![]() |
#4861 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-)
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
![]() Co do kreski na brzuchu, nie mam ale tak jak pisze aksbarg pojawiły mi się baaardzo widoczne żyły na piersiach. ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Ja dla dziewczynki mam wybrane Julka (od zawsze mi się podobało, z resztą powiedziałam kiedyś mojej babci że jak będę mieć kiedyś córkę to będzie miała imię po prababci), a dla chłopca okropnie podoba mi się Jaś. TŻ dał mi wolną rękę co do imion więc robię sobie z niego żarty i jak zapytał mnie czy myślałam już nad imionami to mu powiedziałam że wybrałam Gwidon albo Perpetua, nie był zachwycony ![]() metkaa, helutek1 witajcie ![]() Kojarzę że pisałyście coś o kalendarzach ciąży to i ja Wam podeślę ten z którego ja korzystam ![]() Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2013-05-03 o 21:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4863 | |
Zakorzenienie
|
Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-)
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4864 |
Wtajemniczenie
|
Anoula fajnie, że rodzice dobrze zareagowali. U nas też wieść rozeszła się jak błyskawica
![]() Ryba gratuluję udanej wizyty! Fajnie, że udało się dostać do kardiologa. Mam nadzieje, że będzie wszystko dobrze z twoim serduchem i w ogóle. Chciałabym zobaczyć już ruszającego się bąbla, na kolejnej wizycie już pewnie będzie skakał. Ryba przytyłaś już dużo? Mąż sam wybrał tą bluzkę? Fajowa ![]() Antibia dzięki Bogu, że tak się skończyło i miałaś jak dotrzeć na pogotowie. Może powinnaś poprosić lekarza o wypisanie adrenaliny w ampułkostrzykawce, żeby mieć na wszelki wypadek. A kiedy masz wizytę u tego swojego alergologa? Bierzesz w końcu te leki czy nie? Jeśli chodzi o szkołę rodzenia to ja się wybieram. Myślę, że może być przydatna. Magalska rozwaliłaś mnie z tymi puzzlami ![]() Koala cudne wieści! ![]() Agnieszka255 gratuluje ciąży! To wielkie zaskoczenie dla Was ale na pewno dacie sobie radę. Trzymam kciuki! Dzastino gratuluję wizyty! Jaki duży dzieciaczek ![]() Ja chodzę prywatnie to i badania mam płatne. Szkoda. W sumie mogłabym chodzić też do innego lekarza na nfz, żeby mieć badania za free ale nie mam na to czasu niestety. Ale faktycznie to jest dziwne, że czasem wszystkie badania są za darmo a inne dziewczyny mają np. tylko morfologie i mocz. Co do imion to u nas w czołówce Dawid i Milena. Ale co będzie to zobaczymy. Zostało mi jeszcze z 10 stron do przeczytania ale dzisiaj odpadam. Przysiądę jutro. Dobranoc!
#4865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4866 |
Zakorzenienie
|
No napewno ;D
#4867 |
Zakorzenienie
|
Sorry, ale imię Oralia kojarzy mi się tylko z jednym
![]() A Adrianna - bardzo ładne, nie pomyślałam o nim. Ja właśnie lubię takie - Katarzyna - Kasia (to ja), Barbara - Basia, Adrianna - Ada, Urszula -Ula. Lubię bo z jednej strony są takie hmm poważne, a z drugiej takie slodkie zdrobnienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawet mówiłam TŻ-owi że jak nazwiemy dziecko Jaś to jako nastolatek będzie Jasiek, a w dorosłym życiu poważny Jan ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4869 |
Raczkowanie
|
Jak nie masz nic w łazience to może coś z kuchni? Serio. Podobno super działa oliwa z oliwek lub olej kokosowy.
#4870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4871 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- metkaa miałaś już może usg ? ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() trzymam już teraz ![]() ![]()
![]() |
#4872 | |||
Zakorzenienie
|
Właśnie ponad godzinę rozmawiałam z mężem
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4873 |
Raczkowanie
|
Co do imion bardzo mi się podoba dla chłopczyka Antoś ale coś mój TŻ nie jest przekonany
![]() a dla dziewczynki mam wielki dylemat nic mi się nie podoba.....trochę mi się podoba Kornelia-Nela, Julia ale u nas jest ich sporo.....myślałam ,że z dziewczynka będę miała mniejszy problem ![]() ![]()
#4874 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4875 |
Zakorzenienie
|
U mnie byłaś wogole taka smieszna sytuacja jak pytalam mojej mamy o imie dla wnuka a ona na to : Oskar albo Lena -. Lena to taty kot ! - a twòj ojciec ma kuku , kota takim imieniem nazywac ..
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podziwiam, ze chce Ci się wszystko nadrabiać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie podobają mi się takie wymyślne imiona...tylko dziecko na tym później cierpi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4878 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4879 |
Zakorzenienie
|
Jakie my wybraliśmy ? Ciężko było bo mi podobaja sie miekkie imiona takie jak Maciek albo Julek a dla mojego Tz one nie sa meskie , a jego numer 1 jest Roger co dla mnie jest nie dopuszczalne . Wiec po ciezkich negocjacjach doszlimy do porozumienia ze bedzie Oskar . I tu pah niespodzianka ; dziewczynka ;D
#4880 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4881 |
Zakorzenienie
|
Nawet nie zdajemy sobie sprawy jakie życie potrafi być niesprawiedliwe, podczytuję regularnie wątek mam majowo czerwcowych i tak strasznie im zazdroszczę, że niektóre z nich porody mają już za sobą i że maleństwa są już na świecie całe i zdrowe. Weszłam teraz podczytać czy są jakieś nowe dzieciaczki i wyczytałam że dziewczyna 27 maja miała rodzić synka i niewiadomo dlaczego z dnia na dzień przestał się ruszać i poroniła... Okropnie czyta się takie wiadomości... Jak to przeczytałam to aż się popłakałam. W tym momencie tak bardzo chciałabym już być blisko porodu albo najlepiej po i nie martwić się o nic...
Przepraszam dziewczyny że tutaj o tym piszę... Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2013-05-03 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4882 | |
Zakorzenienie
|
Maja to moje takie upatrzone z dziecinstwa jeszcze . Pierwsze co mi przyszlo na mysl I Tz od razu sie spodobało. Myslelismy o Sophia -Zosia ale kolezanka z terminem na lipiec podchwycila I doopa
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cytat:
![]() |
#4883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja odliczam do końca pierwszego trymestru, a poronienie teraz to byłoby totalne nic w porównaniu do tego, co przeżywa ta biedna dziewczyna...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4884 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#4885 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Obudziłam się dziś o 6.45 i już nie mogłam zasnąć ![]() Domi straszna tragedia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie chciałam o tym pisać.... Dzień dobry ![]() znowu pada... musze iść z córą do sklepu po coś na obiad. mąż w pracy, jak wróci to ja od razu idę do pracy :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4887 |
Zakorzenienie
|
Siemka
![]() ![]() Coś czuję, że będę musiała dzisiaj/jutro zrobić ten nowy wątek, bo wracam jednak w poniedziałek. Co prawda będzie to tylko tytuł i 3 moje posty a dopiero w domu wkelję listę. ![]() Piękne macie brzuszki Anoula- to Ty masz brać ten ślub cywilny? bo już się pogubiłam, takie kolejki???? u nasz jest miesic po zgłoszeniu się. Przyspieszony nawet do następnego dnia. Witam nowe mamusie! ![]() U nas nadal pogoda do ![]() ![]() POZDRAWIAM ![]() dbajcie o siebie mamusie!! ![]()
#4888 |
Rozeznanie
|
Witam nowe mamusie
![]() Issia gratuluje zaręczyn u mnie też pogoda nie rozpieszcza... zimno, troche pada a tu do pracy trzeba sie zbierać. Najchętniej to spać bym poszla ![]() pisałyście o wózkach- ja sie jeszcze nad tym nie zastanawiam, stwierdziliśmy z TZ że na wszystko przyjdzie pora a co imion to nam tez bardzo podoba się Julia a dla chlopczyka to jeszcze nie wiemy. (ja cały czas mówię mojemu że będzie dziewczynka bo tak czuję aczkolwiek dla mnie najważniejsze aby było zdrowe)
![]() |
#4889 | |||
Wtajemniczenie
|
Nie dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do dziewczynki jeszcze nie doszliśmy do porozumienia bo Tż chce Kornelię,ja-Blankę, alternatywa to Lenka ![]() Poczekamy aż poznamy płeć i wtedy będziemy intensywniej myśleć ![]() Cytat:
Dawid to był na początku typ mojego Tż ale zrezygnowaliśmy z tego imienia ![]() Cytat:
![]() Dzień Dobry ![]() Od rana głowa mnie boli... ![]() Widzę, że nowy wątek już coraz bliżej ![]() Ja się muszę pomału zbierać bo jedziemy oglądać ten nowy samochód,później zakupy i jedziemy do znajomych na grilla więc dziś już pewnie nie zajrzę,no może wieczorkiem;-) Miłej soboty Wam życzę ![]() yyyy a co do pogody to w Pń bez zmian... ja chcę słoneczko!!!! :P
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-05-04 o 09:03 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4890 |
Wtajemniczenie
|
A my mamy wieczny konflikt jeśli chodzi o imię dla dziewczynki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:48.