|
|
#3031 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
![]() Cytat:
Ślimak żelowy nie nawilża jakoś porządnie...ot reguluje, wygładza, przyspioesza gojenie, takie tam...do nawilżenia trzeba innego ;-) Jak chcesz coś Azjatyckie, to Ci mogę na ebayu kliknąć ![]() Edit ; Kutfa, dopiero doczytalam że on kosztuje 65 zł...poglo ich. Fajne rzeczy zaczynają sie od jakiegoś 5 miejsca ( zreszta wczale ich nie za wiele) , reszta parafina , konserwanty i takie tam...30 zl bym za niego nie dała ..znajdziesz lepszy za połowe ceny ;-) Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-05-03 o 20:06 |
|
|
|
|
#3032 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- na blogu stale aktywna
|
|
|
|
|
#3033 |
|
To ja :)
|
A;e blog oddan w prowadzenie komuś innemu?? czy źle zrozumiałam?
|
#3034 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
a Ruboril na All jest właśnie za 30 zł.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2013-05-03 o 20:16 |
|
|
|
|
#3035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- ekstrakt z drożdży nawet
|
|
|
|
|
#3037 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Kuszą mnie te skarpetki peelingujące
![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Jak znalazłaś drożdże to nie jesteś laikiem
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3038 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3039 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
a bez nich z odpadającą skórą będzie obrzydliwe
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3041 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Wiec oglądam się za brunetkami i za czerwonowłosymi też, gupia baba.Nic sobie nie zapodam, bo to było tak: czerwony się spierał, miałam dość, było łaciato, odrost mój ciemny na 2 cm, dalej tam gdzie czerwień była na naturalnym - czerwień niesprana, dalej czerwień sprana aż po blond na niektórych pasmach, myślałam o rozjaśnieniu i zdekoloryzowaniu po czym machnięciu różowym tonerem i udawaniu, że tak nierówno miało być alem stchórzyła i poszła do fryzjerki, fryzjerka nie należała do ryzykantek i choć na pierwszy rzut oka stwierdziła, że dla mnie tylko jasne i ciepłe kolory to na tym co mam na głowie trzeba niestety coś ciemniejszego do wyrównania - padło na brąz w miedzianej tonacji, miks 6.4 i 6.43. a później stopniowo to rozjaśniać. Przez dwa dni co spojrzałam w lustro to się załamywałam bardziej więc w końcu poszłam do sklepu fryzjerskiego, kupiłam jakiś błękitny proszek i farbę delikatnie złoty blond, zmaltretowałam tym włosy, o dziwo nie wypadły a kolor wyszedł w miarę równy z tym, ze żółty, nienaturalny i dziwaczny, no ale cóż, cudów nie ma, a później spotkałam panią fryzjerkę, która się przejęła i zaoferowała, że mi znowu zafarbnie tym razem po kosztach, no i mam jaśniutka miedź tudzież truskawkowy blond. I mnie korci coś jeszcze zrobić, ale w sumie to nie wiem co, a naprawdę, naprawdę nie powinnam, i to co najmniej miesiąc jeszcze. Najśmieszniejsze, że moje włosy mają się nie gorzej niż przed farbowaniami (bo to wszystko w ciągu tygodnia było Przynajmniej ścięte są fajnie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3042 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Sorry słonko, ale Ty obiektywna nie jesteś
To serum co kliknęłam też pewnie nie działa?
|
|
|
#3043 | |
|
Zakorzenienie
|
drożdże znam z angielska
a laikiem jestem bo większość chemicznych nazw jest mi obca - ja patrzę na składy bo mnie źle czynią większość ludzi maziała się latami parafiną nie wiedząc o tym i nic im nie było w sumie powstrzymuje naturalną utratę wody z naskórka ale nie nawilża ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
![]() Tru - zabiłaś mnie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-03 o 20:35 |
|
|
|
|
#3044 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
oddany?
---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
co ja biedny winien, ze na mnie nic nie działa?
|
|
|
|
|
#3045 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#3046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie jakoś po niedzieli się zdecyduję ![]() To Cię puknę U mnie robi ladnie |
|
|
|
|
#3047 |
|
|
Poza jajkami i mąką niewiele w domu było, więc wygląda to dość biednie, ale zapraszam ;-)
|
#3049 |
|
|
|
#3050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy to tort? bez cukru? Chciałam wkleić włosy : 3.05.2013 wł.jpg
|
|
#3051 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
i tak wygląda megaapetycznie ![]() u mnie cały dom pachnie świeżo pieconym chlebkiem orkiszowym
|
|
#3052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ze wszystkich wcieleń Twoich włosów (jakie widziałam ) najlepiej Ci w ciemnych kręconych - najmłodziej i najwyraźniej, chyba też najcharakterniej, najmniej banalnie to tak w moim odczuciu - ale rozumiem potrzebę zmian, każda z nas to lubi - musimy zmieniać zeby potem chcieć wracać do tego co było, no i nieźle Ci w tych zmianach |
|
|
|
|
#3053 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A potem mam zamiar na te rozjaśnione położyć jasny brąz - ciemny blond, więc będą chyba dość ciemne. Ja wciąż tęsknię do bycia blondynką, choć w blondzie było mi strasznie - wyglądałam, jak przebieraniec na przedstawienie jasełkowe, w peruce a la Mieszko.
|
|
#3055 |
|
Nindżopesz
|
Pytanko do kwaszących się: używam kwasu mlekowego od miesiąca, najpierw przez 2 tyg 3-4%, teraz około 5, powoli schodzą mi te stare czerwone ślady. Miesiąc temu miałam do zamalowania około 50 dupereli na paszczy, teraz 30. Czy to normalne tempo rozjaśniania przebarwień czy można je jakoś przyspieszyć? Zrobić sobie mocniejsze stężenie na kolejne dwa tygodnie? A może częstsze peelingi pomogą?
W ogóle po jakim czasie kwaszenia już byłyście cudnej urody? |
|
|
|
#3056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3057 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Czyli do końca życia kwaszenie? |
|
|
|
|
#3058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Red, ale to możesz sobie zrobić na przykląd mocniejszy peeling raz w tyg ( zaraz odkopie proporcje z wątku kwasowego- przynajmniej spróbuję, taką porcję na raz ), dzień czy dwa przerwy i znowu twoje 5%. Zuzyjesz, znowu jednorazowa porcja mocniejszego, potem przerwa krótka i znowu 5% i tak w kółko . ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- No i guzik, mam tylko wątek o salicylu. Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-05-03 o 23:41 |
|
|
|
|
#3059 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
W sumie mogłabym zrobić standardowe 5% i odlewać po łyżeczce raz w tygodniu i dopełniać kwasem.
|
|
|
|
|
#3060 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, Barowicze, czy to teraz tak jest, czy ogólną tendencję widzę, ale kiedy w listopadzie 2011go skończyła się moja tutaj duża aktywność, Bar sprawiał wrażenie tętniącego życiem, stron przybywało, a teraz wklejam wpis jednego dnia i on przez długi czas jest na tej samej stronie. Tempo przygasło, czy jak?
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.

) ucieka masakrycznie - o czym się niestety równeiż przekonałąś
ja bym jednak mimo wszystko sobie coś zapodałą na Twoim miejscu, żeby się dobrze czuć, komfortowiej żyć 

zabiłaś mnie
i tak wygląda megaapetycznie