|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLVIII - Mroźnej zimie się nie damy, włosy dalej zapuszc
|
|
|
|
#4772 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLVIII - Mroźnej zimie się nie damy, włosy dalej zapuszc
Dzisiaj miałyśmy ognisko, potem pojechałyśmy do jednej koleżanki na herbatę. Paliły i cała śmierdziałam fajkami, aż po stanik, nawet mój aparat wali
Musiałam od razu wleźć pod prysznic, bo głowa mi pękała od tego zapachu.
|
#4773 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Offtopowe zapuszczanie XLVIII - Mroźnej zimie się nie damy, włosy dalej zapuszcz
A ja ostatnio sama pale:/ nawet na trzezwo...
Zle sie dzieje... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4775 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Offtopowe zapuszczanie XLVIII - Mroźnej zimie się nie damy, włosy dalej za
|
|
|
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Offtopowe zapuszczanie XLVIII - Mroźnej zimie się nie damy, włosy dal
Sama nie wiem, jeszcze 10 miesiecy temu robilam o to problemy exTZtowi... Tak samo zawsze na imprezach pilam 2-4 piwa, nigdy wodki, a teraz wlewam w siebie wodke...
Nie wiem co sie ze mna dzieje... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4777 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Offtopowe zapuszczanie XLVIII - Mroźnej zimie się nie damy, wło
Cytat:
Sporo osób w Twojej szkole pali, więc i Ciebie to wciąga. Picie wódki? No cóż.. mądre to nie jest. Ale zastanów się dlaczego to robisz? I czy inni nie mają na Ciebie wpływu? Z doświadczenia wiem, że na większość osób słowa :,,ze mną się nie napijesz?'' działały jak płachta na byka ![]() Jak zaczęłam szkołę średnią z 20 dziewczynami tak 2-3 nie paliły. W tym ja. Chociaż nie powiem zdaża mi się sporadycznie popalać . Mam do tego skłonności przy piciu piwa, większej ilości alkoholu... Nie wiem czemu? Po prostu tak jest. Rzadko kiedy nie palę, gdy piję alkohol .
Edytowane przez 201612231846 Czas edycji: 2013-05-03 o 23:33 |
|
|
|
|
#4778 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Offtopowe zapuszczanie XLVIII - Mroźnej zimie się nie damy
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4779 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Offtopowe zapuszczanie XLVIII - Mroźnej zimie się nie damy, wło
Cytat:
No i wlewasz, trudno, wódki czasem też trzeba trochę w siebie wlać żeby później potrafić od niej stronić. Przynajmniej ja tak to widzę. Człowiek najskuteczniej uczy się na własnych błędach Może masz jakiś gorszy okres, każdemu się zdarza. Alkohol problemów nie rozwiąże, ale mleko też nie No, a tak poważnie, picie wódki jest głupie i chyba Ty też to wiesz co nie? Niiee, nie będę udzielać jednak morałów bo z moich ust to śmiesznie brzmi Dziś opanowałam nowy przepis nakładania wcierki. Zabawa polega na tym, żeby przystawić psikacz do skalpu nie ruszając włosów. Da się, tylko włosy muszą być bardzo mokre. I nie wolno ich dotykać! w ten sposób udało mi się dziś nałożyć jantara bez większych szkód dla mojej psychiki. Co prawda bez wcierania to lipa, ale chyba lepiej tak niż wcale -_- To teraz czekam na moją pierwszą w życiu paczkę z zsk i będę robić wcierki cud z przepisów blogerek
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2013-05-04 o 00:59 |
|
|
|
|
#4780 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Offtopowe zapuszczanie XLVIII - Mroźnej zimie się nie damy
Cytat:
Wiem, ze jest glupie ![]() Chodzi o to, ze jestem typem osoby, ktora zawsze byla z dala od wodki i papierosow i to nie dlatego, ze na sile chcialam byc inna niz wszyscy, tylko po prostu mnie do tego nie ciagnelo. A teraz jestem osoba, ktora jeszcze nie tak dawno bym zgnoila za sposob bycia... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Offtopowe zapuszczanie XLVIII - Mroźnej zimie się nie damy, włosy dalej za
moooniek- też miałam taki okres że zaczęłam palić i to dosyć często. A zawsze byłam na nie, robiłam TŻ problemy bo dusił mnie dym
Teraz nie palę nawet na imprezach
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
Mam kryzys włosowy,sama nie wiem czego juz chce. Wlosy mam za ramiona bo scinałam dosc duzo i czesto,zeby pozbyc sie rozjasniacza, Teraz mam w 75% farbe,wiec do pozbycia sie resztek po balezajzu niewiele juz zostalo,to był moj cel,a teraz mnie korci obciecie na krotko i chodzenie z odrostami. Juz samam nie wiem czego chce. Jakos przestalo mi zalezec na wygladzie i włosach
|
|
|
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
Mogłabyś zerknąć czy są u Ciebie jeszcze te marynarki w rozmiarze 34
Pewnie marne szanse, ale może gdzieś się uchowała. Beżowa lub miętowa. One były na przecenie po 40 zł. U mnie były wymieciony wszystkie, za późno się dowiedziałam o tym
|
|
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, spojrzałam dziś na włosy znajomej i się załamałam, jak omżna przez własną głupotę tak strasznie wlosy zniszczyć?! Takie miała piękne, grube gęste, a teraz ma szerszy przedziałek niż ja
|
|
|
|
#4785 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4786 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4787 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma chyba info na stronie. O tej promocji dowiedziałam się na jednym z blogów, gdzie dziewczyna pokazywała te marynarki.
Wiem, że jest jeszcze zniżka -25% po dołączeniu do newslettera i wydrukowaniu kodu ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4063234 5]ja też zobaczę, jeśli będę w CH [/QUOTE]Byłabym wdzięczna |
|
|
|
#4788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
Miki ja w ostatnim czasie byłam często w H&M ale tych marynarek już długo nie widziałam
|
|
#4790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wczoraj widzialam dziewczyne z tak zniszczonymi wlosami, ze nie wiem co ona z nimi robila. Chyba podpalala zapalkami. Cytat:
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
Prostowanie co dziennie od kilku lat, bez żadnych odżywek, rozjasnianie
|
|
|
|
#4792 |
|
Zakorzenienie
|
Moja kuzynka zrobiła to samo, miała piękne grube włosy. Zaczęła je rozjaśniać, prostować i teraz ma na głowie SIANO. Na szczęście wraca na dobrą drogę i przestaje aż tak bardzo rozjaśniać.
|
|
#4793 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja kilka dni temu w tramwaju widziałam dziewczynę z włosami do ramion. Były większość włosów było wykruszone już przy skórze . Wyprostowane idealnie! Szkoda tylko, że sianko |
|
|
|
|
#4794 |
|
Zakorzenienie
|
Ta dziewczyna ktora ja widziqalam musiala miec jakies spalone, bo nawet nie byly farbowane, tylko taka strzecha na glowie.
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj nałożę olejek na noc, aaa niech mają
![]() Kupiłam sobie balsam ujędrniający, pora dać kopa skórze po tej długiejjjjjjjjj zimie i siedzeniu w domu.
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Offtopowe zapuszczanie XLVIII - Mroźnej zimie się nie damy, włosy dalej zapuszcz
Tez by mi sie przydalo cos ujedrniajacego, ale nie wiem co jest dobre, wiec nie uzywam niczego
![]() Ale zaczelam biegac Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
Z chemicznego punktu widzenia to nam pwoiedzieli ostatnio na wykładzie, ze jeszcze nie ma takiej substancji, która ma udowodnione działanie w sprawie ujędrniania, redukcji cellulitu itp
![]() ja lubię to serum, ładnie wygładza skórę https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...ycellulit.html tylko uwaga, chłodzi.
|
|
|
|
#4798 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam olejek na rozstępy Babydream dla mam i serum Eveline.(teraz jest w Rossie po 10 zł)
Ten olejek będę używać na noc, bo jest on tłusty i w ciągu dnia przeszkadza mi jak wysmeruję się nim Jak myślicie gdzie mogę wywołać zdjęcia w tym formacie? http://weheartit.com/entry/60451810 Będzie może w Fotojoker czy Kodaku ? ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
![]() Aaa tam! Ja widzę różnicę, jak się smaruję tymi wszystkimi badziewiami.
|
|
|
#4799 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo namietnym prostowaniu![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam dramat na udach,na tylku tez,ale pod majtami nie widac Nie wiem co zrobie jak beda upały i rajstopy beda zbedneEdytowane przez astra85 Czas edycji: 2013-05-04 o 19:09 |
|||
|
|
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
One mają dawać takie złudzenie redukcji cellulitu przez właśnie wygładzenie skóry no i ogólną poprawę jej wygladu. No i tak jest, ale jak się odstawi to wiaodmo. No, ale nie sądzę, zeby któraś z Was myślała, że schudnie 5 cm od kremu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.

Musiałam od razu wleźć pod prysznic, bo głowa mi pękała od tego zapachu.

Z doświadczenia wiem, że na większość osób słowa :,,ze mną się nie napijesz?'' działały jak płachta na byka 

Pewnie marne szanse, ale może gdzieś się uchowała. Beżowa lub miętowa. One były na przecenie po 40 zł. U mnie były wymieciony wszystkie, za późno się dowiedziałam o tym
15.04.2013