![]() |
#271 | |||
Gang Iren
|
Dot.: 30 lat mamy i o pierwszą dzidzię się staramy!
Cytat:
![]() Twoje rymy też pamiętam ![]() Raka już widziałam wcześniej. Cudo!! Cytat:
![]() Kluska nie wiem co napisać,ale przytulam mocno ![]() Mam nadzieję,że z czasem się ułozy i nie będziesz już musiała tak się czuć... A kotki świetne są ![]() Cytat:
Witaj! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#272 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#273 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() fajny rak ![]() ![]() U mnie wczoraj test owu pokazal druga kreske, ale nie byla az tak wyrazna jak testowa ![]() Cytat:
weekend majowy juz sie konczy to odpoczniesz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja was tam nie opuszcze nawet jak bedzie tytul o kociarach ![]() ![]() w sumie teraz tez do watku nie pasuje hehe Co do tesciowej i calej tej sytuacji to bardzo mi przykro, ze masz takich ludzi w rodzinie ![]() Cytat:
![]() ![]() nastepna kawalowa tesciowa ![]() wiecie co, mi ten zloty strzal to sie zawsze kojarzy z sytuacja jak ktos przedawkowal narkotyki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny,
tak się rozpisałyście że chyba będę Was nadrabiać cały dzień. Wczoraj wróciliśmy z majówki, było cudownie!!! niestety owu jak nie było tak nie ma. Ech nic mi nie wychodzi. Miał być cudowny cykl na relaksie a tu dupa!! ![]()
![]() |
#275 |
Raczkowanie
|
kluska
jak ktoś wcześniej napisał wiem, że to łatwo pisac, ale naprawdę musisz się odciąc od ich komentarzy bo zniszczą Ciebie psychicznie. Jak usłyszysz coś do siebie to w ogóle nie słuchaj bo to są tacy ludzie i się nie zmienią. Inna opcja to im odpowiadac ale nie chamsko tylko złosliwie jak mój mąż mówi "wbijac szpile" przy każdej okazji, aż im odejdzie chęc zaczepki bo będą bardziej poszkodowani. To metoda, którą ja bym wybrała, ale to ze względu na mój wybuchowy charakterek (nie potrafię spokojnie ignorowac zaczepek) - pamiętacie choleryk ![]() ![]() Jedno wiem nie możesz się tym aż tak przejmowac bo zostaniesz wrakiem psychicznym i o ciążę pod tą presją będzie trudniej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]() No bo to w sumie to znaczy,a nie wiem czemu mi się tak napisało... Żeby nie było,nie prowadzę dilerki na wątku ![]()
![]() |
![]() |
#277 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dzieńdoberek kochane przemo właśnie odjechał wiec znów wiodę zywot słomianej wdówki ![]() słoneczko przepięknie grzeje wiec zalicze póxniej ogród z miśkiem i to na tyle rozrywek ![]() Miłego dzionka dla Was Asieńka rak faktycznie juz był,bo on taki wszędobylski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 | |
Gang Iren
|
Cytat:
I tego ci życzę ![]()
![]() |
![]() |
#279 |
Wtajemniczenie
|
Odp: 30 lat mamy i o pierwszą dzidzię się staramy!
Hej Dziewczyny, my też wracamy aktualnie z rodzinnych stron od rodziców i teściów oczywiście obladowani po uszy dobrociami
![]() ![]() Zauważyłam, ze mama już nic mnie nie pyta od dwóch cykli, chyba nie chce mi robić przykrości bo i tak wie, ze szybko bym się jej pochwalila w razie || echh Teście zupełnie nic o potomka się nie wypytuja co mnie cieszy choć wiem, ze bardzo by chcieli. Kurcze, chciałabym żeby się już udało... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#280 | ||
Zakorzenienie
|
uda się
![]() który to cs u Was? ja sobie ciągle powtarzam, że bliżej niż dalej ![]() Cytat:
![]() zazdroszczę ogródka! Cytat:
![]() ![]() na szczęście nie widujemy się z nimi często a kontakt telefoniczny ograniczyłam do minimum = właśnie po to, żeby nie przeżywać. no i to, co najważniejsze i wszystkie o tym pisałyście - tż mnie wspiera w tym. Poza tym bardzo ważne jest dla mnie, że on reaguje na każde złe słowo na mój temat wypowiedziane nie w mojej obecności (najczęściej jestem 'dzika' i "buntuję go przeciwko rodzinie"). miłego wieczorku Dziewczyny ![]() ![]() aha, a może w 1 poście zrobimy listę która ile cs? bo tak jakoś ciężko zapamiętać a głupio się pytać ciągle ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Wtajemniczenie
|
U mnie 4 cs, w życiu bym nie przypuszczała, ze się "nie uda za pierwszym razem"... Ach ta naiwność
![]() Bardzo współczuję tych relacji z teściami, zwłaszcza teściowymi. Mi sie trafili fajni i co najważniejsze nie wtrącający się w nic, odczułam to najbardziej przy organizacji wesela bo właściwie dali nam wolną rękę we wszystkim tylko płacili tak jak i moi rodzice ![]() Myślę, ze najważniejsze to wsparcie TZta w takich chwilach bo to ich mamy na zawsze a nie ich rodziców Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 | |
Gang Iren
|
Uda się,jeszcze troszkę ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#283 |
Wtajemniczenie
|
hej laseczki wróćiłam , podziałałam troszke na ogrodzie, popodkaszałam trawke przy krzewach , opaliłam się i jestem
![]() Kluska Zeloth dobrze pisze żeby nawrzucac teściowej , ja bym tak pewnie zrobiła, wrednosc za wrednosc ale...ja to zła kobieta jestem ![]() ![]() wiesz skoro Ty taka dobra duszyczka i u Ciebie w familli nie było takich akcji to chyba tylko pozostaje olac na maksa teściową i jej głupie gadanie i byc po prostu soba i nie zniżać si e do jej poziomu...choć jak pisałam wyżej ja bym wystrzeliła z grubej rury ![]() ![]() ... wiem wiem będe sie w piekle smażyc bo namawiam Cię do złego ![]() trzymaj sie dzielnie i jak najmniej spotkań ![]() liste to najlepeij założycielka niech może jakas napisze ładniutko w pierwszym poście i pilnuje, ja tez jestem za ![]() Magdus u mnei też 4 cs ale to i tak nie jest duzo . Oskarka mamy na 5 rocznice ślubu , i też sie nei zabezpieczaliśmy ani nic , po prostu jakoś nie wychodziło. rok byłam stymulowana i dopiero jak odpuściłam leki to zaszłam w ciąże...a ile sie nasłuchałam przez te lata czemu nie mamy dzieci to tylko ja wiem ![]() ![]() więc głowa do góry , wszystkim nam sie uda ![]() ![]() ![]() Miłego wieczorka dla Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Gang Iren
|
Laski jak myślicie kiedy zrobić test? Ostatni cykl miałam 43 dni,a teraz nie wiem jaki będzie. Nie wiem kiedy była owu. Dziś jest 28 dc. Tak nie lubię czekać...
![]() |
#285 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczor! Wpadlam sie tylko przywitac i prosic o kciuki za mnie bo jutro kolejne sprawdzanie moich wnetrznosci
![]()
![]() |
#286 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() dziś mam wizytę u nowej ginki o 15.30 i nie wiem czy na nią pójdę ![]() Ale moje pytanie iść do ginki nawet jak dostanę okres? Nie zbada mnie wtedy ale tak po prostu pogadać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: 30 lat mamy i o pierwszą dzidzię się staramy!
Cytat:
![]() niektorzy lekarze badaja mimo @ ; mi sie nie zdarzylo ale mojej kolezance tak. a przede wszystkim pogadasz, wyrobisz sobie o niej zdanie i bedziesz wiedziala, czy chcesz do niej wrocic ![]() Frog ![]() Gosia a dasz rade poczekac? ![]() ja taka madra, bo u mnie cykl stracony i wiem, ze przyjdzie ![]() milego dnia! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |||
Gang Iren
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Pójdź ![]() No dziś wstałam i nie zrobiłam testu to już dziś nie zrobię,ale co będzie jutro... ![]() Cytat:
Nie rozumiem jak można się tak wypytywać,no niechby raz się spytali to już powinno im wystarczyć... Jak ty mnie znasz... no ale postaram się jeszcze trochę wytrzymać. Jeszcze mam luteinę od gina,że jakby @ długo nie przychodziła to mam brać,żeby wywołać. Tylko w sumie nie wiem ile jest to długo... Ale jak będę mieć ciągle cykle ponad 40 dni to nie fajne... Tzn mogę takie mieć,alejak już skończę prokreację ![]()
![]() |
![]() |
#290 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Asieńka nie wiem kiedy przyjedzie bo to zawsze wielka niewiadoma; zalezy od pogody bo tam praca cały rok jest w sumie i najchetniej szef by go nie puszczał wcale ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- a tak wogóle to dzieńdoberek ![]() ![]() Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-05-06 o 08:51 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Raczkowanie
|
Zeloth, idź na wizytę, zwłaszcza, że na NFZ, może akurat @ nie przyjdzie...
![]() Co do teściowych - moja jest w sumie dobra kobita, ale taka pesymistka, że po 5 minutach z nią zaczynam być zdołowana, koszmar! ![]() ![]() U mnie @ na razie brak... Ale zaczynam mieć nadzieję - i obym się nie myliła... ![]() ![]()
![]() |
#292 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny!
![]() Jak wam minal weekend? Nam fantastycznie. Spedzilismy 2dni nad morzem, pogoda byla cudna ![]() ![]() karolinadobra popieram twoje rady w 100%. Swieta prawda! Angelic Castiglione della pescaia - znaaam!! i ty wyprowadzilas sie z tak pieknego miejsca.. wracaj mi tu szybko z powrotem pod slonce toskanii ![]() Evi , Zeloth jak tam u was? mam nadzieje ze @ nie przyszla!!! i tak sie zastanawiam... ciekawe ktora z nas pierwsza pochwali sie dwoma kreseczkami? juz nie moge sie doczekac ![]() milego dnia wszystkim ![]() Edytowane przez Lorella Czas edycji: 2013-05-30 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Wtajemniczenie
|
ja w poprzednich cyklach robiłam po 5 testów ciążowych od 25. dnia
![]() w zeszłym cyklu robiłam też testy owulacyjne ale powiem szczerze, że 1 raz wyszła mi blada druga kreska chyba w 16-17 dc i już nie zamierzam tego więcej kupować ![]() czasami mówi się, że owulacja może być późno, nawet ok. 20 dc ale ja sobie uzmysłowiłam niedawno, że my od kilku lat nie zabezpieczaliśmy się po 20 dc i nie wpadliśmy więc u mnie to musi być wcześniej... a tak swoją drogą ginka mi powiedziała, że jak przez 3 miesiące nie uda nam się zajść to mam przyjść, ja sobie dałam jeszcze miesiąc i po 4 nieudanych cyklach pójdę, ciekawe co mi powie, co będzie chciała ze mną zrobić.. ![]()
![]() |
#294 |
Raczkowanie
|
Na razie nie ma @ ale brzuch boli jak na okres i najchętniej co chwilę bym latała do wc sprawdzać czy wszystko ok.
Do lekarza pójdę no chyba, że brzuch będzie tak bolał, że się nie dowlokę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
magdus niezla jestes ![]() mi przedwczoraj pokazala sie blada kreska na owu tescie, a wczoraj juz mocniejsza wiec dzialalismy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
zazdroszczę, mnie się też słaba robiła i na tym się skończyło ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- od soboty strasznie mnie bieże na ryki, zawsze tak mam przed @ ![]()
![]() |
![]() |
#297 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny tak sie zastanawiałam wszysttkie tu jestesmy mężatkami?
aga Ty chyba jeszcze przed tym najszczęśliwszym dniem jesteś ![]() ![]() nie żebym statystyki prowadziła ale tak z ciekawości pytam . ![]() nam stuknie 8 latek zaobrączkowanych w tym roku , a jak u Was? ![]() Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-05-06 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
karola u mnie jak widac w podpisie ![]() ![]() a miesiac temu mielismy 9 rocznice zwiazku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Wtajemniczenie
|
My 10 lat razem
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#300 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 8 latek po slubie a razem 13. Asieńka jak to jest wychodzić za maż za tego samego faceta drugi raz? ![]() ![]() ![]() Magduś to Ty świerzynka jestes mężatka ![]() u mnie dzis pada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.