Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.12 - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-03, 16:36   #1681
fiazo
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość

pokaż jakieś foty
nie ma co pokazywać, z białego na biały pomalowane

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 16:42   #1682
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
i zostaje Ci teraz pranie ręczne
:-D spoko, w poniedziałek brudy zawoze do rodziców;-)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 16:49   #1683
fiazo
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek!

Cytat:
:-D spoko, w poniedziałek brudy zawoze do rodziców;-)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
gdzie jest ta aplikacja mobilna bo nie mogę jej znaleźć ?

Synek
Stary 2013-05-03, 17:08   #1684
dzoan
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Witam popołudniową porą

Od rana trochu zajęta byłam, byliśmy przez jakiś czas z naszym mieszkanku, żeby upiec chleb..a teraz znowu u rodziców. Zrobiłam obiadek (rybka, ziemniaczki, mizeria), mąż zmywa po i zaraz zabieram się za sałatkę (kapusta pekińska, pomidor, ogórek, kukurydza, czerwona fasolka, cebula, feta) i idziemy do przyjaciół i małej Idki

skylie śliczna modeleczka gratki za tydzień
she Igorek też niczego sobie No to ja również czekam na info co u Ciebie..?
Anulkagratuluję tygodnia i 8 miesiąca!
tweedledee gratuluję rocznicy a Ty nadal źle się czujesz

JakKazdaInna
witam i ja

aa....En dla Twojego Tżta

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

Niestety muszę uciekać i już mnie dzisiaj nie będzie..

Trzymajcie się ciężaróweczki

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 17:17   #1685
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Bolało

Ale kopniaczki wynagradzają wszystko.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 17:18   #1686
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Leżę sobie spokojnie z psem, ja na łóżku, on na swoim kocyku bo lekko mokry po spacerze jeszcze..

Patrzę, a tu Tż idzie z moją suszarką.. podłącza i zaczyna suszyć psa
Dobra, to jeszcze jakoś do mnie dociera...chociaż trudno
Ale jak zobaczyłam, że pies wywala się do góry nogami i zachowuje się jakby był w SPA to już zwątpiłam

Z kim ja mieszkam

Teraz leżą przytuleni i Tż go drapie za uchem..
Wiesz.. Ty mu nie dajesz ( chyba) to chodziaz pomizia psa hahahahahah :brzyda l:
Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
hej dziewczynki widze, ze She znow sie pojawila tylko "pochwalic" i cisza w eterze ehhhh. Ja tam jestem za tym, ze jesli sie nie odezwie, powinna byc usunieta z Klubu, bo tam dziewczyny pisza rozne sprawy, pokazuja sie i takie tam. Po co nam taka osoba, co tylko do pochwaly wrzuca zdjecia i tyle ja widzialysmy?? Dobrze mowie?

Jestem jak najbardziej za.

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
ja sciagalam z Android Market.

Zjedlismy z tz obiad pozamulalismy ogladnelam O MATKO bylo o porodach ( ona juz urodzila?) no i mam pytanie do MARGOS ...
CZY W ZEROMSKIM SIE PLACI ZA TO ZE TZ BEDZIE ZE MNA PRZY PORODZIE?

i jeszcze w jakiej pozycji chcecie rodzic bo z tego co ona mowila to na plecach nie zbyt fajnie sie rodzi ,tzn ze ciezko bo szyjka jest ustawiona ku górze i nie "sciaga" dziecka jak grawitacja,a ze mozna sobie wybrac w jakiej pozycji..? niewiem nie znam sie...

Zaniedlugo bedziemy miec gosci.Mielismy do nich na grila jechac a taka pogoda ze oni przyjezdzaja do nas he

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 17:22   #1687
roxi1980
Zakorzenienie

Cześć Wam,
zaraz wybywam, jedziemy mamuśkę zawieźć na stację, bo jedzie na week do taty do Wrocławia Ale zajrzę wieczorkiem, jak chłopaków uśpię

Cytat:
[/COLOR]Jeszcze chciałam Wam napisać, że po przebudzeniu pomyślałam o Was i o tym, że każda z Was jest tak wspaniała i wyjatkowa! i nasz szczęśliwy wątek jest taki ciepły... Bogu dziękuje, że tutaj trafiłam i Wam dziękuje za postawę..
jakie to miłe ja w każdym razie dziękuję!

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Niom Maz do mnie z ciezkim wyrzutem o czwartej, napity jak messerschmidt: Kochanie, wez nie pij tyle nastepnym razem

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
A mnie w nocy złapał taki skurcz... Tzn stwardniał mi brzuch, ale to przecież skurcz. Przypomniało mi się, że pani na SR mówiła, że podczas skurczy trzeba głęboko oddychać bo dziecku ciężej się oddycha i trzeba mu pomóc. Wiec sapałam.
ja miałam skurcz o 6,45, ale w nogach - płakałam sobie z bólu W prawej łydce poradziłam sobie szybko, bo naciągnęłam stopę w górę i za chwilkę było ok, ale lewa jeszcze takiego czegoś nie przeżyłam - skurcz był w mięśniu łydki, a jak naciągałam stopę w górę, to skurcz pojawiał się dodatkowo w mięśniu wzdłuż piszczela - maaaatko jaki ból!!!!! Musiałam po prostu czekać aż minie, czyli dobre 10 minut. To chyba taka złośliwa nagroda od losu za wyspanie się, bo skurcz zaczął się dosłownie kilka sekund przed tym, jak Norbert się obudził i przyczłapał do nas do pokoju (o dziwo wstał właśnie przed 7, a nie o 5 jak zwykle...)

A, miałam pytać, mam zlecony mocz, mofrologię i krzywą na poniedziałek, a chora jestem - jest sens iść? Morfo i mocz mogą wyjść zmienione... zastanawiam się, doradźcie!

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 17:24   #1688
d0tkaaa
Zakorzenienie

Mowie do TZ ze podczas porodu jak go powyklinam to zeby sie nie denerowal bardzo i zeby nie był zły na mnie lol mowi ze ok ze rozumie hahah

Zuza

Razem
Stary 2013-05-03, 17:25   #1689
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Wiesz.. Ty mu nie dajesz ( chyba) to chodziaz pomizia psa hahahahahah :brzyda l:
Jestem jak najbardziej za.

ja sciagalam z Android Market.

Zjedlismy z tz obiad pozamulalismy ogladnelam O MATKO bylo o porodach ( ona juz urodzila?) no i mam pytanie do MARGOS ...
CZY W ZEROMSKIM SIE PLACI ZA TO ZE TZ BEDZIE ZE MNA PRZY PORODZIE?

i jeszcze w jakiej pozycji chcecie rodzic bo z tego co ona mowila to na plecach nie zbyt fajnie sie rodzi ,tzn ze ciezko bo szyjka jest ustawiona ku górze i nie "sciaga" dziecka jak grawitacja,a ze mozna sobie wybrac w jakiej pozycji..? niewiem nie znam sie...

Zaniedlugo bedziemy miec gosci.Mielismy do nich na grila jechac a taka pogoda ze oni przyjezdzaja do nas he
a.... to aplikacja na android, to nawet już sobie glowy nie zawracam

Synek
Stary 2013-05-03, 17:27   #1690
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Cytat:
Powiedzcie mi babeczki w moim wieku ciazowym, czy tez macie takie uczucie rozdymania brzucha od wewnatrz?... Ludzie, nie daje rady z tym, czuje sie napompowana jak balon, mam wrazenie, ze rozpekne sie zaraz - doslownie. Brzus napiety jak beben, taki twardo-sprezysty (ale nie stawia sie nic), normalnie jakbym wychlala wiadro wody czy cos. Az ciezko oddychac, nie mowiac o poruszaniu sie swobodnie. Najchetniej bym lezala na boku, i to TYLKO na lewym, bo inaczej tchu brak - masakra
Też mam takie uczucie ale głównie jak się najem. Czasem też samo z siebie i mam wrażenie że to wtedy gdy Antek podskoczy na wadze .
Co do zastrzyków to dobrze, że już ostatni i dobrze że już się znacznie lepiej czujesz
Cytat:
Ja niewiem czy tak samo ale tez nieraz jak mala sie ustawi i wypchnie i to na dole z regoly to musze usiasc (tak wczoraj bylo) bo nornalnie isc nie moglam bo czulam jakvym miala peknac ale poklepalam ja delikatnie i na szczescie zmienila pozycje..tak jak sie nieraz oprze o pecherz to dramat lece do wc bo taaaak mi sie siku chce a tu 3krople lol.
To samo mam z pęcherzem jak mi przyfanzoli czasem to aż mnie wykręci biegnę do toalety a tam 3 krople.
Cytat:
A widzisz ja nie klaskałam. Wyjdę na zołzę (nie pierwszy raz zresztą), ale jakoś nie do końca mi te sesje pasowały zamiast myśleć poważnie o przyszłości. Aczkolwiek uważam, że sesje w ciąży są fajną sprawą.
Mnie też te sesje dziwiły to nie top model
Cytat:
Leżę sobie spokojnie z psem, ja na łóżku, on na swoim kocyku bo lekko mokry po spacerze jeszcze..

Patrzę, a tu Tż idzie z moją suszarką.. podłącza i zaczyna suszyć psa
Dobra, to jeszcze jakoś do mnie dociera...chociaż trudno
Ale jak zobaczyłam, że pies wywala się do góry nogami i zachowuje się jakby był w SPA to już zwątpiłam

Z kim ja mieszkam

Teraz leżą przytuleni i Tż go drapie za uchem..
TŻtowi to się czasem lejce nie pomyliły
Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość

Mój też dziś sam z siebie bardzo pomocny. Np po obiedzie wstał i mówi:
D: Zjesz jeszcze?
A: Nie dziękuję
D: To zabiorę i pozmywam.

Pozmywał, a muszę powiedzieć, że było tego mnóstwo, bo dziś pierogi i się naczyń nazbierało.Podszedł do mnie i pyta:

D: Coś jeszcze zrobić?

Byłam w takim szoku, że nawet o nic nie poprosiłam.
Teraz bawi się kablami, ciągnie prąd, bo mu dnia na leniuchowanie szkoda. No skarb dziś z mojego męża naprawdę.
No brawo To ja muszę tego mojego bardziej chyba doceniać bo on z natury taki porządniś. W ogóle stwierdziłam, że zołza jestem i muszę być milsza dla niego szczególnie teraz.

Aaaaa Dziewczyny na zgagę mi pomaga ....szklanka mleka ponoć zobojętnia kwas żołądkowy

Wiecie co u majówek?? Wyjaśniła się jakaś przyczyna?? Boję się zaglądać
Stary 2013-05-03, 17:27   #1691
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
moze da sie nia w innym systemie operować,ja akurat sciagalam z android market.

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Cytat:
moze da sie nia w innym systemie operować,ja akurat sciagalam z android market.Ale wsumie to nie lubie tej aplikacji,wydaje mi sie ze nie widze nowych postow ani nic..

Zuza

Razem
Stary 2013-05-03, 17:30   #1692
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20

Cytat:
Ja wpisałam
"wizaz" w sklep play i mi znalazło.

Ale mi ciężko w brzuchu... Filip się wypial i ciężko mi lazic... Miałam iść do kościoła ale zobaczę czy dam radę...

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 17:32   #1693
d0tkaaa
Zakorzenienie

Ghia podobno wlasnie szklanka mleka jest najlepsza na zgage..!

Ja nie czytam juz bo łzy mi sie cisna do oczu..

nie mowiac o tym ze jak na koniec odcinka O MATKO ze niby Kaska ( chyba tak ma na imie nie?Bosadzka) urodzila i pokazywali malutkiego niemowlaka to... poryczalam sie ... ale bede plakac jak urodze o dżizys
Ona tez mowila w tym programie ze odrazu po porodzie naleza sie matce 2 h z dzieckiem odrazu i dopiero pozniej wazenie itp
a w rzeczywistosci daja dziecko na chwile,myja czy tam czyszcza a waza a pozniej oddaja mamie?

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Cytat:

Ale mi ciężko w brzuchu... Filip się wypial i ciężko mi lazic... Miałam iść do kościoła ale zobaczę czy dam radę...
ja dzisiaj siku robie co chwilę,bo Amelce dzis wygodnie siedziec na pecherzu lol

To dobrze ze nie jestem jedyna ktorej nie smakuje Rocker

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

Skylie byliscie w tym kinie? i jak bylo?

Zuza

Razem
Stary 2013-05-03, 17:37   #1694
d0tkaaa
Zakorzenienie

Ale słoooooooddddkkkkiiieeeee : love:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg vfgr43.jpg (31,7 KB, 7 załadowań)

Zuza

Razem
Stary 2013-05-03, 17:42   #1695
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Perse: a Ty aż miesiąc te zastrzyki? matko... 3maj się i powodzenia!

z tego lenistwa to i się zdrzemnęłam godzinkę a i tak zamulona jestem na maksa..

aplikacja na androida.. aaaaaaa to nic z tego widzę

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 17:44   #1696
fiazo
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-V

Cytat:
Ja wpisałam
"wizaz" w sklep play i mi znalazło.

mój się często wypina to wtedy go szturcham bo iść to ciężko, a często mi też to w ruchu właśnie robi

ja to nie wychodzę dziś...muszę się wyleczyć z kataru

Synek
Stary 2013-05-03, 17:49   #1697
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki,

ja mam dzisiaj dalej podły nastrój, jeszcze tak jak Oliath pisała, pogoda u nas jest pod psem, już nawet mi się nie podoba
Gratuluję wszystkim rozpoczętych tyogdni i mięsięcy
Ja dzisiaj z tż obchodzę rocznicę, ale średnio rocznicowy mam nastrój.
Od wczoraj nic nie robię, tylko leżę TŻ wszystko za mnie robi, nawet pomaga przekręcić mi się z boku na bok, bo inaczej podbrzusze boli... pali licho ten durny pępek, mam wrażenie, że po tym wczorajszym stawianiu się mam ciągle delikatnie napięta macicę, boję się cokolwiek zrobić, nawet zaśmiać wezmę no-spę, ale jeśli i to nie pomoże, też w końcu odwiedzę IP
Gratuluję rocznicy. Która to i czego
I wysyłam dużo na poprawę humoru

Cytat:
za to mam straszna ochote na kurczaka po wietnamsku takiego jak w xhinskiej knajpoe z tym pysznym rozowo czerwonym sosem(do ryzu) jakby ktoras miala przepis go baaaaaardzzzzzoooo prosze...
Wsiadasz w samochód, jedziesz na Wadowicką i opychasz się do nieprzyzwoitości

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40617634]U mnie kotlety z kurczaka, kasza jaglana (bo zapomniałam kupić kartofli:P) i fasolka szparagowa ze słoika.[/QUOTE]

A u mnie McDonald, bo Wojtek nie przepuścił po kinie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
dokładnie mam takei same uczucie, i zdarza sie to czasem np całe do południa ale czesciej popołudniami aż do wieczora, jakbym balon połknela ale wiem ze to problem żołądkowy nie jest
Też tak mam

Cytat:
Boże.. straszne to co napisałaś.. Jak ludzie zapominają o tym co w życiu ważne pod wpływem innych osób

Uwaga- uwaga !!Brawa dla mojego Tżta!
Zaczęłam sprzątać mieszkanie i poprosiłam żeby odkurzył, a ja zmyję podłogę i zrobił to bez zająknięcia
Teraz mieszkanko czyste, jeszcze nastawię pranie i done
dla tż

A w aż takie zmiany pod wpływem innych osób nie wierzę Jak można porzucić swoje dzieci? Po prostu trzeba urodzić się już takim nieodpowiedzialnym

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Skylie: na co do kina?
aaaa. Na Krudowie

Cytat:
Napisane przez moonlightdancer Pokaż wiadomość
Berlińskie zoo to najlepsze jakie mialam okazje zobaczyć tyle że w wielu nie byłam.
W Dubaju jest zoo ale ma złą opinię i nie byłam, czekam aż wybudują nowe no i pewnie jak będzie córcia to będzie z kim takie miejsca odwiedzać. W Dubai Mall jest a la oceanarium i podwodne zoo, chyba obowiązkowe na liscie wśród turystów i hotel Atlantis ma ogromne akwarium z rybkami i aquapark gdzie można nurkowac i pływać z delfinami więc coś się znajdzie.
W Emiratach najlepsze zoo jest w Al Ain i tam byłam i mogę polecić. Lwy , zyrafy i inne duzo fajniej się prezentują tutaj na tle pustyni, no prawie jak safari
To Ty w Emiratach mieszkasz? Zstawnawialiśmy się z tż czy tam nie wyemigorwać, ale kobietą tam chyba ciężko żyć?

Cytat:
E tam, ja mam takie zgagi od kilku miesiecy, ze wymiotuje przez to az milo znaczy sie, Lilo jest lemurem
przyszła żona Króla Juliana Wybacz kochana skojarzenie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
hej dziewczynki widze, ze She znow sie pojawila tylko "pochwalic" i cisza w eterze ehhhh. Ja tam jestem za tym, ze jesli sie nie odezwie, powinna byc usunieta z Klubu, bo tam dziewczyny pisza rozne sprawy, pokazuja sie i takie tam. Po co nam taka osoba, co tylko do pochwaly wrzuca zdjecia i tyle ja widzialysmy?? Dobrze mowie?
Miałam już wczoraj pisać jak widziałam że Mela założyła nowy wątek z numerami. Trzeba przejrzeć kto ma dostęp do klubu i kto jest nieznany lub się nie udziela powinien być usunięty. Bo tam już dość prywatnie się robi.

Cytat:

Mój też dziś sam z siebie bardzo pomocny. Np po obiedzie wstał i mówi:
D: Zjesz jeszcze?
A: Nie dziękuję
D: To zabiorę i pozmywam.

Pozmywał, a muszę powiedzieć, że było tego mnóstwo, bo dziś pierogi i się naczyń nazbierało.Podszedł do mnie i pyta:

D: Coś jeszcze zrobić?

Byłam w takim szoku, że nawet o nic nie poprosiłam.
Teraz bawi się kablami, ciągnie prąd, bo mu dnia na leniuchowanie szkoda. No skarb dziś z mojego męża naprawdę.
klask i:

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 17:51   #1698
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Ona tez mowila w tym programie ze odrazu po porodzie naleza sie matce 2 h z dzieckiem odrazu i dopiero pozniej wazenie itp
a w rzeczywistosci daja dziecko na chwile,myja czy tam czyszcza a waza a pozniej oddaja mamie?[COLOR="Silver"]
Wszystko zależy od tego jak ty chcesz żeby to wyglądało. Na SR położna mówiła, że dzieciątko położną nam na piersi i albo leży dwie godzinki, albo chwilkę, albo pół godziny. Można najpierw je zważyć, wyczyścić i dać do cyca, albo dopiero po dwóch godzinach.
Większość mam jednak woli żeby dzidziusia najpierw "oporządzić" , żeby mąż mógł zrobić zdjęcia i wysłać rodzinie i znajomym razem z informacją o wadze . Mamusie też są zmęczone i wolą chwilkę odpocząć, ogarnąć się i dopiero zaopiekować maleństwem.

Ja osobiście chciałabym chwileczkę się na maleństwo napatrzeć nacieszyć nim, ale na pewno nie za długo. Chciałabym je dostać na dłużej już czyste, zważone, "sprawdzone" itd.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 17:56   #1699
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
[/COLOR]Skylie byliscie w tym kinie? i jak bylo?
Byliśmy Super. Mnie tez ubawiła ta bajka, ale ja często oglądam bajki z Wojtkiem

Właśnie mam chwilę żeby Was nadrobić, bo Wojtek poluje na ślimaki w ogródku A to że leje jest dodatkową atrakcją, bo może założyć kalosze i wziąć swój parasol

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Cytat:
Wszystko zależy od tego jak ty chcesz żeby to wyglądało. Na SR położna mówiła, że dzieciątko położną nam na piersi i albo leży dwie godzinki, albo chwilkę, albo pół godziny. Można najpierw je zważyć, wyczyścić i dać do cyca, albo dopiero po dwóch godzinach.
Większość mam jednak woli żeby dzidziusia najpierw "oporządzić" , żeby mąż mógł zrobić zdjęcia i wysłać rodzinie i znajomym razem z informacją o wadze . Mamusie też są zmęczone i wolą chwilkę odpocząć, ogarnąć się i dopiero zaopiekować maleństwem.

Ja osobiście chciałabym chwileczkę się na maleństwo napatrzeć nacieszyć nim, ale na pewno nie za długo. Chciałabym je dostać na dłużej już czyste, zważone, "sprawdzone" itd.

U mnie Wojtusia położyli mi na troszkę na pierś, a potem zabrali do oporządzenia a ja w tym czasie rodziłam łożysko

WOJTUŚ

Edytowane przez skylie
Czas edycji: 2013-05-03 o 18:06
Stary 2013-05-03, 18:00   #1700
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość

Właśnie mam chwilę żeby Was nadrobić, bo Wojtek poluje na ślimaki w ogródku A to że leje jest dodatkową atrakcją, bo może założyć kalosze i wziąć swój parasol

A my takie dziwne, że deszczu nie doceniamy
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 18:07   #1701
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Mela: każdy u ciebie ma indywidualny obiad)
A najlepsze, że zrobione w pół godz i najwięcej czasu zajęło ugotowanie fasolki

Była koleżanka z synkiem (3 tyg młodszy od Małgosi), posiedziałyśmy, pogadałyśmy, pojechałyśmy do stajnie i z powrotem. Taka pogoda, że naprawdę nie wiadomo co robić.

Teraz pizza na kolację, tylko muszę składniki wymieszać i czekam aż mąż mi ser utrze.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 18:08   #1702
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:

A my takie dziwne, że deszczu nie doceniamy
właśnie

WOJTUŚ
Stary 2013-05-03, 18:13   #1703
enlevee
Zakorzenienie

Bezik mnie tak kopie, że aż cała faluję.. że tak wczoraj nie mógł tylko matkę stresował

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-05-03, 18:15   #1704
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:

Teraz pizza na kolację, tylko muszę składniki wymieszać i czekam aż mąż mi ser utrze.
u mnie też będzie pizza jak mąż wróci i ciasto zagniecie

Synek
Stary 2013-05-03, 18:15   #1705
Konto usunięte

Łoooo jaka ta chlebo-babka z maszyny dobra
Teraz tylko żeby cukier po niej był dobry
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 18:19   #1706
enlevee
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40622117]Łoooo jaka ta chlebo-babka z maszyny dobra
Teraz tylko żeby cukier po niej był dobry [/QUOTE]

daaaaaj trochę ja w końcu nie zrobiłam, bo Tż stwierdził, że "babka drożdżowa to mu roboty nie robi" i odpuściłam, bo wiedziałam że skończy się na tym, że zrobię i pochłonę całą blachę

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-05-03, 18:20   #1707
ita83
Wtajemniczenie

Ook laski - ja mam teraz dlugi weekend wiec jak sie nie odezwe do wtorku to znaczy ze Xawcio zajmuje caly moj czas
Stary 2013-05-03, 18:25   #1708
misiaczka555
Wtajemniczenie

Idę na miasto na spacer brzuchem świecić
Juz widze te oczy ciekawskich zwrócone na moj cudowny beben
Uwielbiam to

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 18:28   #1709
Konto usunięte

Cytat:
daaaaaj trochę ja w końcu nie zrobiłam, bo Tż stwierdził, że "babka drożdżowa to mu roboty nie robi" i odpuściłam, bo wiedziałam że skończy się na tym, że zrobię i pochłonę całą blachę
Chętnie się podzielę Tylko teraz nasze definicje słodkości pewnie się różnią, bo ja już nie mogę jeść sklepowych ciastek, są mi za słodkie obecnie...

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Idę na miasto na spacer brzuchem świecić
Juz widze te oczy ciekawskich zwrócone na moj cudowny beben
Uwielbiam to
Taa jakby nigdy nie widzieli ciężarnej. Ale jak przychodzi co do czego, to przecież "ja też byłam w ciąży i nikt mi nie ustępował miejsca"
Stary 2013-05-03, 18:28   #1710
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Cytat:
Ale słoooooooddddkkkkiiieeeee : love:
Ale słitaśneeeee
A ja sie przyturlałam z Sarcią. Zapomniałam, że ja w centrum mieszkam i tu wszyscy na spacery przychodzą w niedziele i święta i wylazłam taka rozmemłana bez makeupu i cooo i oczywiście milion znajomych musiałam spotkać I każdy oooo jaki duży brzusiooo a co ty taka niewyspana??

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości