|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLVIII - Mroźnej zimie się nie damy, włosy dalej zapuszc
Cytat:
|
|
|
#4832 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLVIII - Mroźnej zimie się nie damy, włosy dalej zapuszc
Cytat:
A niestety zakładają to dziewczyny o duuużych gabarytach. I to mi przyszło na co dzień na ulicy oglądać ![]() Gigantyczne d*py na krótkich nóżkach
|
|
#4833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
Boże, ale człowiek może być głupi...
znów poniósł mnie melanż no i teraz już wiem, co kac
|
#4835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Nie będę nad tym rozmyślać bo ja w czymś takim wyglądałabym TRAGICZNIE ! ![]() Cytat:
|
|
|
#4836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem z Ciebie dumna
|
|
#4837 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z siebie nie bardzo
. Upiłam się trzema lampkami wina ( ) i to u swojego chrzestnego! Fakt, że to swojaczek-kopniaczek, ale dawno mnie tak nic nie sponiewierało ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Miałam się uczyć, zrobić projekty, a zdążyłam przygotować się tylko na dwa przedmioty, ale przynajmniej to szaleństwo pozwoliło mi zapomnieć o uczelni i dawno się tak nie odstresowałam, odseparowując się od nauki, projektów i tak dalej. Mam wolny umysł i poczucie winy, więc teraz koniec szaleństw i czas na naukę ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Otako, co teraz słuchasz?
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o melanże , to wczoraj w mojej poważnej pracy, z moim poważnym szefem, rozmawialiśmy sobie o naszych melanżach w młodości, i jak bardzo je odchorowywaliśmy, i co spowodowało, że teraz nie pijemy
![]() Poza tym w biurze na dywanie robiliśmy różne figury, bo on ma nienaturalnie elastyczne nogi, i może zrobić różne dziwne rzeczy, a ja , no to ja
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
Ta spódnica będzie na wysokich fajnie wyglądała, na klepsydrach. Tylko ta długosć mnie wkurza, nie toleruje niczego o takiej długości.
|
|
|
|
#4840 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4841 |
|
Zakorzenienie
|
W soboty siedzę w biurze, odbieram telefony i przyjmuje zamówienia. A także składam katalogi. Praca bardzo. Ogólnie w soboty jest bardzo mało telefonów i pracy, więc siedzę w necie, albo robimy różne głupoty z szefem. Bo w soboty jestem tylko ja i szef. Reszta ma wolne.
|
#4842 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucę Ci linki od razu do playlist:
Raz: https://www.youtube.com/watch?v=v27a...oDEb5DzbfR7qxH Dwa: https://www.youtube.com/watch?v=HF3Z...oMgYkLHY0sxexA
|
#4843 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Offtopowe zapuszczanie XLVIII - Mroźnej zimie się nie damy, włosy dalej zapuszcz
Miki, bylam w CH. Niestety, nie widzialam tego zakietu
![]() Upatrzylam sobie na stronie HMu sukienke i stancjonarnie tez nie moglam jej znalezc... ale kupilam koszule bez rekawow ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Offtopowe zapuszczanie XLVIII - Mroźnej zimie się nie damy, włosy dalej za
Często tak mam że nie umiem znaleźć czegoś w sklepie co jest na ich stronce :/
|
|
#4846 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Offtopowe zapuszczanie XLVIII - Mroźnej zimie się nie damy, włosy dalej za
Cytat:
Dzięki wielkie za chęć pomocy
|
|
|
|
|
#4847 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam jedną mniej więcej taką spódnicę i fajnie dość wygląda do wysokich szpilek, a jeśli chodzi o tyłek to aż takim wieszakiem nie jestem w sensie jestem szczupła, ale biodra i tyłek mam kobiece (całe szczęście, bo patrząc na łydki i ręce to bym się załamała... moje 45 kg tez wskazuje nadal na niedowagę... Grrr!)Rzadko ją noszę właśnie ze względu na długość, bardzo nie lubię spódnic za kolano. Ale mamie się strasznie podoba i mnie ciągle męczy bym ją założyła jak gdzieś razem idziemy na ważniejszą okoliczność ![]() Za to takich bluzek nie toleruję. Nie wyszłabym na ulicę z odsłoniętym brzuchem! Podczytuje was praktycznie cały czas, tylko nie zawsze mam czas na aktywny udział ![]() Włosy wciąż wypadają, stosuje teraz Joanne Rzepe i kozieradkę(rodzina się obraża za zapach w kuchni ale jeszcze mega buntu nie ma, widzą ile włosów zostaje na szczotce :P ) Zamówiłam też TT i robiąc zamówienie wrzuciłam też Kallosa z keratyną. i czepki foliowe z gumką ![]() Zrobiłam sobie psikacz do olejowania by czas oszczędzić. kocham takie olejowanie <3 Cera też nadal przeżywa okres buntu, kozieradka jakby nieco nieco pomogła. Walczę nadal o porost, ale nie mogę przekroczyć owych 1,5 cm miesięcznie... Nigdy się nie doczekam tych moich włosisk do tyłka. byłam pierwszy raz u TŻ-a ostatnio i moi rodzice omal zawału nie dostali. "Jak to? dziewczyna jedzie do chłopaka? jak to wygląda? jakbyś wogóle się nie szanowała! to chłopak tylko moze przyjeżdżac i starac sie o dziewczyne! Tak to mu się narzucasz, zostawi Cię, każdy chłopak to zdobywca, jak zobaczy ze juz mega sie zaangazowałas to przestanie się starać!"Oczywiście ja się z tym nie zgadzam, ale wojna w domu była... Różnica pokoleń robi swoje ![]() Miki, cały czas oczywiście trzymam kciuki za Ciebie i maluszka
|
|
#4848 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Nie mogę z moją matką Każe! mi robić zaręczyny w dzień, który jej się podoba, bo akurat wtedy jest komunia w rodzinie, a ona nie chce jechać Chce mieć jakąś wymówkę. Druga sprawa to wszystko związane z moim ślubem porównuje do ślubu siostry, który był 6 lat temu. U E. było tak, to i u Ciebie musi być tak
|
|
|
|
#4850 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moja mama ma podobnie. Też ciągle porównuje mnie ze starszą siostrą, skoro K. mogła to i Ty możesz, skoro ona umiała to i ty, ona nie musiała to i Ty nie musisz itp itd ![]() Nie denerwuj się tylko wpuść jednym uchem, wypuść drugim i rób swoje, nie wytłumaczysz mamie ![]() Ale wyobraziłam sobie też makijaż... Fajne zdjęcia musi mieć ![]() To Twój dzień, zrób wszystko by było jak z bajki ![]() Dziwi mnie wogóle zwyczaj takich oficjalnych zaręczyn, gdy już ślub zaplanowany i i tak wszyscy wiedzą
|
|
#4851 | |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama też ma czasami takie lekkie odchyły. Skręca ją z ciekawości jak wygląda mój "kolega", jeszcze go nie widziała, bo to zawsze ja jeżdżę do niego. On bywa u mnie tylko, jak rodzice wyjeżdżają na kilka dni.
No i ostatnio brat jej napomknął, że przydupas był u mnie na noc, ale pech chciał, że się nie widzieli (brat siedział zamknięty u siebie, a my u mnie) i nadal nic nie wiedzą. Jak mówi, żebym go zaprosiła jak oni będą w domu, bo jest ciekawa jak wygląda, to jej odpowiadam, że to nie zwierzę w ZOO i nie ma co oglądać. ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
Kto Was sprawdzi?
|
|
#4852 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie stwierdziłam, ze fotograf ze mnie beznadziejny... chciałam robić zdjęcia co jakiś czas by zobaczyć różnice w stanie i długości włosów, ale kompletnie nie umiem ocenić tego bo zdjęciach mojego wykonania. muszę chyba zacząć robić w tej samej bluzce żeby było łatwiej ocenić. Choć to w sumie chyba i tak bez sensu przy kręconych, bo tego przyrostu prawie nie widać.
wrzuce wam 2 zdjęcia, jedno ze stycznie, drugie dzisiejsze, moze któraś ma dobre oko i oceni czy coś ruszyły czy niezbyt. nie obcinałam od tego czasu.
zapuszczam włosy Edytowane przez patu323 Czas edycji: 2013-05-05 o 19:43 |
|
|
|
#4853 |
|
Zakorzenienie
|
W ostatnim czasie wysłałam chyba z 10 CV mam nadzieję że ktos się odezwie
|
|
#4854 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oni nie mieli fotografa, kamerzysta też mocno przeciętny, więc na płycie aż tak nie rzucał się makijaż w oczy. Ja się boję, bo u mnie wszystko w HD będzie Jak pokazywał nam przykładowe filmy to każdą niedoskonałość było widać Twarz sobie zrobię, najgorzej z oczami Mam niezły dylemat, wszystkie makijażystki do których pisałam mają termin zajęty. W mojej dziurze raczej nikogo nie znajdę, ewentualnie salon kosmetyczny, ale tam zazwyczaj malują beznadziejnymi kosmetykami typu Avon ![]() Tak czy inaczej spotkanie z rodzicami trzeba zorganizować, bo musimy ustalić jeszcze sporo szczegółów, więc chcemy załatwić te obie sprawy na raz, czyli zaręczyny i oficjalne zapoznanie rodziców. Cytat:
|
||
|
|
|
#4855 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam nad tym ostatnio i jest decyzja
![]() Jak już do końca schudnę robię tatuaż
|
#4857 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4065538 9]poważnie?
[/QUOTE]Cała mama
|
|
|
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
|
Miki, czy to nie złościłaś się kiedyś, że jakiś ślub zrobili za wczesenie i się nie zdążysz uszykować?
Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2013-05-05 o 22:00 |
|
|
|
#4859 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Być może coś wspominałam, że nie chciałabym ślubu na 14, ale ślub i wesele to co innego, więcej przygotowań, więcej stresu niż pojechać jako gość na komunię.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

'
Ta spódnica to kat dla mojej figury

61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80
- 82
15.04.2013
znów poniósł mnie melanż no i teraz już wiem, co kac
jestem z Ciebie dumna

Być może coś wspominałam, że nie chciałabym ślubu na 14, ale ślub i wesele to co innego, więcej przygotowań, więcej stresu niż pojechać jako gość na komunię.