|  2013-05-05, 05:57 | #31 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2012-11 
				 | 

Dot.: co was odpycha w osobie i sprawia że nie macie chęci na znajomość z nią?

Mnie odpycha jak od kogoś wieje desperacją. Jedna rozmowa i już nie można sie ich pozbyć bo uważają, że to, że zamieniłam z nimi parę słów czyni nas najlepsze psiapsiółami na śmierć i życie. W sanatorium taka jedna do mnie się przyczepiła, łaziła za mną jak cień, złościła się jak gadałam z innymi ludźmi i nie dawała mi spokoju nawet jak o to prosiłam. Doszło do tego, ze normalnie chowałam się po kątach i robiłam uniki byle tylko nie zawracała mi głowy.

| 
|     |   | 
|  2013-05-05, 08:49 | #32 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2013-02 
				 | 

Cytat: 
  nie mam nawet z kim na wakacje jechać, bo każdy wyjazd wygląda tak samo- chalnie do 4 nad ranem przez całe 2 tygodnie   | |
|     |   | 
|  2013-05-05, 09:17 | #33 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Postawa: masz to szczęście ze mną rozmawiać, więc "zabawiaj mnie". Brak ogarnięcia życiowego. Ocenianie wszystkiego i każdego, zdecydowanie poglądy na różne tematy niekoniecznie z logicznym uzasadnieniem. Obrażanie się. Wścibstwo.

__________________ Audaces fortuna iuvat | 
|     |   | 
|  2013-05-05, 09:24 | #34 | ||||
| Elwirka-Elmirka :D Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: Dolina Pałaców i Ogrodów :) 
				 | 

Cytat: 
  [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;40641374] nienawidzę gadać o kosmetykach tipsach rzęsach itp  [/QUOTE] Ja się nie maluję. Używam kremów, balsamów, antyperspirantów- podstawowych środków higieny  . O tipsach i rzęsach mogę pogadać, ale wszystko z umiarem  [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;40641546]i na odwrót  zbyt cicha i nie mająca nic do powiedzenia oprócz 'aha'[/QUOTE] To też. Cytat: 
 Dzień wcześniej pytała, o której jutro wracam. Mówię, że po 16. Na drugi dzień przychodzę do domu, ona już siedzi. Poszła o którejś tam, a mama do mnie z pretensją, że mogłabym jej powiedzieć o której wracam, bo dziewczyna czekała na mnie od... 12  Oznajmiłam mamie, że o tym wiedziała. Pech tkwił w tym, że mieszkała pode mną, więc ciężko było się 'ukryć'  Cytat: 
 Ja- Zależy, ile możesz wydać. Ona- Mam 20 zł. Ja- A, to coś się wymyśli. Ona- Ale wiesz, chciałabym wydać tak DO 5 zł...  Cytat: 
 Też miałam w klasie taką koleżankę, która lubiła się pokazać. Chwaliła się niby mimochodem , za ile to ona nie kupiła spodni, bluzki itd. Kiedyś miałam nowy T-shirt. Na przodzie była taka duża gwiazda zrobiona z takich malutkich gwiazdeczek. Któregoś razu poszłam do tej dziewczyny, ale nic nie mówię. W końcu ona się odzywa: N- Fajna bluzka. J- Dzięki. N- Ale tu nie masz jednej gwiazdki ...  Nosz mówię Wam   
				__________________ Majlo 13.03.2013 r. Melman Pers Cham Figiel-z zepsutą łapką Papugi 23 Króliki Maksiu 20.11.2010 MałeKróliki Edytowane przez Nimfa20 Czas edycji: 2013-05-05 o 09:26 | ||||
|     |   | 
|  2013-05-05, 10:08 | #35 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

..

Edytowane przez b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 Czas edycji: 2013-05-05 o 10:31 | 
|     |   | 
|  2013-05-05, 10:58 | #36 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2012-05 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Mnie tez, choc tu pewnie wiekszosc, odpychaja osoby, które polują. Z racji mojego kierunku, troche takich osob znam (choc jak dla mnie bycie biologiem powinno byc rownoznaczne z osobą dbającą o dobro zwierzat i roslin, a nie zabijającą, choc te osoby co studiuja a poluja to takie co studiuja z braku pomyslu na siebie etc., no i to są w mojej ocenie typowe buraki). Jak na poczatku studiow, swiezo po pododawaniu sie do znajomych na fb, co niektorzy wstawiali na fb zdjęcia po polowaniu, jak stoją dumni nad jakims zabitym zwierzem, to od razu pousuwalam ich ze znajomych, jak dla mnie to totalne prostactwo, jeszcze sie takimi fotami chwalic...

Edytowane przez 201605161006 Czas edycji: 2013-05-05 o 11:00 | 
|     |   | 
|  2013-05-05, 12:25 | #37 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 
				 | 

Cytat: 
  A "preparaty"? A świnie, które idą do odstrzału po wywołaniu zawału za pomocą ładunku elektrycznego? Na czym się uczycie, na gumowej kaczuszce? 
				__________________  Tu wyjaśniam w prostych słowach trening, dietę i głowę:  instagram.com/prostym_slowem | |
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-05-05, 12:35 | #38 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

Tak naprawdę to sporo jest takich rzeczy: niesłowność, egoizm, mitomania ("ach jak uwielbiam jeździć samochodem, wyprzedzać, tak świetnie jeżdżę, bla bla bla", a jak przyjdzie co do czego - "mam prowadzić? ale przecież ja nie jeżdżę..." ;/), nieporadność życiowa, postawa roszczeniowa i obwinianie okoliczności życiowych za swoje niepowodzenia ("rząd to, rząd tamto, w tym kraju się nie da żyć, pensa nie taka, pracodawca powinien to i tamto" - a nic nie robi, żeby poprawić swój los), zbyt duży pesymizm... itp. Tzn. ja mam wielu znajomych, niektórzy mają część wymienionych cech, ale z takimi osobami nie mam ochoty się bliżej przyjaźnić, znajomość jeszcze ujdzie. Aha, i jeszcze drażnią mnie osoby, z którymi nie da się podyskutować, bo mają swoje zdanie na każdy temat i po prostu wiedzą, że TAK WŁAŚNIE JEST. Nigdy nie da się ich przekonać do zmiany zdania nawet minimalnie. Edytowane przez c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24 Czas edycji: 2013-05-05 o 12:41 | 
|     |   | 
|  2013-05-05, 13:07 | #39 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2011-07 Lokalizacja: Z laptopa ;) 
				 | 

Odpychają mnie osoby, które: -nie dbają o higienę osobistą, kobieta nie musi mieć makijażu ale mydło musi - nie potrafią prowadzić dyskusji jak się ma odmienne zdanie na dany temat - starają się na siłę mnie do siebie przekonać -uważają się za lepsze od drugiej osoby z powodu zawartości portfela a same tego nie zarobiły tylko urodziły się w zamożnej rodzinie (jak same sobie zarobią na najnowszego mercedesa to im pogratuluje) -wypowiadają się na tematy o których nie mają zielonego pojęcia zamiast powiedzieć, że na dany temat nic nie wiem - za każdym razem jak się je spotka słychać tyradę ich problemów ale jak ty masz problem to szybko zmieniamy temat | 
|     |   | 
|  2013-05-05, 13:11 | #40 | |
				 | 

Cytat: 
 Też nieznosze mitomanów, a mam jedną straszną mitomankę w najbliższej rodzinie... | |
|     |   | 
|  2013-05-05, 13:21 | #41 | 
				 | 

Jest różnica. Ale nie ma to związku z kierunkiem studiów - więc "bycie biologiem" nie ma tu żadnego znaczenia. Poza tym "cele naukowe" nie usprawiedliwiają okrucieństwa, które często im towarzyszy, żeby zwyczajnie redukować koszty.  Polecam popracować nad szerszym oglądem świata.

__________________  Tu wyjaśniam w prostych słowach trening, dietę i głowę:  instagram.com/prostym_slowem | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2013-05-05, 13:24 | #42 | |
				 | 

Cytat: 
 Edytowane przez 201605161006 Czas edycji: 2013-05-05 o 13:26 | |
|     |   | 
|  2013-05-05, 14:09 | #43 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-08 
				 | 

Cytat: 
 Aaaaaha, czyli poczucie własnej wartości jest złe?? A tyle się mówi, żeby nie być skromną, szarą myszką, tylko aby być pewna siebie i znać swoją wartość ... Czyli według Ciebie dziewczyna ma powiedzieć: jestem brzydka, biedna, nie mam pieniędzy na ubrania itp.? A co jeśli jest ładna? Ma sobie umniejszać? | |
|     |   | 
|  2013-05-05, 14:13 | #44 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2013-02 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2013-05-05, 14:20 | #45 | |
				 | 

Cytat: 

__________________  Tu wyjaśniam w prostych słowach trening, dietę i głowę:  instagram.com/prostym_slowem | |
|     |   | 
|  2013-05-05, 14:33 | #46 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-10 
				 | 

Cytat: 
 Mnie odrzucają osoby, które myślą, że pozjadały wszystkie rozumy. Niestety wiem, że sama się tak czasem zachowuję, ale staram się przystopować   | |
|     |   | 
|  2013-05-05, 14:43 | #47 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-11 
				 | 

Odp: co was odpycha w osobie i sprawia że nie macie chęci na znajomość z nią?

Głupota Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2 | 
|     |   | 
|  2013-05-05, 14:44 | #48 | |
				 | 

Cytat: 
 Edytowane przez 201605161006 Czas edycji: 2013-05-05 o 14:45 | |
|     |   | 
|  2013-05-05, 14:44 | #49 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2012-07 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2013-05-05, 14:51 | #50 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2013-05-05, 14:56 | #51 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2013-05-05, 15:08 | #52 | ||
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-08 
				 | 

Cytat: 
 O moje czytanie ze zrozumieniem i myślenie się nie martw ( ohhh jak dobrze kogoś obrażać  ). A wiesz może co to zawiść, że ktoś ma lepiej? Przecież to jedna z naszych "głównych" wad narodowych. "Oooo wcześniej nie miała pieniędzy, a teraz może sobie pozwolić na świetne ciuchy/ samochód/ wakacje , a ja nie? ". Jasne, że trzeba coś sobą reprezentować, ale według Twojej wcześnejszej wypowiedzi : "Uzależnienie od zakupów + myślenie o sobie per "ładna, zgrabna, bogata" działa na mnie jak płachta na byka." dziewczyna nie powinna o sobie myśleć, że jest ładna itd. ..  A o kupnie nowej bluzki niech pomarzy!  Jasne, nie mówie o sytuacji, gdzie ktoś jest tak pewny siebie, aż myśli, że wszystkie rozumy pozjadał. Tak jak autorka napisała : myśli o sobie tak. Jeśli tak jest, niech trzyma tak dalej. Ale jak wyżej: odnoszenie się z tym już jest odpychające. Cytat: 
  Jeśli jest w porządku to niech sobie kupuję i 50 bluzkę, a innym nic do tego. | ||
|     |   | 
|  2013-05-05, 15:09 | #53 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-12 Lokalizacja: Jesienna Kraina 
				 | 

Dla mnie wazne jest u czlowieka poczucie humoru. Nie potrafilabym sie zaprzyjaznic z osoba ktora takowego nie posiada. Serio, umiejetnosc ironicznego spojrzenia na swiat, widzenia smiesznej strony sytuacji jest dla mnie must have. Mam kilka osob w otoczeniu w stylu stare malenkie. Zawsze powazne, zawsze majace pod gorke i oh ah zycie jest takie ciezkie. Czasem sie zastanawiam czy potrafia sie usmiechac inaczej niz z politowaniem. 
				__________________ Vampires have risen from the dead, the grave and the crypt, but have never managed it from the cat.  Terry Pratchett, Witches Abroad | 
|     |   | 
|  2013-05-05, 15:12 | #54 | |
				 | 

Cytat: 

|     |   | 
|  2013-05-05, 15:15 | #55 | |
				 | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2013-05-05, 15:30 | #56 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-12 Lokalizacja: Jesienna Kraina 
				 | 

Cytat: 

__________________ Vampires have risen from the dead, the grave and the crypt, but have never managed it from the cat.  Terry Pratchett, Witches Abroad | |
|     |   | 
|  2013-05-05, 15:36 | #57 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-09 Lokalizacja: Warszawa i okolice 
				 | 

mnie strasznie denerwuje narzekanie i krytykowanie wszystkich wokól.  Np. jesteśmy na wakacjach, plaża, morze 30 stopni, ta narzeka jak gorąco. Idziemy na obiad, narzeka ze pomidory na pizzy nie takie, mowimy ze mila i sliczna kelnerka damy jej napiwek ona na to, że nieeee, paskudna, przechodzi koło nas jakas zwracająca uwage dziewczyna, od razu komentarze, o, ale sie odj3bała, czy o, ale wiesniara. I tak dalej, i tak dalej od rana do nocy. Na wakacjach jakos takie narzekanie jest wyjątkowo uciążliwe. Denerwuje mnie też niesłowność, np. jak ktoś umawia się i godzine przed wystawia i podaje jakiś z pupy wzięty powód. 
				__________________ I like my money right where I can see it .. hanging in my closet   | 
|     |   | 
|  2013-05-05, 15:37 | #58 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Okej, teraz powiem coś bardzo, bardzo szczerego, za co pewnie zostanę zlinczowana, chociaż większość ludzi myśli podobnie. Odrzucają mnie brzydcy ludzie. Po prostu, ładni wydają mi się ciekawsi, milsi. I jeszcze 'gorsze': wolę przebywać z ludźmi o podobnym statusie finansowym do mnie. Nie chcę czuć się głupio kiedy kupuję sobie kawę za dychę, a mojego znajomego nie stać, ani nie chcę chodzić ze znajomymi po knajpach na które nie stać mnie. | 
|     |   | 
|  2013-05-05, 15:47 | #59 | 
| histoire abracadabrante Zarejestrowany: 2012-07 
				 | 

[1=05872c226b72f809f533e1b  e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f  2b5f9d;40644421]Mnie odpycha jak od kogoś wieje desperacją. Jedna rozmowa i już nie można sie ich pozbyć bo uważają, że to, że zamieniłam z nimi parę słów czyni nas najlepsze psiapsiółami na śmierć i życie. W sanatorium taka jedna do mnie się przyczepiła, łaziła za mną jak cień, złościła się jak gadałam z innymi ludźmi i nie dawała mi spokoju nawet jak o to prosiłam. Doszło do tego, ze normalnie chowałam się po kątach i robiłam uniki byle tylko nie zawracała mi głowy.[/QUOTE] W środowisku znajomych mojego tż "błąka" się taka dziewczyna. Wzięła się... znikąd. Nikt jej nie znał, uczepiła się kilku chłopaków i od tamtego momentu na większości wypadów widzę ją. Nie znam jej, nigdy nie chciałam poznać, ponieważ jej typ osobowości mnie odstrasza. Jest osobą okropnie się narzucającą, nie zauważa, nie wyczuwa, że druga osoba nie jest zainteresowana rozmową. Buzia jej się nie zamyka. Kiedyś wracała ze mną i tż z imprezy, trajkotała tylko o sobie, dosłownie zalewała nas informacjami. Nie lubię takich osób, być może dlatego, że są moimi przeciwnościami, jestem introwertykiem, nie narzucam się, nie ma mnie w towarzystwie  Pewnie mnie też ludzie nie lubią     | 
|     |   | 
|  2013-05-05, 15:52 | #60 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-11 
				 | 

Odp: Dot.: co was odpycha w osobie i sprawia że nie macie chęci na znajomość z nią?

Cytat: 
 Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2 | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.