|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Spaceroholiczka
|
Dot.: Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10
|
|
|
|
#4742 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
Podczytuję was ostatnio często i stwierdziłam, że czas się odezwać ![]() Jak widać po moim podpisie, ostatnio męczę się z Ewką ale także z różnymi filmikami z kanału na YT XDAILY, w którym się totalnie zakochałam! Uwielbiam te ćwiczenia i ich różnorodność Wcześniej (czyli od połowy marca) ćwiczyłam z Tiffany i robiłam 30DS, ale nieregularnie + nie trzymałam odpowiedniej diety i efekty żadne także teraz muszę przypilnować mocno tego co jem; na początek chcę wyeliminować wszystko złe co jest w mojej diecie (przegryzki, biały chlebek z masłem, który mogłabym jeść tonami i słodycze) i dopiero potem stopniowo ograniczać z racji tego, że ćwiczę dość intensywnie (co drugi dzień killer, w resztę dni ok. godzina różnych filmików xdaily, w dzień przerwy długi spacer i joga) to staram się jeść co najmniej 1850 kcal, ale ostatnio jak liczyłam, to wychodziło mi 1700, a i tak chodzę najedzona, bez ciągotek do słodkiego - tzn. tylko wtedy jak mam zaplanowany jadłospis, jem regularnie, odpowiednie porcje, bo jak nie, to cały dzień jest do kitu (jak wczoraj ).i stwierdziłam, że jak będę się tutaj udzielać to będzie mi o wiele prościej a że dziś, po wrzuceniu w siebie wczoraj pół bochenka chleba, mam straszne poczucie winy, to stwierdziłam, że napiszę, żebyście mnie podbudowały, bo przecież świat się nie kończy, nie? także ten,
|
|
|
|
#4743 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Także ten, |
|
|
|
|
#4744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie z jajek?
|
|
#4745 |
|
Zakorzenienie
|
Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10
Omlet z jajek ale dodaje sie trochę mąki wtedy jest ładny wyrośnięty
|
#4746 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Co za pogoda dzisiaj, pochmurno i spać się chce. Wczoraj miałam dzień pełen wrażeń. Najpierw grill na lotnisku - piknik modelarzy, bo mój tż bawi sie samolotami. Niestety wczoraj swojego rozbił Zaraz potem rozpętała się potężna burza i lało do wieczora, a mieliśmy iść na koncert plenerowy. Poszliśmy,ale oczywiście koncertu nie było. Poznałam rodzinę mojego mężczyzny i chociaż to był mega stres to było całkiem fajnie. Niestety wczoraj nic nie ćwiczyłam, ale dziś już biore sie za trening a wieczorem znów koncert o ile pogoda znów niczego nie popsuje. Dobrze,że chociaż w czwartek udało nam sie obejrzeć start balonów - 39 przeleciało nam nad głowami. Widok niesamowity
|
|
#4747 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
hehe są wersje omleta, ze sie daje do niego mąkę, moze o to chodzilo sama czasami takiego robie
|
||||
|
|
|
#4748 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a na ciasteczka owsiane ostatnio znalazłam w internecie, zamierzam je zrobić, tylko bez soku jabłkowego; Cytat:
Cytat:
![]() zauważyłam, że w moim przypadku najważniejsze jest rozpisanie wszystkiego - z równymi odstępami czasowymi (dostosowane do ogólnych planów dnia, nie może być tak, że jedzenie planuje mi wyjścia itd, co to to nie ). I tak np. godzinę po śniadaniu nie szukam niczego do jedzenia, bo wiem, że o 11 zjem ten i posiłek czy tamten. Jem ciągle za mało białka ale staram się. Jak chcesz to mogę podać tutaj np. mój dzisiejszy jadłospis
|
|||
|
|
|
#4749 | ||
|
Zakorzenienie
|
Reavela, hej
Ja dodaję mąkę ale chciałabym pozbyć się białej mąki. A można zrobić bez mąki? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4750 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10
Dziewczyny, kocham Was!
Nalozylam szorty z zeszlego roku i co ? Za duze ! Wciagnelam pasek i zaraz kupie nowe, mniejsze W dodatku zaczynaja mi sie podobac moje nogi ![]() Lece na spacer i zakupki
|
|
|
|
#4752 |
|
Spaceroholiczka
|
Dot.: Odp: Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10
|
|
|
|
#4753 |
|
Zakorzenienie
|
Powinnam się zabrać za porządki, ale tak mnie
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj pochmurno a ostatnie kilka dni były takie piekne
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
mnie po wczorajszych ćwiczeniach i masażu bolą uda, więc dzisiaj zrobię tylko ćwiczenia na brzuch i pośladki, bo wieczorem z TŻ idziemy na taką "proszoną" imprezę i muszę mieć siłę tańczyć ![]() a teraz idę robić bułeczki drożdżowe z dżemem i kruszonką ![]() a później ćwiczonka a po przebudzeniu dzisiaj wypiłam szklankę wody z cytryną i miodem i gdzieś czytałam, że tak powinno się robić. I doszłam do wniosku, że chyba zamiast słodzić cukrem to będę słodzić miodem, tylko z herbatą problem bo ja lubię pić gorącą, a po dodaniu miodu do gorącej herbaty straci on swoje właściwości i
Razem od 07.01.2011 Edytowane przez daab123 Czas edycji: 2013-05-04 o 12:10 |
|
|
|
#4756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje z zeszłego roku to że tak powiem z :p
|
|
#4757 |
|
Adwokat diabła
|
nie za duzo produkujecie?!
![]() jeszcze nic nie cwiczylam ale zaraz za cos sie wezme
|
|
#4758 |
|
Rozeznanie
|
chyba @ sie zbliza, zaczal mnie brzuch bolec : (
ale Mel B cardio i ramiona zrobione wieczorem jeszcze shred
|
|
#4759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zamierzam zrobić 6W6P i jakuś ZWOW tylko myśle czy 57 czy 67
|
|
#4760 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
). Dzisiaj dałam otręby i jogurt i wszystko się trzymało kupy
|
|
#4761 |
|
Zadomowienie
|
Żyję, ale muszę przyznać, że dzisiaj był jeszcze większy hardkor niż ostatnio
We wcześniejszych dniach były przerwy 30 sek. a w Pure Cardio żadnej, masakra! Ale i tak było piękne
|
|
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
20 km na rowerze za mną, spalone 700 kcal.. potem dołączę pozostałe ćwiczenia. nie ciągnie mnie do słodkiego nic a nic, wręcz przeciwnie - mam obrzydzenie do tego
|
|
|
|
#4763 |
|
Zadomowienie
|
A co do omletów, ja mam jeden sprawdzony przepis i często go robię po treningu jako takie proteinowe placuszki
Mieszam jajko, rozgniecionego banana, łyżkę twarogu, łyżkę mąki żytniej i smażę na malutkim ogniu na teflonie.Teraz właśnie go wcinam z twarożkiem, kiwi i truskawkami |
|
|
|
#4764 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Ja nie mogę się zebrać do ćwiczeń. Idę najpierw coś zjeść... |
|
|
|
|
#4765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4766 |
|
Zadomowienie
|
hej hej
Wy już takie poćwiczone dzisiaj, a ja od rana tylko... ręce (noszenie dziecka)... małej wyrzynają się ząbki, więc nie mam czasu na nic (dopiero się ubrałam) a o 15-tej kolejny grill... tym razem z mamą i babcią, bo stęsniły się ![]() co do ubranek z poprzedniego roku... na mnie wszystko za duże, bo... wtedy byłam w ciąży ... ale te sprzed ciąży leżą idealnie ![]() Powoiedzcie mi, jak to jest z tymi proporcjami B/T/W? Jakie powinny być, a jakie nie i dlaczego? Nigdy nie zastanawiałam sie ile czego jest w moich posiłkach, dopiero od jakiegoś czasu, jak zaczęłam przeliczać wyszlo, ze u mnie większość to węglowodany .. czy to źle? jeśli tak, to dlaczego?
|
|
#4767 |
|
Zakorzenienie
|
Czekam aż mój młody panicznie zaśnie i zabieram
|
#4768 | |
|
Zadomowienie
|
Zabójstwo, ale w pięknym stylu
Cytat:
|
|
|
|
|
#4769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4770 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie jest ostatnio pięknie, a dziś wyszłam na zakupy i się ugotowałam prawie Cytat:
![]() nie chce mi się dzisiaj ćwiczyć, ale powinnam, by jutro mieć day off a w poniedziałek siły na trening killer. nie mogę się zdecydować czy iśc w teren i biec "na oko" czy na bieżnię i się pocić jak prosię Ale to i tak dopiero wieczorem ze względu na tego lenia który mnie odwiedził. ;-)
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

Wcześniej (czyli od połowy marca) ćwiczyłam z Tiffany i robiłam 30DS, ale nieregularnie + nie trzymałam odpowiedniej diety i efekty żadne
także teraz muszę przypilnować mocno tego co jem; na początek chcę wyeliminować wszystko złe co jest w mojej diecie (przegryzki, biały chlebek z masłem, który mogłabym jeść tonami i słodycze) i dopiero potem stopniowo ograniczać
).
Zaraz potem rozpętała się potężna burza i lało do wieczora, a mieliśmy iść na koncert plenerowy. Poszliśmy,ale oczywiście koncertu nie było. Poznałam rodzinę mojego mężczyzny i chociaż to był mega stres to było całkiem fajnie. Niestety wczoraj nic nie ćwiczyłam, ale dziś już biore sie za trening a wieczorem znów koncert o ile pogoda znów niczego nie popsuje. Dobrze,że chociaż w czwartek udało nam sie obejrzeć start balonów - 39 przeleciało nam nad głowami. Widok niesamowity
Niestety z ćwiczeniami przez ostatni miesiąc było różnie więc, właściwie nic się nie zmieniło
Mam nadzieje, że będę miała się czym pochwalić już za moment 

i gdzieś czytałam, że tak powinno się robić. I doszłam do wniosku, że chyba zamiast słodzić cukrem to będę słodzić miodem, tylko z herbatą problem bo ja lubię pić gorącą, a po dodaniu miodu do gorącej herbaty straci on swoje właściwości i