemniczenie
|
Ook laski - ja mam teraz dlugi weekend wiec jak sie nie odezwe do wtorku to znaczy ze Xawcio zajmuje caly moj czas
![]()
|
#1708 |
|
Wtajemniczenie
|
Idę na miasto na spacer brzuchem świecić
![]() Juz widze te oczy ciekawskich zwrócone na moj cudowny beben ![]() Uwielbiam to
|
|
#1709 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tylko teraz nasze definicje słodkości pewnie się różnią, bo ja już nie mogę jeść sklepowych ciastek, są mi za słodkie obecnie...Cytat:
|
||
|
|
|
#1710 |
|
Zadomowienie
|
Ale słitaśneeeee
![]() A ja sie przyturlałam z Sarcią. Zapomniałam, że ja w centrum mieszkam i tu wszyscy na spacery przychodzą w niedziele i święta i wylazłam taka rozmemłana bez makeupu i cooo i oczywiście milion znajomych musiałam spotkać |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.

No to ja również czekam na info co u Ciebie..?

W prawej łydce poradziłam sobie szybko, bo naciągnęłam stopę w górę i za chwilkę było ok, ale lewa 

przyszła żona Króla Juliana
klask i: