![]() |
#4831 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: jak schudnąć?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Zadomowienie
|
Sabbathku,czy ta torebke nosisz raze z tym osobnikiem obok
![]() Czy nadal jesteś zainteresowana numerem mojego nicku ![]()
#4833 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Czekaj... Ja znów wykażę się ignorancją, ale wydawało mi się, że zapachy świeże i słodkie to coś zupełnie innego. Czym jest moja ukochane Theorema, czy Dalimania, jak nie słodziakiem, ale przecież zupełnie nie świeżuchem?!
![]() |
#4834 |
Zakorzenienie
|
O rany Sabbath, toz to torebka na eleganckie weselicho i tego typu baniety
![]() Ty chcesz powiedzieć, że to Twoja jedyna torebka ![]() Ja mam podobną jedną, w kolorze złotym używam na wielkie wyjścia ![]() Jak mi się uda to dzisiaj zrobię zdjęcia swojej i wyślę Wam, ale nie obiecuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Tak! Jestem. ![]() Osobnik obok to termoforek mojego synka, który domagał sie kategorycznie jego obecności na zdjęciach. ![]()
![]() |
#4836 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4837 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Czekamy na fotki. ![]() Oczywiście, jak zwykle, masz rację: to torebka do długich sukni, gorsetów etc. Do pozostałych ciuchów mam róznej maści plecaczki, od wielkich, typowo sportowych, do względnie małych, typowo damskich ( no dobra, typowo damskie mam dwa).
![]() |
#4838 |
Wtajemniczenie
|
Sabbath Kochana,
zaspokoiłas moją ciekawość, ale tylko połowicznie, bowiem butkow nigdzie na zdjęciach nie widze, ale to chyba dlaetgo, ż emasz ich chyba ze 30 par. Wydaje mi sie jednak, ż eja miałabym na co popatrzec, bo preferuje podpobny styl pantofelków, ze zboczeniem w kierunku obcasow stanowczo wysokich i szpiczastych czubkow, okragłe tez mi sie zdarza polubic, ale musze mnie czyms wyjątkowym ując. Torebka śliczna i bardoz elegancka, pasująca do każdej wytwornej kreacji - a musisz pięknie Sabbath w takowych wyglądac - masz taką eteryczną urodę. Stworzonko Twojego Synka urocze i swietnie wyszło na zdjęciach ![]() A żeby byc jeszcze bardziej upierdliwa, to zadam Ci pytanie - cóż to za probka perfum? A Dalimania, mysle, że pasowałaby do Niki. Nikuś Kochana, patrz powyżej w kwestii perfum. Myslę, ż epo wizycie w Sephorze np., wiele będziesz mogła dla siebie wybrac. Nie bede Cie katowac swoimi faworytami zapachowymi, bowiem padłabys z duszności Kochanie. Napisz prosze MOja Piekna, czy masz juz jakies typy zapachowe, z ktorych wybierzesz te jedyne? ![]() Dorinko Kochana, wejdę koniecznie do polecanego pzrez Ciebie sklepu. Może coś dla siebie znajdę, bowiem koleżanki ostatnio zaczeły mnie namawiac na mode mlodzieżową, oczywiście odkrytego pepuszka nie nosze, ale w jeansach już zaczęlam chadzać. Niesetty jednak wciąz ciągnie mnie do klasyki, lubie dobrze skrojone żakiety, eleganckie garsonki bluzki z żabotami - w tym sie kocham niezmiennie od lat i widze, że ta moda święci teraz swoje tryumfy, do tego wysokie obcasy - uwielbiam. Oczywiście sałatka makaronowa u mnie - ale bardzo prosze o denaturacik. zapraszam tez inne czarownice sklonne do alkoholowych brewerii |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przecież wiesz,ze ja nie jestem znawca perfum ![]() Napisze jakie chce sobie kupic a Switezianka niech oceni razem z Dorinką. Podobaja mie sie Dolce @Gabbana Light Blue. Kiedyś je mialam i teraz na okres wiosenno letni chciałabym do nich wrócić,i one dla mnie sa świeże z nutka slodkości, Natomiast typowo slodkie perfumy sa dla mnie za cieżkie.Np te kóre duzo wanilii mają ![]() Myśle, że koneserki nasze mnie rozumieją. ![]()
![]() |
#4840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sabbath a ja z widzę Cię oczyma wyobraźni jak kroczysz przez miasto z wielką przepastną torbą, nawet w tych Twoich glanach byłoby O.K, albo druga wersja Sabbath z DUŻA TORBĄ NOSZONA NA SKOS. Bardzo wygodna wersja, świetna do sportowego stylu. Ale to takie moje fantazje, nic nie narzucam oczywiście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale LIght Blue strasznie olepana jest, proponuję podone ale bardziej wyrafinowane- LANVIN ECLAT D'APERGE- są śliczne. Niuchnij w Sephora. Będę za dwie godziny, na razie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
Dorinko, dziękuję Ci że o mnie pomyslałaś, sałatke zanotowałam i napewno zrobię na świeta, bo innych pomysłów nie mam. A napisz jeszcze jak robisz te jajeczka faszerowane, bo niestety pomysł Świtezianki z jajcami w jajcach jakoś nie w moim guscie smakowym, a juz napewno nie mojej rodzinki
![]() Ja jeszcze robię swój ulubiony mazurek kajmakowy, który głównie składa się z masy karmelowej, którą po prostu uwielbiam i mogłabym jeść łychami aż do całkowitego zemdlenia ![]() Co do toreb to ja również lubię wieeeelkie, i jak tylko bedę w w-wie to wpadam do złotych tarasów i kupuję ową morelową, i będziemy we trzy paradować, a co. |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Wtajemniczenie
|
Nikuś Kochana,
dolce gabbana - będzie do Ciebie pasowało, ale Dorinka ma racje, ż ejest troche już oklepane. Ale z drugiej strony, to Ty Kochanie masz sie dobrze czuc w tym zapachu, nie my, bo gdyby tak bylo, to bływałabys w padnięta juz nieco w wonii pzrytłaczającej wanilii, ktorej nutami uporczywie się skrapiam i wciąż mi mało. Dorinko wracaj szybciutko Kochana!!!!! jak juz pzryjedziesz, to będzie wspaniałe staczanie sie denturatowe i poplyne na fioletowo - cala w smuteczkach ![]() Sabbath Kochana, dlaczego uciekłas - fotografujesz pantofelki????? |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niuchne na pewno,jutro to zrobie ![]() Dzisiaj bede tylko do 13 Moje Drogie ![]() a jutro mnie nie bedzie ![]() ,wiec dopiero wieczorem poczytam Wasze ploteczki. ![]()
![]() |
#4845 |
Wtajemniczenie
|
Leweczku Kochany,
te mojej jaja, to nie jaja w jajach - tylko jaja z kawiorem. Przypuszczam, że z pieczarkami tez w taki sposob sie to wykonuje, ale Dorinka chyba wie to lepiej ode mnie. Lewku, ja tez uwilebiam wszystko co karmelowe i jeść bym mogła, ale nie moge, bo cztery litery rosna, ale Ty Skarbie Piekny możesz sobie pozwolić. Lewku, miałam juz wiele razy nabyc droga - kupna - oczywiście - owo ciasto kajmakowe - nie wiedzialam tylko - nieuczone babsko - co to ten kajmak - alez ograniczona jestem - tu polecam sie - bądż ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4846 |
Wtajemniczenie
|
Nikuś Kochana, to jak strasznie smutno będzie bez Ciebie , jak my wytrzymamy nasze Ty PIekne Sloneczko?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Zadomowienie
|
Switezianko kochana,ostatnio spryskałam sie Sun ale jakos rozmyły sie na mnie,chyba nie to PH skóry mam
![]() ![]() Lewku,ale sie uśmiałam jaja w jajcach ![]() ![]() Ja robie jajca Switezianki,juz mi slina cieknie ![]() ![]() Kochana Switezianko Wy bedziecie mialy siebie a ja sama ![]() Ale szybko do was wroce ![]()
#4848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kajmak kochana to jest mleko z cukrem gotowane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki,żegnam sie z Wami ale powinnam jeszcze zdazyc na ploteczki
po 15 ![]()
#4850 |
Wtajemniczenie
|
Nikuś Kochana,
mojej jajca sa fest i bardzo smaczniutkie i objadamsie nimi, kiedy mam czas na ich pzryrządzenie, w dodatku bardzo łądnie wyglądają na stole i wszyscy zawsze chętnie je spozywaja - przyciągaja wzrok - jak to jajca zresztą ![]() Edytowane przez switezianka Czas edycji: 2007-04-04 o 12:09 Powód: treśc |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Leweczku, a próbowałaś robić wafle przekładane kajmakiem? mówię Ci pycha ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Zakorzenienie
|
Marusiu, wafelki z kajmakiem w moim domku robi sie baaaardzo często
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny alez wy tu pysznosci opisalyscie...hmmm..:ehem :
Znowu bede miala nowe przepisy na nieoczekiwanych gosci... sabbath-torebeczka bardzo elegancka...bardzo ladna ![]() A gdzie to nika zniknela..bo nie doczytalam ![]() caluski moje slicznotki.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4854 |
Wtajemniczenie
|
Leweczku, Maro,
to juz wiem , co to jest ten kajmak osławiony i kupie sobie to ciasto. Tyle straciłam z tych pyszności, bo myslałam, z eto jakies świnstewko jest, a to moj ulubiony karmelek. ilez ja się od was moge nauczyć Kochane Moje. Leweczku - kawior, to zaiste tez jajca - masz racje ![]() Jezu, Marus Kochana - ja chce wafelki z kajmakiem - mniaaaam Johhanko Kochana, dobrze, że juz z nami jesteś. Nika musi załatwiac dzis jakies wazne sprawy i jutro tez Jej nie będzie ![]() Ciasto kajmakowe dzis kupuje, mam nadzieję, że w cukierni tez jest to karmelowy specyfik, a nie jakies paskudztwo - nie wiem dlaczego, ale mnie kajmak kojarzył sie z jakimś arrakiem z czekoladą - a za tym nie pzrepadam |
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Zakorzenienie
|
Tak to mi wyszło w dużym skrócie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Wtajemniczenie
|
Leweczku Kochana,
a ja nie znosze sushi. krewtki moga byc od biedy, smazone w cieście kokosowym ( u dobrego chinola) albo z avocado z sosem czosnkowym - ale to nie jest moje ulubione danie. kawiorek zas podjadam - oczywiście teraz w tańszych wersjach. byłam kiedys na przyjęciu, gdzie serwowano sushi, a że nikt nie uprzedził mnie, że to będzie głównym pokarmem, a ja udałam sie tam zaraz po pracy strasznie wygłodniała, to męczarnia dla mnie była okropna. Zjadłam jeden kawałek rybki i koniec blokada przełyku ![]() Leweczku Kochana, a jak Twoj stan ducha? |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A poza tym domowy tak fajnie płynie i się ciągnie ![]() Wafelki są jeszcze prostsze, bo nie musisz ucierać z masłem, po prostu otwierasz puchę jak ostygnie i zawartością przekładasz wafle ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 |
Wtajemniczenie
|
No to Maruś Moja Kochana, prosze o dokładny pzrepis i zrobię na świeta, jak znajde miejsce w kuchni
![]() Może te wafelki będa dla mnie lżejsze do wykonania, ojej jak ja to lubie - jeśc oczywiście, nie robić ![]() Marus Moja Ty PIekna, ale ja to ciasto chyba dzis jednak kupię - choć kawałeczek na sprobowanie , bo mi jęzor ucieknie... a tyle sie odchudzałam, ale raz mozna zgrzeszyć? czy dostane od Was rozgrzeszenie Moje Kochane? Marusiu, ja ćwicze troche - ale sama w seriach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Zadomowienie
|
ja sushi uwielbiam
![]() ![]() ![]() hmmm... wychodzi, że to chyba bardziej wariacje na temat sushi niż sushi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Wtajemniczenie
|
Maruś Kochana,
znacznie bardziej wole Twoje wariacie na temat sushi niz prawdziwe sushi. Z wędzonym łososkiem to i ja zjem. Małże może bym sobie odpuściła. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.